• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler kızlar giremiyorum epeydir..
inşallah herşey yolundadırerelerde acabaa ......:54::54:
hoşgeldin Julii bebkimmm..nasıl giidyor ev istirahati :16::16::49::49::16::16:Gülden görünmüyor merak ediyorumm nerelerde acabaa:44::44::44:
Cnm ben jeli sıktıktan sonra en az dışrıda yarım saat yürüyorum çok şükür kızarıklık yok sadece ilk denemede biraz kaşıntı oldu bide baya bi krem geli ben mantar sandım ama kesik kesik geri gelmesi normalse sevindm çok korktum mantar sandım içm rahatladı Allah razı olsun valla doktor gibisin :))

doktor demeyelim de deneyimli tüpçü diyelim biz onaa..topiğin demirbaşı olunca az çok başımıza gelen biizi korkutan ne varsa hatırlayıp telaş yapan acemi tüpçülere destek hattı olarak elimizdne geleni yapmaya çalışıyoruz canımm:34::34:

hoşgeldin Julii bebkimmm..nasıl giidyor ev istirahati :16::16::49::49::16::16:Gülden görünmüyor merak ediyorumm nerelerde acabaa:44::44::44:

doktor demeyelim de deneyimli tüpçü diyelim biz onaa..topiğin demirbaşı olunca az çok başımıza gelen biizi korkutan ne varsa hatırlayıp telaş yapan acemi tüpçülere destek hattı olarak elimizdne geleni yapmaya çalışıyoruz canımm:34::34:

Süpersin cnm allah ne muradın varsa versin özellikle sağlıklı bebiş :)

sağol cnm Allah razı olsun.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı.
bu arada ben jeli sıktıktan onra 2 dk uzanıp kalkıyorum ve 12 dk yürüyüş yapıyorum evde.
ve sabahları yapıyorum bilgin olsun canımm

Amin cnm
Ben akşamları yapıyodum sabahları yapim birde 2 dkk yatim Yazdıklarını dikkate alıcam cnm tekrar sağoll:)

kızlar dün gece rüyamda güldeni gördüm ilk kez buradan birini rüyamda gördüm hayır olur inşallah kucağında iki tane oğlan çocuğu vardı paşalarıymış aynen topikteki resmi gibi ama çocuklar daha büyükler çok güzel bi rüyaydı inşallah güldeniminde benimde ikiz oğullarımız olur belki buna işarettir bu rüya ne dersiniz :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

gülden uzun süredir aktif değil geldiğinde hamileyiiiiiiiiiim dese ne güzel olur :34::34::34:

napiosunuz guzel.hatunlar?
nafis seni.burda gormeseydim.diger taraftan msj aticaktim nerelerdesin diye..

canım laptop bozuldu benm iş yerine getiremiyorum bugünlük arkadasın laptopu aldım..
pek aktif değilim bu aralar..
gecen hafta hem dedemi hem dedemin kardeşi amcamı kaybettik.
birazda kendim rahatsızlandım gremiyorum pek..
seni bile kutlayamadım arkadaşım..
hayırlısı olsun canım Rabbim güzelc eline almayı nasip etsin inşallah..
kese gördünüzmü yada keselermi diyeyim canım:34:

saol.cnm.benim darisi sizlere insallahh.. evet deden oldugunde konusmustuk.cnm.senin.neyin var?
keseyi.gormeye gitmedim cnm daha degerin yukselmesini.bekledik.az sonra sonuc alcam.yukselmis mi bilmiyorum.cnm deerim.tek bebek.

saol.cnm.benim darisi sizlere insallahh.. evet deden oldugunde konusmustuk.cnm.senin.neyin var?
keseyi.gormeye gitmedim cnm daha degerin yukselmesini.bekledik.az sonra sonuc alcam.yukselmis mi bilmiyorum.cnm deerim.tek bebek.

ben grip oldum canım birazda sanırımsürekli bi baş ağrım var migren krizleri tuttu...
hadi bakalım canım inşallah güzelce yükselir değerin alırsın bebişini hayırlısıyla kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

bilmem ki :) cok sukur iyi gidiyo.gece ruyamda kanamam oluyomus kocam beni dr.a goturmuomus.
cnm inan.hic bise hissetmiom suanda cumartesi keseyi gorneye gidicem insallah vardir

selam canım artık birbirimizle konuşmasakta tanır olduk
hamilemisin çoook sevinsim gerçekten
şimdi okula gidiyorum
sanki sorunlarımız birbirine benziyor diye hatırlalıyorum
sakıncası yoksa yazar mısın bende bugün biraz umudum üzülmüştü :26:
ayy çok mutlu oldum
nerde yaptırdın peki tüpü :nazar::nazar::nazar:
maşallahhh tekrardan canım

kızlar dün gece rüyamda güldeni gördüm ilk kez buradan birini rüyamda gördüm hayır olur inşallah kucağında iki tane oğlan çocuğu vardı paşalarıymış aynen topikteki resmi gibi ama çocuklar daha büyükler çok güzel bi rüyaydı inşallah güldeniminde benimde ikiz oğullarımız olur belki buna işarettir bu rüya ne dersiniz :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

gülden uzun süredir aktif değil geldiğinde hamileyiiiiiiiiiim dese ne güzel olur :34::34::34:

ayyy canım benim yaaa ne güzel rüya görmüşsün inşallah öyle olur hayırlara vesile olur rüyan:16:
iki oğlan iki paşam gitti üzüntümmü sana yansıdı acaba:5::5:
bu arada kk dan bir arkadaşta beni rüyasında görmüş ikiz erkek bebeğim varmış bi tane daha istiyom diye muhabbet ediyomuşuz:1:

selam canım artık birbirimizle konuşmasakta tanır olduk
hamilemisin çoook sevinsim gerçekten
şimdi okula gidiyorum
sanki sorunlarımız birbirine benziyor diye hatırlalıyorum
sakıncası yoksa yazar mısın bende bugün biraz umudum üzülmüştü :26:
ayy çok mutlu oldum
nerde yaptırdın peki tüpü :nazar::nazar::nazar:
maşallahhh tekrardan canım

ankara başkent üniversitesinde yaptırdı canım meşhur hulusi hocamızda gebe kaldı kendileri:40:

Son düzenleme:
Olsun geç olsun güç olmasın. Ben biraz üst üste yapıyorum :) Aslında ara vermek daha iyi oluyor. Moralim iyi ama çok çabuk sinirleniyorum, üzülüyorum. İnsanın sinirleri hemen düzelmiyor. 2014'de psikolojik olarak hazır olarak başlarsın inşallah. Canım 2. gün transferi hakkında ne düşündüğü yazmış mıydın :26: Embriyolog 2. günde koyalım diyor. Çünkü 2. günden 3'e geçerken çok fire vermişiz. Kalitesi 1'den 2'ye düşmüş..

keşke bende de ard arda deneme gibi bir heves olsa bence iyi yapıyorsun canım...
ben her zaman 5.gün embriyosunun tutunma şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum.kromozomal olarak 3.günü aşan embriyo büyük ihtimal sağlıklı oluyor ve tutunma şansı daha fazla haliyle..inşallah sanada banada nasip olur diyorum...
2.gün transferi hakkında düşüncelerim hulusi hocayı tanıyana kadar olumsuzdu o bana ne kadar erken ana rahmine koyarsak embriyoyu o kadar doğal ortamda büyür ve tutunma şansı daha fazla olur demişti bir kaç arkadaşıda üzerine gebe kalmış görünce inandım bende ama yinede 5.gün emriyosu diyorum:1:...aslında nasip meselesi orta kalite bir tane 2.gün embriyosu ile gebe kalan arkadaşımız oldu 5.güne giden şahane görünen embriyolarla gebe kalamayanlarda çok oldu bu durumda nasip diyoruz işte...

canım evet aşılamada hızlı büyümüştü ama tüpte yavaş büyüyor.iğnelerimi şöyle yaptı.puregon 150+ menopur 2 toz 1 su+orgalutran 0,25 1 doz...sadece menopur arttı ve orgalutrana başladık..pazartesi yada salı opu yapılır dedi..yarın sabahta çağırdı ultrasona..ama dediğin gibi hiç büyümeyen var.herşeye şükür.olsunda beklemeye razıyım.çok sağol ya tekrardan :49:

iğne dozlarında öyle çok değil bence gayet iyi durumdasın canım pazartesiye opu olur bence opuya yakın günlerde yumiler atağa kalkar daha hızlı büyürler çünkü..güzel haberlerini almayı nasip etsin Rabbim bana...gelişmeleri paylaş lütfen:16:

ayyy canım benim yaaa ne güzel rüya görmüşsün inşallah öyle olur hayırlara vesile olur rüyan:16:
iki oğlan iki paşam gitti üzüntümmü sana yansıdı acaba:5::5:
bu arada kk dan bir arkadaşta beni rüyasında görmüş ikiz erkek bebeğim varmış bi tane daha istiyom diye muhabbet ediyomuşuz:1:

paşaların gitmiş Allah kavuştursun canım

bak bi arkadaşın daha gördüğüne var bunda bi işaret diyim ben sana :34::34::34::34::34:

paşaların gitmiş Allah kavuştursun canım

bak bi arkadaşın daha gördüğüne var bunda bi işaret diyim ben sana :34::34::34::34::34:

hasretliklerimiz bitsin saracım inşallah zor valla...
ikinci kez iki oğlan görünüyor ve aynı zamanlarda görünüyor ciddiye alası geliyor insanın ocaktan öncede tedavi yapamam doğal yolla gebe kalsamda iki tane olurmu bilemiyorum :1: olmazlara rağmen inşallah diyorum canım inşallah Rabbim gerçek yapar rüyanı:16:

Back