• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar :)

anketi oyladım çok öndesiniz

ben 41 yaşındayım ve 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar bölümündeyim sizden ricam ankarada oturuyorum ve gen-art tüp bebek de tedaviye başlıycam :))

bilgisi olan varmı ????

merhaba
öncelikle hayırlısı olsun
gen-art da deneyenler var tanıdığım memnunlar gürgan clinic de iyi ben 2. Denememi orda yaptırdım

sadece bekleme süresi çok uzun ve iş yeriyle sorun yaşadığım için clinicler den uzak duruyorum genelde bekleme süreleri çok uzun oluyor.

merhaba
öncelikle hayırlısı olsun
gen-art da deneyenler var tanıdığım memnunlar gürgan clinic de iyi ben 2. Denememi orda yaptırdım

sadece bekleme süresi çok uzun ve iş yeriyle sorun yaşadığım için clinicler den uzak duruyorum genelde bekleme süreleri çok uzun oluyor.

inşallah rabbim hepimize bu uğurda yaptığımız herşey için nasip eder bebişlerimizi :)))

çok zor bir süreç çünkü çok zor bende çalısıyorum ismet mobilyada :)))

pazar dahil çalısıyorum düşün ben ilk özel ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım ilki tuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu sonra 2. negatif deneme sonra 3. negatif sonuç bende dedimki ne oluyor böyle ?????

gen-art aysun baltacıya gittim genetik için tahlil yapıldı ve amh bakıldı biraz progestreonum yüksek çıktı.....

şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 18 aralık tedavi başlıyacak bakalım ne olucak hayırlı olur inşallah .......

kızlar mrhb nasılsınız yeğenlerim has kaç günüdür giremedim buraya keyifler nasıl

ben 41 yaşındayım ve 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar bölümündeyim sizden ricam ankarada oturuyorum ve gen-art tüp bebek de tedaviye başlıycam :))

bilgisi olan varmı ????

Gen-art hakkında bılgım yok ama bende ankarada tedavı gordum önce Rabbimin izniyle sonrada recai papuççu sayesınde bu guzelliği taddım centrum tup bebek merkezı ben memnun kaldım soranlara tavsıye edıyorum ama tercıh meselesi tabı inş Allahım arzu eden herkeze enguzel zamanda nasıp etsın

Herkese iyi akşamlar diliyorum bebişim uyuyo bi sizlere bakayım dedim, topik iyice şenlenmiş ileriki günlerde hamiş sayımızın artmasını diliyorum canı gönülden.

merhaba bayanlar
bende sayfalarda dolasırken tesadufen gordum. ankarada gen art da tedavıye basladım. dr. murat sönmezer. cuma transferım olacak nasıp olursa...bu merkez hakkında bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. dr um bu merkezle anlasmalı oldugundan ben bılmeden baslamıs oldum...

geçmiş olsun canım
bu konuyu pek bilmiyorum ama genelde 5. gün embriyo tutuyor deniyor
dayanıklılıkla ilgili sanırım
ama 1. kalite içinde daha iyi oluşur ayyy :50::50: ne diyeceğimi bilemedim yaa
canım ne hissediyorsan öyle yap ama iyi araştır ama doktorlarda
başarmak için uğraşıyorlar yani olmasın diye riske atmazlarkii:26:

Canım naber sen ne aşamasın?

5. günde blast olmalı embriyolar. Laboratuvarda beşinci güne giden embriyomuz olmuyor ne yazık ki. Geçen sefer 5. günde 1 tane compactlaşan embriyo vardı. Kompaktlaşmanın bir sonraki adımı blast. 6. güne kadar takip ettiler ama blast olmadı kaldı orada. Transfer edilenlerden blast olan olmuş ki kimyasal gebelik oldu. Embriyologların fikri içeride dışarıdan daha iyi olacakları. Halbuki ben kendime o konuda hiç güvenmiyorum. Sanki labda daha iyimş gibi geliyor :34: Ama içimden bir his de bunu denemem gerektiğini söylüyor. Belki gerçekten doğal ortam, benim enerjim onlara daha iyi gelecek kim bilir.

Kızlar cuma günü allah kısmet ederse transferim gerçekleşicek isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah hepimiz aynı anda hamile kalsak o kadar çok isterim ki

Canım şimdiden hayırlı olsun. Kaç gün embriyolarıydı?

merhaba arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememi yapacağım.
ank dayım
son denememive bunu BAŞKENT ÜNV HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU nda deneyeceğim

pko ,diyabet direnci ve haşimatotroidi var bende

dilerim bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız bekleyen emek veren tüm arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun dilekleri kabul olsun inşallah :52:

Canım inşallah bu tedaviden kucağında bebeklerle çıkarsın.

geçmişler olsun bitanem bence yaptırman iyi oldu para gitti diye düşünme aklında hiç bir soru işareti kalmaması önemli...
ve aynı zamanda gebelik şansını artırıyor...

Çok sağol canım benimm :16::16: Rahimde bazı bölgelerde kalınlaşma varmış. Onları almış. Zaten 2 gündür kırmızı kanamam var. Adet sancısı gibi ağrı da var. İnşallah bunlar boşa gitmez. Bir sonraki adetle başlıyoruz. Sen canım neler yaptın? Geçen ay işlerden dolayı yine giremedim ben.

bilgisi olan varmı ????

merhaba bayanlar
bende sayfalarda dolasırken tesadufen gordum. ankarada gen art da tedavıye basladım. dr. murat sönmezer. cuma transferım olacak nasıp olursa...bu merkez hakkında bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. dr um bu merkezle anlasmalı oldugundan ben bılmeden baslamıs oldum...

Hoşgeldniz. Ben Genart'ta tedavi oluyorum. Doktorum dışarıdan. O nedenle doktorları hakkında yorum yapamayacağım. Laboratuvarları çok iyi onu söyleyebilirim. Merkez tertemiz. Her yer gibi kalabalık oluyor. Geçen gün histereskopi için beklerken üzerimde önlükle ayakta beklemek zorunda kaldım :50: Kısa sürdü ama sorun yok. Hemşireleri çok iyi. Moralman çok rahatlatıyorlar.

Son düzenleme:
Tourquoisse canim sende bulent bey in hastasisin sanirim canim sende ne sıkıntı vardi maşallah tutturmus yine hocam insallh sira bizede gelmiştir

merhaba bayanlar

merhabalar efenim:16:
ama benim aklım karıştı şimdi murat hoca ankara üniversitesinde diye biliyorum gen art damıymış:26:
her ikisi hakkında da hep iyi şeyler duydum ben gen art ve murat hoca bence iyi tercihler Allah yolunu açık etsin tatlım:16:

Herkese iyi akşamlar diliyorum bebişim uyuyo bi sizlere bakayım dedim, topik iyice şenlenmiş ileriki günlerde hamiş sayımızın artmasını diliyorum canı gönülden.

canım bebişine bi öpücük kondur egunal teyzesinden..

Çok sağol canım benimm :16::16: Rahimde bazı bölgelerde kalınlaşma varmış. Onları almış. Zaten 2 gündür kırmızı kanamam var. Adet sancısı gibi ağrı da var. İnşallah bunlar boşa gitmez. Bir sonraki adetle başlıyoruz. Sen canım neler yaptın? Geçen ay işlerden dolayı yine giremedim ben.
.

bence çok iyi oldu hist...bende olmak istiyorum ilk fırsatta..
üzerime 2.tedaviyi olcan ben oturuyorum:1:
ama ben mecburen bu yılın çıkmasını bekliyorum sigorta durumumuzda bir sorun var bu aralar o sebeple gitmiyorum doktara..

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

dün opum yapıldı 9 yumurta toplandı 8i döllendi yarın kalitesi belli olcak dua edin arkadaşlar bende burdaki herkese duacıyım

maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
sayı gayet güzel canım rabbim sonununde bebeğine kavuştursun inşallah:16:

Canımsın :) inşallah fıstık bi mucize olurda benden önce hamileyimm yazarsınn :)

inşallah canım inşallah:16::16::16:

canım inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz ne zaman çekilceksin canım histeroskopiyi cuma benim

2011 de rahim filmi çekilmiştim arkasından yapılan aşılamada hamile kalmıştım ama pıhtılaşma varmış kalbi durdu bebeğimin 2 aylıktı

rabbim dilerim bu sefer yüzümüzü güldürür sonu güzel olur inşallah:52:

tatlım benim tedavi durumum ocak ayından önce olamaz o sebepten hulusi hocada tedavi öncesindeki ay histeroskopiyi yapıyor yani ocak histeroskopi olur şubatta tedavideye girerim gibi geliyor zamanı belli değil yani...aşılamada gebe kaldıysan aslında şansın yüksek inşallah bu kez boş girer dolu çıkarsın canım..hulusi hocama selamımı söyle gülden in selamı var de:1: bilir beni:1::1::1:

Ayy yaşasın yaa ne aradım hulusi hocanın hastalarını burdaymışsınız arkadaşlar şükür

:1:

aynen elini sallasan hulusi hastasına çarpar burda :1::1:

aynaya bakıo gibi oldum canım yaaa :16:
bu sefer olcak hissediyorumm:52::52::52::52:

bu arada sigara yoookkk içiodum 2.5 ay oldu bıraktım arkidişlerim inşallah sonuca etkisi olur

inşallah canım...
sigaraya çok tepkili hulusi hoca bırakman harika olmuş:16:

bilgisi olan varmı ????

hoşgeldin öncelikle:16::16::16:
gen-art hakkında hep olumlu şeyler duydum hatta internet sitesine üyeyim ve ara ara hastaları olmasamda ararlar beni ne durumdasınız tedavi düşünmüyormusunuz diye ben çok ilgili olduklarını düşünüyorum kendi adıma..gebe kalanlarıda duydum inşallah senden de güzel haberler alırız:16:

merhaba arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememi yapacağım.
ank dayım
son denememive bunu BAŞKENT ÜNV HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU nda deneyeceğim

pko ,diyabet direnci ve haşimatotroidi var bende

dilerim bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız bekleyen emek veren tüm arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun dilekleri kabul olsun inşallah :52:

merhaba hoş geldin :38: Ben de hulusinin hastasıyım.:10::10::10:

ben de 4. tüp bebek tedavimde hamile kalabildim.

3 cü de başkentte yapmıştık geçen şubatta olmamıştı.

hemen mayısta 4. yü yaptık öyle hamiş kaldım.

İlk ikisi denizli de yaşadığım yerde olmuştu. hep sıfır çıkardı benim hcg değerim.

ilk defa dördüncüde 288 i gördük nihayet. biz de erkek infertilitesi vardı.

inşallah bu sefer seninde sonu bebekli olur.:54::54::54:

Ayy yaşasın yaa ne aradım hulusi hocanın hastalarını burdaymışsınız arkadaşlar şükür

:1:

Burda cok canim hulusi hastalari. Benim 3. De ikiz bebeklerim oldu hulusi hoca sayesinde. Simdi dort aylik oldu kuzular. Bende de hasimato tiroid vardi birde yumurta rezervim cok azdi. Insallah sende alirsin kucagina bebisini.

kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım daha bi doktora gidemedim çok pahalı muayene ücretlri bursada doktorda da karar veremedim ne yapacm bilmiyorum hepinizi seviyorum :54::54::54::

Eklentiler

• $kisses9.gif
    $kisses9.gif
    3,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
inşallah canım inşallah:16::16::16:

tatlım benim tedavi durumum ocak ayından önce olamaz o sebepten hulusi hocada tedavi öncesindeki ay histeroskopiyi yapıyor yani ocak histeroskopi olur şubatta tedavideye girerim gibi geliyor zamanı belli değil yani...aşılamada gebe kaldıysan aslında şansın yüksek inşallah bu kez boş girer dolu çıkarsın canım..hulusi hocama selamımı söyle gülden in selamı var de:1: bilir beni:1::1::1:

evet canım benimde bu ay çekicek ocakta inşallah başlayacağız

aynen elini sallasan hulusi hastasına çarpar burda :1::1:

inşallah canım...
sigaraya çok tepkili hulusi hoca bırakman harika olmuş:16:

hoşgeldin öncelikle:16::16::16:
gen-art hakkında hep olumlu şeyler duydum hatta internet sitesine üyeyim ve ara ara hastaları olmasamda ararlar beni ne durumdasınız tedavi düşünmüyormusunuz diye ben çok ilgili olduklarını düşünüyorum kendi adıma..gebe kalanlarıda duydum inşallah senden de güzel haberler alırız:16:

merhaba hoş geldin :38: Ben de hulusinin hastasıyım.:10::10::10:

ben de 4. tüp bebek tedavimde hamile kalabildim.

3 cü de başkentte yapmıştık geçen şubatta olmamıştı.

hemen mayısta 4. yü yaptık öyle hamiş kaldım.

İlk ikisi denizli de yaşadığım yerde olmuştu. hep sıfır çıkardı benim hcg değerim.

ilk defa dördüncüde 288 i gördük nihayet. biz de erkek infertilitesi vardı.

inşallah bu sefer seninde sonu bebekli olur.:54::54::54:

Burda cok canim hulusi hastalari. Benim 3. De ikiz bebeklerim oldu hulusi hoca sayesinde. Simdi dort aylik oldu kuzular. Bende de hasimato tiroid vardi birde yumurta rezervim cok azdi. Insallah sende alirsin kucagina bebisini.

yaa ben bu topiği neden daha önce bulamamışım
çok sağolun arkadaşlar
acayip moral buldum
hadi bakalım 2014 bize uğurlu gelcek çifter çifter alcaz bebeişlerimizi kucağımıza inşallah:52: heyecanlanıom hayali bile deli edio insanı :37::52:

Back