• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah cnm içimden kız geciyor ama önce sağlık cinsiyet lüks bizim içinn

ben hala ne olcak bi fikre sahip değilim bir ara kız gibi geldi sonra o da geçti hislerim karmakarışık minnakla ilgili...
cinsiyet lüks olurmu canım tadını çıkar doyasıya sağlıkla gelmesi öncelikli beklentimiz ve dileğimiz sonrası keyif kısmı...

ben hala ne olcak bi fikre sahip değilim bir ara kız gibi geldi sonra o da geçti hislerim karmakarışık minnakla ilgili...
cinsiyet lüks olurmu canım tadını çıkar doyasıya sağlıkla gelmesi öncelikli beklentimiz ve dileğimiz sonrası keyif kısmı...

sağol bitanem en yakın zamanda darısı sana olsun.:54:
inşallah iyidir yarın gidelimde bir görelim bakalım.

:52::52::52::52:ay hadi inşallah yaa..
bari birini kendi kucağında göreydin ikimizde gebe çıkardık ne güzel olurdu:1:

ama rüyayı gören benim accık faydalanırım belki :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Gerçekten çok güzel bi rüya görmüşsün cnm inşallah rüyan gerçek olur da ikinzinde güzel haberlerini alırız :)

amin inşallah canım

inşallah sende tedavinin sonucunda hamiş olduğunu öğrenirsin

sanırım bi dahaki adet bitimine ertelenecek histeroskopi adet bitiminde yapılıyor diye biliyorum...
sıkma canını lütfen vardır bunda da bir hayır...

walla canım sarp özcanla devam edicem koydum kafaya yarın gen-artta çekilcek histereskopim
yaa benim kızdığım aramadılar bile ulaşmak için saatlerce aradım ulaşamadım en son hocayı aradım telden ondan öğrendim olmadığını olmaz ama böyle çalışıyoruz çoğumuz ve izin almak için kaç haftadır uğraşıorum baştan stress olduk hayırlısı
ben hocayı hiç bırakmak istemiorum ama kısmet vardır bundada bi hayır.:50:

Son düzenleme:
Selam sen ankarada denedin mi tüp bebek nerde

selam:16::16::16:
3 tüp bebek denemem oldu Ankadayım ilk denemem gazi üniversitesinde negatif
ikinci ve 3.denemem başkent üniversitesi hastanesinde oldu biri negatifi biri kimyasal 4.deneme yapıcam zamanı belli değil..

11:40 randevumuz canımm

erkenmiş bu kez çabuk öğrencez demek ilk randevunda fenalık gelmişti bana akşamın bi vakti..

ama rüyayı gören benim accık faydalanırım belki :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

amin inşallah canım

inşallah sende tedavinin sonucunda hamiş olduğunu öğrenirsin

bencede rüya sahibi sensin ikramiye çıkmasada amorti vurmalı dimi ama:1:

canlar nasılsınız herkesler nasılmış

iyi diyelim iyi olalım be yeter:1:
sen nassın görüşemiyoruz..

walla canım sarp özcanla devam edicem koydum kafaya yarın gen-artta çekilcek histereskopim
yaa benim kızdığım aramadılar bile ulaşmak için saatlerce aradım ulaşamadım en son hocayı aradım telden ondan öğrendim olmadığını olmaz ama böyle çalışıyoruz çoğumuz ve izin almak için kaç haftadır uğraşıorum baştan stress olduk hayırlısı
ben hocayı hiç bırakmak istemiorum ama kısmet vardır bundada bi hayır.:50:

çalışırken tüp bebek sürecine girmek cidden zor oluyor bu şekilde zorluk yaşayan çok arkadaşımız olsun ama napalım bi şekilde olcak işte olmazları olduruyoruz anne olabilmek için...

aaaa ben yokken iyice bi dağılmışsınız siz nerdesiniz şimdi uğraş dur toplamaya çalış iş çıktı bana:1::1::1:

erkenmiş bu kez çabuk öğrencez demek ilk randevunda fenalık gelmişti bana akşamın bi vakti..

bencede rüya sahibi sensin ikramiye çıkmasada amorti vurmalı dimi ama:1:

aynen cnm bnm.bıraktım o hastaneyi.doktorun belli günleri varmış o da akşamları sadece.memorial hamile kalanları birşeye tutmuyor.
doktoru değiştirdik inşallah iyi biridir bakalım

aynen cnm bnm.bıraktım o hastaneyi.doktorun belli günleri varmış o da akşamları sadece.memorial hamile kalanları birşeye tutmuyor.
doktoru değiştirdik inşallah iyi biridir bakalım

heee daktır değişti yanee ben kaçırdım tabii değişiklikleri yeni yeni hakim oluyorum konulara...

Amin cnm yarın trasfer olcak başarılı gerer inşallah buarada hep aklımdasınız allah hepimizin yardımcısı olsun

yarın transfer olcak:52::52::52::52::52:
Allah yar ve yardımcın olsun canım:16:

valla hiç üşenmicem kınım kınım kınayacam sizi nerdesiniz neden yalnızım ben:63:

heee daktır değişti yanee ben kaçırdım tabii değişiklikleri yeni yeni hakim oluyorum konulara...

yarın transfer olcak:52::52::52::52::52:
Allah yar ve yardımcın olsun canım:16:

Sağol fıtıkkkkk çok korkuyorum :)) bugün bütüngün temizlik yaptım elimde bez evde dolandım belki unuturum diye biraz işe yaradı :)

Back