Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ocakta görcem inşallah
bulantılarını kınıyorum yiteerrrr diyorum gitsin bitsinler artık...
ayyy cinsiyet belli olabilir bebekim
inşallah cnm içimden kız geciyor ama önce sağlık cinsiyet lüks bizim içinn
ben hala ne olcak bi fikre sahip değilim bir ara kız gibi geldi sonra o da geçti hislerim karmakarışık minnakla ilgili...
cinsiyet lüks olurmu canım tadını çıkar doyasıya sağlıkla gelmesi öncelikli beklentimiz ve dileğimiz sonrası keyif kısmı...
sağol bitanem en yakın zamanda darısı sana olsun.
inşallah iyidir yarın gidelimde bir görelim bakalım.
Amin
Kaçta gitceksiniz?
ay hadi inşallah yaa..
bari birini kendi kucağında göreydin ikimizde gebe çıkardık ne güzel olurdu
Gerçekten çok güzel bi rüya görmüşsün cnm inşallah rüyan gerçek olur da ikinzinde güzel haberlerini alırız :)
sanırım bi dahaki adet bitimine ertelenecek histeroskopi adet bitiminde yapılıyor diye biliyorum...
sıkma canını lütfen vardır bunda da bir hayır...
Selam sen ankarada denedin mi tüp bebek nerde
11:40 randevumuz canımm
ama rüyayı gören benim accık faydalanırım belki
amin inşallah canım
inşallah sende tedavinin sonucunda hamiş olduğunu öğrenirsin
canlar nasılsınız herkesler nasılmış
walla canım sarp özcanla devam edicem koydum kafaya yarın gen-artta çekilcek histereskopim
yaa benim kızdığım aramadılar bile ulaşmak için saatlerce aradım ulaşamadım en son hocayı aradım telden ondan öğrendim olmadığını olmaz ama böyle çalışıyoruz çoğumuz ve izin almak için kaç haftadır uğraşıorum baştan stress olduk hayırlısı
ben hocayı hiç bırakmak istemiorum ama kısmet vardır bundada bi hayır.
erkenmiş bu kez çabuk öğrencez demek ilk randevunda fenalık gelmişti bana akşamın bi vakti..
bencede rüya sahibi sensin ikramiye çıkmasada amorti vurmalı dimi ama
ama rüyayı gören benim accık faydalanırım belki
amin inşallah canım
inşallah sende tedavinin sonucunda hamiş olduğunu öğrenirsin
aynen cnm bnm.bıraktım o hastaneyi.doktorun belli günleri varmış o da akşamları sadece.memorial hamile kalanları birşeye tutmuyor.
doktoru değiştirdik inşallah iyi biridir bakalım
Amin cnm yarın trasfer olcak başarılı gerer inşallah buarada hep aklımdasınız allah hepimizin yardımcısı olsun
heee daktır değişti yanee ben kaçırdım tabii değişiklikleri yeni yeni hakim oluyorum konulara...
yarın transfer olcak
Allah yar ve yardımcın olsun canım