• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hasretliklerimiz bitsin saracım inşallah zor valla...
ikinci kez iki oğlan görünüyor ve aynı zamanlarda görünüyor ciddiye alası geliyor insanın ocaktan öncede tedavi yapamam doğal yolla gebe kalsamda iki tane olurmu bilemiyorum :1: olmazlara rağmen inşallah diyorum canım inşallah Rabbim gerçek yapar rüyanı:16:

Rabbim istedikten sonra olmaz olmaz canım sende bende biliyoruz bunu

inşallah evlat hasretimiz hayırlı olarak biter canım inan benimde artık dayanma sınırım tükeniyor ama elden bişey gelmiyor

bu bebeler hep olmadık zamanlarda geliyolar ya bakarsın bizimkide öyle olur beklemediğimiz anda kapımızı çalıverirler

kızceler ben annemdeyim okumalarımı bitirdim inş Allah kabul etsin. Bekliyoruz bakalım. Dua istiycem sizden doğumum kısa sürsün ve çoook kolay olsun :)

Son düzenleme:
Rabbim istedikten sonra olmaz olmaz canım sende bende biliyoruz bunu

inşallah evlat hasretimiz hayırlı olarak biter canım inan benimde artık dayanma sınırım tükeniyor ama elden bişey gelmiyor

bu bebeler hep olmadık zamanlarda geliyolar ya bakarsın bizimkide öyle olur beklemediğimiz anda kapımızı çalıverirler

aynen canım bende asla umdumu yitirmiyorum belkide tedavi için gün sayarken gebe kalanlardan oluruz...

hoca yarın yokmuş histereskopi iptal oldu benim ve yarına zar zor izin almıştım 2 hafta izin alamıyorum nasıl hadi bakalım gelde stres olma :53:

aynen canım bende asla umdumu yitirmiyorum belkide tedavi için gün sayarken gebe kalanlardan oluruz...

amin inşallah canım hem biliyomusun erkek bebek rüyada görmek müjde demekmiş inşallah güldenim bu ay ikimizde müjdeli haberi alırız hayırlısıyla

hoca yarın yokmuş histereskopi iptal oldu benim ve yarına zar zor izin almıştım 2 hafta izin alamıyorum nasıl hadi bakalım gelde stres olma :53:

sanırım bi dahaki adet bitimine ertelenecek histeroskopi adet bitiminde yapılıyor diye biliyorum...
sıkma canını lütfen vardır bunda da bir hayır...

güldenim şimdi rüya tabirlerine baktımda kadının kucağında çocuk görmesi çocuğu yoksa anne olmaya işarettir diyor nasıl sevindim anlatamam ben çocukları senin kucağında gördüm demekki anne olacaksın :34:

amin inşallah canım hem biliyomusun erkek bebek rüyada görmek müjde demekmiş inşallah güldenim bu ay ikimizde müjdeli haberi alırız hayırlısıyla

erkek bebek görmek iyidir evet...
dün bıcı bıcı yaptım regl bitti çalışmalara başliciimmm işte ama herife kızgınım ekşını bırak konuşasım yok kendisiylen zatende bunalımdayım paşalarım gitti diye hiç havam yok yani:19::19::19:

güldenim şimdi rüya tabirlerine baktımda kadının kucağında çocuk görmesi çocuğu yoksa anne olmaya işarettir diyor nasıl sevindim anlatamam ben çocukları senin kucağında gördüm demekki anne olacaksın :34:

:52::52::52::52:ay hadi inşallah yaa..
bari birini kendi kucağında göreydin ikimizde gebe çıkardık ne güzel olurdu:1:

hoşgeldin Julii bebkimmm..nasıl giidyor ev istirahati :16::16::49::49::16::16:Gülden görünmüyor merak ediyorumm nerelerde acabaa:44::44::44:

doktor demeyelim de deneyimli tüpçü diyelim biz onaa..topiğin demirbaşı olunca az çok başımıza gelen biizi korkutan ne varsa hatırlayıp telaş yapan acemi tüpçülere destek hattı olarak elimizdne geleni yapmaya çalışıyoruz canımm:34::34:

nasıl gitsin cnm bnm bulan bulan dur.arada cıkıyorum ev gezmesine.kokularla başım dertte herşey ve herkes kokuyor.
yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır cnm

paşalarım gitti jüli bebekim bunalımdayım:43::43::43:
sen nassın bakiimmm:38:

ben aynıyım cnm bulantılar cıkarmalar. 3 gün kötü 1 gün mola veriyoruz iyi oluyorum.bunada şükür..
batmalarım var karında arada rahimde yarın kontrol var inşallah herşey yolundadır.
karnına almakla bitmiyormuş hep stres hep tereddüt
Rabbim herkese nasib etsn ama bulantısız hamişlik nasib etsinn

canım yaa Allah kavuştursunn.
en kısa zamanda görüşürsünüz inşallahh

ocakta görcem inşallah:1:

ben aynıyım cnm bulantılar cıkarmalar. 3 gün kötü 1 gün mola veriyoruz iyi oluyorum.bunada şükür..
batmalarım var karında arada rahimde yarın kontrol var inşallah herşey yolundadır.
karnına almakla bitmiyormuş hep stres hep tereddüt
Rabbim herkese nasib etsn ama bulantısız hamişlik nasib etsinn

bulantılarını kınıyorum yiteerrrr diyorum gitsin bitsinler artık...
ayyy cinsiyet belli olabilir bebekim:46::46::46:

tatlm dün kontrole gittim 39. haftadayım doktorum bugün yarın bekliyorum dedi. Bilemiyoruz işte minişin canı ne zaman isterse ozaman gelicek bakalım:40:

normal gelcekti kuzu tabii zamanıda belli olmaz gelişinin sormam ayıp yani:1::1::1:
Rabbim kolaylıkla sağlıkla bir avazda kurtarsın canım:16:

Back