inşallah canım inşallah
tatlım benim tedavi durumum ocak ayından önce olamaz o sebepten hulusi hocada tedavi öncesindeki ay histeroskopiyi yapıyor yani ocak histeroskopi olur şubatta tedavideye girerim gibi geliyor zamanı belli değil yani...aşılamada gebe kaldıysan aslında şansın yüksek inşallah bu kez boş girer dolu çıkarsın canım..hulusi hocama selamımı söyle gülden in selamı var debilir beni
aynen elini sallasan hulusi hastasına çarpar burda
inşallah canım...
sigaraya çok tepkili hulusi hoca bırakman harika olmuş
hoşgeldin öncelikle
gen-art hakkında hep olumlu şeyler duydum hatta internet sitesine üyeyim ve ara ara hastaları olmasamda ararlar beni ne durumdasınız tedavi düşünmüyormusunuz diye ben çok ilgili olduklarını düşünüyorum kendi adıma..gebe kalanlarıda duydum inşallah senden de güzel haberler alırız
dün opum yapıldı 9 yumurta toplandı 8i döllendi yarın kalitesi belli olcak dua edin arkadaşlar bende burdaki herkese duacıyım
Canım naber sen ne aşamasın?
5. günde blast olmalı embriyolar. Laboratuvarda beşinci güne giden embriyomuz olmuyor ne yazık ki. Geçen sefer 5. günde 1 tane compactlaşan embriyo vardı. Kompaktlaşmanın bir sonraki adımı blast. 6. güne kadar takip ettiler ama blast olmadı kaldı orada. Transfer edilenlerden blast olan olmuş ki kimyasal gebelik oldu. Embriyologların fikri içeride dışarıdan daha iyi olacakları. Halbuki ben kendime o konuda hiç güvenmiyorum. Sanki labda daha iyimş gibi geliyorAma içimden bir his de bunu denemem gerektiğini söylüyor. Belki gerçekten doğal ortam, benim enerjim onlara daha iyi gelecek kim bilir.
Canım şimdiden hayırlı olsun. Kaç gün embriyolarıydı?
Canım inşallah bu tedaviden kucağında bebeklerle çıkarsın.
Çok sağol canım benimmRahimde bazı bölgelerde kalınlaşma varmış. Onları almış. Zaten 2 gündür kırmızı kanamam var. Adet sancısı gibi ağrı da var. İnşallah bunlar boşa gitmez. Bir sonraki adetle başlıyoruz. Sen canım neler yaptın? Geçen ay işlerden dolayı yine giremedim ben.
Hoşgeldniz. Ben Genart'ta tedavi oluyorum. Doktorum dışarıdan. O nedenle doktorları hakkında yorum yapamayacağım. Laboratuvarları çok iyi onu söyleyebilirim. Merkez tertemiz. Her yer gibi kalabalık oluyor. Geçen gün histereskopi için beklerken üzerimde önlükle ayakta beklemek zorunda kaldımKısa sürdü ama sorun yok. Hemşireleri çok iyi. Moralman çok rahatlatıyorlar.
merhabalar efenim
ama benim aklım karıştı şimdi murat hoca ankara üniversitesinde diye biliyorum gen art damıymış:26:
her ikisi hakkında da hep iyi şeyler duydum ben gen art ve murat hoca bence iyi tercihler Allah yolunu açık etsin tatlım
Canım naber sen ne aşamasın?
Hoşgeldniz. Ben Genart'ta tedavi oluyorum. Doktorum dışarıdan. O nedenle doktorları hakkında yorum yapamayacağım. Laboratuvarları çok iyi onu söyleyebilirim. Merkez tertemiz. Her yer gibi kalabalık oluyor. Geçen gün histereskopi için beklerken üzerimde önlükle ayakta beklemek zorunda kaldımKısa sürdü ama sorun yok. Hemşireleri çok iyi. Moralman çok rahatlatıyorlar.
kızlar bugün iğnelerde 6.günüm.e2 367 çıkmış çokmu ya:26: lh içinde kan vermiştim o niye çıkmamış yaaaaaaaaa ne zaman çıkarki doktora gitcemde..
çok değil tatlım yumilerin en büyüğü kaç mm oldu acaba...
lh bugün çıkar aslında yani sabah verdiysen akşama kadar çıkması lazım geç çıkanı duymadım...
canım yumi en büyüğü 12 mm olmuş.dozu arttırcaz az büyümüş dedi.lh çıkmış bileee 5,24 .. çok sağol ya sende olmasan varyaaa
bu ara pek aktif değilim tatlım 2 güne aktif olurum kk da ne merak ediyorsan sor gördükçe cevaplarım mutlaka..
6.gününde 12 mm yavaş büyümüş biraz ama olsun yavaş olması sorun değil yumisi büyümeyen arkadaşlarımızda var sen sadece bir iki gün fazla iğne vurcaksın o kadar...herşey yolunda bence
bence çok iyi oldu hist...bende olmak istiyorum ilk fırsatta..
üzerime 2.tedaviyi olcan ben oturuyorum
ama ben mecburen bu yılın çıkmasını bekliyorum sigorta durumumuzda bir sorun var bu aralar o sebeple gitmiyorum doktara..
kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım daha bi doktora gidemedim çok pahalı muayene ücretlri bursada doktorda da karar veremedim ne yapacm bilmiyorum hepinizi seviyorum:
benım doktorumda dısardan. ama merkezı bende begendım. ben sabah erken saatte yumurta toplattım. o ytuzden kımsecıkler yoktu cok sakıntı bakalım cumaya transfer olacak. 11 de belkı o zaman kalabalık olur...
kızlar bugün iğnelerde 6.günüm.e2 367 çıkmış çokmu ya:26: lh içinde kan vermiştim o niye çıkmamış yaaaaaaaaa ne zaman çıkarki doktora gitcemde..
mrhb kızlarrrr nasılsız bu gün annemidr götürdüm çok şükür iyi çıktı sonuçlar
Kızlar telefondan yazıyorum inşallah yanlış yazmam:)
Benim bi sıkıntım var crınone vajinal jel denilen şey bende sanırım yanetki yaptı mantar gibi bişi oldu anlamadım affedersiniz peynir kesiği gibi bişi oldu mantar olunca öyle oluyor da... normalmidir acaba ? Daha önceden Aynı sorunu yaşayan var mı ?
cupcake cimm..alerjik reaksyon mu gösterdi yoksa geri gelmesinden mi bahsediyorsun...eğer vajinadan kesik kesik geri geli,yor diyorsan hepimize oldu..sonuçtaa içerde bir kısmı kalıyor bir kısmı da topaklanıyor..benim doktorummm jeli sıktıktan sonra 5 dakika hareket edip emilmesi için evin içinde dolaşmamı söylemişti....yatarken yapıp hareket etmezsen tortulanıp geri gekmesi gayet normalmiş..ama kaşıntı kızarıklık kabarıklık yaptıysa ki o herkese olmuyor..o zaman doktorunla konuşman lazımm
Cnm ben jeli sıktıktan sonra en az dışrıda yarım saat yürüyorum çok şükür kızarıklık yok sadece ilk denemede biraz kaşıntı oldu bide baya bi krem geli ben mantar sandım ama kesik kesik geri gelmesi normalse sevindm çok korktum mantar sandım içm rahatladı Allah razı olsun valla doktor gibisin :))
canım bende kullanıyorum sıkıntı yapma asla.ben 4 haftadır kullanıyorum.
o gelen jelin kendisi.bendende g:18:eliyor.hergün değil bazen birikip geliyor dün 3 günlük jel geldi mesela.
kaşıntın yoksa herşey normal.su gibi akıntıda yapar.
Gerçekten mi bende çook geldi hatta kalıp gibi sonra kendi kendime krem dağılmadımı beceremedim mi dedim üçüncü gün biraz azaldı ilk günlerde çok geldi katı bi halde ..
Burayı çok seviyorum sorularıma cvp yazılıyor çok yardımcı oluyorsun allah hepinizden razı olsun
Bebişinde sen de hep sağlıklı mutlu huzurlu olursun inşallah cnm kolay bi doğum olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?