Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım benimde bu ay histeroskopi ocaktada denicez inşallahhhh

evet haklısın murat hoca ankara universıtesınde. ben ozelıne gıdıyorum. ozelde hrs ve genart ıle anlasmalıymıs.toplama ve trasferı bunların bırınde yapıyor. normal muayenelerıde ankara unıversıtesınde yapıyor. genarta gıttım bende begendım. sımdılık ıyı gıdıyor cuma gunu trasfer olacakmıs sımdı konustuk doktorla....

benım doktorumda dısardan. ama merkezı bende begendım. ben sabah erken saatte yumurta toplattım. o ytuzden kımsecıkler yoktu cok sakıntı bakalım cumaya transfer olacak. 11 de belkı o zaman kalabalık olur...

kızlar bugün iğnelerde 6.günüm.e2 367 çıkmış çokmu ya:26: lh içinde kan vermiştim o niye çıkmamış yaaaaaaaaa ne zaman çıkarki doktora gitcemde..

kızlar bugün iğnelerde 6.günüm.e2 367 çıkmış çokmu ya:26: lh içinde kan vermiştim o niye çıkmamış yaaaaaaaaa ne zaman çıkarki doktora gitcemde..

çok değil tatlım yumilerin en büyüğü kaç mm oldu acaba...
lh bugün çıkar aslında yani sabah verdiysen akşama kadar çıkması lazım geç çıkanı duymadım...

çok değil tatlım yumilerin en büyüğü kaç mm oldu acaba...
lh bugün çıkar aslında yani sabah verdiysen akşama kadar çıkması lazım geç çıkanı duymadım...

canım yumi en büyüğü 12 mm olmuş.dozu arttırcaz az büyümüş dedi.lh çıkmış bileee 5,24 .. çok sağol ya sende olmasan varyaaa

Son düzenleme:
canım yumi en büyüğü 12 mm olmuş.dozu arttırcaz az büyümüş dedi.lh çıkmış bileee 5,24 .. çok sağol ya sende olmasan varyaaa

bu ara pek aktif değilim tatlım 2 güne aktif olurum kk da ne merak ediyorsan sor gördükçe cevaplarım mutlaka..
6.gününde 12 mm yavaş büyümüş biraz ama olsun yavaş olması sorun değil yumisi büyümeyen arkadaşlarımızda var sen sadece bir iki gün fazla iğne vurcaksın o kadar...herşey yolunda bence

canım evet aşılamada hızlı büyümüştü ama tüpte yavaş büyüyor.iğnelerimi şöyle yaptı.puregon 150+ menopur 2 toz 1 su+orgalutran 0,25 1 doz...sadece menopur arttı ve orgalutrana başladık..pazartesi yada salı opu yapılır dedi..yarın sabahta çağırdı ultrasona..ama dediğin gibi hiç büyümeyen var.herşeye şükür.olsunda beklemeye razıyım.çok sağol ya tekrardan

mrhb kızlarrrr nasılsız bu gün annemidr götürdüm çok şükür iyi çıktı sonuçlar

Olsun geç olsun güç olmasın. Ben biraz üst üste yapıyorum :) Aslında ara vermek daha iyi oluyor. Moralim iyi ama çok çabuk sinirleniyorum, üzülüyorum. İnsanın sinirleri hemen düzelmiyor. 2014'de psikolojik olarak hazır olarak başlarsın inşallah. Canım 2. gün transferi hakkında ne düşündüğü yazmış mıydın :26: Embriyolog 2. günde koyalım diyor. Çünkü 2. günden 3'e geçerken çok fire vermişiz. Kalitesi 1'den 2'ye düşmüş.

kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım daha bi doktora gidemedim çok pahalı muayene ücretlri bursada doktorda da karar veremedim ne yapacm bilmiyorum hepinizi seviyorum :

Canım sanırım özele gidiyorsun. görüşme randevusu de o parasız her yerde.

benım doktorumda dısardan. ama merkezı bende begendım. ben sabah erken saatte yumurta toplattım. o ytuzden kımsecıkler yoktu cok sakıntı bakalım cumaya transfer olacak. 11 de belkı o zaman kalabalık olur...

Doktor dışarıdan gelince randevulu geldiği için çok bekletmiyorlar. Bence çok memnun kalırsın. Transferden sonra yat biraz.

Canım değerin iyi.

mrhb kızlarrrr nasılsız bu gün annemidr götürdüm çok şükür iyi çıktı sonuçlar

Oh çok şükür canım.

Kızlar telefondan yazıyorum inşallah yanlış yazmam:)
Benim bi sıkıntım var crınone vajinal jel denilen şey bende sanırım yanetki yaptı mantar gibi bişi oldu anlamadım affedersiniz peynir kesiği gibi bişi oldu mantar olunca öyle oluyor da... normalmidir acaba ? Daha önceden Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Cnm mesajını yeni yeni görüyorum bana bildirim gelmiyor
" Kaç gün embriyoların " yazmışsın ben anlamadım cnm ne demek
Buarada Benim dondurulmuş embriyolarım vardı bugün aradılar çok şükür çözülmüş

cupcake cimm..alerjik reaksyon mu gösterdi yoksa geri gelmesinden mi bahsediyorsun...eğer vajinadan kesik kesik geri geli,yor diyorsan hepimize oldu..sonuçtaa içerde bir kısmı kalıyor bir kısmı da topaklanıyor..benim doktorummm jeli sıktıktan sonra 5 dakika hareket edip emilmesi için evin içinde dolaşmamı söylemişti....yatarken yapıp hareket etmezsen tortulanıp geri gekmesi gayet normalmiş..ama kaşıntı kızarıklık kabarıklık yaptıysa ki o herkese olmuyor..o zaman doktorunla konuşman lazımm

Cnm ben jeli sıktıktan sonra en az dışrıda yarım saat yürüyorum çok şükür kızarıklık yok sadece ilk denemede biraz kaşıntı oldu bide baya bi krem geli ben mantar sandım ama kesik kesik geri gelmesi normalse sevindm çok korktum mantar sandım içm rahatladı Allah razı olsun valla doktor gibisin :))

Son düzenleme:

canım bende kullanıyorum sıkıntı yapma asla.ben 4 haftadır kullanıyorum.
o gelen jelin kendisi.bendende geliyor.hergün değil bazen birikip geliyor dün 3 günlük jel geldi mesela.
kaşıntın yoksa herşey normal.su gibi akıntıda yapar.

Gerçekten mi bende çook geldi hatta kalıp gibi sonra kendi kendime krem dağılmadımı beceremedim mi dedim üçüncü gün biraz azaldı ilk günlerde çok geldi katı bi halde ..
Burayı çok seviyorum sorularıma cvp yazılıyor çok yardımcı oluyorsun allah hepinizden razı olsun
Bebişinde sen de hep sağlıklı mutlu huzurlu olursun inşallah cnm kolay bi doğum olur inşallah :)

sağol cnm Allah razı olsun.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı.
bu arada ben jeli sıktıktan onra 2 dk uzanıp kalkıyorum ve 12 dk yürüyüş yapıyorum evde.
ve sabahları yapıyorum bilgin olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…