• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Valla ben de çok kararsızım canım ya. Şimdiye kadar en az 8 embriyomuz oldu. Hani hiç olmaz da eldekini riske atmamak için erkenden transfer edersin anlarım ama bizim oluyor. Bu neriyle gelmelerinin sebebi 2. günden 3. güne geçerken 1. kaliteden 2. kaliteye düşmeleri oldu. Belki erkenden transfer etseydik doğal ortamında daha iyi olurdu diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla da eğer bir embriyo laboratuvarda büyümezse transfer edince hiç büyümez. Bilmiyorum ki kafam çok karışık... Senin neden 2. gün transferi olmuştu?
benim ilk denememde 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi.... o yüzden canım, bana da doğal ortamında büyümesi daha sağlıklı olur dendi, bilmiyorum tabi, hayırlısı böyleymiş, yaşamam gereken bide ameliyat varmış onu da atlattım. bakalım eğer yaşamam gereken başka bi olumsuzluk yoksa, Rabbim nasip ederse ilk reglde kontrole gidicem

Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gitti :( ama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.

Valla ben de çok kararsızım canım ya. Şimdiye kadar en az 8 embriyomuz oldu. Hani hiç olmaz da eldekini riske atmamak için erkenden transfer edersin anlarım ama bizim oluyor. Bu neriyle gelmelerinin sebebi 2. günden 3. güne geçerken 1. kaliteden 2. kaliteye düşmeleri oldu. Belki erkenden transfer etseydik doğal ortamında daha iyi olurdu diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla da eğer bir embriyo laboratuvarda büyümezse transfer edince hiç büyümez. Bilmiyorum ki kafam çok karışık... Senin neden 2. gün transferi olmuştu?

geçmiş olsun canım
bu konuyu pek bilmiyorum ama genelde 5. gün embriyo tutuyor deniyor
dayanıklılıkla ilgili sanırım
ama 1. kalite içinde daha iyi oluşur ayyy :50::50: ne diyeceğimi bilemedim yaa
canım ne hissediyorsan öyle yap ama iyi araştır ama doktorlarda
başarmak için uğraşıyorlar yani olmasın diye riske atmazlarkii:26:

geçmiş olsun canım
bu konuyu pek bilmiyorum ama genelde 5. Gün embriyo tutuyor deniyor
dayanıklılıkla ilgili sanırım
ama 1. Kalite içinde daha iyi oluşur ayyy :50::50: Ne diyeceğimi bilemedim yaa
canım ne hissediyorsan öyle yap ama iyi araştır ama doktorlarda
başarmak için uğraşıyorlar yani olmasın diye riske atmazlarkii:26:

yok bebeğim ya 5. Gün embiryosu olup tutmayan 3. Gün 2. Kalite olan embiryonun tutğunu gördük her şey kısmet tabiki dr merkez araştırıp en iyisi bulmak lazımama zamnınında gelmesi rabbimin ol demeside lazım

Kızlar cuma günü allah kısmet ederse transferim gerçekleşicek isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah hepimiz aynı anda hamile kalsak o kadar çok isterim ki

Meliden naptı acaba çok merak ettim büyük bi ihtimal aynı zamanda transferimiz olacak inşallah herşey yolundadır ...

Kızlar cuma günü allah kısmet ederse transferim gerçekleşicek isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah hepimiz aynı anda hamile kalsak o kadar çok isterim ki

Meliden naptı acaba çok merak ettim büyük bi ihtimal aynı zamanda transferimiz olacak inşallah herşey yolundadır ...

inşallah sonu bebişli olur canım Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememi yapacağım.
ank dayım
son denememive bunu BAŞKENT ÜNV HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU nda deneyeceğim

pko ,diyabet direnci ve haşimatotroidi var bende

dilerim bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız bekleyen emek veren tüm arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun dilekleri kabul olsun inşallah :52:

aynen canım öyle bir durum olsa süpper olurdu..

hulusi hocada turquoisse arkadaşımızda gebe kaldı:49:

arkadaşlar bende hulusi hocaya gidiyorum 3. denememi onda yaptım kimyasal oldu
4. cüyü de deniycez inşallah histeroskopi çekilcem cuma

merhaba arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememi yapacağım.
ank dayım
son denememive bunu BAŞKENT ÜNV HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU nda deneyeceğim

pko ,diyabet direnci ve haşimatotroidi var bende

dilerim bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız bekleyen emek veren tüm arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun dilekleri kabul olsun inşallah :52:

arkadaşlar bende hulusi hocaya gidiyorum 3. denememi onda yaptım kimyasal oldu
4. cüyü de deniycez inşallah histeroskopi çekilcem cuma

tatlım hoşgeldin:16::16::16:
hulusi hocada gebe kalan kalana inşallah bu kez bebeğin sağlıkla gelir ve seninle kalır...
bende 2. ve 3.denememi hulusi hocada yaptım biri kimyasal gebelik biri negatif oldu sanırım 4.tüp denememde orda olcak...
ve bende histeroskopi çekilcem senin gibi...
durumumuzda benzer pko vs...
artık bizimle kal ve sürecini paylaş olurmu:16:

:52::52::52::52::52:
canıımmmm sen ara geldin transfer zamanına inşallah olur bu kez inşallahhhh:16::16::16:

Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gitti :( ama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.

geçmişler olsun bitanem bence yaptırman iyi oldu para gitti diye düşünme aklında hiç bir soru işareti kalmaması önemli...
ve aynı zamanda gebelik şansını artırıyor...

hulusi hocada gebe kalan kalana inşallah bu kez bebeğin sağlıkla gelir ve seninle kalır...
bende 2. ve 3.denememi hulusi hocada yaptım biri kimyasal gebelik biri negatif oldu sanırım 4.tüp denememde orda olcak...

canım inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz ne zaman çekilceksin canım histeroskopiyi cuma benim

2011 de rahim filmi çekilmiştim arkasından yapılan aşılamada hamile kalmıştım ama pıhtılaşma varmış kalbi durdu bebeğimin 2 aylıktı

rabbim dilerim bu sefer yüzümüzü güldürür sonu güzel olur inşallah:52:

Ayy yaşasın yaa ne aradım hulusi hocanın hastalarını burdaymışsınız arkadaşlar şükür

:1:

Ayy yaşasın yaa ne aradım hulusi hocanın hastalarını burdaymışsınız arkadaşlar şükür

:1:

Merhaba şekerimm hoşgelmişsen... Valla tam yerine geldinn burası hulusi bebesi hulusi gebesi kaynıyor...ben de istanbuldayım ankarada olsamm hiç düşünmeden soluğu başkent hastanesinden alırdımm o kesin...gerçi biizm can arkadaşımız üşenmedi atladı otobüse gitti ikiz bebişlerini aldı geldii...prenseslerimiz bal kaymak..haftasonu bebk tevhidi var özledim sıpaları görüp koklayacağım tekrar inşaallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::16::16:

Merhaba şekerimm hoşgelmişsen... Valla tam yerine geldinn burası hulusi bebesi hulusi gebesi kaynıyor...ben de istanbuldayım ankarada olsamm hiç düşünmeden soluğu başkent hastanesinden alırdımm o kesin...gerçi biizm can arkadaşımız üşenmedi atladı otobüse gitti ikiz bebişlerini aldı geldii...prenseslerimiz bal kaymak..haftasonu bebk tevhidi var özledim sıpaları görüp koklayacağım tekrar inşaallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::16::16:

hoşbulduk annem ayy ne neşeli bu topik yaa için açıldı süpersiniz

inşallah yüzümüz hep güler bebek haberlerimizi veririz burdan :)

inşallah bizi bol bebekli uykusuz geceler bekliodur

ALLAH ım bu duygudan mahruım bırakmasın bizin amin :21:

aynaya bakıo gibi oldum canım yaaa :16:
bu sefer olcak hissediyorumm:52::52::52::52:

bu arada sigara yoookkk içiodum 2.5 ay oldu bıraktım arkidişlerim inşallah sonuca etkisi olur

hoşbulduk annem ayy ne neşeli bu topik yaa için açıldı süpersiniz

inşallah yüzümüz hep güler bebek haberlerimizi veririz burdan :)

inşallah bizi bol bebekli uykusuz geceler bekliodur

ALLAH ım bu duygudan mahruım bırakmasın bizin amin :21:

o senin güzellilğin şekerimm.. bizimm 2 sene öncesinde bebk hasreti çekip dualar ettiğimiz arkadaşlarımızın % 70 i bebelerini kucağına aldı kalan %30 un 20 si hamile ...kalan bir elin parmakları olan bizler de tedaviye başlamak için gün sayıyoruz..inşaallahh gün gelecek anne bebek topiği yıllar sonra da gelin kaynana topiği olma yolunda ilerleyeceğiz:16::16::1::1::1:

geçmişler olsun bitanem bence yaptırman iyi oldu para gitti diye düşünme aklında hiç bir soru işareti kalmaması önemli...
ve aynı zamanda gebelik şansını artırıyor...

merhaba arkadaşlar :)

anketi oyladım çok öndesiniz

ben 41 yaşındayım ve 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar bölümündeyim sizden ricam ankarada oturuyorum ve gen-art tüp bebek de tedaviye başlıycam :))

bilgisi olan varmı ????

Back