Kızlaaarrrr topiğimiz en bilgilendirici
topik adayları arasında oylamayan kalmasın lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670988-faydali-bilgilendirici-konu.html
topğe gelip bilgilenen herkes oy kullansa rekor bir oy almış olur bu topikayrıca başka katagorilerde de oylama var onlarada bi göz atmak lazım
selam canlarım. güzel haberler var mı yaaa..
uzun zamandır bakamıyorum. sıpalar artık çok hareketliler iyice oyuncu oldular. Allahım herkese EN KISA ZAMANDA böyle kuzular nasip etsin inşallah.
aynen canım öyle bir durum olsa süpper olurdu..
hulusi hocada turquoisse arkadaşımızda gebe kaldı
Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gittiama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.
amayaa merhaba nasılsınn ...çekiliş topiğinde gördüm seni en sonn nasıl giidyor hazırlıklarınız.. çok yoğundum sık uğrayamadım topiğimize amaa siz buradasınız..misafirlerimi ağırladım çok yorulmuşumm bugün kalkamadım yataktan....daha duş alıp mutfakta biraz dah işlerim var bir bakayım dedim sizeeaydın günlerimiz olsun inşallah....
Kızlaaarrrr topiğimiz en bilgilendirici
topik adayları arasında oylamayan kalmasın lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670988-faydali-bilgilendirici-konu.html
geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın. ya da bebişlerini benim gibi.
slm kızlar nasılsnız iyisinizdir inş ben kayra dan haber varmı hiç napıyor merk ettim mons da yok buraya pek gelemiyolar bebişler bırakmıyor olmalı hepinize saglıklı sıhatli huzrlu mutlu bir akşam diliyorum
Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gittiama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.
amayaa merhaba nasılsınn ...çekiliş topiğinde gördüm seni en sonn nasıl giidyor hazırlıklarınız.. çok yoğundum sık uğrayamadım topiğimize amaa siz buradasınız..misafirlerimi ağırladım çok yorulmuşumm bugün kalkamadım yataktan....daha duş alıp mutfakta biraz dah işlerim var bir bakayım dedim sizee
kk nın en faydalı topiği biizmkii buraya gelip sorularınevap bulamayan online destek bulamayan kimse olmadı şimdiye kadar..en aktif ve faydalı topik bence de günlüğümüz...2014 de de devam diyoruz bu yolculuğaa inşaallah
Arkadaşlar 2. gün embriyosuyla ilgili deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen?
Bugün embriyologla konuştuk. Geçen sefer 2. gün 5 tane 2. kalite varken 3. gün 2 tane kalmış. O nedenle embriyolog 2. gün transferi yapmayı önerdi. Kalanları da takip ederek 5. güne gelirlerse donduracaklar. Sizce nasıl? Ben hep 5. gün diye tutturdum ama şidiye kadar 3 kere 3. gün kondu ama olmadı. Belki de 2. gün daha iyi olur. Ne dersiniz?
Amin canım inşallah. Allah bağışlasın ne güzel çifte mutluluk
canım benim ilk denemem 2. gün emriyosuydu ve aklımda sürekli acaba 3.gün-5.gün olsa tutunur muydu sorusu kaldı? yani pek tercih edilmiyor sanırım. birde şimdiye kadar bulunduğum topiklerde 2.gün olup pozitifi gören olmadı.... bende de 2.gün olduğundan dikkatimi çekmişti. tabi Rabbim bilir, o ol dedikten sonra her şekilde olur, umut kırmak değil niyetim....
Eki Görüntüle 880911 inşşşşşşşşşşşşşşşş eklemeyi başarmışımdır arkadaşlar bunu okumanızı isityorumm
canım tabii bu ayda her ay gibi bolca dua edip, namazlar kılmak en güzeli. Ama rabbimizin yarattığı ay ve günlerde sadece hayır vardır. Allah hiç bir ayı kötülük için yaratmamıştır.
canım ben sadece bu duayı okuyabiliriz diye paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?