Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canlarım. güzel haberler var mı yaaa..
uzun zamandır bakamıyorum. sıpalar artık çok hareketliler iyice oyuncu oldular. Allahım herkese EN KISA ZAMANDA böyle kuzular nasip etsin inşallah.

topğe gelip bilgilenen herkes oy kullansa rekor bir oy almış olur bu topik ayrıca başka katagorilerde de oylama var onlarada bi göz atmak lazım

aynen canım öyle bir durum olsa süpper olurdu..

selam canlarım. güzel haberler var mı yaaa..
uzun zamandır bakamıyorum. sıpalar artık çok hareketliler iyice oyuncu oldular. Allahım herkese EN KISA ZAMANDA böyle kuzular nasip etsin inşallah.

hulusi hocada turquoisse arkadaşımızda gebe kaldı

Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gitti ama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.

slm kızlar nasılsnız iyisinizdir inş ben kayra dan haber varmı hiç napıyor merk ettim mons da yok buraya pek gelemiyolar bebişler bırakmıyor olmalı hepinize saglıklı sıhatli huzrlu mutlu bir akşam diliyorum

aynen canım öyle bir durum olsa süpper olurdu..

hulusi hocada turquoisse arkadaşımızda gebe kaldı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper yaaa çok sevindim. geçen facede yazmıştı başladım tedaviye diye sonucu yazmadı tabiii. ayyyy Allahım nasıl güzel bir haber. hayırlısıyla alsın kucağına yavrusunu ya da yavrularını
bir hulusi bebesi daha geliyo desene. darısı diğer arkadaşların başına.

Son düzenleme:
Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gitti ama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.

geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın. ya da bebişlerini benim gibi.

canım nasıl sevindim anlatamam.
bu ara aldığım en güzel haber. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
ikiz olsun yaaa....inan çok farklı bir duygu.
sağlıklı olsun da tek ya da iki farketmez tabiki. sen kendine dikkat et bundan sonra.
çooook öpüyorum seni ve fasülye tanesini.

aydın günlerimiz olsun inşallah....
amayaa merhaba nasılsınn ...çekiliş topiğinde gördüm seni en sonn nasıl giidyor hazırlıklarınız.. çok yoğundum sık uğrayamadım topiğimize amaa siz buradasınız..misafirlerimi ağırladım çok yorulmuşumm bugün kalkamadım yataktan....daha duş alıp mutfakta biraz dah işlerim var bir bakayım dedim sizee
Kızlaaarrrr topiğimiz en bilgilendirici
topik adayları arasında oylamayan kalmasın lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670988-faydali-bilgilendirici-konu.html

kk nın en faydalı topiği biizmkii buraya gelip sorularınevap bulamayan online destek bulamayan kimse olmadı şimdiye kadar..en aktif ve faydalı topik bence de günlüğümüz...2014 de de devam diyoruz bu yolculuğaa inşaallah

Arkadaşlar 2. gün embriyosuyla ilgili deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

Bugün embriyologla konuştuk. Geçen sefer 2. gün 5 tane 2. kalite varken 3. gün 2 tane kalmış. O nedenle embriyolog 2. gün transferi yapmayı önerdi. Kalanları da takip ederek 5. güne gelirlerse donduracaklar. Sizce nasıl? Ben hep 5. gün diye tutturdum ama şidiye kadar 3 kere 3. gün kondu ama olmadı. Belki de 2. gün daha iyi olur. Ne dersiniz?

geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın. ya da bebişlerini benim gibi.

Amin canım inşallah. Allah bağışlasın ne güzel çifte mutluluk

merhaba canım..benkayra iyi canım 2 bebeyle tek başınaa nekadar iyi olabilirse iştee...cumartesi bana geleceklerdi eşi bırakmamış bebler küçük demiş hava da soğuktu..ben de çok özledim artık hafta sonu tevhid yapacak o zaman görüşebileceğiz inşaallah

canımm geçmiş olsunn..temzi çıkmasına çok sevindik..inşaalah peşinden hamiş olurusn hemen

evet tatlım, görüp dalmıştım ay ne güzel bi fikir diye, hatta senin adını listede görünce a a dedim istermisin ikramaya çıksın :))) nickler de benziyo ya :)))) ama bi dahakine kısmetse.... nasılım, iyiyim çok şükür ya, komşum canımı sıkıyo bugünlerde başkaca derdim yok. ağrım sızım kalmadı pek. bakalım bi regl olsam durumumu daha net öğrencem...

canım benim ilk denemem 2. gün emriyosuydu ve aklımda sürekli acaba 3.gün-5.gün olsa tutunur muydu sorusu kaldı? yani pek tercih edilmiyor sanırım. birde şimdiye kadar bulunduğum topiklerde 2.gün olup pozitifi gören olmadı.... bende de 2.gün olduğundan dikkatimi çekmişti. tabi Rabbim bilir, o ol dedikten sonra her şekilde olur, umut kırmak değil niyetim....

Valla ben de çok kararsızım canım ya. Şimdiye kadar en az 8 embriyomuz oldu. Hani hiç olmaz da eldekini riske atmamak için erkenden transfer edersin anlarım ama bizim oluyor. Bu neriyle gelmelerinin sebebi 2. günden 3. güne geçerken 1. kaliteden 2. kaliteye düşmeleri oldu. Belki erkenden transfer etseydik doğal ortamında daha iyi olurdu diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla da eğer bir embriyo laboratuvarda büyümezse transfer edince hiç büyümez. Bilmiyorum ki kafam çok karışık... Senin neden 2. gün transferi olmuştu?

inşşşşşşşşşşşşşşşş eklemeyi başarmışımdır arkadaşlar bunu okumanızı isityorumm

Son düzenleme:
canım tabii bu ayda her ay gibi bolca dua edip, namazlar kılmak en güzeli. Ama rabb’imizin yarattığı ay ve günlerde sadece hayır vardır. Allah hiç bir ayı kötülük için yaratmamıştır.

canım ben sadece bu duayı okuyabiliriz diye paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…