benim ilk denememde 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi.... o yüzden canım, bana da doğal ortamında büyümesi daha sağlıklı olur dendi, bilmiyorum tabi, hayırlısı böyleymiş, yaşamam gereken bide ameliyat varmış onu da atlattım. bakalım eğer yaşamam gereken başka bi olumsuzluk yoksa, Rabbim nasip ederse ilk reglde kontrole gidicemValla ben de çok kararsızım canım ya. Şimdiye kadar en az 8 embriyomuz oldu. Hani hiç olmaz da eldekini riske atmamak için erkenden transfer edersin anlarım ama bizim oluyor. Bu neriyle gelmelerinin sebebi 2. günden 3. güne geçerken 1. kaliteden 2. kaliteye düşmeleri oldu. Belki erkenden transfer etseydik doğal ortamında daha iyi olurdu diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla da eğer bir embriyo laboratuvarda büyümezse transfer edince hiç büyümez. Bilmiyorum ki kafam çok karışık... Senin neden 2. gün transferi olmuştu?
Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gittiama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.
Valla ben de çok kararsızım canım ya. Şimdiye kadar en az 8 embriyomuz oldu. Hani hiç olmaz da eldekini riske atmamak için erkenden transfer edersin anlarım ama bizim oluyor. Bu neriyle gelmelerinin sebebi 2. günden 3. güne geçerken 1. kaliteden 2. kaliteye düşmeleri oldu. Belki erkenden transfer etseydik doğal ortamında daha iyi olurdu diyorlar. Benim bildiğim kadarıyla da eğer bir embriyo laboratuvarda büyümezse transfer edince hiç büyümez. Bilmiyorum ki kafam çok karışık... Senin neden 2. gün transferi olmuştu?
haklısın canım bolca da sadaka verilir bu ay. Sonuçta hepsi güzel şeyler. Yapalım tabi.
geçmiş olsun canım
bu konuyu pek bilmiyorum ama genelde 5. Gün embriyo tutuyor deniyor
dayanıklılıkla ilgili sanırım
ama 1. Kalite içinde daha iyi oluşur ayyyNe diyeceğimi bilemedim yaa
canım ne hissediyorsan öyle yap ama iyi araştır ama doktorlarda
başarmak için uğraşıyorlar yani olmasın diye riske atmazlarkii:26:
Kızlar cuma günü allah kısmet ederse transferim gerçekleşicek isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah hepimiz aynı anda hamile kalsak o kadar çok isterim ki
Meliden naptı acaba çok merak ettim büyük bi ihtimal aynı zamanda transferimiz olacak inşallah herşey yolundadır ...
aynen canım öyle bir durum olsa süpper olurdu..
hulusi hocada turquoisse arkadaşımızda gebe kaldı
merhaba arkadaşlar bende 4. tüp bebek denememi yapacağım.
ank dayım
son denememive bunu BAŞKENT ÜNV HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU nda deneyeceğim
pko ,diyabet direnci ve haşimatotroidi var bende
dilerim bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız bekleyen emek veren tüm arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun dilekleri kabul olsun inşallah
arkadaşlar bende hulusi hocaya gidiyorum 3. denememi onda yaptım kimyasal oldu
4. cüyü de deniycez inşallah histeroskopi çekilcem cuma
Kızlar cuma günü allah kısmet ederse transferim gerçekleşicek isteyen herkeze bebiş nasip olur inşallah hepimiz aynı anda hamile kalsak o kadar çok isterim ki
Meliden naptı acaba çok merak ettim büyük bi ihtimal aynı zamanda transferimiz olacak inşallah herşey yolundadır ...
Kızlarr ben hsitereskopiden geldim. Tahmin ettiğim gibi temiz çıktı. anestezili istedim paramızda gittiama napalım. İnşallah işe yarar. Doktorum hamileliği arttırıyor dedi.
inşallah sonu bebişli olur canım Allah yardımcın olsun
canıımmmm sen ara geldin transfer zamanına inşallah olur bu kez inşallahhhh
tatlım hoşgeldin
hulusi hocada gebe kalan kalana inşallah bu kez bebeğin sağlıkla gelir ve seninle kalır...
bende 2. ve 3.denememi hulusi hocada yaptım biri kimyasal gebelik biri negatif oldu sanırım 4.tüp denememde orda olcak...
ve bende histeroskopi çekilcem senin gibi...
durumumuzda benzer pko vs...
artık bizimle kal ve sürecini paylaş olurmu
Ayy yaşasın yaa ne aradım hulusi hocanın hastalarını burdaymışsınız arkadaşlar şükür
Merhaba şekerimm hoşgelmişsen... Valla tam yerine geldinn burası hulusi bebesi hulusi gebesi kaynıyor...ben de istanbuldayım ankarada olsamm hiç düşünmeden soluğu başkent hastanesinden alırdımm o kesin...gerçi biizm can arkadaşımız üşenmedi atladı otobüse gitti ikiz bebişlerini aldı geldii...prenseslerimiz bal kaymak..haftasonu bebk tevhidi var özledim sıpaları görüp koklayacağım tekrar inşaallah
tatlım hoşgeldin
hulusi hocada gebe kalan kalana inşallah bu kez bebeğin sağlıkla gelir ve seninle kalır...
bende 2. ve 3.denememi hulusi hocada yaptım biri kimyasal gebelik biri negatif oldu sanırım 4.tüp denememde orda olcak...
ve bende histeroskopi çekilcem senin gibi...
durumumuzda benzer pko vs...
artık bizimle kal ve sürecini paylaş olurmu
hoşbulduk annem ayy ne neşeli bu topik yaa için açıldı süpersiniz
inşallah yüzümüz hep güler bebek haberlerimizi veririz burdan :)
inşallah bizi bol bebekli uykusuz geceler bekliodur
ALLAH ım bu duygudan mahruım bırakmasın bizin amin
geçmişler olsun bitanem bence yaptırman iyi oldu para gitti diye düşünme aklında hiç bir soru işareti kalmaması önemli...
ve aynı zamanda gebelik şansını artırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?