Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi aksamlar kızlar bugun lekelenmem oldu cok az normalde adetım 5i 6 sı gıbı oluyo..ama 2 aydır yasmın kullandıgım için erkene çekıyo sizce yumurta kontrolune yarınmı gıdeyım 2. gün diye salımı gideyım... dr. biraz uzak bize gıdıp gelemıyorum sık sık.. yogun bı kana ma yok suanda .. tüp bebek tedavısıne baslamak için...en kısa zamanda cevap verırsenız cok sevınırım ona göre hareket edıcem şimdiden cok tesekkurler

Canım ne güzel genç anne olmuşsun. Ben 27 yaşında denemelre başladım şu an 29 yaşındayım henüz Allah kısmet etmedi

CANIM çok sağol inşALLAH SENDE TEZ ZAMANDA EVLADINA KAVUŞURSUNN RABBİM DAHA FAZLA ARATMASIN İNŞALLAH
sorununuz ney canım sizin

cnm sali gunu git tup tedavisine 2 vaya 3. baslanilio.o yuzden bu gunu sayarsak 3 saymazsak 2 olur olur ve de hic bi sorun cikmamis olur hayirli olsun..

Kızlar ben yarın histereskopi olacağım :44:
ayy canımm histereskopi mi olacaksınn:18::18::18::18:Rabbim yardımcın olsunn..şifa olsun inşaallah

senin o tüp bebenin herbi yerini öpeyi ben
topiğimiz şenlenmiş hoşegeldiniz noter tasdikli tüpçüler
canımm bence leekelenmen kanamaya dönüşürse doktorunu ara ve randevu al..ben hep 3. günümde giderimm..ama hazırlıklı git neme lazım iğnelere başlatıverir

geçmiş olsun canım bu havalar herkesi mahvetti

Canım lekelenme sayılmıyor. Tam kanama başladığı zaman 1. gün olur. Yarın gitme bence. Bekle yarın başlasın, sonraki gün gidersin.

ayy canımm histereskopi mi olacaksınn:18::18::18::18:Rabbim yardımcın olsunn..şifa olsun inşaallah

Çok sağol canım. Valla istemiyordum ama doktor ısrar etti. Bir şey çıkmayacak ve bence boşu boşuna oluyor ama napıım artık. Şimdi yine tutmazsa yaptırmadım histereskopiyi diyecek.

histereskopi yaptıracakmışsın canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlara vesile olur

Cnm bende bahçeci umuta gidiyorum çok memnunum doktorumda süleyman bey bi konuş derim ...

cevabın için teşekkür ederim canım.benimde gideceğim yer umut tüp bebek olacak inşallah. allah nasip ederse tabi. kötü yorum almadım hiç. sayenizde kafam çok rahat gidicem.teşekkür ederim. gelsin bebişler

günaydın kızlarrr
size sabah öpücüğü

Eklentiler

• $05 (1).gif
    15,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
cancağızlarıma günaydıınnnnn...
az kaldı döncem aktif olarak aranıza...
herkes iyidir inşallah

az kaldı tatlım...
şu an küçük paşamın tacizine maruz kalıyorum yazamıyorum ama direniyorum

yirim men senin küçük paşanı benim yerimede mıncıkla onu temeeeeeem mi

ay güldenim ya youtube da bilşmiş ablanın videoları var izledinmi hiç küçük afacan orada temeeeemi diyo ya çok hoşuma gitti dilime doladım bende

Bende internetten yorumları okuyup Umut'a başladım kötü yorum görmeyince hiç düşünmeden Tedaviye başladım cnm hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız doktora karar verdin mi gerçi umutta ki hepsi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…