Canım ne güzel genç anne olmuşsun. Ben 27 yaşında denemelre başladım şu an 29 yaşındayım henüz Allah kısmet etmedi
iyi aksamlar kızlar bugun lekelenmem oldu cok az normalde adetım 5i 6 sı gıbı oluyo..ama 2 aydır yasmın kullandıgım için erkene çekıyo sizce yumurta kontrolune yarınmı gıdeyım 2. gün diye salımı gideyım... dr. biraz uzak bize gıdıp gelemıyorum sık sık.. yogun bı kana ma yok suanda .. tüp bebek tedavısıne baslamak için...en kısa zamanda cevap verırsenız cok sevınırım ona göre hareket edıcem şimdiden cok tesekkurler
ayy canımm histereskopi mi olacaksınn:18::18::18::18:Rabbim yardımcın olsunn..şifa olsun inşaallahKızlar ben yarın histereskopi olacağım :44:
merhaba arkadaşlar bende uzun bi süredir girmiyodum buraya giremiyodum desem daha doğru galiba beni eskiler tanırllar topiğin açıldığı zamnlarda da burdaydım yeni arkadaşlarımız var ben çoğunuzu tanımıyorum e haliyle sizde beniismim maşide 24 yaşındayım bitane tüp bebiş oğlum var rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza tez zmanda göndersin yavrularını inşallah . bundan sonra düzenli girerim eski günlerdeki muhabbetleri özledim valllahi ee sizler neler yapıosunuz
topiğimiz şenlenmiş hoşegeldiniz noter tasdikli tüpçülersenin o tüp bebenin herbi yerini öpeyi ben
canımm bence leekelenmen kanamaya dönüşürse doktorunu ara ve randevu al..ben hep 3. günümde giderimm..ama hazırlıklı git neme lazım iğnelere başlatıveririyi aksamlar kızlar bugun lekelenmem oldu cok az normalde adetım 5i 6 sı gıbı oluyo..ama 2 aydır yasmın kullandıgım için erkene çekıyo sizce yumurta kontrolune yarınmı gıdeyım 2. gün diye salımı gideyım... dr. biraz uzak bize gıdıp gelemıyorum sık sık.. yogun bı kana ma yok suanda .. tüp bebek tedavısıne baslamak için...en kısa zamanda cevap verırsenız cok sevınırım ona göre hareket edıcem şimdiden cok tesekkurler
iyi pazarlar cancağızlarım...
paşalarımla koştururkene çok fena hasta oldum ben grip yorgan yatak döşek hesabı dün ayaklandım biraz..
sizlerde iyisinizdir inşallah...
turquoisse den haberim var çok şükür güzel haber verdi bizlere...
umarım başka güzel haberlerimizde vardır...
ilk fırsatta döncem aranıza merak ediyorum hepinizi
cnm sali gunu git tup tedavisine 2 vaya 3. baslanilio.o yuzden bu gunu sayarsak 3 saymazsak 2 olur olur ve de hic bi sorun cikmamis olurhayirli olsun..
iyi aksamlar kızlar bugun lekelenmem oldu cok az normalde adetım 5i 6 sı gıbı oluyo..ama 2 aydır yasmın kullandıgım için erkene çekıyo sizce yumurta kontrolune yarınmı gıdeyım 2. gün diye salımı gideyım... dr. biraz uzak bize gıdıp gelemıyorum sık sık.. yogun bı kana ma yok suanda .. tüp bebek tedavısıne baslamak için...en kısa zamanda cevap verırsenız cok sevınırım ona göre hareket edıcem şimdiden cok tesekkurler
ayy canımm histereskopi mi olacaksınn:18::18::18::18:Rabbim yardımcın olsunn..şifa olsun inşaallah
Canım lekelenme sayılmıyor. Tam kanama başladığı zaman 1. gün olur. Yarın gitme bence. Bekle yarın başlasın, sonraki gün gidersin.
Çok sağol canım. Valla istemiyordum ama doktor ısrar etti. Bir şey çıkmayacak ve bence boşu boşuna oluyor ama napıım artık. Şimdi yine tutmazsa yaptırmadım histereskopiyi diyecek.
kızlar merhaba umut tüp bebek hakkında bilginiz varsaa ankette paylaşırmısınız lütfen.1 aya raporum tamam inşallah ama hala merkezden emin olamadım hala.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-icin-bilgilerinize-ihtiyac-var-kizlaar.html
yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Cnm bende bahçeci umuta gidiyorum çok memnunum doktorumda süleyman bey bi konuş derim ...
Canım lekelenme sayılmıyor. Tam kanama başladığı zaman 1. gün olur. Yarın gitme bence. Bekle yarın başlasın, sonraki gün gidersin.
saol canım tesekkur ederım ... evet bende öyle yapmaya karar verdım... en mantıklısı bu... zaten 2. yada 3. gunu dıyolar ya yanı kaybedecegım bişe yok :) banada dua edın kızlar yıne yeni yenıden baslıyorum tüp macerama bakalım bu sefer ne olucak
günaydın kızlaaaaaaaaar
güzel bir hafta olsun herşey gönlümüzce olsun
günaydın kızlarrr
size sabah öpücüğü
günaydın kızlarrrr
cancağızlarıma günaydıınnnnn...
az kaldı döncem aktif olarak aranıza...
herkes iyidir inşallah
günaydın canım dön artıl litfeeeeeeeeeeen
az kaldı tatlım...
şu an küçük paşamın tacizine maruz kalıyorum yazamıyorum ama direniyorum
cevabın için teşekkür ederim canım.benimde gideceğim yer umut tüp bebek olacak inşallah. allah nasip ederse tabi. kötü yorum almadım hiç. sayenizde kafam çok rahat gidicem.teşekkür ederim. gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?