Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin canım sağol

diyet yavaş ilerliyo ama üç kilo vermişim şimdiye kadar

valla mi canim 3 kilo 3 kilodur kizim super bence :)) ben de heriften spora gitme sozu aldim simdi nah giderim :))) bizim orda belediyenin spor salonlari var aylik 20-30 tl ye.ama herseyide var ha hoca filan yonlendiriyo oraya gitmeye heveslendiydim.

kızlar cok hastayım iğneler dokundu yan etki yaptı napıcagımı bilmiyorum tansiyonum 8-5 midem felaket bulanıyor kafamı kaldıramıyorum ne oldu bana ya son gün ((

valla mi canim 3 kilo 3 kilodur kizim super bence :)) ben de heriften spora gitme sozu aldim simdi nah giderim :))) bizim orda belediyenin spor salonlari var aylik 20-30 tl ye.ama herseyide var ha hoca filan yonlendiriyo oraya gitmeye heveslendiydim.

sen artık hakkını doğum kilolarını vermek için kullan canım şimdi bebişini büyütüp kucağına alma zamanı

kızlar cok hastayım iğneler dokundu yan etki yaptı napıcagımı bilmiyorum tansiyonum 8-5 midem felaket bulanıyor kafamı kaldıramıyorum ne oldu bana ya son gün ((

Canım sen uyuyup uyanınca hespi geçecek merak etme. Stresten de oluyor. Rahat ol. Sen bayılsan da onlar toplam yumurtaları merak etme :)

iyi pazarlar cancağızlarım...
paşalarımla koştururkene çok fena hasta oldum ben grip yorgan yatak döşek hesabı dün ayaklandım biraz..
sizlerde iyisinizdir inşallah...
turquoisse den haberim var çok şükür güzel haber verdi bizlere...
umarım başka güzel haberlerimizde vardır...
ilk fırsatta döncem aranıza merak ediyorum hepinizi

çok geçmiş olsun canım

insallah canım simdi geldik hastaneden 8-4 olmus dahada düşmüş tansiyonum bişeyde yapmıyorlar tansiyon düşük olunca

Canım nasıl oldun? Gittiniz mi kıbrısa?

İyi pazarlar cnaım ben de seni soruyordum. Geçmiş olsun.

canım geçmiş olsunnn dikat et kendine

merhaba arkadaşlar bende uzun bi süredir girmiyodum buraya giremiyodum desem daha doğru galiba beni eskiler tanırllar topiğin açıldığı zamnlarda da burdaydım yeni arkadaşlarımız var ben çoğunuzu tanımıyorum e haliyle sizde beni ismim maşide 24 yaşındayım bitane tüp bebiş oğlum var rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza tez zmanda göndersin yavrularını inşallah . bundan sonra düzenli girerim eski günlerdeki muhabbetleri özledim valllahi ee sizler neler yapıosunuz

senin o tüp bebenin herbi yerini öpeyi ben

Canım ne güzel genç anne olmuşsun. Ben 27 yaşında denemelre başladım şu an 29 yaşındayım henüz Allah kısmet etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…