bu gün doğum günüm kızlar yaş 37 oldumm
ayy happy bört dey Yeterciimm.. demek 37 oldunn yıllar ne çabuk geçiyor değil mi ben de 1 ocak da 37 olacamm hey gidii daha dün gibi 20 lik çıtır olduğumuz günleerrr kutlayalım bu günü o zmaanbu gün doğum günüm kızlar yaş 37 oldumm
içini temizlemedenmi pişirmişlerdi ııııyyğ ama bazıları ateşte içini temizlemeden tuzlu tuzlu pişiriyolar onu bende yiyemiyorum ama bide benim elimden yesen eminimki seversin ben onu akşamdan suya koyuyorum içini dışını güzelce temizleyip yıkıyorum sonra kebab gibi kızartıyorum ooh mis
dualarınada canı gönülden amin diyorum canım seninde cuman mübarek olsun Rabbim işlerini rast getirsin sene bugğn bebeğin ya göbişinde yada kucağında olsun canım arkadaşım
biliyomusun banada dolabımda etinden sebzesine her şey tam olduğunda yoğurt yoksa dolap boşmuş gibi gelir
kızlar ben benkayra ya giidiyorumm prenseslerimizi sevecem çok özledim sıpaları yaaaa..akşama görüşürz öpüldünüzz
ayy happy bört dey Yeterciimm.. demek 37 oldunn yıllar ne çabuk geçiyor değil mi ben de 1 ocak da 37 olacamm hey gidii daha dün gibi 20 lik çıtır olduğumuz günleerrr kutlayalım bu günü o zmaan
Eki Görüntüle 861759 Eki Görüntüle 861760 Eki Görüntüle 861761 Eki Görüntüle 861762 Eki Görüntüle 861763 Eki Görüntüle 861764 Eki Görüntüle 861771 Eki Görüntüle 861772
evet içini temizlemeden pişirip göndermişlerdi tabaktaa...eminim sen yapsan yerdim bayıla bayılaa...yoğurt yoksa dolapta bişey yok işte napalım huyumuz kurusun dimii
selal lar okunuyor Rabbimin dualrımızı kabul ettiği saatlerden olsunn bu saatler inşaallah
diyet nasıl giidyor ne var bugün menü de
kızlar ben benkayra ya giidiyorumm prenseslerimizi sevecem çok özledim sıpaları yaaaa..akşama görüşürz öpüldünüzz
Eee daha daha nasılsınız kızlar
Ben buaralar çok iyiyim adetim geçikti gerçi yakında adet olurum ama olsun şuan geçici hamilelik keyfi yaşıyorum:)))
inşallah hamilesindir canım geçici keyfin daimi olur
nice mutlu yaşlara canım yeniş yaşın şans mutluluk ve bebek getirsin sana içinden geçen tüm güzellikler seni bulsun inşallah
ayy happy bört dey Yeterciimm.. demek 37 oldunn yıllar ne çabuk geçiyor değil mi ben de 1 ocak da 37 olacamm hey gidii daha dün gibi 20 lik çıtır olduğumuz günleerrr kutlayalım bu günü o zmaan
Eki Görüntüle 861759 Eki Görüntüle 861760 Eki Görüntüle 861761 Eki Görüntüle 861762 Eki Görüntüle 861763 Eki Görüntüle 861764 Eki Görüntüle 861771 Eki Görüntüle 861772
evet içini temizlemeden pişirip göndermişlerdi tabaktaa...eminim sen yapsan yerdim bayıla bayılaa...yoğurt yoksa dolapta bişey yok işte napalım huyumuz kurusun dimii
selal lar okunuyor Rabbimin dualrımızı kabul ettiği saatlerden olsunn bu saatler inşaallah
diyet nasıl giidyor ne var bugün menü de
Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle iyiki doğdun cnm :))
İnşallah en kısa zamanda bebiş haberleri alırsın ...
Yeni Yaşın Dilediğin Herşeyi Getirsin Sana
Çok Mutlu Ol
Eki Görüntüle 861849
Eki Görüntüle 861856 Eki Görüntüle 861857 Eki Görüntüle 861853 Eki Görüntüle 861850 Eki Görüntüle 861852 Eki Görüntüle 861854 Eki Görüntüle 861855
Eki Görüntüle 861858
Eki Görüntüle 861851
allah daha nice mutlu, huzurlu,sağlıklı yaşlar görmeni nasip etsin
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa canım sıkılıyo iki sohbet ederiz diyorum ama herkesler kayıpta
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa canım sıkılıyo iki sohbet ederiz diyorum ama herkesler kayıpta
İyi akşmlar kızlar turkuaz arkadaşımız bugün opu oldu çok şükür herşey yolunda İNŞLLAH son opu'su olur ve bebişlerini tez zamanda kavusur:)) Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmsın İNŞALLAHHH AMİN...
İyi akşmlar kızlar turkuaz arkadaşımız bugün opu oldu çok şükür herşey yolunda İNŞLLAH son opu'su olur ve bebişlerini tez zamanda kavusur:)) Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmsın İNŞALLAHHH AMİN...
amin inşallah bebişlerine kavuşur.Ankara da galiba Hulusiciğime gidiyordu diye hatırlıyorum.
saçımı boyattım kocişeee aşk kızılı oldumm.kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa canım sıkılıyo iki sohbet ederiz diyorum ama herkesler kayıpta
yüreği kocaman ve güzel arkadaşlarım teşekürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?