canım 2 gün önce görüşmeye gittim.ilk randevumdu doktorum süha sönmez.Ne bileyim çok pozitif güleryüzlüydü hoşuma gitti:)bana folik asit,çinko ve birde vajinal bir hap verdi.ilk adetle başlıcaz allah izin verirse.Çok heyecanlıyım ya...Allahım sen koru yarabbim herşey düzgün gitsin
anladım cnm hadi bakalım hayırlı olsun inşallah her sey yolunda gider.. Allahım bize hayırlısını yaşatsın hakkımızda hayırsız olan şeyleri de hayırlıya çevirsin inşallah..
iyi aksamlar kızlar cok az vaktim kaldı bi sorum var bileniniz varsa cvplayın ltfn bn birazdan ovitrelle yapıcam kendşme koldam ama içinde hava var onunla birlikte mi yapayım yoksa havasını alayım mı bilemedin ?
almadım cnm öle yaptım artk olan oldu hayırlısı olsun artk inş...şifa olsun :)al tabiiki havasını bence alınmalı...
Selam kızlar nasılsınız valla bebek emzirmekten benim iflahım kesildi resmen dermansız kaldım hep emmek istiyo sıpam.
Sabah aklıma gelmedide değil he. Aa iki gün daha beklicem. Normalde cuma günü ayın 15 inde hastalanmam lazım. ve son zamanlarda 1 ya da 2 gün önce lekelenmem oluyor. Eğer olmazsa lekelenme test yapıcam. Biliyorum yerleşme kanaması diye birşey de var. ama böyle bir totem yaptım işte. Cumartesi de doğum günüm. He bu arada rüya tabirlerine göre kadın rüyada hayız ollursa hamile kalırmış. HAmileyken hayz olan kadının da oğlu olurmuş. Gülden en sonunda diye diye hamiş yapacan beni he:)
cnm teşekkürler öncelikle:)Ama testler falan değilde bu yumurta toplama ,dölleme işlerinide hastanenin birinde yapacakmış.Yani inşallah sorun olmazÇok araştırdım bana en uygun yer buraydı,fiyat olarak yakınlık olarak doktor olarak v.s ama eşim hemen pimpiriklendi.Yok olmazmış ,doktor kesin hastaneyle anlaşamamıştır yok bir yanlışı vardır falan filan off yaa napalım hep işlerim böyle oluyor benim
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…... Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demekhiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...Hepimizin birgün anne olması dileğiyle..BİR ARKADAŞIM PAYLAŞMIŞ
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek ... Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demekhiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...arkadaş tok
Canım hepimizin içinde bulundugu geçekleri ortaya çok güzel çıkartmıssın gerçekten çok duygulandımm söylüyecek söz bulamıyorum dügümlendim
maşallahhhh emsin annesi
sabah aklıma gelmedi değil ha..... ne demek bu cümle ben yumurtluyom iki gün sonra aklıma test geliyoo hiç çıkmıyo aklımdan hemen yapmak istiyomhatunun daha yeni yeni aklına düşmüş bi zahmet sen bilirsin valla geç öğrenmek istiyorsan gebeliğini sana kalmış
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek ... Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demekhiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...Hepimizin birgün anne olması dileğiyle..BİR ARKADAŞIM PAYLAŞMIŞ
YArın yapıcam artık kısmetse canım bende zor duruyoru da her seferinde negatifi almak da çok zor ya....
günaydın kızlar
kendime bi diyet günlüğü açtım acil zayıflamam lazım bugün yine kırmızıları gördüm neyseki bekletmeden teşrif buyurdular ama kilo verip hem güzel hem sağlıklı hemde anne olmak istiyorum sizide beklerim diyet günlüğüme
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-kilo-uzeri-olanlar-beraber-zayiflayalim.html
ben o kadar alıştım ki artık kendimi gebe sanıp bi umutla test yapıp negatifi görmeye etkilenmiyorum da artık o yüzden sana sürekli yap diyorum ben abartıp netten sipariş veriyordum 20 tl ye 20 tane idrar testi alıyordum yanında da ovulasyon testleri hediye veriyorlardı ve güvenilir bir testti kendileri test bol olunca evde sürekli yapıyordumepeydir siparişte vermedim test kalmamış evde almak lazım ihtiyaç sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?