- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
sağol canım Allahrazı olsun..
sen neden idrar testi yapmıyosuunnnnnnn
rüyanda tersine çıkcak inşallah
hoşgeldin tatlım
bu şekilde tedavi olan arkadaşlarımız oldu...
muayeneyi doktorunun açtığı yerde olcaksın testler vs için seni hastaneye yönledirecek...
canoslar napiosunuz?
ayy kız havalar da güzel çıkar tabii gzü gönlü açılsın sıpanınnYa bende inanmamda öyle şeylere daha çok minik bebiş korkuyorum ama dayanamıycam yakında çıkarız bizde sokağa:) bebiş iyi canım Allahıma şükürler olsun sağlığı yerinde seninkilerde iyidir umarım Allah sağlık sıhhat versin.
yok gülüm düşünmüyorum yaptırmıcam....yapışıklıklardan kurtulmuşken yeniden enfeksiyon falan kaparım neme lazım...şimdi zeynep kamilde başlıcam eğer orda da sıkıntı çıkarsa belki döner nolursa olsun der yatarım o masayaaa ama içimdeki ses aldın boyunun ölçüsünü histreskopi risk diyor..ameliyatlarımı yapan daktırım da kesinlikle yaptırma dedi..eğer yaptıracaksan işinin ehli bir daktır olmalı didi...geçmiş olsun canım yorgunluktan ve sinir stresten başın ağrıyodur neye karar verdin yapacakmısın histereskopiyi yani bu doktorların inadını anlamıyorum ama herşeyde bi hayır vardır de işi akışına bırak canım menim
akşam oldu ben de temzilik yemek vs derken ancak oturabildim pc başına... ok yorulmuşum zatne geç de kalkıncaaa ancak bitti amaaa ben de bitmişim kalkıiim de duş aliim diyom amaaa tootmun iç kalkası yok koltuktangünaydınlarr hayırlı sabahlar herkese efenim
hyırlı güzel bi gün olsun inşallah
aynen bebekimm...ben de bayaa erkenciyimmGünaydın cancağızlarım...
Bugün orucum geç kalkmışım anca gelebildim topikimize..
Güzel birgün diliyorum hepimize...
hayırlı olsun canımm tedavinin sonu bebişli olsun inş..Slm kizlar tedaviye baslamama iki hafta kaldi insaallah bu tutarda hayirlisiyla hamile kalirimm
kız tutar mı tutar neme lazımm..bir test yapıver gerildik burda ayolllSabah aklıma gelmedide değil he. Aa iki gün daha beklicem. Normalde cuma günü ayın 15 inde hastalanmam lazım. ve son zamanlarda 1 ya da 2 gün önce lekelenmem oluyor. Eğer olmazsa lekelenme test yapıcam. Biliyorum yerleşme kanaması diye birşey de var. ama böyle bir totem yaptım işte. Cumartesi de doğum günüm. He bu arada rüya tabirlerine göre kadın rüyada hayız ollursa hamile kalırmış. HAmileyken hayz olan kadının da oğlu olurmuş. Gülden en sonunda diye diye hamiş yapacan beni he:)
oyy gesz bakalım yeter sultan kıskanıyorum bak seniiiiCANLAR NASILSINIZ BU GÜN KIZ KARDEŞLERİMLE BİRLİKTE İDİK OTURDUK (bu yüzden gelemedim )MUHHABET ETTİK GÜZEL BİR GÜNDÜ
canoslar napiosunuz?
cnm teşekkürler öncelikle:)Ama testler falan değilde bu yumurta toplama ,dölleme işlerinide hastanenin birinde yapacakmış.Yani inşallah sorun olmazÇok araştırdım bana en uygun yer buraydı,fiyat olarak yakınlık olarak doktor olarak v.s ama eşim hemen pimpiriklendi.Yok olmazmış ,doktor kesin hastaneyle anlaşamamıştır yok bir yanlışı vardır falan filan off yaa napalım hep işlerim böyle oluyor benim
ayyy canım benim saolasın.. napim kuzum hergün muayene çağırıyo dr gidiyorum.. dr.um da bal kaymak ya böyle bi insan olamaz :)) canım yumilerimi itina ile büyütüyorum cuma günü toplicaz inşallah bi aksilik olmazsa .. bugünde rahimden gebelik aşısı enjekte etti... kısmet bakalım inşallah tutar canım..bu arada ben buraya yazmadım sanırım genetik yaptırmıstım ya kan pıhtılaşma sorunu cıktı önceleri kafama çok taktım ama baktım stresten başka bi işe yaramıyo kısmetimde varsa olur napim önlemini alıcaz.. işte böyle bebeğim sen napıosun?biliyomusun bugün akşam yemek yaparken aklıma geldin turkuaz tedaviye başlayacaktı ne yaptı acaba dedim nasılsın gelişmeleri anlatsana
oyy gesz bakalım yeter sultan kıskanıyorum bak seniiii
canımm kafan karışmasın benim de ilk tedavimde doktorum un anlaşması olan merkezde yapıldı işlemlerimm gayet de güzel geçti..doktorum işlemin yapılacağı gün erkenden gelip birebir kendisi işlemlerimi yaptı...hangi merkezde yapılacak işlemin...pek çok kadın doğum uzmanı doktor da bu şekilde anlaşmalı çalışıyor zaten merkezlerle...sen doktoruna inanıyor güveniyorsan için rahat olsunn
Alla allaaa. Ya embriyoyu atamadın ya da kalp atışı var. Bnun başka bir açıklaması yok. Keşke doktoruna telefonla ulaşma imkanın olsa.
canımm benimvücudunun embriyoyu atması uzun zaman alabilir lütfen sabırlı ol..Rabbim yar ve yardımcın olsun....
bizimde iflahımız kesilsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhSelam kızlar nasılsınız valla bebek emzirmekten benim iflahım kesildi resmen dermansız kaldım hep emmek istiyo sıpam.
oyy gesz bakalım yeter sultan kıskanıyorum bak seniiii
canımm kafan karışmasın benim de ilk tedavimde doktorum un anlaşması olan merkezde yapıldı işlemlerimm gayet de güzel geçti..doktorum işlemin yapılacağı gün erkenden gelip birebir kendisi işlemlerimi yaptı...hangi merkezde yapılacak işlemin...pek çok kadın doğum uzmanı doktor da bu şekilde anlaşmalı çalışıyor zaten merkezlerle...sen doktoruna inanıyor güveniyorsan için rahat olsunn
saolun canım ya yazdıklarınızla biraz kafam rahatladı:)Bu arada merak edenler için fiyatta söyleyeyim 5500 tl ilaçlar dahil...
ayyy canım benim saolasın.. napim kuzum hergün muayene çağırıyo dr gidiyorum.. dr.um da bal kaymak ya böyle bi insan olamaz :)) canım yumilerimi itina ile büyütüyorum cuma günü toplicaz inşallah bi aksilik olmazsa .. bugünde rahimden gebelik aşısı enjekte etti... kısmet bakalım inşallah tutar canım..bu arada ben buraya yazmadım sanırım genetik yaptırmıstım ya kan pıhtılaşma sorunu cıktı önceleri kafama çok taktım ama baktım stresten başka bi işe yaramıyo kısmetimde varsa olur napim önlemini alıcaz.. işte böyle bebeğim sen napıosun?
inşallah cnm.. sen ne yapıosun cnm şuanda histereskopden sonra bişe yapmadın dimi?inşallah herşey istediğin gibi olur canım sonunda bebeğini kucaklarsın
bende işler nereye gidiyo bende bilmiyorum inanki saldım çayıra mevlam kayıra
nerde yaptırdın cnm?şuan hangi aşamadasın?
inşallah cnm.. sen ne yapıosun cnm şuanda histereskopden sonra bişe yapmadın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?