Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin gülüm inşaallah herkesin adet tarihi gecer ve hamileyim diye müjdeyle gelir burayaa
ayy canım yaaa günleri bitti bebişinin demek artık ..sağlıkla gelsin inşaallah paşamız...dört gözle doğum haberini bekliyor olacağız bitanem
Eki Görüntüle 857045 slm kızlar günaydın herkeserabbim saglık sıhat huzr mutluluk versin inş yuvalarımıza bebeklerimizi bize nasip etsin hayırlısıyla
amiinnnn
işlerim var bu ara kızlar çok aktif olamıyorum topikte
niye ki nerdesin kii:44::44::44::44::44:

merhaba hanımlar bu saat oldu ben ancak dönebildimm evee..canım çok sıkıldı...ikna edemedim profu..illa da histerskopi yapıcaz ..istemiyorsan başka yerde çıkar raporunu dedi..veremzlermiş başka türlüü
canımgeçen günde yazdım eğer rapor veren özel bir yer varsa daha kolay alırsın rapor

fena halde başım ağrıyor gece namaza kalkacam yarın da oruç tutacam uykusuz ve yorgunumm ...eşim de geç gelecekmiş yemek bile yapmadımm karnabahar haşladım yoğurtla yedimm.. biraz uzanayımm
kızlar bana müsaade gelebilirsem görüşürz....

merhaba arkadaşlar,Allah izin verirse ilk adetimle tüp bebek yolunda ilk adımımı atacağım.bunun için bir merkezle görüştüm bana 5500 tl fiyat verdiler ilaç dahil.bence uygun bir rakam.Ama herşey güzel giderken doktorun para işini halleden sekreteri bana 10 gün sonra doktor bey ve ekibinin başka bir yerde özel bir yer açtığını oraya geçeceklerini ,muayenesinin orda olacağını ama yumurta toplama ve transfer olaylarının bir hastanede gerçekleşeceğini söylediHangi hastane dedim henüz belli değil dedi.Ya burda olur ya başka yerde dedi.Bu nasıl olacak şimdi anlayan varsa bana anlatsın lütfenKafam karıştı başka bir merkezemi gitsem acaba?

malum mühim günler ibadet içindeyim

hoşgeldin tatlım
bu şekilde tedavi olan arkadaşlarımız oldu...
muayeneyi doktorunun açtığı yerde olcaksın testler vs için seni hastaneye yönledirecek...

Canım selam. Çok sağol ilgin için. Doktorum şehir dışındaymış. Haftasonuna kaldı. Gerçekten de mucize olur kalp atışı olsa :) Testlerim bir pozitif çıkıyor bir negatif. Bugün yaptığım düne göre silikti yine. Sanırım vücudum tam atamadı embriyoyu. Acaba yumurtladım mı çok merak ediyorum. Ama ateşim hiç düşmedi bu ay. Hala 36.6. Sabitlendi kaldı orada. Herhalde yumurtlama olmamıştır.

Siz neler yapıyorsunuz? Ben eskiden iş yerinden giriyordum da takip ediyorlarmış girdiğimiz siteleri o nedenle artık giremiyorum

Canım bende de çok kötü bir baş ağrısı var. Boğaz ağrısı da eşilik ediyor. Eğer hasta olacak gibiysen bence orucu ertele. Bu ara mevsim geçişi olduğu için herhkes hasta.

Canım ne güzel bzmi için dua etmek istemen.. Allah' ım da seni bi avazda hayırlısıyla yavruna kavuştursun inşallah.

Tam geçiş aşamasına denk gelmişsin. Tabi kötü olmuş ama eğer doktoruna güvendiysen sorun olacağını sanmıyyorum. Sonuçta senin gibi bir sürü hastası vardır. O kadar insanı madur edemez.

Alla allaaa. Ya embriyoyu atamadın ya da kalp atışı var. Bnun başka bir açıklaması yok. Keşke doktoruna telefonla ulaşma imkanın olsa.

canımm benim vücudunun embriyoyu atması uzun zaman alabilir lütfen sabırlı ol..Rabbim yar ve yardımcın olsun....bu sıralar dikkat etmen lazım sanırım değerin sıfırlanan kadar hamile kalmamalısın korunmalısın diye biliyorum ben...ewest arkadaşımız 6 ay beklemiş ve o dönemde soktoru hamile kalmaması gerektiğini söylemişti...biran önce doktorunla konuşmalı ve netleştirmeliisn canım durumunu duamız seninlee
Canım bende de çok kötü bir baş ağrısı var. Boğaz ağrısı da eşilik ediyor. Eğer hasta olacak gibiysen bence orucu ertele. Bu ara mevsim geçişi olduğu için herhkes hasta.

geçmiş olsun gülümm herşey üstüste geliyor değil mi

ben hasta değilim çok şükür ama zor bir gün geçirdimm...sabah erkenden önce zeynep kamile giidp kan verdimm hemşire damarı bulamadı 2 kolumu da delik deşik etti..ğeşindne çapaya gittim raporum için profla konuşmaya o da beni deli etti...histereskopi kararını değiştiremeyeceğini olmak istemiyorsam başka yerde rapor çıkarmmaı söyledi sinirden oturdum ağladım...eve gelene kadar da yoruldum başımın ağrıısı ondan.. ama uzansa az geçer herhalde..hala yatamadımm...

Ya bende inanmamda öyle şeylere daha çok minik bebiş korkuyorum ama dayanamıycam yakında çıkarız bizde sokağa:) bebiş iyi canım Allahıma şükürler olsun sağlığı yerinde seninkilerde iyidir umarım Allah sağlık sıhhat versin.

geçmiş olsun canım yorgunluktan ve sinir stresten başın ağrıyodur neye karar verdin yapacakmısın histereskopiyi yani bu doktorların inadını anlamıyorum ama herşeyde bi hayır vardır de işi akışına bırak canım menim

günaydınlarr hayırlı sabahlar herkese efenim
hyırlı güzel bi gün olsun inşallah

Günaydın kızlar rabbim hepimize saglık sıhat huzr mutluluk versin inş meleklerimiz yeni yılda süpriz yapsın inş allhım bizlere hayırlı kapılar açmayı nasip etsin dualarla ve güzeliklerle geçen günlerimiz olsun evmz bereketle ağzımız tadıyla sürsün inşamin

Günaydın cancağızlarım...
Bugün orucum geç kalkmışım anca gelebildim topikimize..
Güzel birgün diliyorum hepimize...

Günaydn kızlar. Güldencim Allah kabul etsin. BEnde dün rüyamda regli olduğumu gördüm. Gene tutmadı diyip üzülüyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…