canım bu seferki bebek için değilde keyif için olsunhep bebek bebek nereye kadar
Ay pardon canım yanlış okumuşum. Biraz panik oldum da. Eşime bu dış gebelikse, biz de şimdi denersek ve ben hamile kalırsam o da rahim de olursa iyi olmaz dedim de gülüyor :) Yarın doktordan randevu alacağım. Bu günü kaçırmaya da gönlüm el vermiyor aslında. 2 senedir bir ayı boş geçirmedik :) Ama hiç bir ay pozitif teste rağmen hamile kalmaya çalışmamıştım. Garip bir durum
maaşallah Jülimm..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşaallah gülüm..bulantılar artık çıkarma aşamasına geldi demek :26::26::26:biran önce aşermeye başlamanı diliyorum gülümm dualarım seninlee
ayy çok güzel Güldenim yine harikalar diyarından fırlamış gibi şapşahane bir pasta yapmışsınn
maç var demek bugünn:44::44::44::44:
amin gülüm dualarınaa canı gönülden amiiinndeseneee diyet günlüklerine hoş geldik ..benimde hala verilmesi gereken 15 kilom var yaklaşık.....bu hafta başlayacam sıkı bir diyete ve spora bakalımm..biteydi şu çapa zeynep kamil arası mekik dokumalarımm....
en güzelini de sen yapmışsın..ben de ızkardeşimle eşini yolcu ettim evde işlerimi toparladım yemek faslından sonra da geldimm...şimdi tropikal bitkilerden yaptığım miss kokulu bitki çayı eşliğinde oturuyoruz kocişimleee
maaşallah Jülimm..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devamını ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşaallah gülüm..bulantılar artık çıkarma aşamasına geldi demek :26::26::26:biran önce aşermeye başlamanı diliyorum gülümm dualarım seninlee
ayy çok güzel Güldenim yine harikalar diyarından fırlamış gibi şapşahane bir pasta yapmışsınn
maç var demek bugünn:44::44::44::44:
amin gülüm dualarınaa canı gönülden amiiinndeseneee diyet günlüklerine hoş geldik ..benimde hala verilmesi gereken 15 kilom var yaklaşık.....bu hafta başlayacam sıkı bir diyete ve spora bakalımm..biteydi şu çapa zeynep kamil arası mekik dokumalarımm....
en güzelini de sen yapmışsın..ben de ızkardeşimle eşini yolcu ettim evde işlerimi toparladım yemek faslından sonra da geldimm...şimdi tropikal bitkilerden yaptığım miss kokulu bitki çayı eşliğinde oturuyoruz kocişimleee
Arkadaşlar sanırım kötü bir şey olduBugün adetin 14. günü. Dünden beri kahve rengi lekelenme ve yumurtalık ağrım var. Herhalde yumurtluyorum diye düşündüm. Tüp bebekten sonraki aylarda yumurtlama esnasında böyle lekelenme oluyordu. Fakat aşırı bir yorgunluk hali var. Bir de sürekli idrara çıkıyorum. Bir test yapayım dedim. Hem de yarım saatlik idrarla! Ne göreyim yine pozitif!
Transfer 10 ekimde olmuştu. Yani tam bir ay önce! Normal gebelik hesabına göre de 6 haftalık olması gerekiyordu. Ama ben 2 hafta önce adet oldum. Sonra bir kere daha silik pozitif çıkmıştı. Ertesi günü de negatifti. Yada aşırı silikti diim. Herhalde yavaş yavaş değerler düşüyor dedim. Fakat bugün bariz pozitif. Değerim yükseliyor
kendimi oyun oynamaktan alamıyorum topike gelemiyorum
bu arada kk nın yemek yarışmalarında arkadaşınızın 3.birinciliği oldu afferin bana dimi
kendimi oyun oynamaktan alamıyorum topike gelemiyorum
bu arada kk nın yemek yarışmalarında arkadaşınızın 3.birinciliği oldu afferin bana dimi
KIZLAR NASILSINIZİŞLERİM VARDI GELEMEDİM BU SAAT OLDU:26::26::26::26::26::26::26: BİRAZDAN DA ÇIKACAĞIM YENİDEN YENİ HAFTA YENİLİKER GÜZELLİKLERLE SÜRİZLERLE GELSİN HİÇ UMADIĞIMIZ ANDA UMADIĞIMIZ YERLERDEN SÜRİZLER KARŞILASIN BİZLERİ İNŞŞŞ KIZLAR YAAAA(şu an içimden geçen şu ki) İNŞŞŞ HEPİMİZDEN HAMİŞ HABERİ GElSİN ALACAĞIMIZ EN GÜZEL SÜPRİZ HABERLER HAMİŞ HABERİ OLSUN İNŞŞ
günaydın kızlarrrr;
mutlu, musmutlu, megamutlu haftalarımız olsun inşallah :)
Herkese günaydın nasılsınız.Hepinize sürprizlerele dolu güzel bir hafta dilerim
Merhaba hanımlar bu saat oldu ben ancak dönebildimm evee..canım çok sıkıldı...ikna edemedim profu..illa da histerskopi yapıcaz ..istemiyorsan başka yerde çıkar raporunu dediherkese merhabaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?