Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bu seferki bebek için değilde keyif için olsunhep bebek bebek nereye kadar

kih kih valla hep görev bilinciyle hareket ediyoruz
canım öyle yorgunum ki şu an keyif yapmak yerine uyumayı tercih ederdim. ama annelik zor iş işte
Burada birisi demişti. Anne olunca anlarsın derler ya anneliği asıl isteyip de olamayanlara sorun diye.. Çok hoşuma gitmişti. Gerçekten de öyle.

canım çok geçmişe bakamadım ama kızlarla olan yazışmandan anladığım değerin yükseliyor resmen dış gebelik yaşıyorsun
bende de öyle oldu regl oldum sonra yumurtladığımı sandığım günlerde lekelenme yaşadım ara ara böyle sürdü yaklaşık 2 ayda değerim sıfırlandı...bakalım ultrasonda ne çıkacak bi de kalp atışı duyarmışsıntabii rahim içi gebelik hayalim bu dış gebelikte de kalp atımı görülebilir Allah korusun...

sağol bebişim ay lav yuuuuuu

afiyet olsun canım şifa olsun

kendimi oyun oynamaktan alamıyorum topike gelemiyorum
bu arada kk nın yemek yarışmalarında arkadaşınızın 3.birinciliği oldu afferin bana dimi

:44::44::44:
yarın hemen doktora git canım
belkide değerin yükselmiştir olamaz mı Allahım nelere kadir
yarın bize haber ver olmazmı

kendimi oyun oynamaktan alamıyorum topike gelemiyorum
bu arada kk nın yemek yarışmalarında arkadaşınızın 3.birinciliği oldu afferin bana dimi

valla harikasın maşallah
peki ne yemeği yaptın link verirsen tarifine bakayım

Canlar geçmişi okudum ama telefondan bir türlü ayri ayri yazamadım. 9ay mutlaka doktor işini önceliklerin arasına alıp gitmen lazım artık. Kızların da dediği gibi Allah korusun dış gebelik olursa eğer geç kalma. Tabi bi de işin sürpriz yanı olursa o zaman ballı börekli olur.

Yeteeeeer daha öncede tüp bebekten sonraki aylarda yumurtlamanin falan arttığını gebelik şansının arttığını duymuştum. Ama inanasım gelmemişti. Sende mi inanıyorsun yoksa?

slm kızlar günaydın herkeserabbim saglık sıhat huzr mutluluk versin inş yuvalarımıza bebeklerimizi bize nasip etsin hayırlısıyla

Günaydın cancağızlarım..
Süpsüper şapşahane bir hafta diliyorum hepimize...

KIZLAR NASILSINIZ İŞLERİM VARDI GELEMEDİM BU SAAT OLDU:26::26::26::26::26::26::26: BİRAZDAN DA ÇIKACAĞIM YENİDEN YENİ HAFTA YENİLİKER GÜZELLİKLERLE SÜRİZLERLE GELSİN HİÇ UMADIĞIMIZ ANDA UMADIĞIMIZ YERLERDEN SÜRİZLER KARŞILASIN BİZLERİ İNŞŞŞ KIZLAR YAAAA(şu an içimden geçen şu ki) İNŞŞŞ HEPİMİZDEN HAMİŞ HABERİ GElSİN ALACAĞIMIZ EN GÜZEL SÜPRİZ HABERLER HAMİŞ HABERİ OLSUN İNŞŞ

amiiiiiiiiiiiiiiiin

Selam kızlar artık iyice ağırlaştım. gereğinden fazla ayakta kalınca bebiş kasıklarıma baskı yapıyo. sürpriz bi şekilde gelicek kendileri artık ne zaman canı isterse:) Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Bu aralar okunacak bişeyler olursa ben çok takip edemiyorum özelden mesaj atın okumaya çalışırım inşallah:) hep aklınızda +1 olsun yani

günaydın kızlarrrr;

mutlu, musmutlu, megamutlu haftalarımız olsun inşallah :)

Herkese günaydın nasılsınız.Hepinize sürprizlerele dolu güzel bir hafta dilerim

herkese merhabaaa....
Merhaba hanımlar bu saat oldu ben ancak dönebildimm evee..canım çok sıkıldı...ikna edemedim profu..illa da histerskopi yapıcaz ..istemiyorsan başka yerde çıkar raporunu dedi..veremzlermiş başka türlüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…