Çok sinir bi durum almam bem o kitabi saçma sapan hikayeler araya sıkıştırmışlardır ...
iyyim kuzum işteyim nasıl olsun biraz daha takılıp gidicem işler cok bu aralar...
sen nasılsın..
canım ben kayrayla denk gelemedim ben hiç ama en son bildiğim şükür iyilerdi
canım benm sahsi fikrim arardım ama kuzenimi tebrik eder giibi değilde yabancıyı tebrik eder gibi konusurdum ama karar senin tabikibazılarınız bilirler kuzenim hamile ve ben bunu başkalarından duyduğumdan aramıyorum onu küsüm resmen çok içerledim üzüldüm başkasındanmı duymalıydım diye..kaç ay oldu hala ses yok kaç kez telefon etmek istedim vazgeçtim annem ara kızım boşver diyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum...
evrene hamileyim enerjisi yay geri dönüşü pozitif olsun şekerim
eee bugün ne gibi belirtilerin var bakiimmm
ben geçen ay yumi çatlama günümde transfer oldum dediydim ve test günümü bekler gibi hiç bir belirti yaşamasamda o umutla bekledim aldım havamı ama olsun bu ay da öyle olcak sonunda gelcek sıpa...
sende de güzel belirtiler vardı onlar bende olsa ben bugün idrar testi yapmaya başlardım
Sen ne diyosun benim bi de eltim doğurdu. Kv her seferinde ilk torunum herşeyi yaaparım diyip duruyo ben varmışım yokmuşum hiç kadının umru değil. onlar bebeeğe böyle aşırı tezahüratta bulundukça ben bebekten soğumaya başlicam ondan korkuyrum. Halbukki hakkatn çok tatlı bi bebek. Bende seviyorum ama insana güç geliyo işte. Dediğin gibi reklamlara bile bakamıyoruz bazen.Evet biran önce gelsinler artık bebek reklamlarına bakamaz oldum sokakda bebek görsem ağlayasım geliyor yaw :)))
haberlerde gördüm 41 anne ve anne adayının yaşadıklarını konu alan bir kitap piyasaya çıkıyor bu anneler tüp bebek anneleri kitabın hazırlanmasıda bizim tüpçü daktırlarla olmuş...kadınlarla röportaj yapıyorlar yaşadıklarımızı anlatıyorlar resmen kitaplara konu olduk aman ne kadar da özeliz yani
bazılarınız bilirler kuzenim hamile ve ben bunu başkalarından duyduğumdan aramıyorum onu küsüm resmen çok içerledim üzüldüm başkasındanmı duymalıydım diye..kaç ay oldu hala ses yok kaç kez telefon etmek istedim vazgeçtim annem ara kızım boşver diyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum...
kızz aşağıda olup okuyup gitmee
napıyon bakam bayadır görüşmüyoruz
ayyy anlatırken hayal ettim çok fena yaa..
bir an önce iyi olursun inşallah..
heh doğru bi sıralama oldu bu beğendim...
bende açım ama ölsemde açlıktan bırakmam sizi yemem
bir tosta değiştin bizi yazıklar olsun ne vardı aç kalaydın
gerçi gebe olunca insan duramazda yemeden bu sabah tost aşerdin demek kıyamam
Valla canm ben bu tür durumlarda biraz katıyım. Ara bozucu olmak istemiyoruum o yüzden. şimdi yakın kuzen vardr bi de uzak kuzen vardır. Uzaksa sallama ara gitsin. Mesafeli konuş soğuk konuş itir konuşmayı. Ama yakın kuzense ben çok kızardım. Aramazdım. O niye aramıyo seni tabi bu da önemli. Seni sözde düşündüğü için aramıyorsa sen hele bi ara da sonrasını ben düşünürüm derdim. Ama işte bunları öğrenmek içinde bi konuşma olması lazım.bazılarınız bilirler kuzenim hamile ve ben bunu başkalarından duyduğumdan aramıyorum onu küsüm resmen çok içerledim üzüldüm başkasındanmı duymalıydım diye..kaç ay oldu hala ses yok kaç kez telefon etmek istedim vazgeçtim annem ara kızım boşver diyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum...
iyiiyim canım bende nasıl olsun bildiğin gibiyazdım bakiyiyim hiç bişi yapmıoz aynı yani sen nasılsın
canım benm sahsi fikrim arardım ama kuzenimi tebrik eder giibi değilde yabancıyı tebrik eder gibi konusurdum ama karar senin tabiki
o utansın sen değil
bnmde kuzenim hamile hemde daha ağustosda evlendi bizde onla iki kardeş gbi büyüdük bana kendisi söledi evet ben sağlıkçı olduğum için hep benden yardım bekledi birlikte gittik hastaneye sürekli şu an 3 aylık oldular .hep dikkat etti ben üzülmeyeyimdie bende artık pek fazla aynı ortamda olmak istemiorum oda konusmasına dikket etmek zorunda kalmasın die. sonra o beni sanırım yanlş anlamış kıskandığımı düşümnüo mus onu.özlem neden böle yapıo felan demiş o kadar züldüm ki sana anlatmak istedim genede abla
Ayy günden harbi havaya sokuyosun beni ya. Birazdan aayyy doğuruyorum lara gidicek iş..:)
Valla canm ben bu tür durumlarda biraz katıyım. Ara bozucu olmak istemiyoruum o yüzden. şimdi yakın kuzen vardr bi de uzak kuzen vardır. Uzaksa sallama ara gitsin. Mesafeli konuş soğuk konuş itir konuşmayı. Ama yakın kuzense ben çok kızardım. Aramazdım. O niye aramıyo seni tabi bu da önemli. Seni sözde düşündüğü için aramıyorsa sen hele bi ara da sonrasını ben düşünürüm derdim. Ama işte bunları öğrenmek içinde bi konuşma olması lazım.
2 kişinin bildiği sır sır değildir hayatım. Kime söylerse söylesin muhakkak duyulurdu. aldıki kucağına alınca napıcak? Senin gitmeni beklemicek mi? O zaman duymicak mısın?evet sizde benim gibi kiminiz ara kiminiz arama diyo
yakın kuzenim o sebeple üzgünüm zaten diğerleri olsa sallamam ama bu hatun değerli benim için ve 3.çocuğu bunu yapana kadar epey zaman geçti onlarda uzun süre istediler 2 çocuktan sonra olmadı sonunda olmuş işte..detayları hep konuştuk kimse bilmezken benim tedavilerimi bilirdi bende onun 3.çocuk özlemini bilirdim özelimizi paylaşırız..bu yaz pek gidip gelemedik doğum gününde vs..arayıp sordum başka şeyler içinde sadece tel görüşmemiz oldu yüzyüze gelemeyince araya soğukluk girmesi gibi bişi olabilirmi yani çok saçma öyle bir ilişkimiz yok bizim bana göre sağlamdı...eğerki beni düşünüp üzülmemi istemiyorsa öyle bi saklasaydıki başkasından da duymasaydım demekki olay benim üzülmem değil söylememiş işte...
2 kişinin bildiği sır sır değildir hayatım. Kime söylerse söylesin muhakkak duyulurdu. aldıki kucağına alınca napıcak? Senin gitmeni beklemicek mi? O zaman duymicak mısın?
aynen canım..
hayır bunun nasıl bir açıklaması olabilirki acaba ben aradığımda ne diyecek çok merak ediyorum aslında..
Aslında bazen gururu çiğnemek de iyi olabilir. Şöyleki: ararsın. ve aradğına pişman olmak yerine onu sakladığına pişman edersin. Hem senin içi soğur hem de yük senden kalkar.
günaydın kızlarrrr
sanırım bu dediğin olcak canım..
aramadan daha ne kadar durabilirim bilmiyorum zaten durumla yüzleşmek iki çift laf etmek istiyorum...
utanan o olsun ben senden neyimi gizledim millete çocuk düşünmüyoruz derken ben sana tedavide olduğumu anlattım detayına kadar sen neden benimle bu güzel haberi paylaşmadın demek istiyorum...
günaydın tatlım kıymatlım...
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?