Tüp Bebek Günlüğümüz !

Çok sinir bi durum almam bem o kitabi saçma sapan hikayeler araya sıkıştırmışlardır ...

bende almayacam zaten çok umrumda değil biz zaten içindeyiz en gerçek halini bizler yaşıyoruz tüpten psikolojisinden bi haber insanlar okuyup yazııkkkkkk desinler istemiyorum ben üzülsünler istemiyorum halimize acımasınlar uleennnnnn bize

bazılarınız bilirler kuzenim hamile ve ben bunu başkalarından duyduğumdan aramıyorum onu küsüm resmen çok içerledim üzüldüm başkasındanmı duymalıydım diye..kaç ay oldu hala ses yok kaç kez telefon etmek istedim vazgeçtim annem ara kızım boşver diyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum fikrinizi almak istiyorum...

iyyim kuzum işteyim nasıl olsun biraz daha takılıp gidicem işler cok bu aralar...
sen nasılsın..
canım ben kayrayla denk gelemedim ben hiç ama en son bildiğim şükür iyilerdi

Allah kolaylık versin canım hep iyi ol inş boş olunca ugrarsın laflaşırız iyi olsunlar kuzucuklarla bende begendim gülden sultan nden yakın karda değilizki ya en güzel araldaşlık burda yakın olaydık iyiydi

canım benm sahsi fikrim arardım ama kuzenimi tebrik eder giibi değilde yabancıyı tebrik eder gibi konusurdum ama karar senin tabiki
o utansın sen değil

kızz aşağıda olup okuyup gitmee
napıyon bakam bayadır görüşmüyoruz

Peki madem o zaman hemen evrene pozitifimi gönderiyorum. Şimdi say baştan yapıyorum. 19 ekimde hastalandım. Tahminimde 14 ortalama 12-15 gün sonra da yumurtlama dönemi başladı. hatta ateş ölçme yöntemine göre ayın 3 ünde çatladı. Ve dün hafif bir rahim ağrısıyla birlikte nokta gibi pembemsi bi lekelenme oldu. ve geçti. Bugün hiç birşeyim yok.

Evet biran önce gelsinler artık bebek reklamlarına bakamaz oldum sokakda bebek görsem ağlayasım geliyor yaw :)))
Sen ne diyosun benim bi de eltim doğurdu. Kv her seferinde ilk torunum herşeyi yaaparım diyip duruyo ben varmışım yokmuşum hiç kadının umru değil. onlar bebeeğe böyle aşırı tezahüratta bulundukça ben bebekten soğumaya başlicam ondan korkuyrum. Halbukki hakkatn çok tatlı bi bebek. Bende seviyorum ama insana güç geliyo işte. Dediğin gibi reklamlara bile bakamıyoruz bazen.

Bunu bende gördüm. Yaşamayan bilemez diye bitirdiler hatta haberi. Ahhhh dedim hemde nasıll. Orda bi tane hanım vardı. Çok ağladı. Oğlu olmuş galiba tüp bebekle. 9 negatif tüp denemesinden sonra 10. da tutmuş.

bnmde kuzenim hamile hemde daha ağustosda evlendi bizde onla iki kardeş gbi büyüdük bana kendisi söledi evet ben sağlıkçı olduğum için hep benden yardım bekledi birlikte gittik hastaneye sürekli şu an 3 aylık oldular .hep dikkat etti ben üzülmeyeyimdie bende artık pek fazla aynı ortamda olmak istemiorum oda konusmasına dikket etmek zorunda kalmasın die. sonra o beni sanırım yanlş anlamış kıskandığımı düşümnüo mus onu.özlem neden böle yapıo felan demiş o kadar züldüm ki sana anlatmak istedim genede abla

Ayy günden harbi havaya sokuyosun beni ya. Birazdan aayyy doğuruyorum lara gidicek iş..:)

Valla canm ben bu tür durumlarda biraz katıyım. Ara bozucu olmak istemiyoruum o yüzden. şimdi yakın kuzen vardr bi de uzak kuzen vardır. Uzaksa sallama ara gitsin. Mesafeli konuş soğuk konuş itir konuşmayı. Ama yakın kuzense ben çok kızardım. Aramazdım. O niye aramıyo seni tabi bu da önemli. Seni sözde düşündüğü için aramıyorsa sen hele bi ara da sonrasını ben düşünürüm derdim. Ama işte bunları öğrenmek içinde bi konuşma olması lazım.

canım benm sahsi fikrim arardım ama kuzenimi tebrik eder giibi değilde yabancıyı tebrik eder gibi konusurdum ama karar senin tabiki
o utansın sen değil

evet sizde benim gibi kiminiz ara kiminiz arama diyo
yakın kuzenim o sebeple üzgünüm zaten diğerleri olsa sallamam ama bu hatun değerli benim için ve 3.çocuğu bunu yapana kadar epey zaman geçti onlarda uzun süre istediler 2 çocuktan sonra olmadı sonunda olmuş işte..detayları hep konuştuk kimse bilmezken benim tedavilerimi bilirdi bende onun 3.çocuk özlemini bilirdim özelimizi paylaşırız..bu yaz pek gidip gelemedik doğum gününde vs..arayıp sordum başka şeyler içinde sadece tel görüşmemiz oldu yüzyüze gelemeyince araya soğukluk girmesi gibi bişi olabilirmi yani çok saçma öyle bir ilişkimiz yok bizim bana göre sağlamdı...eğerki beni düşünüp üzülmemi istemiyorsa öyle bi saklasaydıki başkasından da duymasaydım demekki olay benim üzülmem değil söylememiş işte...

2 kişinin bildiği sır sır değildir hayatım. Kime söylerse söylesin muhakkak duyulurdu. aldıki kucağına alınca napıcak? Senin gitmeni beklemicek mi? O zaman duymicak mısın?

2 kişinin bildiği sır sır değildir hayatım. Kime söylerse söylesin muhakkak duyulurdu. aldıki kucağına alınca napıcak? Senin gitmeni beklemicek mi? O zaman duymicak mısın?

aynen canım..
hayır bunun nasıl bir açıklaması olabilirki acaba ben aradığımda ne diyecek çok merak ediyorum aslında..

aynen canım..
hayır bunun nasıl bir açıklaması olabilirki acaba ben aradığımda ne diyecek çok merak ediyorum aslında..

Aslında bazen gururu çiğnemek de iyi olabilir. Şöyleki: ararsın. ve aradğına pişman olmak yerine onu sakladığına pişman edersin. Hem senin içi soğur hem de yük senden kalkar.

Aslında bazen gururu çiğnemek de iyi olabilir. Şöyleki: ararsın. ve aradğına pişman olmak yerine onu sakladığına pişman edersin. Hem senin içi soğur hem de yük senden kalkar.

sanırım bu dediğin olcak canım..
aramadan daha ne kadar durabilirim bilmiyorum zaten durumla yüzleşmek iki çift laf etmek istiyorum...
utanan o olsun ben senden neyimi gizledim millete çocuk düşünmüyoruz derken ben sana tedavide olduğumu anlattım detayına kadar sen neden benimle bu güzel haberi paylaşmadın demek istiyorum...

günaydın kızlarrrr

günaydın tatlım kıymatlım...

canım valla ben dediğim gibi arardım ama yabancı gibi hatta bidiqperge ninde dediği gibi içimi soguturdum canım..
sonra zaten şimdi ki gibi yine tavrını koyarsın ortaya

En doğrusunu sen bilirsin canım. ilişkiyi yaşayanda sensin. Kişiyi tanıyanda sensin.

günaydın kızlarrrr

Günaydın canım

kızlar omLete gelinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…