Tüp Bebek Günlüğümüz !

egunal açıldımı memorial
gerçi bizimki İstanbul diye tutturdu

kızlar iyi geceler bende yatmaya gidiyorum RÜYALARINIZ NURLA DOLSUN

Slm bacılar kardeşlerim . Bende ilk defa tüp bebeğe başlıycam. Ve başvurdum. Ilk tüp bebek tedavisinde bana 3 ay boyunca sabah öğlen akşam tok karnına içmem için bana ( biosteran 25mg 60tablet)vitamin verdiler. Sizlerin ilk başlangıçları nasıldı. Bana anlatın. Ben yanlış bişey yapmayım

hoşgeldin tatlım...
hepimizin kendine has tedavileri oluyor.tedavi öncesinde her zaman takviye vitamin vs..vermiyorlar doktoruna bağlı biraz...mesela ben 3 tüp denemesi yaptım öncesinde sadece folik asit diye bir hap kullandım o kadar...bazı arkadaşlar ciddi takviyeler aldılar...doktorun ne derse onu yap canım...zaten biosteron vermiş 3 ay az bi süre değil etkisini görürsün mutlaka...sonrada adetle birlikte iğne sürecin başlayacak..ultrasonlar ve kan vermeler vs..

Arkadaşlar ben bugün pek uğrayamadım buraya kaba taslak okudum hepimiz aslında zor durumdayız çabalıyoruz çabalıyoruz sonuş hep hüsran aynı duyguyu aynı düşünceyi yaşıyoruz
İnanın siz üzülünce bende üzlüyorum hatta ağlıyorum bile ama napıcaz allahın taktiri biz yalan dünyada yaşıyoruz yaşadığımız hayat gerçek hayat değil
Üzmeyin tatlı canınızı dicem ama çook saçma üzülmemek kafaya takmamak elde değil
Allah hepimizn yardımcısı olsun
Anne olmak isteyenler en kısa zamanda allahım hayırlısıyla bebek nasip eder inşalla hatta düşmanıma bile nasip etsin kimsenin boynu bükük kalmasın ...

canım benim ne güzel yazmışsın sabah sabah topiği açtım mesajını gördüm...
evet yalan dünyanın derdini yaşıyoruz ama işte gelde içgüdülerimize anlat bunu güdülerimiz illa da anne olcaksın diye dürtüyo
Rabbim hepimize evlat versin inşallah

Günaydın kızlar allhım hepimizn yuvasına huzur saglık sıhat mutluluk nasip etsin inş bu sene hepimizin meleklerini öncr göbüşümüze sonrada kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim :2:brn öksürmekle meşgulüm malum hasta oldum ya ilaçta içiyoz ama hayırlısı gülden ablacım aç doymam sanır ya bizimkide o hesap oldu ama :26:bi tek patlıcan yaptım diğerleri için uğraşa girmişken bizimki ablam çörek yapmış gidelim dedikaldı bugun yapcam bakalım malum ben iki hafta yoktum bizimki yemkleri özlemiş onun için çeşitli yapmayı uygun buldum

günaydın canım..
demek yapmadın menüyü gözüm kalmıştı ondan yapamamışsındır
çok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah...

Günaydın cancağızlarım...
Güzel birgün bizimle olsun inaşallah...

Yürkten ,kalpten,içten,gönülden, AMİNNNNNN AMİNNNN DİYORUM CANIM GÜNÜN AYDINLIK YÜZÜN GÜLEÇ KALBİN SEVGİYLE GÖNÜLDE NURLA DOLSUN

günaydın canım..
demek yapmadın menüyü gözüm kalmıştı ondan yapamamışsındır
çok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah...

Evt canımcım naisp değilmiş demk bugune kısmet hayırlısıylaamin cnm rabbim en büyük zenginliğimizi saglımızı hep iyi etsin inş

Gunaydib hanjmlar. Gobislerin bos olduğu son kirmizilarimiz olsun insallah.

Günaydın tatlım...
Hadi yine iyisin seninki son oldu tüpteki regl ile bitti 9 ay ara verdin

Evt canımcım naisp değilmiş demk bugune kısmet hayırlısıylaamin cnm rabbim en büyük zenginliğimizi saglımızı hep iyi etsin inş

Aynen öyle sağlık çok möhüm tikkat etmek lazım...
Açıkta kalan yerlerimizden yel girince uğraş dur griple sağlama almak lazım

günaydın topiğimin güzel hatunarı herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah

Amin fıstık
İçgüdülerimiz amne olmak istiyor çook doğru yazdın buna benzer bende dün eşime dedim :))
Buarada günaydın sabah şekeri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…