bulayım getireceğim onun yeri başkadır ben dolduramam yerini saramın
vaaayyy güzel laf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulayım getireceğim onun yeri başkadır ben dolduramam yerini saramın
resimse göndereyim kuzum ama bebek istiyorsan başvuru yeri enişteEki Görüntüle 849521
14 ağustos senin :))
yaaaaaaaaaaaaa o benim küçüğümün küçüğünün küçüğü bebişleriiii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:allahım en kısa zamanda sanda benim cimcimem gibi melekler nasip etsin inşşş![]()
istiyom başvurmakla kalmıyom heryerimi vuruyom ama olmuyo demek yanlış bişi yapıyoz biz
24 temmuz oluyorum ben canımcım...
Ben başında sen sonuna doğrusun aslan burcunun:13:
hayır demem valla olursa çook mutlu olurum :)) hepimizin böyle tatlı melekleri olsa keşke inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalırız:)
seviyoruz diyoruzdostumuzsunuz diyoruz
![]()
acaba gerçekten yanlış bir şey yapıyor olabilirmizz:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:neyi eksik yapıyoruz acep![]()
anladık dostum sevgi problemimiz yok gayet sevişiyoz yani
Bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan![]()
anladık dostum sevgi problemimiz yok gayet sevişiyoz yani
Bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan![]()
ne yapsak acaba ayak üstü başka öneriii
sevgi kelebeğiiiiiiiiii
önerim olsa ahhh ah kendime faydam olurdu birbirinden infertil takılıyoz
Sevgi pıtırcığıyım ben taammııı kızaammmm![]()
bu saat olmuş yeni yemek yicez huzurlarınızdan yarım saatliğine ayrılırken nanaklarınızdan öperim sanatço dostlarım saygıdeğer saz arkadaşlarım![]()
ben inanıyorum bir gün infertilite sıkılıp bizi terk edecek
ayiet olsunnn![]()
canlar napiosunuz? benim yarina randwvum varrr sans dileyin:))
canlar napiosunuz? benim yarina randwvum varrr sans dileyin:))
Allah yolunu açık etsin canım ben inanıyorum bu kez olcak![]()
Allah yolunu açık etsin canım ben inanıyorum bu kez olcak![]()
Bol şans cnm randevun güzel geçer inşallah