bulayım getireceğim onun yeri başkadır ben dolduramam yerini saramın
vaaayyy güzel laf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulayım getireceğim onun yeri başkadır ben dolduramam yerini saramın
resimse göndereyim kuzum ama bebek istiyorsan başvuru yeri enişteEki Görüntüle 849521
14 ağustos senin :))
yaaaaaaaaaaaaa o benim küçüğümün küçüğünün küçüğü bebişleriiii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:allahım en kısa zamanda sanda benim cimcimem gibi melekler nasip etsin inşşş
istiyom başvurmakla kalmıyom heryerimi vuruyom ama olmuyo demek yanlış bişi yapıyoz biz
24 temmuz oluyorum ben canımcım...
Ben başında sen sonuna doğrusun aslan burcunun:13:
hayır demem valla olursa çook mutlu olurum :)) hepimizin böyle tatlı melekleri olsa keşke inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalırız:)
seviyoruz diyoruz dostumuzsunuz diyoruz
acaba gerçekten yanlış bir şey yapıyor olabilirmizz:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:neyi eksik yapıyoruz acep
anladık dostum sevgi problemimiz yok gayet sevişiyoz yani
Bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan
anladık dostum sevgi problemimiz yok gayet sevişiyoz yani
Bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan
ne yapsak acaba ayak üstü başka öneriii
sevgi kelebeğiiiiiiiiii
önerim olsa ahhh ah kendime faydam olurdu birbirinden infertil takılıyoz
Sevgi pıtırcığıyım ben taammııı kızaammmm
bu saat olmuş yeni yemek yicez huzurlarınızdan yarım saatliğine ayrılırken nanaklarınızdan öperim sanatço dostlarım saygıdeğer saz arkadaşlarım
ben inanıyorum bir gün infertilite sıkılıp bizi terk edecek
ayiet olsunnn
canlar napiosunuz? benim yarina randwvum varrr sans dileyin:))
canlar napiosunuz? benim yarina randwvum varrr sans dileyin:))
Allah yolunu açık etsin canım ben inanıyorum bu kez olcak
Allah yolunu açık etsin canım ben inanıyorum bu kez olcak
Bol şans cnm randevun güzel geçer inşallah