Tüp Bebek Günlüğümüz !

komikti ama o zaman ne uğraşmıştım AMA İYİKİ ÜYE OLMUŞUM SİZLERİ TANIMIŞIM ÇOK ŞANSLIYIM SİZLER GİBİ ARKADAŞLAR EDİNDİM

Son düzenleme:
inşallahh hakkında hayorlısı olur güzel haberlerle gelirsin cuma günü cnm..

iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.

inşallah bu sefer ki tedavin çok güzel sonuçlanır. herkes için dua ediyorum öptüm.
anam kız sen yaşıon mu?

kızlar bende yatmaya gidiyorummmm uykum geldiiiii rabbim rüyalarda ne isterseniz görmeyi rüyalarınızda gördüğünüz güzelikleri yaşamayı nasip etsinnn

Son düzenleme:
iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.

inşallah bu sefer ki tedavin çok güzel sonuçlanır. herkes için dua ediyorum öptüm.
hatırlamaz mıyım hoşgeldin canımmm nasılSIN Herşey yolundadır inşaallah canımm Rabbim dualarını kabul etsin inşaalah güzel sonuçlanır bu sefer
komikti ama o zaman ne uğraşmıştım AMA İYİKİ ÜYE OLMUŞUM SİZLERİ TANIMIŞIM ÇOK ŞANSLIYIM SİZLER GİBİ ARKADAŞLAR EDİNDİM
iyi ki gelmişsin iyi ki tanımışız birbirimizi tanışmışız seninle canımm ben iyi ki yapmışım dediğim işlerin başındadır burası

inşallahh hakkında hayorlısı olur güzel haberlerle gelirsin cuma günü cnm..

anam kız sen yaşıon mu?
amin turkuazım inşallah hayırlısıyla sağlıkla yola çıkar bebeğim/ bebeklerimm bu tedavimde

kızlar bende yatmaya gidiyorummmm uykum geldiiiii rabbim rüyalarda ne isterseniz görmeyi rüyalarınızda gördüğünüz güzelikleri yaşamayı nasip etsinnn

iyi geceler tatlı rüyalaarr canlarımmm...beyaz shov da kilitlendimm kaldımm.....yarın güzelce dinlenmeyi planlıyorumm inşaallah

Günaydın cancağızlarım..
Ben hastayım fenalardayım ısrarla bi ilaç vs..hiç bişi kullanmıyorum :2::2:

Günaydın cancağızlarım..
Ben hastayım fenalardayım ısrarla bi ilaç vs..hiç bişi kullanmıyorum :2::2:

geçmiş olsun canımmmmm bana şu imzaları nasıl eklediğini özelden yazarmısın

artık bi ilaç alma vakti ama önce bişiler yemeliyim sizde gelin haydeee:2::2::2:

sağol tatlım kendime acil şifalar diliyorum
yazdım en özelinden imza aşamalarını inşallah anlatabilmişimdir...

canım ben grip olalı 1 hafta oldu geçmedi ACİL ŞİFALAR SANA ............... KUZUM SEN ANLATMIŞSINDA BEN BECEREBİLECEKMİYİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…