vayy be ne hikayeler var..çok güldümm nick hikayene..benim hiç öle bir sıkıntım olmadı...demek kii kimse niyetlenmemiş benim nickim çok orjinal karar verdim ve üye oldumm...yeter in bile 5 elisini almışsınn bu kadar olur canım yaaa
inşallahh hakkında hayorlısı olur güzel haberlerle gelirsin cuma günü cnm..İyi geeceeler hanımlaar
çok yorucu bir gündüü git gel günüm yollarda geçtii..
dönüşte metro dan metrobüse ordan otobüse bindimm ..giderken yarım saatte gittiğim yolda kaza olmuş trafik felç olmuş...akşam 6.30dan 8: 00 e kadar otobüste fenalık geçirdimm....neyse kii 8.30 da evdeydim..
ev de de kocam aç beni bekliyor..bu saat oldu yemek di çaydı dinlendim de az biraz
Gelelim muayene durumuma...benim doktorun transfer günüymüş dolayısıylaa gecikmeli girdim muayeneye.....
rahim 5.8 mm çıktı ince dolayısıylaa..ilacımın dozunu 3 den 4 e çıkardı..haftaya cumaya yine ölçecek...değişik zamnlarda çekilmiş rahim filmlerimi inceledi..muayene de de kontrol etti..yapışıklık yok dedi çok şükür...
ilaca cevap vermesine kalınlaşmasına bakarak önümüzdeki hafta net bişey der sanırımm..ya bir ay dahaa takip edecek ya da bantlar falan ekleyip yumurta büyüterek opuya gidecek...nasip bakalımm:26::26::26:
anam kız sen yaşıon mu?iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.
inşallah bu sefer ki tedavin çok güzel sonuçlanır. herkes için dua ediyorum öptüm.
yeter nbr cnm napıosun?
iyi etmişsin cnm ..nick hikayene bayılım merak da etmio değildim:)canım misafir geldi onları gönderdim tv izliyorum arada size yazayım dedim
iyi etmişsin cnm ..nick hikayene bayılım merak da etmio değildim:)
iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.
inşallah bu sefer ki tedavin çok güzel sonuçlanır. herkes için dua ediyorum öptüm.
iyi ki gelmişsin iyi ki tanımışız birbirimizikomikti ama o zaman ne uğraşmıştım AMA İYİKİ ÜYE OLMUŞUM SİZLERİ TANIMIŞIM ÇOK ŞANSLIYIM SİZLER GİBİ ARKADAŞLAR EDİNDİM
amin turkuazım inşallah hayırlısıyla sağlıkla yola çıkar bebeğim/ bebeklerimm bu tedavimdeinşallahh hakkında hayorlısı olur güzel haberlerle gelirsin cuma günü cnm..
anam kız sen yaşıon mu?
kızlar bende yatmaya gidiyorummmm uykum geldiiiii rabbim rüyalarda ne isterseniz görmeyi rüyalarınızda gördüğünüz güzelikleri yaşamayı nasip etsinnn
hatırlamaz mıyım hoşgeldin canımmm nasılSIN Herşey yolundadır inşaallah canımm Rabbim dualarını kabul etsin inşaalah güzel sonuçlanır bu sefer
iyi ki gelmişsin iyi ki tanımışız birbirimizitanışmışız seninle canımm ben iyi ki yapmışım dediğim işlerin başındadır burası
iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.
Günaydın cancağızlarım..
Ben hastayım fenalardayım ısrarla bi ilaç vs..hiç bişi kullanmıyorum :2::2:
geçmiş olsun canımmmmm bana şu imzaları nasıl eklediğini özelden yazarmısın
sağol tatlım kendime acil şifalar diliyorum
yazdım en özelinden imza aşamalarını inşallah anlatabilmişimdir...
canım ben grip olalı 1 hafta oldu geçmedi ACİL ŞİFALAR SANA ............... KUZUM SEN ANLATMIŞSINDA BEN BECEREBİLECEKMİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?