Tüp Bebek Günlüğümüz !

----------------------------------------

Eklentiler

• $5965_669297946430385_1807170097_n.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $51470_0.gif
    48,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar, bugün testim negatif ve kırmızıları gördüm. Sorun çıkmadan bitmesine sevindim. Yinede 1 hafta da olsa pozitif görmek güzeldi.

alla alla neden olmuş ki canım ya çok ilginç. o problem ama ne yapacaklarmış onun için?
ç.kisti ile ilgili emin olduğum tek bir şey var asla aldırma. Benim aldırdığım yumurtalıktan yumurta olmuyor artık. 11 tane toplandı sadece 1 tanesi oradan. belki de olgun bile değildi. Geçen sefer de olmamıştı. Kist yok ama yumurta olmadıktan sonra ne yapayım. kist varken yumurta oluyordu. ç.kisti çok dert değil. ben çok büyütmüşüm.

Ya bi de makine de ekmeği nasıl yapıyorsun ben makinenin klavuzundan çıkan tarifleri pek beğenmiyorum. Yavan geliyo bana biraz. :26:

canım süper tarifler var. ben bu siteyi çok kullanıyorum: http://www.ekmeksanati.com.
bir de makinenin hamur foksiyonunu çok kullanıyorum. poğaça, tahinli çörek, hamburger ekmeği, sosli sandviç ekmeği yapıyorum mesela. kaytaz böreği yapıyorum. Mayayı dışarıda bile yapacaksam en azından hamurunu makineye yoğurtuyorum.
kılavuz tariflerine de zeytin, közlenmiş biber, ceviz vs katarak lezzetli ekmekler yapabilirsin :)

bende makinaaa istiyorummm ama benim maymun iştahlı oldığumu söyleyen kocam izin vermiyor almıyorrr sıkılırmışım ondanda ama ben kendim yapmak istiyorum gayetde lezzetli oluyorrr

Canım bence de durumunuz müsait olunca ikna et alın. harika bir şey.

Sevgili arkadaşlar, bugün testim negatif ve kırmızıları gördüm. Sorun çıkmadan bitmesine sevindim. Yinede 1 hafta da olsa pozitif görmek güzeldi.

canım benim o kadar iyi biliyorumki neler hissettiğini şu an ard arda 2 ay yaşadım ben bu duyguyu kimyasal ve dış gebelikte..
idrar testlerinde pozitifi görmüştüm kanda da öyle ne kadar sağlıklı gebelik olmadığını bilsemde idrar testlerini pozitif görmek çok güzeldi...
tabii en başta öyleydi sonradan git gel kan ver hastaneye bunalıma girdim bıktım bir an önce değer düşsün diye dua ediyorsun bu kezde..Rabbim fazla uğraştırmadan bitirdi...demekki gebe kalabiliyorsun şimdi sıra neden tutunup tutunmaktan vazgeçtiğini bulmakta...

evet canım ya aslında belki bebek hiç oluşmadı ama yinede sanki var gibiydi ne bileyim... güzeldi.. şu ana kadar pek bir şey hissetmedim ama test negatif çıkınca ilk kez üzüldüm.

canım doktor özel bir nedeni olmadığını düşünüyor. yinede ne olur ne olmaz histereskopi yapılacak. yine rahme çizik atılacak. işe yarıyor o. muhtemelen kromozomları bozuktu. doktor daha fazla yumurta elde edip sağlıklı olanı bulacağız dedi. aralıkta yapalım dedi ama çalışmama yurt dışından denetleme gelecek. herhalde ocağa kaldı. 2012 ocakta doğum kontrol hapını bırakmıştım. 2 yıl olacak... Ben de bu arada senin gibi doğal yolla deneyeceğim. Doktor vitamin bile alma dedi ama ben yinede soğan kürü yapsam mı diyorum. ne dersin?

Son düzenleme:

canım seni daha fazla uğraştırmamasına sevindim. Ama tabi negatif olması da beni üzdü. Umarım bu son aksaklık olur. İnşallah hepimiz bir gün anne olacağız.

Soğan kürünü bende yapmayı düşünüyorum. Bu ay kendiliğinden hamile kalamasamda önümüzdeki ay dondurulmuş transferi için işe yarayabilir diye düşünüyorum.

ahh cnm bnm merkez böyle aslında isteseydim başka yere gidebilirdim ama o doktorunda boş vakti yoktu bu aralar.
ama bu bekleyiş beni korkutuyor canım

aynen canım ama ben bu sefer fazla birşey katamadım.ayakta zor duruyorum.
ama kabak ve karnabahar hiç katmamıştım denerim birdaha iyi fikirmiş

canımm sana sabır diliyorum inşallah Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün..

geçmiş olsun canım bende aynı şeyleri yaşamıştım
ama unutuyorsun buda geçiyooo
ama çok kötüydüm o günleri kimseye tekrar yaşatmasın Alllahım
inşallah bunlarla bitecek canım
bir bakmışsın tekrar merkez arıyorsun canım
inşallah kist falan hiçbirşeyi takmıyorum
inşallah Allah bu sefer mucizesini verecek bana
ALLAHIM hepimize hayırlı evlat versin inşallah

inşallah doğl yolla gelir bebişin canım
ne mucizeler okuyoruz :26:

Bercste canım selam. Baktım çizelgene kilo vermişsin nasıl aşardın ne kadar sürdü vermen?

Bercste canım selam. Baktım çizelgene kilo vermişsin nasıl aşardın ne kadar sürdü vermen?

selam canım benim biraz kilo vermem uzun sürüyo
haftada en az 3 kere yürüyüş yapıyorum
2 litre su içiyorum
bu kiloyu eylülden beri 5kilo verdim
aslında bu kiloları geçen sene verdim
tatilde bir ayda tekrar aldım
şimdi daha istikrarlıyım diyette ama ocağa kadar 10 kilo verecem inşallah:26:

canım ya kıyamam valla tedavilerde böylesine ben çok üzülüyorum ..
kendimd eyaşadım hoş ben 2 aylık kendiliğinden olan gebeliğim düştü tabiki onada çok üzülmüştüm daha yeni evliydim evlat hasretim
yoktu ama...idrarda pozitifi gördüm kanda öyle ama kaybettim tam 7 haftam biterken..
ona bile ani oldu diye çok sevinmiyodum ama kaybı çok zor oldu...
bidaha kalamadım......
ama taki ilk aşılamam tuttu 84 çıktı ve değerim iki gün sonra sadece 86 oldu kaldı ..
bir hafta sonra kanamayla kimyasal gebeliğim bitti..
ona çok üzülmüştüm iğne ilaç kullandım emek verdim ama oysakii bunun peşine bir daha hamillelik nasip olmadı bilemezdim..
geçti onca yıllar üstünden yinede o 84 aldığım aşılamam kalbimin çarpıntıları aklımdaa....
ne 2.ve 3.aşilamamda nede 3 tüp tedavimde...
şimdi yaşasam daha zor gelir inan mevlam hepimize sağlıklı devam eden gebelikler versin...
seninde mucizen devam etseydi ama ya nasip canınsağolsun canımm

Anladım canım. bende vermek istiyorumda işte olmuyo ya bi türlü o disipline giremiyorum. Hamile kalnca 110 la bitirmek istemiyorum. O yüzden çok üzülüyorum. Çok takıyorum kafaya.

Anladım canım. bende vermek istiyorumda işte olmuyo ya bi türlü o disipline giremiyorum. Hamile kalnca 110 la bitirmek istemiyorum. O yüzden çok üzülüyorum. Çok takıyorum kafaya.

zaten kafaya taktığımız için gitmiyorrr
nestfiti kesinlikle kahvaltı yapmadığında ye
çok işe yarıyor birde yeşil çay kesinlikle canım

arkadaşlar bgn genart ankalife anatoli ve özel ankara tüp bebek merkezine gittim görüşmek için ankalife dışında hiçbirine ısınamadım anatolia çok kalabalıktı genartta görüştüğü doktor çok tecrübesiz geldi bana özel ankara tüp bebek merkezi ise diğer btn merkezlere karalama kampanyası yaptıgı için sildim onuda ama bi arkadaşım başkent üniversitesi hulusi zeyneloğlunu önerdi ve internette yorumlarınada bakınca hiç kötü yorumla karşılaşmadım ve arkadaşımda ilk seferde gebe kalmıştı bizim sebebsiz infertilite sizin hulusi hoca ile ilgili düşüncelerniz nelerdir giden yaptıran memnuun olan yada olmayan varsa bana yardımcı olabilirse çok seviirim bende kasım tüp bebek adayıyım çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…