hepsinde değil bazılarında var mesela deneme yapalım hiç işim yokya bununla uğraşayım şimdibütün hepsini bu mesaja koycam hangileri görükmüyo acaba bakalım...
:2: :13: :18: :26: :44: :76: :78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90: :92::93::94::95::97::98::99::101::102::103::104::105::106::107::108::109: :111::112::113::114::115::116::117::118::119::120::121::122::124::125::126::127::128::129::130::131::132:
jüliiii gebelik takvimine göre bebeklerin bugün kalp atımı belli olabilirmiş göremeyebilirsiniz ama vardır diyooooo
çarşambaya kadar çatla seennnn
hayır 16 nümero görükmüyooo bak
sorma bacım onların kalbi başladı ben gidene kadar kalpten gitmezsem iyi tövbeeee..
şafak 9 :)
bu gidişle cinsiyete gidecem sanırım bebikimmm
evet ya gözden kaçırmışım ben onu hakkatttt..
k.mercimek corbası yaptımm limonda sıktım ohh nasıl iyi geldi varyaa içli köfteden sonraa
gulden chef napiyon :)
şeker hamursuz kurabiyesini yapcam yarın elifnazın annesine gidebiliriz derya ankarada ya oraya eli boş gitmeyim dedimdi
iyi etmissin canim eline saglik kurabiyesinin tadi da guzel oluyo biskuvi gibi ..ustune pudra sekerini dokup goturcen?
hayır canım pudra şekeri dökmeyecem çikolataya ve çekilmiş fındığa bancam
son halini paylaşırım henüz başlamadım ütü yapıyorum ne zamana yaparım onuda bilmiyorum hayırlısı olsun
bende recele sonra fistiga ban dicektim fikur ayniymis tek fark biz findigi cok bilmeyiz herseye fistik koyariz :)yaparsin iki dakkada sen bi ara .. benimde felaket uykum var aksama yemek yok
kızlar çok çok uzun aradan sonra merhaba... uzun zamandır kimseyle düzgün görüşemiyorum inşallah herkescikleri iyilerdir. Emelim doğurdu onu biliyorum fatoş nasıl onu çok merak ediyorum güldenim seni çok özledim canım..Gelemiyorum artık eskisi gibi hem iş hem ev hem hamilelik.. inşallah eve çıktığımda gelcem allahın izniyle..aklım hep burda. Sizi çok özledim.
bende seni çok özledim hatta dün aklıma düştün...
hamilelik ve iş bir arada olunca tabiki kk ya gelmesi zor olur canım..
bekliyoruz ilk fırsatta takıl bize doğuruncada gelemeyecen çünkü
evde bebeyi uyutunca kaççam inşallah güldenim :)) bu arada emelin kızları çok merak ediyorum resim paylaşmadı dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?