arkadaşlar bgn genart ankalife anatoli ve özel ankara tüp bebek merkezine gittim görüşmek için ankalife dışında hiçbirine ısınamadım anatolia çok kalabalıktı genartta görüştüğü doktor çok tecrübesiz geldi bana özel ankara tüp bebek merkezi ise diğer btn merkezlere karalama kampanyası yaptıgı için sildim onuda ama bi arkadaşım başkent üniversitesi hulusi zeyneloğlunu önerdi ve internette yorumlarınada bakınca hiç kötü yorumla karşılaşmadım ve arkadaşımda ilk seferde gebe kalmıştı bizim sebebsiz infertilite sizin hulusi hoca ile ilgili düşüncelerniz nelerdir giden yaptıran memnuun olan yada olmayan varsa bana yardımcı olabilirse çok seviirim bende kasım tüp bebek adayıyım çnkü
arkadaşlar bgn genart ankalife anatoli ve özel ankara tüp bebek merkezine gittim görüşmek için ankalife dışında hiçbirine ısınamadım anatolia çok kalabalıktı genartta görüştüğü doktor çok tecrübesiz geldi bana özel ankara tüp bebek merkezi ise diğer btn merkezlere karalama kampanyası yaptıgı için sildim onuda ama bi arkadaşım başkent üniversitesi hulusi zeyneloğlunu önerdi ve internette yorumlarınada bakınca hiç kötü yorumla karşılaşmadım ve arkadaşımda ilk seferde gebe kalmıştı bizim sebebsiz infertilite sizin hulusi hoca ile ilgili düşüncelerniz nelerdir giden yaptıran memnuun olan yada olmayan varsa bana yardımcı olabilirse çok seviirim bende kasım tüp bebek adayıyım çnkü
peki cnm bende hulusi hocayı düşünüyorumda cumartesiye randevu ayarlamam lazım bide çok test istiyomu neler istiyo yarın acıkmıdır telefonla randevu alsak bide telefonları sende varmıdır özelden yazsan bana egunal cnmcanım ben hulusi hocanın hastasıyım oraya kimi yönlendirdiysem gebe kaldı bi ben bi de kdr arkadaşımız elimiz boş çıktık gerçi benimde bir gebeliğim var sonlandı ama...her anlamda çok beğendiğim bir doktor çok yoğun ama cep telefonundan her daim ulaşabilirsin çok ilgili ve bilgilidir tavsiye ediyorum kesinlikle...bence ilk şansını başkentte dene derim..
zaten kafaya taktığımız için gitmiyorrr
nestfiti kesinlikle kahvaltı yapmadığında ye
çok işe yarıyor birde yeşil çay kesinlikle canım
canım ben hulusi hocanın hastasıyım oraya kimi yönlendirdiysem gebe kaldı bi ben bi de kdr arkadaşımız elimiz boş çıktık gerçi benimde bir gebeliğim var sonlandı ama...her anlamda çok beğendiğim bir doktor çok yoğun ama cep telefonundan her daim ulaşabilirsin çok ilgili ve bilgilidir tavsiye ediyorum kesinlikle...bence ilk şansını başkentte dene derim..
peki cnm bende hulusi hocayı düşünüyorumda cumartesiye randevu ayarlamam lazım bide çok test istiyomu neler istiyo yarın acıkmıdır telefonla randevu alsak bide telefonları sende varmıdır özelden yazsan bana egunal cnm
peki cnm bende hulusi hocayı düşünüyorumda cumartesiye randevu ayarlamam lazım bide çok test istiyomu neler istiyo yarın acıkmıdır telefonla randevu alsak bide telefonları sende varmıdır özelden yazsan bana egunal cnm
evet canım sıradaki gebesi sensin inşallahhh...sirada ben varim dimi:)) bugun ilk defa hulusi hoca cebini acmadi ama deniz hemsireyle hallettim.
dur cikma bekle.beni pc ye gecim de sana yazim taze hastasiyim ben an itibari ile :)) gulden cikmis sanirim.
bekliyoum cnm randevu almam lazım
ya canim gercrkten nesfit ise yariyo mu? ben kahvaltiyi cok gec yapiom.uydur buydur sonra aksama kadar ac kaliom ya da gereksiz bisiler yiyip aksama saldiriyorum.sut de icemiyoym.asla nesfiti yogurda katip yiyirum . hatta icine kuru uzum filan atiyom.ben de simdi tedaviye basladim oglenlere kadar ac kalcagima nesfite mi baslasam? bence bi zarari yoktur hatta vitaminli dimi?
demekki msj yazıomussun o arada ondan görünmedin..hı bu arada canım genetiğim normal çıktı ççok şükür.evet canım sıradaki gebesi sensin inşallahhh...
teli açmadıysa operasyondadır bacım..
nereye çıktım kız ben burdayım
berceste
sen şimdi ne zaman adet oluyon canım? adetin ikinci günü e2 ve fsh testi istiyo hoca cnm.
ahhh gordum bacim gordum de yorum yazamadiydim super olmus canim ellerine saglik yine harika hersey afiyetle yiyin benden de selam soyle kizlara kaliplarin da ne guzelmis bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?