bursaya geçtin demek annenlere selam söyle canım öpüyorum ellerinden...
aslında üşeniyordum ama akşama yemek olmayınca gaza geldim..
bi ip ucu veriyim biri dertli köfte
yok kız pc den girdim geçmişi bile okudum kimse yoktu sonra sana baktım nerdesin diye eklentisine bakıyor yazdı he dedim bu köfteyi koyuyo gidim bakim neler varmıs dedim tek tek onları inceledimm sonra buraya geldim:)cepten dalınca son mesajdan girdin konuya tabii o da benim mesajımdı dimiiiii
kocam maç izliyo azcık gergin gs 2-0 önde iken 2-2 yaptı rakip haliyle değişik kelimeler içeren cümleler kuruyor çok ayıplıyorum kendilerini
gerçeklerrrçok pis şımardım şu ansağol canım benim
SEN TESCİLİSİN ZATEN BALIMMMM
bizde izlioyoruz cnm neyseki 3-2 oldu :)cepten dalınca son mesajdan girdin konuya tabii o da benim mesajımdı dimiiiii
kocam maç izliyo azcık gergin gs 2-0 önde iken 2-2 yaptı rakip haliyle değişik kelimeler içeren cümleler kuruyor çok ayıplıyorum kendilerini
Aslında çok katılım olur diye bekliyordum ama son bir hafta katılım artar inşallah...
Eğleniyorum cidden keyif alıyorum yarışmadan ama burdan duyursamda kimse katılmıyor bence katılsanız biraz kafanız dağılır değişik bir aktivite olur hepiniz için...bende durup durup katılıyorum size örnek olayım diye ama sizin oralı olduğunuz yok...hayden gelin hep birlikte katılalım başvuru için bir hafta var daha çok zevkli olur...
Canım ultrason yaptı, rahim kalınmış. Kanaman çok olabilir dedi. 1 hafta bekleyelim hcg'ye yine bakalım dedi. Çekinerek dış gebelik riskinden bahsetti. Neyse her halde bir yerden sonra değer düşmeye başlar. Bugün çizgi daha silikti. İnşallah regl olurum ben de bir haftaya.
Bir dahakine 3 embriyo koyacakmış!!!!Çok heycanlıyım
son tedavimde sabah 10 gibi vurdum diye hatırlıyorumgülden lucrini saat kaçta vuruyordun?
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
bakarım canım çok sağol...
bir kaç arkadaş vardı orda gebe kalan bazı konularda şikayetçilerdi aslında ama gebe kaldıkları içinde sorunların üzerine durmadılar bende gebelik aşısı vs..kullandıkları için sıcak bakıyordum aslında...
düşünmeye devam etmeliyim o zaman
görüşürüz cnm iiy geceler...kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
hıı tamam canım bana da öyle dediler..son tedavimde sabah 10 gibi vurdum diye hatırlıyorum
ben senle aşık atamam tızımmmmmmmmmm
görüşürüz cnm iiy geceler...
hıı tamam canım bana da öyle dediler..
saraaaa neden susuyon canımmmm:44::44:
Fıstık ne tarafta oturuyorsun? Yakınsan Bahceci umut tüp bebek merkezini düşün derim ...
canım ben Ankaradayım İstanbul aslında aklımı kurcalamıyor değil bilhassa memorial i düşünüyorum...
mermorial bir şube açacakmış yakında Ankaraya öyle okudum sitesinden onu bekliyorum inşallah tedavi zamanıma dek gelir..
aleyküm selam canım annem cuma günü geliyo Allahın izniyle onu çok özledim eve gelipte annemi görememek çok kötü ama hayırlı ve güzel bi şey için uzakta olduğunu bilmekte teselli edici
dertli köfte mi aaah canım bacım memim köftelerimizde dertlendi dimi bizim gibi
ben bu sene leyleği havada da görmedim ama sürekli seyahat halindeyim hoş bundan şikayetçi değilim zira gezmeyi severim
aynen sağlamasını yaptım
kız sen biliyonda benden sağlamasınımı yapıyon
bana akşam 5 deselerdi napcaktın hemen merkezimi arayacaktın
şekerim şöyle düşün her tedavi kişiye özel ve ona göre doz vs..belirleniyor biliyorsun...
sende neden öyle bende neden öyle diye kafa yorma ben bu hatayı çok yaptım...
çok sorgulama akışına bırak bence...
ne ahkam kestim he akşam akşam
saol cnm bilmiyorum ki bi çizik var dedi ordan bi parça alıp patalojıye yolladı 10 gün sonra çıkıyo sonuc ama onu hiç takmadı hoca direk tedaviye başladı galiba önemli bişe olsa beklerdi sonuca göre hareket ederdi.amin inşallah hepimizin bebişi olsun en kısa zamanda..güneşi beklerkeni izliyom canım bi yandan da kardeşimle sohbet ediyoz
sanada geçmiş olsun bu arada histereskopi olmuşsun sonuçlarını aldınmı bi sorun yok dimi
hem tedaviyede başlamışsın hayırlı olsun sonu bebişli olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?