Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim! Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!.. Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh.. Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim! Ahh.. Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım! Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine, onları “anne yapan” merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım Amin.. . .

gürga klinik ile bilgisi olanlar paylaşabilirlermi bide genartta hangi doktor iyidir

canım genartı bilmiyorum
ama benim ilk denemem gürgandı kesinlikle tavsiye etmiyorum
Allah burunlarından fitil fitil getirsin inşallah neyse
ilk görüşme süperdi 45 dakika muayene edildim
bir ilgi bir ilgi
bana tedavimin uzun süreceği söylenildi TAMAM dedim
iki defa opu yapılıp histeraskopi yapıldıktan sonrraki taze emriyolarla transferim olacaktı
çünkü rezervimde az olduğu için iki tanede saklayalım demişti
neyse benim bir yumurtam oluştu ve ertesi gün gel transfer dediler
bu arada ben dr ilk görüşmeden sonra hiç görmedim ,
bende cahillik hep soruyorum rahim iyimi yoksa sıkıntı olmasın hep iyi iyi
sonraaaa negatif
ben bunları soran herkese yazıyorum canım daha iyi yerler varsa orayı tercih et
4 saat beklediğimi biliyorum o klinikte dedimki bebeğim gelsinde boşver beklerim
ama oda gelmediiiiiii

tatlım yazdıklarını okuyunca tereddüte düştüm...
eşim gürgan damı denesek demişti bir ara ve orası alternatiflerimin arasındaydı:26::26:
sağol paylaşımın için

tatlım yarışmaya mı katılmaya karar verdin ne köftesi yaptın bakim bende katılayım mı kız rakip olalım mı ne dersin

evet canım töbe etmiştim ama baktım kategoride katılım az akşamada yemek yoktu köfte yapayım didim
konuyu açtım onay bekliyorum onay alınca bir yemek topiğim daha olcak
geeellll sende gel yarışak

36 yumurta toplandı canım 23 ü harekete geçti azala azala 2 tanecik kaldı. bende pko var.

maşallahhhhhh dedim yumi sayısını duyunca sonra kalan 2 tanevik deyince şaşırdım ama neden kiiiiii bişi dedimi daktır hangi aşamada sorun olmuş embriyolarda...
bu arada hayırlı olsun canım benim tedavin bebeklerini getirsin sana inşallah

fıstıklar geçmişe bakmadan buradan dalıyorum topiğe nasılsınız

iyiyiz kuzucum arkadaşın yine duramadı köfteler yarışmasına katıldı

tatlım yazdıklarını okuyunca tereddüte düştüm...
eşim gürgan damı denesek demişti bir ara ve orası alternatiflerimin arasındaydı:26::26:
sağol paylaşımın için

alternatif miii?
orada bence uğraşmadan hemen hamile kalınsın istiyorlar canım
benim rahmim gerçekten çok sorunlu ve histereskopi yapılması gerekiyordu
ilkler hep tecrübesizliğe denk gelir ya bizde orada yaaşadık
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum
tüp bebek merkezler bölümünde
gürgan kilinik hakkında benim gibi düşünenler çok fazla bi bak istersen

evet canım töbe etmiştim ama baktım kategoride katılım az akşamada yemek yoktu köfte yapayım didim

çok iyi yapmışsın canım bende sabırsızlıkla senin köftelerini bekliyorum

tatlım bursaya geldşm annemlerdeyim burada işlerimiz çok fazla

evimde olsam bu kategorşyş kaçırmazdım nasip başka bi sefere inşallah seninle rakip olmak güzel olacaktır

valla katılmakla ii etmişsin cnm az önce hepsine baktım da emeklerine saygısısızlık etmek istemiyorum ama hiç doğru düzgün sunum yok yanii

bakarım canım çok sağol...
bir kaç arkadaş vardı orda gebe kalan bazı konularda şikayetçilerdi aslında ama gebe kaldıkları içinde sorunların üzerine durmadılar bende gebelik aşısı vs..kullandıkları için sıcak bakıyordum aslında...
düşünmeye devam etmeliyim o zaman

bursaya geçtin demek annenlere selam söyle canım öpüyorum ellerinden...
aslında üşeniyordum ama akşama yemek olmayınca gaza geldim..
bi ip ucu veriyim biri dertli köfte

Son düzenleme:

hı hı birde gebelik aşısı fiyaskosu
herkese aynı şeyi söylüyorlar ama nedense yapılanı pek görmedim
sen bilirsin tabii
ama arkadaşlarında da komplike rahatsızlıklar varmıydı

direk konuya daldiğimi farkettim :)))) napıonuz bakimmmm??

cepten dalınca son mesajdan girdin konuya tabii o da benim mesajımdı dimiiiii
kocam maç izliyo azcık gergin gs 2-0 önde iken 2-2 yaptı rakip haliyle değişik kelimeler içeren cümleler kuruyor çok ayıplıyorum kendilerini

becerikli hatunsun bence birinci çıkarsın sen bu işten

hı hı birde gebelik aşısı fiyaskosu
herkese aynı şeyi söylüyorlar ama nedense yapılanı pek görmedim
sen bilirsin tabii
ama arkadaşlarında da komplike rahatsızlıklar varmıydı

aslında arkadaşlar çoook öncesinde bizimleydiler isimlerini bile hatırlamıyorum dersem yeridir..
sadece merkezler ilgimi çektiğinden olaylar akılda kalıcı oluyor...
ciddi durumları yoktu diye hatırlıyorum...
onlara gebelik aşısı yapılmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…