oluruz valla eski aşık atışmaları halt eder
Heh tamda bizim bu gecenin üstüne geldi. Küstüm ben kocişe trip atıyorum.
kötü enişte neden arkadaşımı trip attırmak durumunda bıraktı acaba
İyi gecelerr kızlarrr bende yalnız yalnızz takılıyorumm yaaa çok yogunum günler vızır vızır eçiyor anlamıyoru,bu sırlr çok yogundum yine salıdan bu yana misfirim vrddı hazırlık ypmktn oturup klkmktan yoruldum gerçekten,buda yetmiyomus gibi yarın ögleden sonra kayınvalide,elti ve görümcekler geliceklermişş çokk yoruldumm ya kim hazırlık yapıcak kim hizmet edicek yaa Allah biliyorya gelmelerini istemiyorum 2 kelimelerinden biri bebek onlr gelince ister istemez geriliyorum canlarr
Semoşumm eşin rhtsızmıs geçmiş olsun canımm
merabaaaaselam canım........
aynen canım bu ay çok bereketli ekim ayı yaaaa herkes tohumlarını ekti sıra bizde bizde bu ay ektik meyve verecez
Ayol ne var sizinn evde bu kadar gelen gelene:) demekki sohbetin tatlı hizmetin güler yüzün iyiki geliyorlar şekerim
Öyle derler Valla canım ya kıçım yer görmedi desem yeridir:))) gelende klkmk bilmiyor zatenn kşm 7 de ehliyete gidiyorum bazı zaman mutfagı bile gelince topluyorum canım ama gerçekten yoruldum erkan klkıyorum bu sıralr haliyle bide:)) saglık olsun tatlım yaa daha gelicekler var ve gidicegim 3,5 yer varr onları birn önce hlletmem lazım hastne işlerim oluck bu sıralr öylee işte şekerimmm
Allah kolaylık versin ya. Valla bende kendimi oyalicak bişiler bulsam atlicam. Çok yalnız kaldı. Sıkılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?