Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi gecelerr kızlarrr bende yalnız yalnızz takılıyorumm yaaa çok yogunum günler vızır vızır eçiyor anlamıyoru,bu sırlr çok yogundum yine salıdan bu yana misfirim vrddı hazırlık ypmktn oturup klkmktan yoruldum gerçekten,buda yetmiyomus gibi yarın ögleden sonra kayınvalide,elti ve görümcekler geliceklermişş çokk yoruldumm ya kim hazırlık yapıcak kim hizmet edicek yaa Allah biliyorya gelmelerini istemiyorum 2 kelimelerinden biri bebek onlr gelince ister istemez geriliyorum canlarr

Semoşumm eşin rhtsızmıs geçmiş olsun canımm

Ayol ne var sizinn evde bu kadar gelen gelene:) demekki sohbetin tatlı hizmetin güler yüzün iyiki geliyorlar şekerim

önümüze dağlar sıralansada sıralansada
sermayem derdimdir servetim ahımm
karardıkça bahtım karalansada:2::2::2:

haydii dolaşayım yüce dağlarda
dost beni bıraktı ah ile zarda
ötmek istiyorum viran bağlarda
ayağıma cennet kiralansadaa
buraları anlamadım bende

bağladım canımı zülfün telineü
sen bebni bırakıtn elin diline
güldün KDRİN BERBAT HALİNE
mervanın elinde parelensende

Ayol ne var sizinn evde bu kadar gelen gelene:) demekki sohbetin tatlı hizmetin güler yüzün iyiki geliyorlar şekerim

Öyle derler Valla canım ya kıçım yer görmedi desem yeridir:))) gelende klkmk bilmiyor zatenn kşm 7 de ehliyete gidiyorum bazı zaman mutfagı bile gelince topluyorum canım ama gerçekten yoruldum erkan klkıyorum bu sıralr haliyle bide:)) saglık olsun tatlım yaa daha gelicekler var ve gidicegim 3,5 yer varr onları birn önce hlletmem lazım hastne işlerim oluck bu sıralr öylee işte şekerimmm

Allah kolaylık versin ya. Valla bende kendimi oyalicak bişiler bulsam atlicam. Çok yalnız kaldı. Sıkılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…