yanınıza geldim herif hayde gidelim dedi eve geçiyorum...
o polatla takılırken ben sizinle takılacam dağılmayın uleeennnnnnnn
kızlar benim eşim artık benimle ilgilen dedi :) ben kaçıyorum
yanınıza geldim herif hayde gidelim dedi eve geçiyorum...
o polatla takılırken ben sizinle takılacam dağılmayın uleeennnnnnnn
ya ben bu kışlık yazlık kıyafetleri kaldırıp çıkarmaktan nefret ediyorumbu işler niye bitmiyor yaaaaaaa
Polatta neymiş yaw Zengin kız fakir oğlan var daha güzel hiç olmazsa gülüyorsun :)) ama bi gözümde yazdıklarınızda :))
nasılsınızzz kızlarrrr ??????:2::2::2::2::2::2:
ya ben bu kışlık yazlık kıyafetleri kaldırıp çıkarmaktan nefret ediyorumbu işler niye bitmiyor yaaaaaaa
asıl sen nasılsın sultan çok merak ediyorum seni iyimisiniz:26:
emine cim sen ne zaman test yaptıracaksın?
sende inşaallah hayırlısıyla bebeğinin sana sıkı sıkı tutunduğu heberini alırsın.
iyi olmaya çalışıyorumm daha ne kadar umutlanıp yıkılacam bilmiyorum ne yapacamı hiç bilmiyorum sadece şuanlık bişe düşünmüyoruz onu biliyorum işte öyle doktor araştırıyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan artık
kızlarr naber benim koca hasta bugün erken geldi..
başım çok fena ağrıyor çatlıyor resmen yaaa vadi günüüü
yaaa en son sen buraya kanamalarım oluyo diye bişeyler yazdın sonra başka bişey yazdınmı bilmiyorum yoksa gebeliğin yinemi sonlandı
Bende soğukkanl davranmaya çalışıyorum. Tedaviyi bilmeyenlere karşı zaten hiç bişi olmamış havasında konuşuyorum. Yani bizim gündemimizde böyle bişi yok size noluyorkkiye geliyor iş. Hatta insanlardaki gizli yıkamadım gitti yüz ifadesini görüp mutlu oluyorum. Ama tedaviyi bilenlerin yaptıkları çokkoyuyor gerçekten koyuyor. Ama işte beklentin olmicakki mutlu olasın.
yok üzmedik geçti kuzum ....CANIMSIN YAA............
aynen tam 7 gün bayramda o soğukkanlığı sergiledim gıkım çıkmadı gözlerim dolmadıı ben yeni gelin modundaydım...görümcem koca göbeğiyle,elitm aylık oğluyla dolanırkennn ama sonunda dilimin yanları yara dolduu
çok sıkmakta iyi değil ama artık alıştık kuzum cevaplarıda çok net verebiliyoruz demiiii....
kızlarada tam yazıcaktım stres bize iyi değil boşverelim kızlarr ALLAH GÖRÜYORR VERENLERİN KENDİ YAPTIĞI BİŞEY DEĞİL BÖBÜRLENCEK BİŞEY YOK HAŞAAA...ALLAH VERDİ ONLARADA OL DEDİ..BİZEDE OL DERSE OLUCAK İNŞAALLAHH...
YOK İYİLEŞTİ uyandı yemeklerimi yedi öpücüğümü aldı ..sonra eniştemin yanına gönderdim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?