Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar benim eşim artık benimle ilgilen dedi :) ben kaçıyorum

ya ben bu kışlık yazlık kıyafetleri kaldırıp çıkarmaktan nefret ediyorum bu işler niye bitmiyor yaaaaaaa

Polatta neymiş yaw Zengin kız fakir oğlan var daha güzel hiç olmazsa gülüyorsun :)) ama bi gözümde yazdıklarınızda :))

bencede zengin kız fakir oğlan daha güzel izliyorum tekrarlarını lakin perşembe akşamları neymiş efenim polat izlenirmiş ben başka oda da başka kanala bakcem diyom onada olmaz yanında olcakmışım bende yanında duruyorum işte...ama bedenime sahip olabilir ruhuma asla zira bedenim onunla ruhum sizinle

asıl sen nasılsın sultan çok merak ediyorum seni iyimisiniz:26:

iyi olmaya çalışıyorumm daha ne kadar umutlanıp yıkılacam bilmiyorum ne yapacamı hiç bilmiyorum sadece şuanlık bişe düşünmüyoruz onu biliyorum işte öyle doktor araştırıyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan artık

kızlarr naber benim koca hasta bugün erken geldi..
başım çok fena ağrıyor çatlıyor resmen yaaa vadi günüüü

yaaa en son sen buraya kanamalarım oluyo diye bişeyler yazdın sonra başka bişey yazdınmı bilmiyorum yoksa gebeliğin yinemi sonlandı

kızlarr naber benim koca hasta bugün erken geldi..
başım çok fena ağrıyor çatlıyor resmen yaaa vadi günüüü

ayy noluyooo kdr kocası hasta seninki hasta yetmedi üzerine senin başın ağrıyoooo noluyoooo hepinize geçmiş olsun canım benim

ben zaten şunu anlamıyorum bebek mevzusu benim özelim yatak odamla ilgili herşeyden önce belki çocuğum oluyordur ama ben istemiyorumdur ya da anlatmak zorundamıyım sebeplerini neden sorgulanır...olursa görürsünüz zaten...yani birileri bu halimizi görüp kendi doğurganlığı sebebiyle havaya giriyorsa unutmasınlar ki bize vermeyen onlarada vermeyebilirdi...

canım benim senin kalabalık ortamların çok ben 2 yıldır o çevremi çok azalttım daha rahatım ama sen berabersin onlarla ve bu tip konuşmalardan davranışlardan kaçamazsın alışmak en iyi diyecem en fazla alıştığın halinde bile sıkıntıdan yara bastı ağzını

YOK İYİLEŞTİ uyandı yemeklerimi yedi öpücüğümü aldı ..sonra eniştemin yanına gönderdim onu

benimki geldi seninki hala polatın yanındamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…