evet yine gittiiiii bayramdan önce 2 gün öncede test yaptın 16 ya kadar düşmüş ama kanama kesildi kendilinden gider o adetle dedi hemşire
nasılsınızzz kızlarrrr ??????:2::2::2::2::2::2:
bencede zengin kız fakir oğlan daha güzel izliyorum tekrarlarını lakin perşembe akşamları neymiş efenim polat izlenirmiş ben başka oda da başka kanala bakcem diyom onada olmaz yanında olcakmışım bende yanında duruyorum işte...ama bedenime sahip olabilir ruhuma asla zira bedenim onunla ruhum sizinle
benim dolapta aynı şekilde değişim şart ama nerde bende o enerji tembellikte tavan yapmışım
hoşgeldin canım
asıl sen nasılsın diyecektimki yazdıklarını gördüm Allah sabır versin canım ne denirki başka
gardırobu baştan aşağı değişmek çok sinir bozucu ya aslında iki gardırop alacaksın birilerine yazlıkları diğerine kışlıkları koyacaksın kaldırıp koyma işlemi olmayacak
anlaşılan bu akşam duş öncesi çamaşır sermiyon
en güzeli giyinme odası olan bir eve taşınmalı herşey orda yazlık kışlık herşeyin yeri belli olcak değişim yok değişim sadece yenilerini alınca şart olmalıgiy çıkar ohhh ne kolay valla
buda güzel bi fikir valla yarından itibaren ev araştırıyorum ne bu kardeşim yaz geldi kışlıkları kaldır yazlıkları çıkar sonra kış geldi hadi baştan yazlıkları kaldır işkence gibi resmen
çamaşır serdim canım inanki bu akşamda renklileri serdim de daha duş olayına giremedik eşime çay yaptım biraz daha oyalıyorum kendisini
bak bende bizim minnakların kışlıklarını çıkardım üşümesin yavrucaklar diye yazlık tüylerini yoldum çıkardım kışlık tüylerini çıkardılar ben yolunca iyi oldu bi şapka kafalarına tamamEki Görüntüle 838390
yımırtlama dönemi çalışmak lazım derdi bana düştüde
canımsın sen biliyonmu tızııııım
çalışmayı ihmal etmek yok her şartta ve koşulda yımırtlama dönemi boş geçemez bu ay biz senle doğal yoldan gebe olacaz akıllım
sensin benim canım taammııııı...
ekşın forever
bu ay çok bereketli acil bu bereketten faydalanmamız lazım
bu ne dünya kardeşim seven sevene
bu ne dünya kardeşim böyleeeeee
hamile kalan kalanaaaaaa
darısı inşallah başımızaaaaaaaaaaa
aynen canım bu ay çok bereketli ekim ayı yaaaa herkes tohumlarını ekti sıra bizde bizde bu ay ektik meyve verecez
oynama şıkıdım şıkıdım:118::118:
oynama şıkıdım şıkıdım :118::118:
ah yanar döner a acayipsin:111::111::111:
kız hepsi seninmiiiiiiii
eken biçiyo valla bizde iyi ekim yaptık ama Allah bizede ürün almayı nasip etsin hasattan
ayy ben de kapmam inşaalah şifayı adam 2 gündür tepemde....o halde bilee romantik adamayy noluyooo kdr kocası hasta seninki hasta yetmedi üzerine senin başın ağrıyoooo noluyoooo hepinize geçmiş olsun canım benim
ben de uzaklaştım güyaaa işte gene giriyorum kalabalığa ilk soracakları soru siizn çocuk yok muu?? hem de hiç tanımadığım insanlar pöfffben zaten şunu anlamıyorum bebek mevzusu benim özelim yatak odamla ilgili herşeyden önce belki çocuğum oluyordur ama ben istemiyorumdur ya da anlatmak zorundamıyım sebeplerini neden sorgulanır...olursa görürsünüz zaten...yani birileri bu halimizi görüp kendi doğurganlığı sebebiyle havaya giriyorsa unutmasınlar ki bize vermeyen onlarada vermeyebilirdi...
canım benim senin kalabalık ortamların çok ben 2 yıldır o çevremi çok azalttım daha rahatım ama sen berabersin onlarla ve bu tip konuşmalardan davranışlardan kaçamazsın alışmak en iyi diyecem en fazla alıştığın halinde bile sıkıntıdan yara bastı ağzını
benimki geldi seninki hala polatın yanındamı
ellerine sağlık misss olmuşsunuz evcekkevimi temizledim lavabolarımı yıkadım mis gibi oldu ama bende bittim yaaaa belim çok ağrıyo çay yaptım çay içiyorum yorgunluğumu alır bi nebze
çok güzeller..bak bende bizim minnakların kışlıklarını çıkardım üşümesin yavrucaklar diye yazlık tüylerini yoldum çıkardım kışlık tüylerini çıkardılar ben yolunca iyi oldu bi şapka kafalarına tamamEki Görüntüle 838390
anlaşılan bu akşam duş öncesi çamaşır sermiyon
en güzeli giyinme odası olan bir eve taşınmalı herşey orda yazlık kışlık herşeyin yeri belli olcak değişim yok değişim sadece yenilerini alınca şart olmalıgiy çıkar ohhh ne kolay valla
senle benden çok güzel aşık çıkar hani eskiden varmışya atışırlarmış onlardan
nasılsınızzz kızlarrrr ??????:2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?