Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet yine gittiiiii bayramdan önce 2 gün öncede test yaptın 16 ya kadar düşmüş ama kanama kesildi kendilinden gider o adetle dedi hemşire

canım hemde bayram öncesi öylemi...
çok zor geçmiştir o bayram sana...
Rabbim beterinden korusun bunda bile şükredilecek bişeyler bulabiliyorum gebe kalıp 6 aylıkken ikizlerini kaybeden yine son 2 ayında bebeğini kaybeden hatta bu topikle ilgisi olmayan ama uzaktan bildiğim kk daki bir arkadaşın ikinci çocuğunu doğururken vefat etmesine kadar o kadar çok şey gördüm ki buna bile şükür diyorum bu erken bir kayıp evet kayıp olması üzsede Rabbim beterinden korusun seni ve bizleri...Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...

hoşgeldin canım

nasılsınızzz kızlarrrr ??????:2::2::2::2::2::2:

asıl sen nasılsın diyecektimki yazdıklarını gördüm Allah sabır versin canım ne denirki başka

benim dolapta aynı şekilde değişim şart ama nerde bende o enerji tembellikte tavan yapmışım

gardırobu baştan aşağı değişmek çok sinir bozucu ya aslında iki gardırop alacaksın birilerine yazlıkları diğerine kışlıkları koyacaksın kaldırıp koyma işlemi olmayacak

evimi temizledim lavabolarımı yıkadım mis gibi oldu ama bende bittim yaaaa belim çok ağrıyo çay yaptım çay içiyorum yorgunluğumu alır bi nebze

Son düzenleme:

anlaşılan bu akşam duş öncesi çamaşır sermiyon
en güzeli giyinme odası olan bir eve taşınmalı herşey orda yazlık kışlık herşeyin yeri belli olcak değişim yok değişim sadece yenilerini alınca şart olmalı giy çıkar ohhh ne kolay valla

evimi temizledim lavabolarımı yıkadım mis gibi oldu ama bende bittim yaaaa belim çok ağrıyo

bak bende bizim minnakların kışlıklarını çıkardım üşümesin yavrucaklar diye yazlık tüylerini yoldum çıkardım kışlık tüylerini çıkardılar ben yolunca iyi oldu bi şapka kafalarına tamam

buda güzel bi fikir valla yarından itibaren ev araştırıyorum ne bu kardeşim yaz geldi kışlıkları kaldır yazlıkları çıkar sonra kış geldi hadi baştan yazlıkları kaldır işkence gibi resmen

çamaşır serdim canım inanki bu akşamda renklileri serdim de daha duş olayına giremedik eşime çay yaptım biraz daha oyalıyorum kendisini

yımırtlama dönemi çalışmak lazım derdi bana düştüde

yımırtlama dönemi çalışmak lazım derdi bana düştüde

canımsın sen biliyonmu tızııııım

çalışmayı ihmal etmek yok her şartta ve koşulda yımırtlama dönemi boş geçemez bu ay biz senle doğal yoldan gebe olacaz akıllım

bu ne dünya kardeşim seven sevene

bu ne dünya kardeşim böyleeeeee

hamile kalan kalanaaaaaa

darısı inşallah başımızaaaaaaaaaaa

canımsın sen biliyonmu tızııııım

çalışmayı ihmal etmek yok her şartta ve koşulda yımırtlama dönemi boş geçemez bu ay biz senle doğal yoldan gebe olacaz akıllım

sensin benim canım taammııııı...
ekşın forever
bu ay çok bereketli acil bu bereketten faydalanmamız lazım

sensin benim canım taammııııı...
ekşın forever
bu ay çok bereketli acil bu bereketten faydalanmamız lazım

aynen canım bu ay çok bereketli ekim ayı yaaaa herkes tohumlarını ekti sıra bizde bizde bu ay ektik meyve verecez

bu ne dünya kardeşim seven sevene

bu ne dünya kardeşim böyleeeeee

hamile kalan kalanaaaaaa

darısı inşallah başımızaaaaaaaaaaa

oynama şıkıdım şıkıdım:118::118:

oynama şıkıdım şıkıdım :118::118:

ah yanar döner a acayipsin:111::111::111:

kız hepsi seninmiiiiiiii

oynama şıkıdım şıkıdım:118::118:

oynama şıkıdım şıkıdım :118::118:

ah yanar döner a acayipsin:111::111::111:

kız hepsi seninmiiiiiiii

senle benden çok güzel aşık çıkar hani eskiden varmışya atışırlarmış onlardan

Son düzenleme:
ayy noluyooo kdr kocası hasta seninki hasta yetmedi üzerine senin başın ağrıyoooo noluyoooo hepinize geçmiş olsun canım benim
ayy ben de kapmam inşaalah şifayı adam 2 gündür tepemde....o halde bilee romantik adam......gene programım yoğunlaştı..haftasonu fulum...ben 2-3 gün üstüste yol çekemem arkadaş.....hepsi de peşpşe mi olmak zorunda ki hıhhh iştee yaa
ben de uzaklaştım güyaaa işte gene giriyorum kalabalığa ilk soracakları soru siizn çocuk yok muu?? hem de hiç tanımadığım insanlar pöfff
evimi temizledim lavabolarımı yıkadım mis gibi oldu ama bende bittim yaaaa belim çok ağrıyo çay yaptım çay içiyorum yorgunluğumu alır bi nebze
ellerine sağlık misss olmuşsunuz evcekk
çok güzeller..

ayy keşke bana da lazım öyle bir oda köşesinde de ütü masası vs olmalı ayakkabılarımı da sıralamalıyım çanatalrımı vs ...baza altı kanape diplerinde perperişan oluyor kullanmadıklarımm....elbise dolabını kocama bırakırım hepi topu bir gözü yetiyor nasılsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…