• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aaayyy ben tembelim bugün hazır mantı yaptım

hazır mantıda güzeldir canım afiyet olsun

bende akşamdan kuru fasülye ıslamıştım anneme gelme işim çıkınca sudan aldım fasülyecikleri bu akşam kahvaltı yapcez biz:1::1::1:

her zaman yemek olmaz ya kahvaltıda benim favorilerimdendir:34::34::34:

kızlarrr gebe haberi var sedamu arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı kendide farkında değilmiş 6+2 günlük olmuş tüp bebesi daha çok küçük 8 aylık ama paşam abi oluyormuş:46::46::46::46:
daha öncede avukathb arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı:46::46::46:
demekki biz bi tane doğursak gerisi gelecek bu ay ne bereketli aymış o kadar çok gebelik haberi aldımki:nazar:

aaaay ne güzel bi haber bu biliyomusun dün aklıma geldi sana soracaktım sedamudan haberiniz varmı diye daha dün gibi paşasının elbiselerinin çekserdeki halini göstermesi zaman nasıl geçiyo Rabbim inşallah bizler içinde böyle mucizeler hazırlıyodur

sedamuyuuu tanıyorum. çooook sevindim. bir açılışı yapsal gelecek kesin gerisi. hemen bir tüp bebiş daha yapmak istiyorummmmm hemen.
ay benim gene modum düştü. Şu kv ni ilk torun mmuhabbetine taktım kafayı. Nası sinirlendim ya of.

sağol canım enişten bu sene cortladı töbe töbe :1:artık oda yaşlanıyor galiba bi bunalımda okula zorla gidiyor öğrenciler çok beter
ne bileyim eve geliyo beni bile gözü görmüyor yorgun konuşcak takati yok :50:aminn yinede başlarımızda olsunlar birer evlatlarımızda olsa süpper olur tabii gençleşirizi ozaman neşelerimiz gelirse evlerimizee inşaallah.....

amin canım..kalktı yemeğini verdim biraz geçti diyor...

hım bende nohut yaptım pilav dünden fasulyeturşu kavurmam vardı miss gibi ..
eşimi öyle görünce canım sıkıldı slaata yapmadım yoğurt koydum:56:

sevindim eniştenin iyi olmasına kdr cim

kdrcim sana yazdım gördünmü bilmiyorum ağız yaralarına havuç suyu bire bir iyi geliyo havucu pişir suyunu iç bu kadar basit

ay benim gene modum düştü. Şu kv ni ilk torun mmuhabbetine taktım kafayı. Nası sinirlendim ya of.

tatlım kv deler insanı sinir etmek için varlar o yüzden kafana takmayacaksın hiç tınlamayacaksın sinir olsanda belli etmeyeceksinki onlar yerlerinde kudursun :34::34::34::34::34::34::34:

Buldum kih kih! Ya bazı insanlar nedense böyle laflar ediyor. Benim de bütün bunları paylaştığım tek bir arkadaşım var. Oda sürekli "istediğim an hamile kalabilirim" diyor. Ben yumurta toplamaya giderken de yanımda başka biriyle "anne olmak ne güzel bir duygu di mi, emzirmek çok güzel, bir tane daha mı yapsam" diyor. Aslında böyle bakınca ne biçim laflar di mi? Ama aslında iyi biri. Ve beni de seviyor. Transferden sonra çiçek aldı geldi. Hep arayıp sordu. Hani böyle çizgi filmlerde olur ya bir omuzlarında bir melek diğer omuzlarında şeytan. Sanırım o dakikalarda melekleri susuyor :34:

yaşıyourz canım benzerlerini...
ayıp eidyolar laflarına dikkat etmiyorlar..
bende ilk evlenenim ailede eşimde kendi ailesinde 9.senemize girdik..
görümcem bizden 3 yıls onra evlendi ilk torun ondan oldu,sonra kaynım daha 1.5 sene olmadı çocukları oldu 5 aylık...
ikinci torunda geldii....
şimdi görümcem 2.ye hamile ocakta doğurcak...
tüm ilkleri o yaşatıyor ilk kız torun geliyor bide biizim en sevdiğimiz isimle zeynep...
eşimin hayaliydi bende onun yüzünden sevdim onun adında üzülüyorum...:(((
ama ne hikmetkii kim gebe kalsa zeynep ismi bahsedildi kvm görümcem kaynım hep seviyolarmış güyaa...oğulları olunca olmadı ama bu kez zeynepi kaçırdık galiba..
bide bayramda görümcem herkese kırk kere tekrarladı" koymazsam içimde uhde kalırde "falan filan..
sen koyma kalsın biz koyarız belkii..
onlar için farketmiyosa bende koyarım allah nasip ederse dedimde görümceme bozuldu gibi aman napıyım..
napsınlar belki hiç çocuğumuz olmazsa zeynep ismi kalır diye kokruyorlar herhaldeee hıhhhhhhh:5:
sevindim eniştenin iyi olmasına kdr cim

kdrcim sana yazdım gördünmü bilmiyorum ağız yaralarına havuç suyu bire bir iyi geliyo havucu pişir suyunu iç bu kadar basit
gördüm canım ağzıma gargara yaptım geçti ama aklımda yapcam dediğin...
sağol canım bol bol havuç salatası yedim ama ...:56:

Son düzenleme:
Buldum kih kih! Ya bazı insanlar nedense böyle laflar ediyor. Benim de bütün bunları paylaştığım tek bir arkadaşım var. Oda sürekli "istediğim an hamile kalabilirim" diyor. Ben yumurta toplamaya giderken de yanımda başka biriyle "anne olmak ne güzel bir duygu di mi, emzirmek çok güzel, bir tane daha mı yapsam" diyor. Aslında böyle bakınca ne biçim laflar di mi? Ama aslında iyi biri. Ve beni de seviyor. Transferden sonra çiçek aldı geldi. Hep arayıp sordu. Hani böyle çizgi filmlerde olur ya bir omuzlarında bir melek diğer omuzlarında şeytan. Sanırım o dakikalarda melekleri susuyor :34:

oo benim tedavilerimi bile bi arkdaşım kaç kere ortamlarda hatta ilk düşüğümde onla aynıydık oğlu şimdi 2ye gidyor..
ikincide oldu işte çcouk bakma zorlupu falan filan..
bana demezmi" senden iyisi yok gezin tozun tatiillere gidin" yuhhh yaa aht etmiştim bikere daha derse çok fena ağzının payını vercektim
yapmadı yaparsa yandıı yani...
öküz işte bilmiyonmuu milyarları döküyoruz ne tatilii..
manevi yıkıntılar yakamızıı bırakıyomukiii gezip hep tozalım..........
biz çok hassasız ve kimse farkında değil...
herkesten uzaklaştım inan yolda görsem görmemiş gibi yaptıklaırm çok fazlaa içimden gelmiyor sammi gelmiyorlarr....
benim yarama tuz basmaya kimsenin hakkı yokkii ....

görümcem bizden 3 yıls onra evlendi ilk torun ondan oldu,sonra kaynım daha 1.5 sene olmadı çocukları oldu 5 aylık...
tüm ilkleri o yaşatıyor ilk kız torun geliyor bide biizim en sevdiğimiz isimle zeynep...
ama ne hikmetkii kim gebe kalsa zeynep ismi bahsedildi kvm görümcem kaynım hep seviyolarmış güyaa...oğulları olunca olmadı ama bu kez zeynepi kaçırdık galiba..
bide bayramda görümcem herkese kırk kere tekrarladı" koymazsam içimde uhde kalırde "falan filan..
onlar için farketmiyosa bende koyarım allah nasip ederse dedimde görümceme bozuldu gibi aman napıyım..
napsınlar belki hiç çocuğumuz olmazsa zeynep ismi kalır diye kokruyorlar herhaldeee hıhhhhhhh:5:

Ya bazen ben diyorum ben mi hassas davranıyorum. Ama gerçekten insan incelik istiyor bazen ya

Aaaay canım benim demek Zeynep adını kaptılar. Olsun sen de koyarsın. İstediği kadar bozulsun!

yaa iştee dünyada isim yok gibii bizim bu imtihanımızda oldu..
görümcem gebe kaldıı bu iism dolandııi ortada bebeğini kaybetti kaldı öylece bidaha hamile kaldı yine aynı konu..
hatta ozaman dedimde biz koycaz diye 3 snee önce neyse oğlan oldu konu kapandı..
eltim gebe kaldı hemen ondada dolandı bu isim" dedim hayrett herkeste bu ismi seviyomuş :9
neyse oğlan oldu tabii ben sevindimm:1:
ve görümcem şimdi 2.ye gebe inanırmısın ben tutsaydı şimdi 2 aylık hamileydim o ocakta doğurcak hesep yaptım kendimce
kızımım olcağı belli olursa asla izin vermiycem benim kocam bana hep derdi" zeynep kızım olmalı diye"..
ama maalesef olmadı gebe değilim yetişemem ocağaa töbe töbeee...
bi ara eşime dedim vazgeçtim artık ama yok görümcem öyle kırk kere koymazsa içimde kalır dedi yaa bana o yettiii korktu bize güvenirde
bizimde bebeğimiz olmasa diyeee......koyacamm kızzz yeminleee :9:

Aaaay canım benim demek Zeynep adını kaptılar. Olsun sen de koyarsın. İstediği kadar bozulsun!

bende hep kızım olursa Zeynep koyacam derim
bir kersinde benimde başıma geldi
başka isim mi yok dedim Allah Allah yaa
kızlar biraz yazdıklarınıza baktımda okadar öküz varki etrafımda
öyle böyle değil yaniiii:47:

oo benim tedavilerimi bile bi arkdaşım kaç kere ortamlarda hatta ilk düşüğümde onla aynıydık oğlu şimdi 2ye gidyor..
bana demezmi" senden iyisi yok gezin tozun tatiillere gidin" yuhhh yaa aht etmiştim bikere daha derse çok fena ağzının payını vercektim
herkesten uzaklaştım inan yolda görsem görmemiş gibi yaptıklaırm çok fazlaa içimden gelmiyor sammi gelmiyorlarr....

Kih kih kih bu da iyiymiş. :9::9::9: Ben de geçen uykum var diyorum "aman senin de uykum varsa çocuk bakıp uykusuz kalan biziz" diyor. Biz de ağlamaktan uykusuz kalıyoruz belki. Hangisini tercih ederdin? Çocuğunu sevdiğin, besleyip, doyurduğun uyuttuğun için uykusuz kalmayı mı yumurtam olacak mı, döllenecek mi, bölünecek mi,tutacakmı, test günü yaklaştı, testim negatif, testim pozitif, değerin düştü, eğerim az yükseldi, kimyasal oldu, dış gebelik oldu, yine olmadı bunları düşünmekten mi uykusuz kalmayı istersin? Bu kadar mı düşünemiyorsun? Tabi bunları söylemedim ama şöyle dedim "çocuğumuz yok diye uykusuz olmaya hakkımız yok mu?" o da "ama seninki tercih erken yatabilirsin" diyor ben de "seninki de tercih. çocuğu zorla mı yaptırdılar. sen tercih ettin" dedim. böyle de sustururum :)

Ya bazen ben diyorum ben mi hassas davranıyorum. Ama gerçekten insan incelik istiyor bazen ya

Yok tatlım haklısın ya. Empati sıfır onlarda. Aslında biliyor musun ilk torun olmaması daha iyi. İlk torunu mıncıklasın, onunla hevesini alsın seni rahat bıraksınlar!

bende hep kızım olursa Zeynep koyacam derim
bir kersinde benimde başıma geldi
başka isim mi yok dedim Allah Allah yaa
kızlar biraz yazdıklarınıza baktımda okadar öküz varki etrafımda
öyle böyle değil yaniiii:47:
gelir başımıza her bişey...:1:
Kih kih kih bu da iyiymiş. :9::9::9: Ben de geçen uykum var diyorum "aman senin de uykum varsa çocuk bakıp uykusuz kalan biziz" diyor. Biz de ağlamaktan uykusuz kalıyoruz belki. Hangisini tercih ederdin? Çocuğunu sevdiğin, besleyip, doyurduğun uyuttuğun için uykusuz kalmayı mı yumurtam olacak mı, döllenecek mi, bölünecek mi,tutacakmı, test günü yaklaştı, testim negatif, testim pozitif, değerin düştü, eğerim az yükseldi, kimyasal oldu, dış gebelik oldu, yine olmadı bunları düşünmekten mi uykusuz kalmayı istersin? Bu kadar mı düşünemiyorsun? Tabi bunları söylemedim ama şöyle dedim "çocuğumuz yok diye uykusuz olmaya hakkımız yok mu?" o da "ama seninki tercih erken yatabilirsin" diyor ben de "seninki de tercih. çocuğu zorla mı yaptırdılar. sen tercih ettin" dedim. böyle de sustururum :)

Yok tatlım haklısın ya. Empati sıfır onlarda. Aslında biliyor musun ilk torun olmaması daha iyi. İlk torunu mıncıklasın, onunla hevesini alsın seni rahat bıraksınlar!

iyi demişsin ama bidaha yaparsa osaydıklarını heeepp söylee...
çok şey duyduk sustuk yeterr..
yaşaıdklarımız çok ağırr...
daha ben kaldıramıyorum yaniii benimde görümcem böyle naz yapıyor bilmem ne sinir oldum
diycektim durmadan doğurmakm zorundasın napalım heee..
zaten ilk torununsen verdin ilk zeynebi sen vercenn hıhhhhh:9:
.......evet güzeş bakış açısı zaten benim eşimde ilk bende ilk çocuk..
eşimi aşırı yğkleniyorlar bari bebemiz rahat etsinn değilmiiiiiiiiii kuzum evladımm gelse biiiii:1::1::5:

gelir başımıza her bişey...:1:

iyi demişsin ama bidaha yaparsa osaydıklarını heeepp söylee...
çok şey duyduk sustuk yeterr..
yaşaıdklarımız çok ağırr...
daha ben kaldıramıyorum yaniii benimde görümcem böyle naz yapıyor bilmem ne sinir oldum
diycektim durmadan doğurmakm zorundasın napalım heee..
zaten ilk torununsen verdin ilk zeynebi sen vercenn hıhhhhh:9:
.......evet güzeş bakış açısı zaten benim eşimde ilk bende ilk çocuk..
eşimi aşırı yğkleniyorlar bari bebemiz rahat etsinn değilmiiiiiiiiii kuzum evladımm gelse biiiii:1::1::5:

inşallah Allah yakın zamanda sanada bir Zeynep verir canım

Deşmeyegör kim bilir kimlrden ne sinir bozucu hikayeler çıkacak....
İsim mevzusu benimde en korktuğum mevzudur biliyor musunuz? Msela biz erkek olursa furkan ya da yağız ya da furkan yağız ikili olarak istiyoruz. kız olursa da su ya da duru istiyoruz. Ödüm patlıyo pırtlayanlardan biri koyacak bu ismi diye.
Bi de biz çocuk düşünüyoruz dediğim de 1 -2 ay sonra eltim bana dediki yarı korunuyoruz yarı korunmuyoruz. NE demekse çocuğu doğdu hala anlamış değilim. Bu ilk torun muhabbetine de aslında ordan tilt oluyorum. :47:

bu arada daha bayramda eltimin yaptığını anlatayım
eşimin yeğninin bir tanıdığı hamile kalmış
eltim hayırlı olsun dedi falan en az yarım saat konuştular
neyse tabii konuşma arasında neler yokki en can acıtan soru şu
nasıl olmuş bazıları tedaviyle bile kalmıyor :14::14:
varya öyle canım acıdıki
şuan yazarken bile burnum sızladı
insan niye böyle can acıtmak için uğraşır hala anlamadım

yaa iştee dünyada isim yok gibii bizim bu imtihanımızda oldu..
görümcem gebe kaldıı bu iism dolandııi ortada bebeğini kaybetti kaldı öylece bidaha hamile kaldı yine aynı konu..
hatta ozaman dedimde biz koycaz diye 3 snee önce neyse oğlan oldu konu kapandı..
eltim gebe kaldı hemen ondada dolandı bu isim" dedim hayrett herkeste bu ismi seviyomuş :9
neyse oğlan oldu tabii ben sevindimm:1:
ve görümcem şimdi 2.ye gebe inanırmısın ben tutsaydı şimdi 2 aylık hamileydim o ocakta doğurcak hesep yaptım kendimce
kızımım olcağı belli olursa asla izin vermiycem benim kocam bana hep derdi" zeynep kızım olmalı diye"..
ama maalesef olmadı gebe değilim yetişemem ocağaa töbe töbeee...
bi ara eşime dedim vazgeçtim artık ama yok görümcem öyle kırk kere koymazsa içimde kalır dedi yaa bana o yettiii korktu bize güvenirde
bizimde bebeğimiz olmasa diyeee......koyacamm kızzz yeminleee :9:
Ya benim kafam karıştı şimdi senin kızın olunca ikinci zeynep mi gelmiş olcak?

Offff beeee ne güzel susturmuşsuuuunnnn. Bayıldım!! İşte bende böyle vurdu gol oldu yapcam kv me:41:

inşallah Allah yakın zamanda sanada bir Zeynep verir canım

amin hayırlsı cnaım pek tadı kalmadı ama yeterki mevlam evlat versin sağlıkla koyarız bişeyler..:1:
aynı diyolar ya sen doğur şunları alcam sne bişey almıycam görümcem falan bende diyorumki evladım olsunda bezede sararım ben:9:

Back