Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ya benim kafam karıştı şimdi senin kızın olunca ikinci zeynep mi gelmiş olcak?

Offff beeee ne güzel susturmuşsuuuunnnn. Bayıldım!! İşte bende böyle vurdu gol oldu yapcam kv me

hee kızım olursa inada koycam
herkes bana diycekk amaa var ailede isimmi yok bende ozaman diycemkii size başka isimmi yoktu hıhhh..
zaten eşim 3kardeş olcak torun sayısı belli iki zeynep olsun napyım :))))))

Son düzenleme:
neysee çok gerildim rahatladım boşalttım içimii
yani sizin gıcıklarıda okuyunca dayanamadım nasıl sevinciniz üzüntünüzü anlıyosam
yaşanlarda aynı canlarım iştee....sizin kadar gıcık oldum ohh rahatladık heptenn
burasıda böyle bir platform....
ama dağıldı kafam ve ben derse dönüyorum çay koydum kocişim vadi izliyor adamın başı tamamen iyleşti vadiyi görünce..
elinede verdim bugün yaptım pudingli kuplardan

uleeyynn iism hayallerimizi bile kuramıyoruzzz bari onlara dokunmayınnnnnnnnnn
eltin sana kendince ayak yapmış haspam hıhhhh...
mevlam sanada nasip etsin canım

kıyamam yaaaaaaaaaaa..........

evime geçemedim yaw hala annemdeyim eşimin işi uzamış sanırım polatla adamların topuğuna sıkmaya gitti
bu arada anneciğe misafir geldi onlara ikram servisindeyim

Afiyet olsun canım. Ben eşimin görmemesine, ben söyleyince de savunma mekanizmasını açarak onların yüzünü yıakamasına sinir oluyorum. Sanki aynı üzüntülerii o yaşamıyormuş da ben abartıyormuşum gibi.

bu kadar da öküzlük olmaz dedik ama yine oldu

demek sen de seviyorsun Zeynep ismini. Sen de koy ne olcak ki :)

evime geçemedim yaw hala annemdeyim eşimin işi uzamış sanırım polatla adamların topuğuna sıkmaya gitti
bu arada anneciğe misafir geldi onlara ikram servisindeyim

eniştem eşimide çağırdı sıkmaya galibaaa
kolay gelsinn canım ama pek memnun kalmadın galiba

aynı durum bizdede var ..çoğu kere yaşadık erkek farkı cnaım benim biz kadar hassas değillerki..
düşün bu zeynep konusu admaın yüzünden ben üüzlüyom o seviyodu banada sevdirdi o sadece olsun koysunlar diyor.
ne bileyim öyle yani........
ben bide eşimin tarafında daha hassas oluyorum yani onu yeğenlerini severken görünce falan..
aslında benimde kzuum var hala oldum ama annemlerde yaram çok deşilmiyor gibi....

Son düzenleme:
uleeyynn iism hayallerimizi bile kuramıyoruzzz bari onlara dokunmayınnnnnnnnnn
eltin sana kendince ayak yapmış haspam hıhhhh...
mevlam sanada nasip etsin canım

kıyamam yaaaaaaaaaaa..........

bayramın birinci günü gecesi nasıl ağladım anlatamam
yazık kaynanamda benimle ağladı
neyse bugün ne ağlak oldun ben yaaa
kızlar ben bu arada 5 yıllık evliyim
3 yıldırda hastalıklarla boğuşuyorum
martta negatif tüp denemem oldu
şimdi tekrardan şubatta gidecem kızlar hızlı bir gürüş yapayım dedim

bu kadar da öküzlük olmaz dedik ama yine oldu

demek sen de seviyorsun Zeynep ismini. Sen de koy ne olcak ki :)

inşallah ikiz olsun erkek olursa hasan kız olursa Zeynep diyorum ben hep
peygamber efendimiz koymuş gibi

Ya var ya özür dilerim ama onun yaptığı benim kv deden de öküzce bi davranış olmuş ya

bir saat bıraktım sizi noldunuz hemen bişiler olmuş üzdünüzmü tatlı canlarınızı...
hep diyorum o konuşur bu konuşur napıcaaazzzz hayatı tespih yapıp sallayacaz
bak şimdi misafir var annemde bende yeni gelin kız modundayım hizmet halindeyim bebe mevzusu almış yürümüş halde bende gayet soğuk kanlı ve olgun bi şekilde cevaplar veriyorum etkilenmiyorum..hiç kimse beni üzemez artık...onlara verende Rabbim bana vermeyende Rabbim takdir benim değil tevekkülle sıramızı bekleyecez...bu durumumuzdan kendine memnuniyet çıkaranlarıda Allah görüyor...

Ya var ya özür dilerim ama onun yaptığı benim kv deden de öküzce bi davranış olmuş ya

dedim ya bende öküz çok
ama bilmiyorlarki verende Allah Alanda
Ama ben onlar gibi olamam hiç ah etmiyorum
çocukla sınav vermesin Allah kimseye :26:AMİN

Bende soğukkanl davranmaya çalışıyorum. Tedaviyi bilmeyenlere karşı zaten hiç bişi olmamış havasında konuşuyorum. Yani bizim gündemimizde böyle bişi yok size noluyorkkiye geliyor iş. Hatta insanlardaki gizli yıkamadım gitti yüz ifadesini görüp mutlu oluyorum. Ama tedaviyi bilenlerin yaptıkları çokkoyuyor gerçekten koyuyor. Ama işte beklentin olmicakki mutlu olasın.

yok üzmedik geçti kuzum ....CANIMSIN YAA............
aynen tam 7 gün bayramda o soğukkanlığı sergiledim gıkım çıkmadı gözlerim dolmadıı ben yeni gelin modundaydım...görümcem koca göbeğiyle,elitm aylık oğluyla dolanırkennn ama sonunda dilimin yanları yara dolduu
çok sıkmakta iyi değil ama artık alıştık kuzum cevaplarıda çok net verebiliyoruz demiiii....
kızlarada tam yazıcaktım stres bize iyi değil boşverelim kızlarr ALLAH GÖRÜYORR VERENLERİN KENDİ YAPTIĞI BİŞEY DEĞİL BÖBÜRLENCEK BİŞEY YOK HAŞAAA...ALLAH VERDİ ONLARADA OL DEDİ..BİZEDE OL DERSE OLUCAK İNŞAALLAHH...

yanınıza geldim herif hayde gidelim dedi eve geçiyorum...
o polatla takılırken ben sizinle takılacam dağılmayın uleeennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…