Ya benim kafam karıştı şimdi senin kızın olunca ikinci zeynep mi gelmiş olcak?
Offff beeee ne güzel susturmuşsuuuunnnn. Bayıldım!! İşte bende böyle vurdu gol oldu yapcam kv me
uleeyynn iism hayallerimizi bile kuramıyoruzzz bari onlara dokunmayınnnnnnnnnnDeşmeyegör kim bilir kimlrden ne sinir bozucu hikayeler çıkacak....
İsim mevzusu benimde en korktuğum mevzudur biliyor musunuz? Msela biz erkek olursa furkan ya da yağız ya da furkan yağız ikili olarak istiyoruz. kız olursa da su ya da duru istiyoruz. Ödüm patlıyo pırtlayanlardan biri koyacak bu ismi diye.
Bi de biz çocuk düşünüyoruz dediğim de 1 -2 ay sonra eltim bana dediki yarı korunuyoruz yarı korunmuyoruz. NE demekse çocuğu doğdu hala anlamış değilim. Bu ilk torun muhabbetine de aslında ordan tilt oluyorum.
bu arada daha bayramda eltimin yaptığını anlatayım
eşimin yeğninin bir tanıdığı hamile kalmış
eltim hayırlı olsun dedi falan en az yarım saat konuştular
neyse tabii konuşma arasında neler yokki en can acıtan soru şu
nasıl olmuş bazıları tedaviyle bile kalmıyor
varya öyle canım acıdıki
şuan yazarken bile burnum sızladı
insan niye böyle can acıtmak için uğraşır hala anlamadım
Afiyet olsun canım. Ben eşimin görmemesine, ben söyleyince de savunma mekanizmasını açarak onların yüzünü yıakamasına sinir oluyorum. Sanki aynı üzüntülerii o yaşamıyormuş da ben abartıyormuşum gibi.neysee çok gerildim rahatladım boşalttım içimii
yani sizin gıcıklarıda okuyunca dayanamadım nasıl sevinciniz üzüntünüzü anlıyosam
yaşanlarda aynı canlarım iştee....sizin kadar gıcık oldum ohh rahatladık heptenn
burasıda böyle bir platform....
ama dağıldı kafam ve ben derse dönüyorum çay koydum kocişim vadi izliyor adamın başı tamamen iyleşti vadiyi görünce..
elinede verdim bugün yaptım pudingli kuplardan
bende hep kızım olursa Zeynep koyacam derim
bir kersinde benimde başıma geldi
başka isim mi yok dedim Allah Allah yaa
kızlar biraz yazdıklarınıza baktımda okadar öküz varki etrafımda
öyle böyle değil yaniiii
evime geçemedim yaw hala annemdeyim eşimin işi uzamış sanırım polatla adamların topuğuna sıkmaya gitti
bu arada anneciğe misafir geldi onlara ikram servisindeyim
Afiyet olsun canım. Ben eşimin görmemesine, ben söyleyince de savunma mekanizmasını açarak onların yüzünü yıakamasına sinir oluyorum. Sanki aynı üzüntülerii o yaşamıyormuş da ben abartıyormuşum gibi.
uleeyynn iism hayallerimizi bile kuramıyoruzzz bari onlara dokunmayınnnnnnnnnn
eltin sana kendince ayak yapmış haspam hıhhhh...
mevlam sanada nasip etsin canım
kıyamam yaaaaaaaaaaa..........
aynı durum bizdede var ..çoğu kere yaşadık erkek farkı cnaım benim biz kadar hassas değillerki..
düşün bu zeynep konusu admaın yüzünden ben üüzlüyom o seviyodu banada sevdirdi o sadece olsun koysunlar diyor.
ne bileyim öyle yani........
bu kadar da öküzlük olmaz dedik ama yine oldu
demek sen de seviyorsun Zeynep ismini. Sen de koy ne olcak ki :)
bayramın birinci günü gecesi nasıl ağladım anlatamam
yazık kaynanamda benimle ağladı
neyse bugün ne ağlak oldun ben yaaa
kızlar ben bu arada 5 yıllık evliyim
3 yıldırda hastalıklarla boğuşuyorum
martta negatif tüp denemem oldu
şimdi tekrardan şubatta gidecem kızlar hızlı bir gürüş yapayım dedim
Ya var ya özür dilerim ama onun yaptığı benim kv deden de öküzce bi davranış olmuş ya
bir saat bıraktım sizi noldunuz hemen bişiler olmuş üzdünüzmü tatlı canlarınızı...
hep diyorum o konuşur bu konuşur napıcaaazzzz hayatı tespih yapıp sallayacaz
bak şimdi misafir var annemde bende yeni gelin kız modundayım hizmet halindeyim bebe mevzusu almış yürümüş halde bende gayet soğuk kanlı ve olgun bi şekilde cevaplar veriyorum etkilenmiyorum..hiç kimse beni üzemez artık...onlara verende Rabbim bana vermeyende Rabbim takdir benim değil tevekkülle sıramızı bekleyecez...bu durumumuzdan kendine memnuniyet çıkaranlarıda Allah görüyor...
bir saat bıraktım sizi noldunuz hemen bişiler olmuş üzdünüzmü tatlı canlarınızı...
hep diyorum o konuşur bu konuşur napıcaaazzzz hayatı tespih yapıp sallayacaz
bak şimdi misafir var annemde bende yeni gelin kız modundayım hizmet halindeyim bebe mevzusu almış yürümüş halde bende gayet soğuk kanlı ve olgun bi şekilde cevaplar veriyorum etkilenmiyorum..hiç kimse beni üzemez artık...onlara verende Rabbim bana vermeyende Rabbim takdir benim değil tevekkülle sıramızı bekleyecez...bu durumumuzdan kendine memnuniyet çıkaranlarıda Allah görüyor...
dedim ya bende öküz çok
ama bilmiyorlarki verende Allah Alanda
Ama ben onlar gibi olamam hiç ah etmiyorum
çocukla sınav vermesin Allah kimseye :26:AMİN
kız senin adam hasta değilmiydi yokmu şimdi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?