• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yapma ya adet bittikten 7 gğn sora değil miyid:44:

ayy Allahım yaaaa tabiki adet bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın ne demişim ben noluyo bana bi haber aldımda onun etkisi ile yazdım sanırım...yarını birinci gün say canım 7 .günde soğana başla demek istedim

kızlar eve geldim akşama kuru fasulye ve pialv yaptım bide salata yapacam birazdan siz neler yaptınız bakim :56::56::56::56::56:

bende akşamdan kuru fasülye ıslamıştım anneme gelme işim çıkınca sudan aldım fasülyecikleri bu akşam kahvaltı yapcez biz:1::1::1:

ayy Allahım yaaaa tabiki adet bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın ne demişim ben noluyo bana bi haber aldımda onun etkisi ile yazdım sanırım...yarını birinci gün say canım 7 .günde soğana başla demek istedim

Hee yarın 1 se Ben 31inde başlarım yapmaya.

kızlarrr gebe haberi var sedamu arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı kendide farkında değilmiş 6+2 günlük olmuş tüp bebesi daha çok küçük 8 aylık ama paşam abi oluyormuş:46::46::46::46:
daha öncede avukathb arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı:46::46::46:
demekki biz bi tane doğursak gerisi gelecek bu ay ne bereketli aymış o kadar çok gebelik haberi aldımki:nazar:

Son düzenleme:
kızlarrr gebe haberi var sedamu arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı kendide farkında değilmiş 6+2 günlük olmuş tüp bebesi daha çok küçük 8 aylık ama paşam abi oluyormuş:46::46::46::46:
daha öncede avukathb arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı:46::46::46:
demekki biz bi tane doğursak gerisi gelecek bu ay ne bereketli aymış o kadar çok gebelik haberi aldımki:nazar:

Tanımıyorum ama sevindim valla. Umut doğuyor bize de çünkü:46:

orda gebe kalan çok canım iyi bir merkez tercih etmişsin...
yumurtalıklarımı aldırdım deyince bi tuhaf oluyorum yaa Allah korusun yumurtalarımı aldırdım dee:1:
şimdi şu işi tam anlat ya ben anlamıyorum ya da sen eksik bişi diyon bana:1:
yumurtalarını nasıl alıyor daktır normal aylık yumi takibi yapıp öylemi alıyor nasıl oluyor uleennnnn valla anlamadım:51::51::51:

Hahahah çok pardon cnm doğru diyorsun:))) tedaviye başlamadan önce ben polip ameliyatı oldum sonra üç ay bekledim normal yolla hamile kalmayı ama hamile kalamadım sonra tüp bebeğe geçtik tedaviye başladık göbekten iğne olmaya ve ilaç içmeye başladım çatlama iğnemide oldum 42 tane yumurta toplandı(10 tane donduruldu) tedavinin ortalarında polip görüldü ama bi işlem yapmadı önce yumurtalarını alalım donduralım ondan sonra adet olduktan sonra polibini alırız demişti ...o gün geldi bügün polip alındı şimdide adet olmayı bekliyorum ondan sonra allahın izniyle transfer gerçekleşicek inşallah bebeğim bana tutunacak inşallah aynı güne denk gelirde beraber güzel haberler veririz cnm çoook dua edicem sana isteyen herkeze allahım nasip eder inşallah ...
Bu sefer doğru ve anlaşıılır yazmışımdır inşallah :)))

Hahahah çok pardon cnm doğru diyorsun:))) tedaviye başlamadan önce ben polip ameliyatı oldum sonra üç ay bekledim normal yolla hamile kalmayı ama hamile kalamadım sonra tüp bebeğe geçtik tedaviye başladık göbekten iğne olmaya ve ilaç içmeye başladım çatlama iğnemide oldum 42 tane yumurta toplandı(10 tane donduruldu) tedavinin ortalarında polip görüldü ama bi işlem yapmadı önce yumurtalarını alalım donduralım ondan sonra adet olduktan sonra polibini alırız demişti ...o gün geldi bügün polip alındı şimdide adet olmayı bekliyorum ondan sonra allahın izniyle transfer gerçekleşicek inşallah bebeğim bana tutunacak inşallah aynı güne denk gelirde beraber güzel haberler veririz cnm çoook dua edicem sana isteyen herkeze allahım nasip eder inşallah ...
Bu sefer doğru ve anlaşıılır yazmışımdır inşallah :)))

heee anladım şimdi maşallah 42 yumi toplanmış hemen bi nazarlık kondurayım:nazar:
10 tanede donmuş kalmış süpperr:nazar:
az kalmış inşallah anne olmana bende o ara ev tipi bebeğimi yaparım aynı zamanlarda gebelik haberlerimizi paylaşırız:29::29::16:

Tanımıyorum ama sevindim valla. Umut doğuyor bize de çünkü:46:

çalışıyor canım ve eve gelincede bebeği ile ilgileniyor zamanı olmuyordu bizimle takılmaya haberi geldi çok şükür o kadar uğraştı tüp bebek için bebek sahibi oldu sonunda şimdide ikinciye hamile...
Rabbim bizler için en güzelini hazırlıyor eminim ben arkadaşlarımız sıkıntılarının sonunda ikinciye gebe kalmaya başladılar:nazar:

heee anladım şimdi maşallah 42 yumi toplanmış hemen bi nazarlık kondurayım:nazar:
10 tanede donmuş kalmış süpperr:nazar:
az kalmış inşallah anne olmana bende o ara ev tipi bebeğimi yaparım aynı zamanlarda gebelik haberlerimizi paylaşırız:29::29::16:

Çok iyi niyetli birisin sen asıl koca bi maşallah benden sana :))) şu dünyaya senin gibi pozitif iyi kalpli bebiş hatta bebişler dünyaya gelse ne kadar güzel olur:))

ayy evet abi oluyooo minnak balığımız...
senden de bi atak bekliyorum bu gidiş onu gösteriyor:1::1::1:

ah gülüm saçaklı cadımın ne gecesi ne gündüzü var bütün eneerjimizi sömürüyo zaten kudurukluğuyla... dün güya erken yattı biz daha romantizim faslındayken kalktı geri :1::1: kocişimin değimiyle kuruttunuuzzzzzz beniiiiii :) :)

iyi akşamlar efenim aktif mesajlaşma olunca eski formumu kaybetmişim yetişemiyorum cevap yazmaya:1:
geçmiş olsun enişteme...Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi..acil şifalar diliyorum...
sağol canım enişten bu sene cortladı töbe töbe :1:artık oda yaşlanıyor galiba bi bunalımda okula zorla gidiyor öğrenciler çok beter
ne bileyim eve geliyo beni bile gözü görmüyor yorgun konuşcak takati yok :50:aminn yinede başlarımızda olsunlar birer evlatlarımızda olsa süpper olur tabii gençleşirizi ozaman neşelerimiz gelirse evlerimizee inşaallah.....

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
amin canım..kalktı yemeğini verdim biraz geçti diyor...
kızlar eve geldim akşama kuru fasulye ve pialv yaptım bide salata yapacam birazdan siz neler yaptınız bakim :56::56::56::56::56:

hım bende nohut yaptım pilav dünden fasulyeturşu kavurmam vardı miss gibi ..
eşimi öyle görünce canım sıkıldı slaata yapmadım yoğurt koydum:56:

ah gülüm saçaklı cadımın ne gecesi ne gündüzü var bütün eneerjimizi sömürüyo zaten kudurukluğuyla... dün güya erken yattı biz daha romantizim faslındayken kalktı geri :1::1: kocişimin değimiyle kuruttunuuzzzzzz beniiiiii :) :)

oyy elifnaz kardeşde istmeiyor görüyonmuu:9::9:
bence derdii oooo:9::9:ne gıcık olmuştur hee uyanmasııı :((((((

Son düzenleme:
sedamuyuuu tanıyorum. çooook sevindim. bir açılışı yapsal gelecek kesin gerisi. hemen bir tüp bebiş daha yapmak istiyorummmmm hemen.

hehh hee artık kalbim bu kadan sevincii kaldıramıycak dermişim yok hep güzel oslun haberler kaldırır kalbim..
sendende duyunca daha fena olcam ama inşaallah..
valla deli oldum okuyunca çok sevindim maaşaallahh..
hulusi daktır geçenki tüpte diyodu bana" bitane doğursan bi ikinci bedava kucapğında olcak"..:53::27:
kızlar yaşıyor maaşallah dün bi arkadaşı daha duydum başka gruptan ikinciye aynı kalmış ilki tüp :32:
yaniiii kızlara sevindiğim kadar kendi eltime sevinmem bebesi 5 aylık çok sakin kadın yaa adetde olmamış süt korur diye öyle takılıyor
her an duyabilirim bu sakinlikle gebeliğini bekliyorum içime doğuyorr..
ailede başka oluyorr doğuranlar oldukça doğuramayan olarakkkkk:19:
biizm kızlar başka uğraşmışlar ikinciler doğal gelmiş yaşayanı anlarız onada seviniriz demiiiii:21::16:

sedamuyuuu tanıyorum. çooook sevindim. bir açılışı yapsal gelecek kesin gerisi. hemen bir tüp bebiş daha yapmak istiyorummmmm hemen.

canımm benim okudum değerin düşmüşş..
inşaallah canım biizmde hemen pıt diye olcak bi ilklerimiz olsaa :38:

Back