- 2 Mayıs 2012
- 1.432
- 72
- 363
- 43
yarın başla canım küre...
lekeye selam küre devam şifa olsun ablan kurban olsun :124::124::124::124:
Yapma ya adet bittikten 7 gğn sora değil miyid:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın başla canım küre...
lekeye selam küre devam şifa olsun ablan kurban olsun :124::124::124::124:
kızlar eve geldim akşama kuru fasulye ve pialv yaptım bide salata yapacam birazdan siz neler yaptınız bakim
Yapma ya adet bittikten 7 gğn sora değil miyid:44:
kızlar eve geldim akşama kuru fasulye ve pialv yaptım bide salata yapacam birazdan siz neler yaptınız bakim
ayy Allahım yaaaa tabiki adet bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın ne demişim ben noluyo bana bi haber aldımda onun etkisi ile yazdım sanırım...yarını birinci gün say canım 7 .günde soğana başla demek istedim
Hee yarın 1 se Ben 31inde başlarım yapmaya.
kızlarrr gebe haberi var sedamu arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı kendide farkında değilmiş 6+2 günlük olmuş tüp bebesi daha çok küçük 8 aylık ama paşam abi oluyormuş
daha öncede avukathb arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı
demekki biz bi tane doğursak gerisi gelecek bu ay ne bereketli aymış o kadar çok gebelik haberi aldımki
orda gebe kalan çok canım iyi bir merkez tercih etmişsin...
yumurtalıklarımı aldırdım deyince bi tuhaf oluyorum yaa Allah korusun yumurtalarımı aldırdım dee
şimdi şu işi tam anlat ya ben anlamıyorum ya da sen eksik bişi diyon bana
yumurtalarını nasıl alıyor daktır normal aylık yumi takibi yapıp öylemi alıyor nasıl oluyor uleennnnn valla anlamadım
Hahahah çok pardon cnm doğru diyorsun:))) tedaviye başlamadan önce ben polip ameliyatı oldum sonra üç ay bekledim normal yolla hamile kalmayı ama hamile kalamadım sonra tüp bebeğe geçtik tedaviye başladık göbekten iğne olmaya ve ilaç içmeye başladım çatlama iğnemide oldum 42 tane yumurta toplandı(10 tane donduruldu) tedavinin ortalarında polip görüldü ama bi işlem yapmadı önce yumurtalarını alalım donduralım ondan sonra adet olduktan sonra polibini alırız demişti ...o gün geldi bügün polip alındı şimdide adet olmayı bekliyorum ondan sonra allahın izniyle transfer gerçekleşicek inşallah bebeğim bana tutunacak inşallah aynı güne denk gelirde beraber güzel haberler veririz cnm çoook dua edicem sana isteyen herkeze allahım nasip eder inşallah ...
Bu sefer doğru ve anlaşıılır yazmışımdır inşallah :)))
Tanımıyorum ama sevindim valla. Umut doğuyor bize de çünkü
anammmmmmm küçük balık abimi oluyo
heee anladım şimdi maşallah 42 yumi toplanmış hemen bi nazarlık kondurayım
10 tanede donmuş kalmış süpperr
az kalmış inşallah anne olmana bende o ara ev tipi bebeğimi yaparım aynı zamanlarda gebelik haberlerimizi paylaşırız
ayy evet abi oluyooo minnak balığımız...
senden de bi atak bekliyorum bu gidiş onu gösteriyor
sağol canım enişten bu sene cortladı töbe töbe artık oda yaşlanıyor galiba bi bunalımda okula zorla gidiyor öğrenciler çok beteriyi akşamlar efenim aktif mesajlaşma olunca eski formumu kaybetmişim yetişemiyorum cevap yazmaya
geçmiş olsun enişteme...Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi..acil şifalar diliyorum...
amin canım..kalktı yemeğini verdim biraz geçti diyor...geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
ah gülüm saçaklı cadımın ne gecesi ne gündüzü var bütün eneerjimizi sömürüyo zaten kudurukluğuyla... dün güya erken yattı biz daha romantizim faslındayken kalktı geri kocişimin değimiyle kuruttunuuzzzzzz beniiiiii :) :)
kızlarrr gebe haberi var sedamu arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı kendide farkında değilmiş 6+2 günlük olmuş tüp bebesi daha çok küçük 8 aylık ama paşam abi oluyormuş
daha öncede avukathb arkadaşımız ikinciye kendiliğinden hamile kaldı
demekki biz bi tane doğursak gerisi gelecek bu ay ne bereketli aymış o kadar çok gebelik haberi aldımki
sedamuyuuu tanıyorum. çooook sevindim. bir açılışı yapsal gelecek kesin gerisi. hemen bir tüp bebiş daha yapmak istiyorummmmm hemen.