Tüp Bebek Günlüğümüz !

biliyorum canım takılıyorum ben sanaaa hocaefendi olaraktan

bak sen limonla çözülüyomu bu iş ne var yani bize böyle bi formül verseler iğnesi çok fena kan sulandırıcının...

HOCA EFENDİ ŞİMDİ SEN YUKARDA YAZMIŞSIN YA dedimki karşıdan ölemi(yanlışmı anlaşılıyor) gözüküyor acaba diye hemen açıklamaya gittim CANIM İBRAHİM SARAÇ OĞLU İLE KONUŞTUM PIHTILAŞMA SORUNUM OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE ELBETTE DR GİT AMA BİR BARDAK SUYA 1 YEMEK Kaşığı LİMON SUYU KAT İÇ EN DOĞAL VE ETKİLİ ÇÖZÜMDÜR DEDİ

yanlış anlaşıldım galiba ben zaten tutunma için kan pıhtılaşması engel demedim.sadece ne kadarlık ilaç kullandığını sormak istedim

bence sen beni yanlış anladın canım bende öyle dedin demedim dip not geçtim sadece çünkü ben daha önce tutunmaya engel sanıyordum meğer değilmiş belki bilmeyenler vadır diye yeri geldiğinden belirtmek istedim

geçmiş olsun canım allahım eşlerimiz yanımızdan ayırmasın

a ha buldum mesajı
sorun olmaması çok iyi canım inşallah ilk tüpte bebeğine kavuşursun bizim gibi kıdemli infertil olmazsın
sürekli polip tazeliyor demek gıcık şey
hangi merkezi düşünüyorsunuz peki

kızlar ben çıktım görüşürüz sonra

Aman boşver kv işte ne kadar kafa dengi olabilirki. Bi iyi bi kötü idare ediyoruz işte. Benimkilr iyi görünümlüler de işte Ele karışınca böyle olur derdi annecim benim bu kadar oluyor iyisi iştee...

Canım ya bence gerçekten bi doktora gidin baş ağrısı baş dönmesi beklemeye gelmez. En kötüsü bi ilaç verir şak diye geçer ağrısı.

Cnm ben umut tüp bebeğe gidiyorum polibide orda aldırdım doktorumdan çok şükür memnunum yumurtalıklarım daha önceden donduruldu gıcık polip tekrar oluşmazsa tedaviye allahın izniyle başlıcaz :)

iyi akşamlar efenim aktif mesajlaşma olunca eski formumu kaybetmişim yetişemiyorum cevap yazmaya
geçmiş olsun enişteme...Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi..acil şifalar diliyorum...

Cnm ben umut tüp bebeğe gidiyorum polibide orda aldırdım doktorumdan çok şükür memnunum yumurtalıklarım daha önceden donduruldu gıcık polip tekrar oluşmazsa tedaviye allahın izniyle başlıcaz :)

orda gebe kalan çok canım iyi bir merkez tercih etmişsin...
yumurtalıklarımı aldırdım deyince bi tuhaf oluyorum yaa Allah korusun yumurtalarımı aldırdım dee
şimdi şu işi tam anlat ya ben anlamıyorum ya da sen eksik bişi diyon bana
yumurtalarını nasıl alıyor daktır normal aylık yumi takibi yapıp öylemi alıyor nasıl oluyor uleennnnn valla anlamadım

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

kızlar eve geldim akşama kuru fasulye ve pialv yaptım bide salata yapacam birazdan siz neler yaptınız bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…