biliyorum canım takılıyorum ben sanaaa hocaefendi olaraktan
bak sen limonla çözülüyomu bu iş ne var yani bize böyle bi formül verseler iğnesi çok fena kan sulandırıcının...
ama ben sana yazdım neden görmedin mesajımı
yanlış anlaşıldım galiba ben zaten tutunma için kan pıhtılaşması engel demedim.sadece ne kadarlık ilaç kullandığını sormak istedim
iyi akşamlar ben geldimm
kıdemli infertil olaraktan
Geri giidyorum ama kocişim bi baş ağrısıyla geldi eve ter dökmüşYemek bile yemedi yattı üstüyle adam korktum halinden
hap aldı uyumuş meğer horlamıyodu önce gttim deli gibi nefesini dinliyom bişimi oldu diye
Ama şu an tam gaz horluyorr...
Neyi va rbu adamın anlamadım benim biyerim ağrısa acele ettirir çoktandır başağırsı var arada dönüyor diyor olmazdı hiç..
Allah eşlerimizi korusun başka neyimiz var
(( ya ama ben yazdım cvp ( iyi bak nolursun
O kadar yazdım yazdım şarjım bitti sil baştan yazıyorum şimdi :)
Bu arada kapıdan kovsan bacadan girerim hiç gitmemki ben burdan çok sevdim ben burayı :))
Bende 4 senedir saçma sapan doktorlara gittim sonra eşimle yeter artık dedik bütüp bebeğe geçtik tedaviye başlamadan önce kontrol sırasında bende polip görüldü kötü bi yerde olduğu için doktorum alırsak iyi olur dedi polibi aldı 3 ay deneyin olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi denedik olmadı tam dedik hiç bi sorun yok artk tüp bebeğe geçeriz dedik yine polip görüldü:)) o esneda benim yumurtalıklarımı aldı dondurdu... Bugünde polip alındı çok şükür güzel geçti
Artık adet olmayı bekliyorum eğer bi aksilik çıkmazsa tüp bebeğe geçicez cnm normalda eşimdede bende de sorun yok allah bizlerede nasip eder inşallah cnm
gelmesin ya boşver kafa dengi birisiyse o başka tabiki iyi vakit geçirdiğin bir kv den olsa süpper olur geldiğinde canını sıkacaksa gelmesin diyorum ben...canını yakmasına müsaade etme canım hiç birimiz ergen kızlar değiliz hizaya gelicek ya da istedikleri gibi şekil alacak değiliz eşlerimizin hatırına bazı şeyleri yapıyor olmamız onlar için yeterli zaten herkes ağzından çıkanı ölçüp tartmalı heleki bu konu annelik ve bebek konusu ise...
iyi akşamlar ben geldimm
geri giidyorum ama kocişim bi baş ağrısıyla geldi eve ter dökmüşyemek bile yemedi yattı üstüyle adam korktum halinden
hap aldı uyumuş meğer horlamıyodu önce gttim deli gibi nefesini dinliyom bişimi oldu diye
ama şu an tam gaz horluyorr...
neyi va rbu adamın anlamadım benim biyerim ağrısa acele ettirir çoktandır başağırsı var arada dönüyor diyor olmazdı hiç..
12198 sayfaya bak orda yazım duruyor cnm :))
a ha buldum mesajı
sorun olmaması çok iyi canım inşallah ilk tüpte bebeğine kavuşursun bizim gibi kıdemli infertil olmazsın
sürekli polip tazeliyor demek gıcık şey
hangi merkezi düşünüyorsunuz peki
iyi akşamlar ben geldimm
geri giidyorum ama kocişim bi baş ağrısıyla geldi eve ter dökmüşyemek bile yemedi yattı üstüyle adam korktum halinden
neyi va rbu adamın anlamadım benim biyerim ağrısa acele ettirir çoktandır başağırsı var arada dönüyor diyor olmazdı hiç..
Cnm ben umut tüp bebeğe gidiyorum polibide orda aldırdım doktorumdan çok şükür memnunum yumurtalıklarım daha önceden donduruldu gıcık polip tekrar oluşmazsa tedaviye allahın izniyle başlıcaz :)
Kızlar bu küre başlamak için lekelenmelerinde mi bitmesini beklicez?
kaç gündür lekelenme devam ediyo
Ay dikkat etmedim ama bugün 2 ya da 3. gün.
iyi akşamlar ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?