Evet beklenen haber geldi: doktor ilaçları bırak dedi
güle güle bebiş
evet beklenen haber geldi: Doktor ilaçları bırak dedi
Güle güle bebiş
Evet beklenen haber geldi: doktor ilaçları bırak dedi
güle güle bebiş
egunal üzldümkullandığın iğnenin dozu kaçtı.Birde tutmuyormu yoksa belli bir haftadan sonra yaşamıyorlarmı yani sebebini araştırdınızmı
son iki tedavimde kullandım dediğim gibi 2.tedavide 0.4 lük
3.tedavimde de 0.3 lük iğne kullandım canım...
Kimyasal gebelik oluştu birinde değerim 200 lere çıktı ama sonlandı gebelik...
Kan pıhtılaşması aslında gebe kalmana engel değil gebe kalıyorsun devamında tedavi almazsan gebelik kaybına yol açan bir durum...
sağolun kızlar desteğiniz için
aslında zaten ilk idrar testi negatif çıktığı gün olmadığını anlayıp, kabullenmiştik. O nedenle çok büyük yıkım olmadı bu. Zaten 7'de çok düşüktü. Olsun buna da şükür. Demek ki tüp bebekle hamile kalabilirim. Teknoloji embriyoyu koyana kadar iş yeriyor, gerisin karışamıyor. Tutunma aşamaları da gerçekleştiğine göre demek ki olabiliyor. Çok yaklaşmıştık, inşallah bir dahakine kavuşuruz
valla ben hamile kalayımda nasıl kaldığımın bir önemi yokTEDVİDEN ÖNCE SONRA BAŞLAMADAN BİTMEDEN VS VS VS HİÇ FARK ETMEZ HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN YETER
Allah babacına rahmet eylesin gani gani...
Benim kv de kıymetli yerini koltuk minderinden ayııramaz bi türlü. Türbe gibi hep bz gideriz hanıma. İnsan bi çıkar gelir. Gelinine bi bakar eder di mi? Hiiiç... En son aşılama oldum gelim mi diye bana sordu. Gelme dedim bende. Sorarsan bende gel diyebilir miyim? Sonra dedim lafmı bir bir. Bu sefer tüp bebekte randevu kapmaya çalştı resmen ben gelcem diye. (Benim babam evlendi de. Ona bırakmıcak aklı sıra. Bende ou aldım gitttim ilk yumurta toplama da. Kv transferde geldi. Artık gelme demedim iyice ayp olmasın diye. AMa n benimki saçma sapan bi insan. Aslında iyi bi insan ama bazen lafını sözünü bilmiyor. Mesela benim bu kadar uğraştığımı biliyor. 20 gün önce de eltimin bebeği oldu. Her fırsatta bu benim ilk torunum tabi bakıcam bu benim ilk torunum tabi gidicem falan diyo. Bende geçende dedim ikinci olsa bakmican mı heyecanlanmican mı dedim. Hiç oralı olmadı. Dün gittiğimde gene aynı şeyi söyledi. Artık zor ddayanıyorum bir daha söylerse anne dicem o zman ben hamile kaldığımda sana boşuna müjde vermim nasılsa sen ilkine daha heyecan duyuyosun
hulusi daktırmmı olur yoksa başka bi yermi bilemiyom güldenim... nasibin kısmetin nerdeyse inşallah orası olur yeterki yeğenim gelsin... kızımla gelip önce göbüşünü sonrada meleğini sevelim...
aynen canımmm her TEdAvide kulandık pıhtılaşma için ilaç ama
KIZ BEN TEDAVİ ÖNCESİ SONRASI FARK ETMEZ DEDİMMMMMM:26::26::26::26::26: hayırlı sağlıklı DEDİMMMöyle deme doğru dürüst dua etmek çok önemli nasıl olursa olsun dememek lazım...
bende hocaefendi oldum yaneee
o nasıl laf öyle yaa ilk torunum tabii gidecem tabii sevecem de ne demek sende iyi demişsin boşuna müjde verme dimi nasıl olsa heyecan duymayacak
gelmeyen kv iyidir aslında şikayet etme be
inşallah canım benim..
elifnazıma bi arkadaş yapmayı çok istiyorum artık abla olcak kuzum benim bebikime
neden tüp yaptık ,çünkü normal yolla olmuyo.eşimle alakalı.bende de kan pıhtılaşması varmış birnciyi o yüzden kaybettim
bende önceleri pıhtı gebe kalmaya engel sanıyordum meğer öyle değilmiş gebe kalıyorsun ama gebelik kaybına sebep oluyormuş...
Biz önlemlerimizi almaya çalışıyoruz her tedavide bişeyler yenileniyor bakalım ne zaman gelcek kuzular...
öyle deme doğru dürüst dua etmek çok önemli nasıl olursa olsun dememek lazım...
bende hocaefendi oldum yaneee
o nasıl laf öyle yaa ilk torunum tabii gidecem tabii sevecem de ne demek sende iyi demişsin boşuna müjde verme dimi nasıl olsa heyecan duymayacak
gelmeyen kv iyidir aslında şikayet etme be
inşallah canım benim..
elifnazıma bi arkadaş yapmayı çok istiyorum artık abla olcak kuzum benim bebikime
KIZ BEN TEDAVİ ÖNCESİ SONRASI FARK ETMEZ DEDİMMMMMM:26::26::26::26::26: hayırlı sağlıklı DEDİMMMYOKSA NE VERİRSEN VER DEMEDİM HAAA VE HEP DERİMKİ RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN SAAN BANA NE VERİRSEN VER DEDİRTMEDİN DİYEEEE
yok canım gebe kalmaya engel değil aslında doğal kan sulandırmakta bir bardak suya bir kaşık limon sıkıp içitiğinde oluşuyormuş ama ben bu aralar hiç bir şey yapmak istemiyorum
Pıhtı sorunu bende de var cnm geçmiş olsun bizde bebek istiyoruz dört senedir olmuyor bakalım tüp bebekde olur inşallah
son iki tedavimde kullandım dediğim gibi 2.tedavide 0.4 lük
3.tedavimde de 0.3 lük iğne kullandım canım...
kimyasal gebelik oluştu birinde değerim 200 lere çıktı ama sonlandı gebelik...
kan pıhtılaşması aslında gebe kalmana engel değil gebe kalıyorsun devamında tedavi almazsan gebelik kaybına yol açan bir durum...
Ay yok vvalla bi dahakine söylemeyi düşünüyorum. Çünkü bunca laf soktum anlamadı. Bön bön baktı suratıma.
He gelmeyen kv en iyisi lafının bende çok duydum kihkihkih.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?