Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese merhaba bende kulübe yeni üye oldum.benimde transferin 5.günü bekliyorum bi taraftan da yazdıklarınızı okuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin canım
transferin 5.günü olmuş yolu yarılamışsın...
detaylarını paylaşırmısın bizimle mesela kaç embriyon oldu kaçı transfer edildi kaçıncı gün embriyosu kondu vs...

7 ymurta toplandı.yedisi de döllendi.üç embriyo iyi durumdaydı.biri transfer oldu ikisi donduruldu.bu ikinci denemem.hayırlısı inşallah

bahtsız bedevilerin başınıda ben çekiyorum sanırım bu gün facede bir arkadaşımvardı 37 yaşında 18 yılık evliler doğal yoldan hamile kalmış çok sevindimm

maşallah yaa doğal yoldan gebe kaldı demek ne güzel...
işte bende 8 yıllık evli o kadar deneme yaptı ama doğal yolla gebe kaldı haberlerine konu olmak istiyorum
evlilik yılım artmasın ama bu sene bitmeden kalayım gebe...
hatta ben 4.tedviye başlamak üzereydi o ay hamile kalmış diye arkamdan konuşulsunda istiyorum
böyle garip enteresan değişik hayallerim var işte

7 ymurta toplandı.yedisi de döllendi.üç embriyo iyi durumdaydı.biri transfer oldu ikisi donduruldu.bu ikinci denemem.hayırlısı inşallah

maşallah dondurulmuş embriyon var 3 tüp denememde de bu sorunu yaşadım ben hiç dondurulacak embriyom kalmadı
ikinci denemende gelir inşallah bebeğin bizlere güzel haberini verdiğin günü göstersin Rabbim
neden tüp yaptınız peki? ben azıcık meraklıyımda

valla ben hamile kalayımda nasıl kaldığımın bir önemi yok TEDVİDEN ÖNCE SONRA BAŞLAMADAN BİTMEDEN VS VS VS HİÇ FARK ETMEZ HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN YETER

Son düzenleme:
neden tüp yaptık ,çünkü normal yolla olmuyo.eşimle alakalı.bende de kan pıhtılaşması varmış birnciyi o yüzden kaybettim

Allah babacına rahmet eylesin gani gani...

Benim kv de kıymetli yerini koltuk minderinden ayııramaz bi türlü. Türbe gibi hep bz gideriz hanıma. İnsan bi çıkar gelir. Gelinine bi bakar eder di mi? Hiiiç... En son aşılama oldum gelim mi diye bana sordu. Gelme dedim bende. Sorarsan bende gel diyebilir miyim? Sonra dedim lafmı bir bir. Bu sefer tüp bebekte randevu kapmaya çalştı resmen ben gelcem diye. (Benim babam evlendi de. Ona bırakmıcak aklı sıra. Bende ou aldım gitttim ilk yumurta toplama da. Kv transferde geldi. Artık gelme demedim iyice ayp olmasın diye. AMa n benimki saçma sapan bi insan. Aslında iyi bi insan ama bazen lafını sözünü bilmiyor. Mesela benim bu kadar uğraştığımı biliyor. 20 gün önce de eltimin bebeği oldu. Her fırsatta bu benim ilk torunum tabi bakıcam bu benim ilk torunum tabi gidicem falan diyo. Bende geçende dedim ikinci olsa bakmican mı heyecanlanmican mı dedim. Hiç oralı olmadı. Dün gittiğimde gene aynı şeyi söyledi. Artık zor ddayanıyorum bir daha söylerse anne dicem o zman ben hamile kaldığımda sana boşuna müjde vermim nasılsa sen ilkine daha heyecan duyuyosun

hulusi daktırmmı olur yoksa başka bi yermi bilemiyom güldenim... nasibin kısmetin nerdeyse inşallah orası olur yeterki yeğenim gelsin... kızımla gelip önce göbüşünü sonrada meleğini sevelim...

hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin Allahım

valla ben hamile kalayımda nasıl kaldığımın bir önemi yok TEDVİDEN ÖNCE SONRA BAŞLAMADAN BİTMEDEN VS VS VS HİÇ FARK ETMEZ HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN YETER

Ay çok güldüm

Canım neden tek konuldu?

Ay aynı dşünce bende de var. Hatta eltimin hamileliğinde hesap yapıyodum 2 ay arayla doğdu dicekler olmadı. 5 ay arayla doğdu dicekler olmadı. Doğduğu gün haberini aldı dicekler olmadı. HEralde şimdi 1 yaş arayla doğdu dicekler kısmına doğru ilerliyoruz.

yirim men senide hayallerinide dünya tatlısı şekerim baklavam kadayıfım künefem menim hatta sütlü nuriyem şöbiyetim dilber dudağım vezir parmağım ballı lokumum

canım bugün tatlı çekiyoda eşime söyledim akşam baklava getirecek aşeriyomuyum ne benim bebek geldi kızlar aşermeye başladım darısı başınıza

neden tüp yaptık ,çünkü normal yolla olmuyo.eşimle alakalı.bende de kan pıhtılaşması varmış birnciyi o yüzden kaybettim

bir çok arkadaşımız kan pıhtılaşması sorunu yaşıyoruz bende de var düşük doz iğne kullandım son 2 tedavimde...
bizde de sözde ciddi bir sorun görünmüyor ama bizimde olmuyor...

hiç belli olmuyor canının tatlı çektiği çünkü mesajında hep sakatat içerikli yiceklerden bahsetmişsin
bu saydıklarından ben sadece künefeyi tercih ederim gerisini sen ye olarmı
şimdiden aşermek iyidir alıştır beyini gebeliğin tescillenince zorluk yaşamasın enişte

ikiz konulması yasal değil dediler.hemde bir tane olsun bizim olsun dedik israr etmedik.ilk sefer gerçi iki tane koymuşlardı ama bu sefer böyle oldu

Evet beklenen haber geldi: doktor ilaçları bırak dedi
güle güle bebiş

hiç çaktırmadım dimi canımın tatlı çektiğini

elti hayallerini bende kurdum ben kendilerinden önce evlenmiştim eşimin abisi bizden sonra evlendi eltim benden büyük bana iyikide bebeniz olmamış önce ben yapayım sıralı olsun bebelerimiz dedi ve dediğini yaptı ama ben hala duruyorum gebe kaldı bende kalırım sandım hemen olmadı doğurana kadar kesin hamile kalırım dedim olmadı olmadı amaannnn be sanki ben şimdi çocuk istemiyorumki dedim etrafa

O kadar yazdım yazdım şarjım bitti sil baştan yazıyorum şimdi :)
Bu arada kapıdan kovsan bacadan girerim hiç gitmemki ben burdan çok sevdim ben burayı :))
Bende 4 senedir saçma sapan doktorlara gittim sonra eşimle yeter artık dedik bütüp bebeğe geçtik tedaviye başlamadan önce kontrol sırasında bende polip görüldü kötü bi yerde olduğu için doktorum alırsak iyi olur dedi polibi aldı 3 ay deneyin olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi denedik olmadı tam dedik hiç bi sorun yok artk tüp bebeğe geçeriz dedik yine polip görüldü:)) o esneda benim yumurtalıklarımı aldı dondurdu... Bugünde polip alındı çok şükür güzel geçti
Artık adet olmayı bekliyorum eğer bi aksilik çıkmazsa tüp bebeğe geçicez cnm normalda eşimdede bende de sorun yok allah bizlerede nasip eder inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…