herkese merhaba bende kulübe yeni üye oldum.benimde transferin 5.günü bekliyorum bi taraftan da yazdıklarınızı okuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
bahtsız bedevilerin başınıda ben çekiyorum sanırımbu gün facede bir arkadaşımvardı 37 yaşında 18 yılık evliler doğal yoldan hamile kalmış çok sevindimm
7 ymurta toplandı.yedisi de döllendi.üç embriyo iyi durumdaydı.biri transfer oldu ikisi donduruldu.bu ikinci denemem.hayırlısı inşallah
7 ymurta toplandı.yedisi de döllendi.üç embriyo iyi durumdaydı.biri transfer oldu ikisi donduruldu.bu ikinci denemem.hayırlısı inşallah
valla ben hamile kalayımda nasıl kaldığımın bir önemi yokmaşallah yaa doğal yoldan gebe kaldı demek ne güzel...
Işte bende 8 yıllık evli o kadar deneme yaptı ama doğal yolla gebe kaldı haberlerine konu olmak istiyorum
Evlilik yılım artmasın ama bu sene bitmeden kalayım gebe...
Hatta ben 4.tedviye başlamak üzereydi o ay hamile kalmış diye arkamdan konuşulsunda istiyorum
Böyle garip enteresan değişik hayallerim var işte
dek gelemiyoruz 2 gündür seninleeeee
evet canım annemle yakınız arkadaş gibide takılıyoruz babamı 11 yıl önce kaybettim annem kıymetlimdir zaten daha da fazla alakadar oluyorum kendisiylen...şimdi dicem ama komicam...anneciğimle fink atıyoruz çarşı pazar kaynanacımda zır zır arıyor beni açmadım telefonu kafama göre takıldım açarım bişi duyarım keyfim kaçar diye açmadım eve döndük sonra aradım meğersem anneme gelecekmiş evde yokmuşuz iyikide yokmuşuz
evet canım benim bende narin vicut hatlarımın genişlemesi arzusundayım sıpa geleydi bi...
hulusi daktırımda benim orda tedavi olacağımdan eminmiş
ÇOK GÜZEL DONDURLUMUŞUN KALMASI
maşallah dondurulmuş embriyon var 3 tüp denememde de bu sorunu yaşadım ben hiç dondurulacak embriyom kalmadı
ikinci denemende gelir inşallah bebeğin bizlere güzel haberini verdiğin günü göstersin Rabbim
neden tüp yaptınız peki? ben azıcık meraklıyımda
valla ben hamile kalayımda nasıl kaldığımın bir önemi yokTEDVİDEN ÖNCE SONRA BAŞLAMADAN BİTMEDEN VS VS VS HİÇ FARK ETMEZ HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN YETER
maşallah yaa doğal yoldan gebe kaldı demek ne güzel...
işte bende 8 yıllık evli o kadar deneme yaptı ama doğal yolla gebe kaldı haberlerine konu olmak istiyorum
evlilik yılım artmasın ama bu sene bitmeden kalayım gebe...
hatta ben 4.tedviye başlamak üzereydi o ay hamile kalmış diye arkamdan konuşulsunda istiyorum
böyle garip enteresan değişik hayallerim var işte
maşallah yaa doğal yoldan gebe kaldı demek ne güzel...
işte bende 8 yıllık evli o kadar deneme yaptı ama doğal yolla gebe kaldı haberlerine konu olmak istiyorum
evlilik yılım artmasın ama bu sene bitmeden kalayım gebe...
hatta ben 4.tedviye başlamak üzereydi o ay hamile kalmış diye arkamdan konuşulsunda istiyorum
böyle garip enteresan değişik hayallerim var işte
neden tüp yaptık ,çünkü normal yolla olmuyo.eşimle alakalı.bende de kan pıhtılaşması varmış birnciyi o yüzden kaybettim
yirim men senide hayallerinide dünya tatlısı şekerim baklavam kadayıfım künefem menim hatta sütlü nuriyem şöbiyetim dilber dudağım vezir parmağım ballı lokumum
canım bugün tatlı çekiyoda eşime söyledim akşam baklava getirecek aşeriyomuyum ne benim bebek geldi kızlar aşermeye başladım darısı başınıza
Ay çok güldüm
Canım neden tek konuldu?
Ay aynı dşünce bende de var. Hatta eltimin hamileliğinde hesap yapıyodum 2 ay arayla doğdu dicekler olmadı. 5 ay arayla doğdu dicekler olmadı. Doğduğu gün haberini aldı dicekler olmadı. HEralde şimdi 1 yaş arayla doğdu dicekler kısmına doğru ilerliyoruz.
hiç belli olmuyor canının tatlı çektiği çünkü mesajında hep sakatat içerikli yiceklerden bahsetmişsin
bu saydıklarından ben sadece künefeyi tercih ederim gerisini sen ye olarmı
şimdiden aşermek iyidir alıştır beyini gebeliğin tescillenince zorluk yaşamasın enişte
Ay çok güldüm
Canım neden tek konuldu?
Ay aynı dşünce bende de var. Hatta eltimin hamileliğinde hesap yapıyodum 2 ay arayla doğdu dicekler olmadı. 5 ay arayla doğdu dicekler olmadı. Doğduğu gün haberini aldı dicekler olmadı. HEralde şimdi 1 yaş arayla doğdu dicekler kısmına doğru ilerliyoruz.
öncelikle hoşgeldin tatlım
güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
genel yapım böyle dibe vursamda zaman zaman hemen kalkarım ayağa çok şükür genel sağlımız yerinde başkalarına bebek verende Rabbim bizlere şimdilik vermeyende Rabbim...tevekkülle Rabbime boyun eğdim eminim bir zamanı var gelecektir bebeğim diye düşünüp kabulleniyorum...pozitif enerjimin etkisi altına alıyorum şu an seni daha da bırakmam ona göre gidemezsin hiç biyeredaha beraber gebe kalcaz...
ben 3 tüp denemesi yaptım canım birinde kimyasal gebelik oluştu diğer ikisi negatif 4.denemeye kadarda doğal yolla ev tipi bebek yapmaya çalışıyorum bu arada...sende durumlar ne peki anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?