Tüp Bebek Günlüğümüz !

sevgili anneme gelmiştim bilindiği üzre neyse kalktı kahvaltı yapcaz sanırken ben dışardaki işlerim için hayde hemen çıkalım dışarı dedi ben ölüyom açlıktan saat 11.00 olmuş işlerimizi hallettik hasbam hadi şimdi kahvaltı yapalım bi yerde dedi ve olay olan kahvaltımızı yaptık sonunda öğle yemeği saatinde
sonra gezmeye devam ettik bi dünyada dedikodu yaptık Allah affetsin

bak ne anlatacağım BEN KÜÇÜK KIZ KARDEŞİMLE ÇOK KONUŞURUM GEÇEN GÜN BÜYÜK KARDEŞİM ARAMIŞ BİZDE TELDE KONUŞUYORUZ 15 DK 30 DK 50 DK (ama ikimizide arıyormuş) GELDİ YANIMA BİZ HALA TELDEYİZ ABLA YERE ARTIK BU KADAR DEDİKODU DEDİ BENDE BİRAZ DURDUM SONRA KIZM BU DEDİ KODU DEĞİL BİZ GÜNÜN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPIYORUZ AKŞAM 19. 21 ARASI DEĞERLENDİME SAATİ ARAMAYIN BİZİ DEDİMM SENDE ANNELE DEĞERLENDİME YAPMIŞSINDIR

aynen canım zaten bizde dedikodu değil günün değerlendirmesi durum değerlendirmesi deriz hep
bencede öyle dedikodu kelimesini incelersek dedikodumu yapıyoz durum değerlendirmesi anlarız şöyleki
dedikodu dedi ve kodu olmak üzere iki eylem içeren kelimeden oluşmuş...biz diyoruz ama koymuyoruz
yanlış anlaşılmasın olmayan bişeyi üzerine eklemiyoruz manasındabu durumda durum değerlendirmesi yapmış oluyoruz

bahane değil canım sen müsait olsan ve kendini iyi hissetsen zaten bizimle olursun ben nedenini merak ettim sadece...
en kısa zamanda enerji dol çok çok çoooooook iyi ol inşallah

EVET KIZLAR ARI GİBİ ÇALIŞMAKTAYIMM KIZLAR KÜÇÜK MELEĞİME BANYO YAPTIRDIM BU GÜN VE SİZE BOL BOL DUA ETTİK BANYODA TEYZELEİRMDE ANNE OLSUN DİYEE DUA ETTİK MELEĞİMLE

açıklama çok güzel olmuş

EVET KIZLAR ARI GİBİ ÇALIŞMAKTAYIMM KIZLAR KÜÇÜK MELEĞİME BANYO YAPTIRDIM BU GÜN VE SİZE BOL BOL DUA ETTİK BANYODA TEYZELEİRMDE ANNE OLSUN DİYEE DUA ETTİK MELEĞİMLE

ohh misssss zaten mistir o bi de teyzesi yıkamış pamuk gibi olmuştur kuzu...
Allahrazı olsun canım inşallah dualarımız kabul olacak birgün...

açıklama çok güzel olmuş

bencede çok şahane açıklamışım

Kızlar ya ben hiç çalışamıyorum Mütamadiyen devam eden bir baş ağrısı. Bir üşüyorum bir terliyorum. Uyku problemimi zaten biliyorsunuz. İş arkadaşlarımın da dikkatini çekmeye başladı. Herkes üstüne alınıyor. Neden canın sıkkın, şunu mu beğenmedin, buna mı kızdın diyorlar. İnşallah yarını da hayırlısıyla atlatırım.

Ben sabah ilaçlarımı almamıştım, doktorla konuşup alayım diye ama beni hala aramadı. Ben aradım meşguldü geri de dönmedi. Muhtemelen bırak diyecek ama bir alıp bir almayınca da başım ağrıyor benim.

Son düzenleme:

canım bi alıp bi almamazlık olmaz tabii bıraktıysan tamamen bırak artık...

ohh misssss zaten mistir o bi de teyzesi yıkamış pamuk gibi olmuştur kuzu...
Allahrazı olsun canım inşallah dualarımız kabul olacak birgün...

Bencede çok şahane açıklamışım

evet canım mis gibi gerçekten cennet kokuyor bu yavrular inşşşşşşşşşşşşş kabul olur dualrımız inşşşşşşşşşşşş

canım dr konuşup bırak diyene kadar düzenli olarak almalısın ilaçalrını

Sen nasıl sempatik birisin öyle biraz yazılarını okudum pozitif enerji yayıyorsun :))
Nasıl başarıyorsun bu kadar pozitif olmayı bravoo :) banada öğretsene bi başlayamadım tüp bebeğe cnm çook sıkıldı ...
Normal yollardamı bebek sahibi olmaya çalışıyorsun yoksa tüp bebek tedavisi görüyormusun cnm

öncelikle hoşgeldin tatlım
güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
genel yapım böyle dibe vursamda zaman zaman hemen kalkarım ayağa çok şükür genel sağlımız yerinde başkalarına bebek verende Rabbim bizlere şimdilik vermeyende Rabbim...tevekkülle Rabbime boyun eğdim eminim bir zamanı var gelecektir bebeğim diye düşünüp kabulleniyorum...pozitif enerjimin etkisi altına alıyorum şu an seni daha da bırakmam ona göre gidemezsin hiç biyere daha beraber gebe kalcaz...
ben 3 tüp denemesi yaptım canım birinde kimyasal gebelik oluştu diğer ikisi negatif 4.denemeye kadarda doğal yolla ev tipi bebek yapmaya çalışıyorum bu arada...sende durumlar ne peki anlatsana biraz

evet canım mis gibi gerçekten cennet kokuyor bu yavrular inşşşşşşşşşşşşş kabul olur dualrımız inşşşşşşşşşşşş

Amin canım...
Biz bahtsız bedeviler olarak kıdemli infertiller olarak birgün burda gebeliklerimizi paylaşacaz inanıyorum...

Ayol iki saat içim geçivermiş sabahtan ber iyoktunuz gene ben yokken kaynatıvermişsiniz.

Ay hem kızına hem netbookuna üzüldüm. Ama bi yandanda bebiş halleri olunca hoşuma gitti.

Tüh ya ne bu şimdi. Ben artar diye çok umutlanıyordum. Şu doktorunda bi arasa seni. Ne bilim tutundursa onu sana. HAdi gerçekçi olalım tutunmasa bile seni rahatlatsa biran evvel. Biliyorumki psikolojin de çok bozulmuş.

Sende annene yakın olanlardansın herhalde:) En güzeli valla. deyinn deyin komayın:)

Amin canım...
Biz bahtsız bedeviler olarak kıdemli infertiller olarak birgün burda gebeliklerimizi paylaşacaz inanıyorum...

e artık yeini başkalarına bırakmanın zamanıdır güldenim... en kısa zamanda senin ince bedenini şişmiş olarak görmeyi diliyorum rabbimden...

amin canım...

bahtsız bedevilerin başınıda ben çekiyorum sanırım bu gün facede bir arkadaşımvardı 37 yaşında 18 yılık evliler doğal yoldan hamile kalmış çok sevindimm

herkese merhaba bende kulübe yeni üye oldum.benimde transferin 5.günü bekliyorum bi taraftan da yazdıklarınızı okuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

dek gelemiyoruz 2 gündür seninleeeee
evet canım annemle yakınız arkadaş gibide takılıyoruz babamı 11 yıl önce kaybettim annem kıymetlimdir zaten daha da fazla alakadar oluyorum kendisiylen...şimdi dicem ama komicam...anneciğimle fink atıyoruz çarşı pazar kaynanacımda zır zır arıyor beni açmadım telefonu kafama göre takıldım açarım bişi duyarım keyfim kaçar diye açmadım eve döndük sonra aradım meğersem anneme gelecekmiş evde yokmuşuz iyikide yokmuşuz

e artık yeini başkalarına bırakmanın zamanıdır güldenim... en kısa zamanda senin ince bedenini şişmiş olarak görmeyi diliyorum rabbimden...

evet canım benim bende narin vicut hatlarımın genişlemesi arzusundayım sıpa geleydi bi...
hulusi daktırımda benim orda tedavi olacağımdan eminmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…