Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar günaydın,
bu sabah normal gebelik testi yaptım 3 gün önce silik çizgi çıkan testte bu gün çizginin eseri yoktu

bence yaptığın testlerde bi yanlışlık olabilir en iyisi kan ver kan testi kesin sonucu söyler sende belirsizlikten kurtulursun canım

iyiyim canım ya günydın yazıp cıktım kusura bakma..
sen nasılsın kuzumu

sorma canım günaydın deyip çıktım biri hastalandı onu götürdük hastaneye sonrada ancak geldim..
kusura bakmayın seker

iyiyim canım

kısmet olursa görüşürüz canım sende benim aklımdasın

rafet el romanın kalbine sürgün şarkısı canım çok severim bu şarkıyı

kıskanma tızım iyileşince sizde eniştemle ormantik bi gece planlayın bakarsın bebişde gelir

tatlım ağız yaralarına havuç suyu birebir havucu yıka soy doğra kaynat soğuyunca iç özellikle gece dişlerini fırçaladıktan sonra iç uyu sabaha iyileşmiş olarak uyanırsın

huhu ben geldim nasılsınız bakalım ...
uzun zaman oldu gelemeyeli ama aklım hep sizlerleydi çok özledim sizleri....
bide kızım netbook un üstüne kustu bazı tuşlar çalışmııyor eşim onu tamire gtürdü onun notebook da fırsat bulup giremşyordum nete.....

o kadar uzun yazmılşsınız ki okuyamıyorum inşallah hepp güzel haberlerl doludur......

yormasınlar enişteyi kazık öğrencileri daha baba olacak bebiş sesleriyle uyuyp uyanacak ninni söyleyşp popo pışpışlayacak enerji lazım adamceğizee....ana gbi yar mı var uzakta olsalarda iyiler .çok şükür..anneciğimi arayayım özledim sesini duyayımm
hoşgeldin canımm özlemiştikk ..bak sen süpüreszi cadıyaaa demek netbokun da içine etti sıpaa..yiirm senin o güleç yüzlü zilli kızını..
selam şekerler
öpüyoruz kocaman kocaman hepinizi.

hoşgeldn ikiz anası nasılsın özledik seni dee nasıl prensesinle paşan bakiimmm

aynen öyle şekerim kesenin ağzını açmayan kocayada koca demem ben kriterlerim var
keşke canım birlikte birgün kahvaltı edebilsek ben tayinin Ankaraya çıkar umudumu yaşatacağım ilelebet

kızlar günaydın,
bu sabah normal gebelik testi yaptım 3 gün önce silik çizgi çıkan testte bu gün çizginin eseri yoktu

ama senin diğer yaptığın test erken gebelik testi değilmiydi bu normal idrar testi..
sen bunlara göre durum değerlendirmesi yapma dünde dedim herşey yarınki test sonucundan sonra belli olacak...

enişteye tebrikler geliştirsin tabiki kendini ama tüp parasını gelişime harcamasın mümkünse yani..
anneciğim eşimin işyerine çok yakın oturuyoooo sabah o getirip anneme bırakıyo beni sağolsun sık sık görüşme imkanımız oluyor...

bak yine yoksun

oyyy geldin demek sonunda kusmuklu kuzunla
hastalıklar vs..derken kolaymı yoğun dönemde girmemen doğaldı kk ya...

selam şekerler
öpüyoruz kocaman kocaman hepinizi.

maşallahhhhh avatarındaki minnaklarını yicem ben...

iyiyiz canımda hep böyle yapıyon ama bi selam veriyon sonra taaaa gece yatıya geliyon iyi geceler diyip gidiyon nedennnnnnnn

CANIM SON GÜNLERDE DELİ GİBİ BAŞIM AĞRIYOR DR GİTMEMEMK İÇİN DİRENİYORUM AMA BAYRAMDAN SONRADA İŞLERİM BİRİKTİ (bayarmı köyde geçirdik ya) BİRDE KIZ KARDEŞİM GRİP OLMUŞ SABAHTAN ONA GİTTİM OĞLUNU OKULA GÖNDERDİM KIZNA BAKTIM KIZIN BANYOSUNU VS YAPR-TIRDIM YENİ GELDİM SİZLERE BAKİM DEDİM İŞTE TÜM BUNLARDAN BÖLE OLUYOR ..................... YA NE ÇOK BAHANE YAZDIM DEĞİLMİ

kızlar mrhb nasılsınız

hoşgeldn Ytercim geçmişler olsun canımm..ne çok iş yapmışsın ben de senden farklı değilim bayramı kv de geçirdim..işlerimin çoğu duuryor üstüne kocam grip oldu...dün işe gitmedi evde yoğun bakımdaydı..bugün işe gitmişti öğleden sonra kötülemiş aradı geliyom dedi...bir kliniğe gidp serum iğne bişeyler yaptrabilirse bakıtacak kendine öyle gelecek..ben de kaçıyorum mecbur evi toparlıiim yemek yapiim adamceğize....görüşrüz gece canımm kurtlar vadiisi var bu gecee takılırım gene sizeee kocişim onu seyrederkene

demek gizli takipçimizsin ama çok ara veriyon beee azcık yaz...
naptın şimdilerde ne durumdasın...

telden yazmak çok zor oldugu için gizli takipçiyim maalesef.diğer pc nin başındada çoğunlukla eşim oturuyo.bu aralar biraz bunalım takılıyorum nedense. çok canım sıkılıyo. 5. tüp deneme için beklemedeyim birde merkez seçimi konusunda kararsızım.benden haberler böyle işte. sende ev usulü bebiş denemesindesin sanırım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

9 aycım nasılsın bugün tekrar test yaptırdınmı?inşaallah bebişin seninledir ve sağloklı bi şekilde 9 ay geçirirsiniz.

emine cim sen ne zaman test yaptıracaksın?
sende inşaallah hayırlısıyla bebeğinin sana sıkı sıkı tutunduğu heberini alırsın.

Arkadaşlar sonucum 7'den 9'a çıkmış

ben taaa bi zamanlar dediydim sana bu uyku hali gebelikten olmasın diye bak işte gebelikten

Canım valla öylemiş çünkü sürekli uyuyasım var. Öğleden sonra gözlerimi zor açık tutuyorum.

Bir uyku bir de ateş. Sabah yine ateşim yüksek çıktı. Zaten ordan anlamıştım henüz düşmediğini.

Annem ilaçları bırakma belki büyür diyor ama öyle bir şans yok galiba.

canım değerin tam istediğimiz gibi yükselmemiş ama olsun son ana kadar umudunu kaybetme ilaçlarını bırakma doktorun ne dedi iki gün sonra bi daha kan testi vereceksin dimi bebeğin gitmemek için direniyo sende yardımcı ol ona dinlen umutsuz olma belki mucize bi, şekilde gelecek meleğin

bozulmuş bir gebelik gibi duruyor canım bundan sonrası Allahtan umut kesilmez lafıyla açıklanabilir...
doktorun ne der bilmiyorum ama hulusi hoca yetince artmamış diye benim ilaçlarımı bıraktırmıştı...
doktoruna sor ilaç konusunu...
bhcg sıfırlanana kadar kanaman olana kadar vücut ısın yüksek çıkmaya devam edecek...

bende senden farksızım canım 4.tüp denemesinde merkez konusunda kararsızım o sebeple kendimi doğal gebeliğe yönlendirdim inşallah beklediğime değerde gelir sıpam...

bahane değil canım sen müsait olsan ve kendini iyi hissetsen zaten bizimle olursun ben nedenini merak ettim sadece...
en kısa zamanda enerji dol çok çok çoooooook iyi ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…