kızlar günaydın,
bu sabah normal gebelik testi yaptım 3 gün önce silik çizgi çıkan testte bu gün çizginin eseri yoktu
iyiyim canım ya günydın yazıp cıktım kusura bakma..
sen nasılsın kuzumu
sorma canım günaydın deyip çıktım biri hastalandı onu götürdük hastaneye sonrada ancak geldim..
kusura bakmayın seker
ALLah razı olsun canım..
evet bafradan geçmez ama özel arabayla gelcke olursan beklerim yada ben seni samsundan alırım cicim..
inşaallah çok isterim ama bidaha ya nasip bakalım müsait anlarda olmuyoruzki arabada biirleri oluyor falan..
ama aklımda
HAHH HAA sabah gördüm bunu dilime takıldı kocamda hayırdır diyooo
maaşallah canımm eniştemin jestinede ayrıca hangi şarkı çaldı merak ettim özel değilse tabiii
yanii hiç düşünmüyonuz öyle eguşla ekşın muhabbbeti yaparken demii yapan var yapamayan varmı diyee..
işte insanoğlu böyle yaaa....aynı çocuğu olanın çocuksuzu anlamadığı gibi alakasızmı oldu neee
ee kimse kalmamış en son saraya cevap yazdığımda herkes vardı..
kocma geç gitti mutfağı topladım yemeğimi koydum geldim ama bende giderim zaten adetten çok oturamıyorum..
ağzımdaki yaralar ağrı yapıyodu doktor hafif ağrı kesici gargara verdi onda adet snacılarına iyi gelir yazıyordu kii
ben içtiğimden sancım çok olmadı bikerede şansım yaver gitti
ama işin tuhafı hani snacım çok oılunca kanamamda çok olur haberim olurdu şimdi çok hissetmediğimden sancıyı ama kanama bol
olunca hep batırdım kaç kere değiştirdim kıyafettt
iyi oldu derslerim var çok vize 16 kasım geç bile kaldımmmm:18:
yormasınlar enişteyi kazık öğrencilerimaaşallah selvi boylu iyi huylu enişteme azimlii adam yaa...
benim eşimde ilerlemek istiyor ama kazık öğrencileri okadar yoruyorkii hali yok daha fazla ilermeye..
tüm enerjisini alıyorlar maalesef gençlik çok boşş yaa kötü durumda maaleseff
hee bende kıskandım şimdii yaniiii...
ne güzel maaş. annesine yakın ohhh gülden gir koynuna uyu bee sende bekleme kalkmasınıı
şimdi daha uzakta anam anca kamerada görürsem olsun semuşum hamdolsun hayattalar seslerini duyuyoruz
hoşgeldin canımm özlemiştikk ..bak sen süpüreszi cadıyaaahuhu ben geldim nasılsınız bakalım ...
uzun zaman oldu gelemeyeli ama aklım hep sizlerleydi çok özledim sizleri....
bide kızım netbook un üstüne kustu bazı tuşlar çalışmııyor eşim onu tamire gtürdü onun notebook da fırsat bulup giremşyordum nete.....
o kadar uzun yazmılşsınız ki okuyamıyorum inşallah hepp güzel haberlerl doludur......
selam şekerler
öpüyoruz kocaman kocaman hepinizi.
selam şekerler
evet koca dediğin bunalıma girmez bunalıma soktuğu karısını bunalımdan çıkarmak için kesenin ağzını açar ancak o zaman kendisi hafif depresyon geçirebilir
ayyy kıyamam keşke komşu olaydık kahvaltıya bana geleydinbende öğlene kadar izin alırdım nasıl olsa geç kalmıştım seninle keyif yapardık öğleden sonra sen dışarıya çıkardın ben işe gelirdim ne güzel plan yaptım dimi
kızlar günaydın,
bu sabah normal gebelik testi yaptım 3 gün önce silik çizgi çıkan testte bu gün çizginin eseri yoktu
AHH AHH ne gelecek benim eğitim aşığı çalışkan kocamın eğitim cdleri gelmiş...2-3 ayda bir yeni çıkan bir seti sipariş eder şirkette boş zamanlarında ya da akşamları evde takar kulaklığı izler ..adamın piyasada olup da bilmediği program ya da yeni çalışma yok kalmadı..seviyor kendini geliştirmeyi....karakter animasyonunun 2014 versiyonu çıkar çıkmaz sipariş etmiş....ilerde film yapacak sanırsam bu kadar çabaylaa
kıskandım senii şekerimm 2 günün biri annedesin maaşallah..ben de 2-3 günd ebir telefonla konuşabiliyorum ancak...
kalksın da kahvaltıya geçin barii..ben d ebir elma yedim ıhlamuru kaynattım bişeyler yeyim geliyorumm
iyiyim canım ya günydın yazıp cıktım kusura bakma..
sen nasılsın kuzumu
sorma canım günaydın deyip çıktım biri hastalandı onu götürdük hastaneye sonrada ancak geldim..
kusura bakmayın seker
huhu ben geldim nasılsınız bakalım ...
uzun zaman oldu gelemeyeli ama aklım hep sizlerleydi çok özledim sizleri....
bide kızım netbook un üstüne kustu bazı tuşlar çalışmııyor eşim onu tamire gtürdü onun notebook da fırsat bulup giremşyordum nete.....
o kadar uzun yazmılşsınız ki okuyamıyorum inşallah hepp güzel haberlerl doludur......
selam şekerler
Slm guzel hatunlar nasilsiniz bakalim? Sizleri takip hep:ediyorum ama telden zor oluyo diye yazamiyorum.
kızlar mrhb nasılsınız
iyiyiz canımda hep böyle yapıyon ama bi selam veriyon sonra taaaa gece yatıya geliyon iyi geceler diyip gidiyon nedennnnnnnn
kızlar mrhb nasılsınız
CANIM SON GÜNLERDE DELİ GİBİ BAŞIM AĞRIYOR DR GİTMEMEMK İÇİN DİRENİYORUM AMA BAYRAMDAN SONRADA İŞLERİM BİRİKTİ (bayarmı köyde geçirdik ya) BİRDE KIZ KARDEŞİM GRİP OLMUŞ SABAHTAN ONA GİTTİM OĞLUNU OKULA GÖNDERDİM KIZNA BAKTIM KIZIN BANYOSUNU VS YAPR-TIRDIM YENİ GELDİM SİZLERE BAKİM DEDİM İŞTE TÜM BUNLARDAN BÖLE OLUYOR ..................... YA NE ÇOK BAHANE YAZDIM DEĞİLMİ
demek gizli takipçimizsin ama çok ara veriyon beee azcık yaz...
naptın şimdilerde ne durumdasın...
ben taaa bi zamanlar dediydim sana bu uyku hali gebelikten olmasın diye bak işte gebelikten
Arkadaşlar sonucum 7'den 9'a çıkmış
Canım valla öylemiş çünkü sürekli uyuyasım var. Öğleden sonra gözlerimi zor açık tutuyorum.
Bir uyku bir de ateş. Sabah yine ateşim yüksek çıktı. Zaten ordan anlamıştım henüz düşmediğini.
Annem ilaçları bırakma belki büyür diyor ama öyle bir şans yok galiba.
Arkadaşlar sonucum 7'den 9'a çıkmış
Canım valla öylemiş çünkü sürekli uyuyasım var. Öğleden sonra gözlerimi zor açık tutuyorum.
Bir uyku bir de ateş. Sabah yine ateşim yüksek çıktı. Zaten ordan anlamıştım henüz düşmediğini.
Annem ilaçları bırakma belki büyür diyor ama öyle bir şans yok galiba.
telden yazmak çok zor oldugu için gizli takipçiyim maalesef.diğer pc nin başındada çoğunlukla eşim oturuyo.bu aralar biraz bunalım takılıyorum nedense. çok canım sıkılıyo. 5. tüp deneme için beklemedeyim birde merkez seçimi konusunda kararsızım.benden haberler böyle işte. sende ev usulü bebiş denemesindesin sanırım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
CANIM SON GÜNLERDE DELİ GİBİ BAŞIM AĞRIYOR DR GİTMEMEMK İÇİN DİRENİYORUM AMA BAYRAMDAN SONRADA İŞLERİM BİRİKTİ (bayarmı köyde geçirdik ya) BİRDE KIZ KARDEŞİM GRİP OLMUŞ SABAHTAN ONA GİTTİM OĞLUNU OKULA GÖNDERDİM KIZNA BAKTIM KIZIN BANYOSUNU VS YAPR-TIRDIM YENİ GELDİM SİZLERE BAKİM DEDİM İŞTE TÜM BUNLARDAN BÖLE OLUYOR ..................... YA NE ÇOK BAHANE YAZDIM DEĞİLMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?