- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
tüpçülerin genelinin en büyük sıkıntısı kilo canım hele de uuzn süreli tedavilerden sonra bünyemiz de müsatse yapışıyor gitmiyor kilo ..ben de çok ender zayıf olup genelde 40-44 beden arasında tombiş gezen hatunum şimdi bi,raz verdim 42 ye düştüm ama boyda olmayıncaa hep sıkıntı hep sıkıntı...gene vermeye çabalıyorum doktorum da uyuz ailem gibi hep kilo ver der durur...
hoşgeldin Deryaa kuzumm..anlaşılan sana hep yollar görünüyor...gecesi bereketli geçen tek hatunsun ..o da kader arkadaşım geçse nolcak diyosun her ekşın bebe içinmi yapılii ayooll..biz o stresi attık artık zevk için sevişiyoruzzrahatına bak millet korkuyor ya gebe kalırsam diyee var mı bizm gibi rahatı ayooll
iyi gezmeler gezici hatuuunn
ee var her güzelin bir kusuru...onun da başka güzel huyları vardır tadından yenmeyen
görümcene de uyuz oluyorumm ..benim ufak görümcekin yaşlanmış hali sanırsamm bir naz bir niyaz bir kapris bir kibir..eltim bir söndürdü bunun havasını eşim bile ohh çektii.bana ettiklerinden sonra az bile yaptı..
bende gıcık sinir ne istersen oluyorum cadı hemde süpürgeli cadı yaaaaa
eltinin ağzına sağlık çok iyi yapmış
bebek için değil zevk için ha sen bu işin formülünü bulmuşsun canım menim inşallah tez zamanda gelir bebeğin