• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

tüpçülerin genelinin en büyük sıkıntısı kilo canım hele de uuzn süreli tedavilerden sonra bünyemiz de müsatse yapışıyor gitmiyor kilo ..ben de çok ender zayıf olup genelde 40-44 beden arasında tombiş gezen hatunum şimdi bi,raz verdim 42 ye düştüm ama boyda olmayıncaa hep sıkıntı hep sıkıntı...gene vermeye çabalıyorum doktorum da uyuz ailem gibi hep kilo ver der durur...:19::19::19::19:

hoşgeldin Deryaa kuzumm..anlaşılan sana hep yollar görünüyor...gecesi bereketli geçen tek hatunsun ..o da kader arkadaşım geçse nolcak diyosun her ekşın bebe içinmi yapılii ayooll..biz o stresi attık artık zevk için sevişiyoruzz:17::17::17::17:rahatına bak millet korkuyor ya gebe kalırsam diyee var mı bizm gibi rahatı ayooll:23::23::23::23:

iyi gezmeler gezici hatuuunn:3::3::3::3:

ee var her güzelin bir kusuru...onun da başka güzel huyları vardır tadından yenmeyen :34::34:
görümcene de uyuz oluyorumm ..benim ufak görümcekin yaşlanmış hali sanırsamm bir naz bir niyaz bir kapris bir kibir..eltim bir söndürdü bunun havasını eşim bile ohh çektii.bana ettiklerinden sonra az bile yaptı..:1::1::1::1::1:

bende gıcık sinir ne istersen oluyorum cadı hemde süpürgeli cadı yaaaaa

eltinin ağzına sağlık çok iyi yapmış

bebek için değil zevk için ha sen bu işin formülünü bulmuşsun canım menim inşallah tez zamanda gelir bebeğin

neyse ben sabahtan beri başlayamadığım şu temizliğime başlayayım artıkım yoksa
evimden kokular yükselmeye başlayacak:25::25::25::25::25:
öpüyorum hepinizi:38::38::38::38::38::38::38:

neyse ben sabahtan beri başlayamadığım şu temizliğime başlayayım artıkım yoksa
evimden kokular yükselmeye başlayacak:25::25::25::25::25:
öpüyorum hepinizi:38::38::38::38::38::38::38:

benim ev kokuyor bileee..ama pislikten değil dün yaptığım hamsi, paluğundan sebep:25::25::25::25::25:
sabahtan beri çamaşır suyuyla kanka oldumm..mutfağı az biraz toparladım ama çöpleri atıncaa asıl işe girişecem...başla gülüm dışarda şahane bir güneş var tam temz,lik havası maaşallah...görüşrüz ben de kaçıyorumm bugün pazarım da var evde bişey kalmamış yeşillik vs almam lazımm:54::54::10::10::10:

anca çıkıyom ben evden beni lafa tuttunuz geç kaldım :1:
bi kaç saat sonra görüşeriz baayyyyy:3::3:

:3:slm canlar nasılsınız inş iyisinzdir saglıgınız yerinde neşeniz bol mutluluğunuz daim olsun eviniz bereketli yuvanız huzrlu kucagınız bebişli olsun :40:ben annecimmin yanına kaçtım :1:rahtsız biraz onu hataneye götürecem hemde değişklik oluyor:52:dün uçtum geldim :40:hayırlısyla gitmek nasip olsun inş :40:

günaydın şekerim ya gidersin ya biri gelir bak geliyolar bana..
en güzelş şöyle yapalım sen haftanın 3 günü geleni gideni ağırla aynı zamanda gez diğer 4 günü bize ayır yoksa çok pis trip atcam sana:1:

günaydın canım...
sabahın bu saati seni topikte gördüm ya kesin ben bu ay hamileyim:1::1::1:

Çokk şükür yalnız kalbildim kızlrr dermişim:))) 2 de arkadşım giderken gelin geldi,tam gelin giderken 1 arkadşım daha geldi valla:9::9: yoruldum bugün 10 dk oldu yalnız kalalı mutfaga girişmem lazım sonra kuyumcuy gidicem eloşuma künye bakmya böyle yni şekerler yarında balıkesirden arkdaşım geldi yrın bana oturmaya gelicek günlerim vızır vızır geçiyor anlamıyorum:)))güldenim emin ol her fırsatta buradayım gerçektenn görüşmek üzere canlarrr:16:

Doktor ilaçlara devam et. 2 gün sonra tekrar baktır dedi. Kızlarr kafam çok karıştı. :53::53::53:

Aynen benim gibi. Hem işsiz kaldım hem bebeksiz. İş de arıyorum bebekte. İkisi de olmuyor. Bize babam yardım ediyor. Ama insan gurur yapıyor. Herkes bebek alışverişlerine masraf yaparken biz daha rahme düşürmek için açıyoruz keselerin ağzını. Olsun napalım. Onlarda bereketleriyle glecekler. Ben eminim. Birgün elbet gelecekler. Geçen gün bir arkadaşım anlattı. Hem kızda hem de eşinde çok ciddi sorun varmış. Birkaç profa gitmişler hepside söz birliği yapmışcasına %5 şans vermişlr. Yani imkansız demişler resmen. Tabi birkaç aşılama ve tüp yapılmış. Olmamış. Sonra tatile gitmişler. Kız gne pco yüzünden adet olamıyorum sanmış doktora gitmiş ilaç almak için. Ultrasonda bir bakmışlarki 2 kese. Hem de çift yumurta ikizi. Rabbimin sözünden ötesi yok kızlar anlicanız. Biz çaba sarf edelim dua edelim o ika olur tamam derse ol derse bugün olur. Ben buna inaıyorum.

Canım tam sana yazıyordum laboratuvardan aradılar. Doktor hemen ilaçlara geri başlamamı söyledi. Ben yine kafama göre bırakmıştım. Şu an kafam çok karışmışr durumda. Ateşim de 37. Düşmedi henüz ama sanırım bu saatten sonra kurtarmak pek mümkün değil. Yinede takip edecekmişiz.

Allah annene rahmen eylesin canım okuyunca çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabır versin. İşine de üzüldüm. En azından oyalanırdın, kafan dağılırdı. İnşallah her şey bir anda düzelir canım

Cancağızlarım geldim ben eeee ben gitmişim sizde benim arkamdan dağılmışsınız olmadı ama yani neyse hayden gelin bakalım bu sessiz seslenişimi kim duycak:1::1::1:

Kızlar değerim 7.5 çıktı :53: Buna ne dersiniz?

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:düşündürücü:26::26::26:
bende 2.tüp bebeğimde 11.gün değerim 9 ile başlamıştım kimyasal gebelik oldu...
değer kimyasal gebelik gibi dursada düşük değerle başlayıp doğuranlarıda gördük bekleyip görecez canım ilaçları bırakma kesinlikle ateşin düşmez zaten şu an gebelik var sağlıklı ya da bozulmuş farketmez o sebepten yüksek seyredecek ateşin bende de öyle olmuştu...ikimizi ayıran durum benim test günümde kahve lekelenmem başlamıştı ara ara oluyordu ve bu da bozulmuş gebelik olduğunun habercisiydi...sende umut verici olan kanama vs..yok şu an...bir de bir dahaki testte mutlaka progesteron değerinede baktır...bu da bhcg değerin muallakta olsa bile progesteron yüksek çıkarsa gebelik var denebilir...

Canım peki kaçıncı gün değeri bu

12. gün canım :50:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:düşündürücü:26::26::26:
bende 2.tüp bebeğimde 11.gün değerim 9 ile başlamıştım kimyasal gebelik oldu...
değer kimyasal gebelik gibi dursada düşük değerle başlayıp doğuranlarıda gördük bekleyip görecez canım ilaçları bırakma kesinlikle ateşin düşmez zaten şu an gebelik var sağlıklı ya da bozulmuş farketmez o sebepten yüksek seyredecek ateşin bende de öyle olmuştu...ikimizi ayıran durum benim test günümde kahve lekelenmem başlamıştı ara ara oluyordu ve bu da bozulmuş gebelik olduğunun habercisiydi...sende umut verici olan kanama vs..yok şu an...bir de bir dahaki testte mutlaka progesteron değerinede baktır...bu da bhcg değerin muallakta olsa bile progesteron yüksek çıkarsa gebelik var denebilir...

Canımmm :16: Zaten bu saatten sonra tutmasa bile ben çok mutlu oldum. Demek ki çabalamış biraz ufaklık, hemen ölmemiş. Hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu. Geçen sefer 0.1'di.

Canım bak bu da grafiğimin son hali
$Screen Shot 2013-10-22 at 6.59.18 PM.png
Yani umutlanmıyorum ama yinede düşmemesi güzeldi mi? Ve şunu gördük bu ateş işi gerçekten doğru çıkıyor.

Kızlar değerim 7.5 çıktı :53: Buna ne dersiniz?

Doktor ilaçlara devam et. 2 gün sonra tekrar baktır dedi. Kızlarr kafam çok karıştı. :53::53::53:

Canım tam sana yazıyordum laboratuvardan aradılar. Doktor hemen ilaçlara geri başlamamı söyledi. Ben yine kafama göre bırakmıştım. Şu an kafam çok karışmışr durumda. Ateşim de 37. Düşmedi henüz ama sanırım bu saatten sonra kurtarmak pek mümkün değil. Yinede takip edecekmişiz.

Allah annene rahmen eylesin canım okuyunca çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin sizlere de sabır versin. İşine de üzüldüm. En azından oyalanırdın, kafan dağılırdı. İnşallah her şey bir anda düzelir canım

Canım önce senden başlayayım. Bu dğer nası bi değer ya.
Şimdi 1. olasılık bence kimyasal falan değil direkt hamilesin. Ve gelende baya bi yaramaz bişi olcak:emir_bebek:Tabii bunlar işin gönülden yana olan kısımları.

2. olasılık bence takip edilmesi gereken bir dğer. Hey Allah' ım nasıl kıyıdan çıkmış ya. Sen bide çalışıyorsun dinlenmeye de pek vaktin yok di mi? Akşamları dinlen bol bol. ilaçlarınıda doktorun dediği gibi almaya devam et bakalm neler olacak .

Hay Allah ya. Ne ilginç durum.

Bana gelince; evlendiğim ginden itibaren başımıza gelenlerle değil film 4-5 sezonluk dizi çıkar. Önce eşimin babası kanser oldu vefat etti. Sonra eşim askere gitti. O askerken annem hastalandı. tam düzelmişti bu sefer kanser oldu 1.5 sene tutabildim onu burda bebek gibi baktım güzl gözlüme ama Allah onu benden çok seviyordu. Gitmesi gerekiyordu gitti... Tam 1 ay sonra 1 sene olacak sanki dün gibi. Ambulansın sesi hala kulaklarımı tırmalıyorr. Sonrası da işte az çok biliyorsunuz. O gitmeden bebeğim olsun görsün istedim olmadı.. Hala da uğraşıyorum.

Bazen diyorumki Allah bizi gerçekten çok seviyor. Sevmese bu kadar sınamazdı bizi. Daha çok yaklaş bana diyor demekki. Sıkıntı veriyorki bizi iyice bi ölçsün. Sevdiğine değiyor mu değmiyor mu diye...:43::43:

Eki Görüntüle 836020
Yani umutlanmıyorum ama yinede düşmemesi güzeldi mi? Ve şunu gördük bu ateş işi gerçekten doğru çıkıyor.

Ben sana demiştim. Ateş şaşmaz. Bak dün ne dedim sana ateşini ölç öyle git kan ver demedim mi? HAha:) haklı çıktım . Allah' ın düzeni şaşmaz kızıııımmmm:)) Sen söyle o yumurcağa sıkı tutsun karnını. Gitmesin bi yere sakın. Ben 1.5 senedir 36.8 in üstüne çıkmadım. Yumurcak kesin karnında bence değer düşüyor olsaydı ateşin yükseleceğine düşme eğilimi gösterirdi bence.

Eki Görüntüle 836020

tatlım değerin muallakta bi değer ve ateşinin düşmemesi çok güzel her gün aynı saatte ve yataktan kalkmadan ölçtüğün ateşin düşmüyosa bu hamilelik var demek az çok anlıyorum bu ateş ölçme yönteminden bi ara bayağı denemiştim:34::34::34::34:

benim ikinci tüp bebek denememde değerim 10 du ama kimyasal oldu bebekler direnmedi ama doktorum bi hastasının 6 değerle başlayıp çocuğunu kucağına aldığını söyledi inşallah sende de böyle bi durum olur ve bebeğine kavuşursun bol bol dinlen biraz daha rapor al en azından ikinci değerini öğrenene kadar ikinci değerin sana bebeklerin orda olup olmadığını söyleyecek ki şimdide ordalar inşallah

12. gün canım :50:

Canımmm :16: Zaten bu saatten sonra tutmasa bile ben çok mutlu oldum. Demek ki çabalamış biraz ufaklık, hemen ölmemiş. Hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu. Geçen sefer 0.1'di.

aynen canım bende ilk kez 9 u görünce demekki bişiler oluyo içerde bi çaba var demiştim..sonrasında da kendiliğinden gebe kaldım biliyorsun dış gebelik olsada...bu değerin nereye varacağını görecez ama unutma canım bu değerlerin birazcık fazlası ile doğuranlar var umudun hep olsun...bebeğin öyle ya da böyle seninle şu an sıkı sıkı tut onu..

Canım önce senden başlayayım. Bu dğer nası bi değer ya.
Şimdi 1. olasılık bence kimyasal falan değil direkt hamilesin. Ve gelende baya bi yaramaz bişi olcak:emir_bebek:Tabii bunlar işin gönülden yana olan kısımları.

2. olasılık bence takip edilmesi gereken bir dğer. Hey Allah' ım nasıl kıyıdan çıkmış ya. Sen bide çalışıyorsun dinlenmeye de pek vaktin yok di mi? Akşamları dinlen bol bol. ilaçlarınıda doktorun dediği gibi almaya devam et bakalm neler olacak .

Hay Allah ya. Ne ilginç durum.

Bana gelince; evlendiğim ginden itibaren başımıza gelenlerle değil film 4-5 sezonluk dizi çıkar. Önce eşimin babası kanser oldu vefat etti. Sonra eşim askere gitti. O askerken annem hastalandı. tam düzelmişti bu sefer kanser oldu 1.5 sene tutabildim onu burda bebek gibi baktım güzl gözlüme ama Allah onu benden çok seviyordu. Gitmesi gerekiyordu gitti... Tam 1 ay sonra 1 sene olacak sanki dün gibi. Ambulansın sesi hala kulaklarımı tırmalıyorr. Sonrası da işte az çok biliyorsunuz. O gitmeden bebeğim olsun görsün istedim olmadı.. Hala da uğraşıyorum.

Bazen diyorumki Allah bizi gerçekten çok seviyor. Sevmese bu kadar sınamazdı bizi. Daha çok yaklaş bana diyor demekki. Sıkıntı veriyorki bizi iyice bi ölçsün. Sevdiğine değiyor mu değmiyor mu diye...:43::43:

ayyy çok duygulandım ben ama yaa mahvettin beni:43::43::43::43::43::43::43:
canım benim:38::48::48:

Back