• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen doğru söylüyosun canım büyük görümcek bayramda düşmüş belini incitmiş ama şimdi iyi özellikle bana hizmet edeceksiniz işiniz ne dedi ama merdivenleri çıkışını görmesem belinin ağrıdığına inanırdımda ben öyle çıkamıyorum inanki bide öyle dediya o ana kadar çayını dolduruyodum ama o andan itibaren gittim diğer odaya çamaşırları toplamaya kendi çayını kalkıp paşa paşa doldurdu çok hoşuma gitti hizmet nasıl yapılırmış gördü:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

:53::53::53::53::53::53::53:bi de alenen diyo yanii kız bunun saçını başını yolcan ayyy skendallll yaniii edepsiiizzzz...
iyi yapmışsın kuzum beli ağrıyan hatuna bak hele merdivenlerde ceylan gibi sekiyooo:19::19::19:

evet bi nebze olsun rahatladım ama bu yaptıkları insanlığa sığmaz inanki

nee insanmı hani nerdeee :27::27::27:

:53::53::53::53::53::53::53:bi de alenen diyo yanii kız bunun saçını başını yolcan ayyy skendallll yaniii edepsiiizzzz...
iyi yapmışsın kuzum beli ağrıyan hatuna bak hele merdivenlerde ceylan gibi sekiyooo:19::19::19:

nee insanmı hani nerdeee :27::27::27:

aynen canım yolacanda yolamıyon işte :19::19::19::19::19::19:

bende insan arıyom ama yok kalmamış bitmiş :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kızlar benim yumurtalarım 29 yaşında olmama rağmen 40 yaşındaki kadınınki gibi. Hatta 40 yaşındaki bir kadında daha iyi yumurta görmüştüm! Neden böyle oldu acaba? Ailede bir problem yok. Genetik testlerim hep temiz çıktı. Neden kalitesiz yumurtalrım? Çok iyi besleniyorum. Hayatımda sigara, içki içmedim. Neden benim yumurtalarım kötü? Hiç çocuğum olmayacak mı? :50:

neden neden neden bu soru hiç bi zaman cevap bulmuyor malesef canım:50::50:
her zaman ki gibi elimizden geleni yapıp sonrasına nasip kısmet değilmiş diyoruz:14::14:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Erken gebelik testi almıştım. 12 değerine kadar ölçüyormuş. Doğru da uyguladım. Testin üzerinde yazana göre doğruluk payı %100.

Zaten bu sabah ilaçlarımı almadım. Kan verdim. Sonuç öğleden sonra çıkacak. Tabiki bir şey beklemiyorum.

Gitmişken embryoların epikrinizi istedim. Yine çok az şey yazmışlar ama transfer edilenlerden birinin fotoğrafını alabildim. Çok fragmantasyon var. Bunun nesine 1. kalite dediler anlamıyorum.

Sperm sonuçlarını da aldım. ml'de 150 bin ve hareketlilik %75. Yani eşim mükemmel ötesi. Zaten 3. gündeki fragmantasyondan bile bunun bir yumurta sorunu olduğu belli.

Kızlar benim yumurtalarım 29 yaşında olmama rağmen 40 yaşındaki kadınınki gibi. Hatta 40 yaşındaki bir kadında daha iyi yumurta görmüştüm! Neden böyle oldu acaba? Ailede bir problem yok. Genetik testlerim hep temiz çıktı. Neden kalitesiz yumurtalrım? Çok iyi besleniyorum. Hayatımda sigara, içki içmedim. Neden benim yumurtalarım kötü? Hiç çocuğum olmayacak mı? :50:

canıımmmmm:48::48::48:
yumi kalitesi durumu illa genetik olacak diye bişey yok nasip diyelim..
biliyorsun doğuştan yumisi az olan genç yaşta menapoza girme tehlikesi yaşayan arkadaşlarımız oluyor onlarında ailesinde sorun olmasada oluşabiliyor...sen nerden biliyorsun 40 yaşındaki kadınlarla aynı olduğunu:44:

neden neden neden bu soru hiç bi zaman cevap bulmuyor malesef canım:50::50:
her zaman ki gibi elimizden geleni yapıp sonrasına nasip kısmet değilmiş diyoruz:14::14:

Evet zaten ne gelir ki elimden yumurtam kötüyse :50: Hepsi bahane gerçi. Allah vermedi işte başka bir sebebi yok. Çok daha kötü embriyolar da tutuyor.

Ben sanırım bugün çalışmayacağım. İşteyim ve bir rapor yazmam gerekiyor. Onu yazıp çıkacağım. Bu olaylar yüzünden işimi çok ihmal ettim. Hep aklım burada ve hata yapıyorum sürekli. Zaten sürekli izin almam ,rapor almam, yok uçağa binemem yok şu yok bu demem de cabası. Ben olsam kendimi kovardım :50:

İşten çıkıp bununla da uğraşamıyorum çünkü gatantisi yok. Hem işsiz hem de çocuksuz kalabilirim Allah korusun. Zaten bu işler para. Bir araba parası harcadık. Ev parası harcayanlar var. Biz nerede duracağız, paramız bitince mi, menapoza girince mi... Kafam o kadar dolu ki nasıl çalışayım ben.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Erken gebelik testi almıştım. 12 değerine kadar ölçüyormuş. Doğru da uyguladım. Testin üzerinde yazana göre doğruluk payı %100.

Zaten bu sabah ilaçlarımı almadım. Kan verdim. Sonuç öğleden sonra çıkacak. Tabiki bir şey beklemiyorum.

Gitmişken embryoların epikrinizi istedim. Yine çok az şey yazmışlar ama transfer edilenlerden birinin fotoğrafını alabildim. Çok fragmantasyon var. Bunun nesine 1. kalite dediler anlamıyorum.

Sperm sonuçlarını da aldım. ml'de 150 bin ve hareketlilik %75. Yani eşim mükemmel ötesi. Zaten 3. gündeki fragmantasyondan bile bunun bir yumurta sorunu olduğu belli.

Yumutalık sorunları aileden genetik geçebiliyor. Benim annem erken menepoza gîrdi mesela. Doktorlar bunu çok önemsiyo. Genetik faktörler sadece anne babadan gelmiyor biliyorsun. Senin bilmediğin birşey yaşamış olan olabilir. Bu da sana yansımış olabilir. Ya da sadece tesadüf etmiş olabilir. Bugün bende çok umutsuz be mutsuzum. Annemi 11 ay önce kaybettim o da gördüm siye çok istemiştim. Olmadı. Kısmet değilmiş. Benimkinin olmaması için hiçbir Sebep yok bence mesela. Bende sorun yok. Eşimde sperm azlığı var. E o da mikroyla çözülüyordu. Ee neden olmuyor? Cevap koca bi boşluk. Vae Allah'ın bi bildiği ama bizim bilemediğimiz.

Evet zaten ne gelir ki elimden yumurtam kötüyse :50: Hepsi bahane gerçi. Allah vermedi işte başka bir sebebi yok. Çok daha kötü embriyolar da tutuyor.

Ben sanırım bugün çalışmayacağım. İşteyim ve bir rapor yazmam gerekiyor. Onu yazıp çıkacağım. Bu olaylar yüzünden işimi çok ihmal ettim. Hep aklım burada ve hata yapıyorum sürekli. Zaten sürekli izin almam ,rapor almam, yok uçağa binemem yok şu yok bu demem de cabası. Ben olsam kendimi kovardım :50:

İşten çıkıp bununla da uğraşamıyorum çünkü gatantisi yok. Hem işsiz hem de çocuksuz kalabilirim Allah korusun. Zaten bu işler para. Bir araba parası harcadık. Ev parası harcayanlar var. Biz nerede duracağız, paramız bitince mi, menapoza girince mi... Kafam o kadar dolu ki nasıl çalışayım ben.
git canım kafanı dinlendir insan cabuk toparlanamıyo malesef.. biliyosun kısa zaman önce negatifimi aldım kafam hala allak bullak ama yıkılmadım yıkılmıcam da canım sende öyle hatta hepiiz öyle

Aynen benim gibi. Hem işsiz kaldım hem bebeksiz. İş de arıyorum bebekte. İkisi de olmuyor. Bize babam yardım ediyor. Ama insan gurur yapıyor. Herkes bebek alışverişlerine masraf yaparken biz daha rahme düşürmek için açıyoruz keselerin ağzını. Olsun napalım. Onlarda bereketleriyle glecekler. Ben eminim. Birgün elbet gelecekler. Geçen gün bir arkadaşım anlattı. Hem kızda hem de eşinde çok ciddi sorun varmış. Birkaç profa gitmişler hepside söz birliği yapmışcasına %5 şans vermişlr. Yani imkansız demişler resmen. Tabi birkaç aşılama ve tüp yapılmış. Olmamış. Sonra tatile gitmişler. Kız gne pco yüzünden adet olamıyorum sanmış doktora gitmiş ilaç almak için. Ultrasonda bir bakmışlarki 2 kese. Hem de çift yumurta ikizi. Rabbimin sözünden ötesi yok kızlar anlicanız. Biz çaba sarf edelim dua edelim o ika olur tamam derse ol derse bugün olur. Ben buna inaıyorum.

herkesse merabaaaaa:3::3::3::3:
maşallah sabah sabah ne muhabbet etmişsiniz yav..
oku oku bitiremedim:68::68::68::68::68:
bende uyuyup kalmışım dün gece baya yorulmuşum:23::23::23:
malum bayram öncesi regldim. öncesinde de gribal enfeksiyonum vardı:2::2::2:
araya bayram girdi bayramda da memlekete gittik ondan bişicikler olmadı..:20::20::20:
pazar günü geldik evimize.o günde tirpleştik birbirimize:40::40:
dün gece evde kaynım vardı valla onu bile dinlemeden ekşına bağladık..
ohh mutluyumm:1::1::1::21::21::21::32::32::32:

araya bayram girdi bayramda da memlekete gittik ondan bişicikler olmadı..:20::20::20:
hoş geldin hatun bayadır görüşemiyoruz:34:

ohhh gecesi bereketli gecenlerden birisin yani şekerim sefan olsunnnn:1::1:

tup bebek gunlugumun ilk gunu😄kilo vermem gerekiyor esimin sigarayi birakmasi gerekiyor Allahtan tek fedakarlik yapicak olan ben degilim

pko mu var canım neden illa kilo vermen lazım...
kilosu olanlarda gayet güzel doğurabiliyor...

eee napıcaazzz sık sık topike gelcez o zaman geçmişi okuma sıkıntısı olmaz dimi canımmmm:1:
eşkıncı hatun seni:17::17::23::23::1:

eee napıcaazzz sık sık topike gelcez o zaman geçmişi okuma sıkıntısı olmaz dimi canımmmm:1:
eşkıncı hatun seni:17::17::23::23::1:

heee gelerik artıkım canısım..
hafta başı ankaraya gelicem kısmet olarsa..
ama neresine gelicem bilmiom.,
eryaman mı elvankent mi tam emin deelim.
2 hafta önce de dikmendeydim..
eşimin işleri sebebiylen ayda 1 kez gelicez ankaraya bir süre..
tam olarak nereye gelcemizi öğreneyim görüşmek isterim hemide çookk..

pko mu var canım neden illa kilo vermen lazım...
kilosu olanlarda gayet güzel doğurabiliyor...

canım pko mutlaka kilo vermen gerek bende pkoluyum biliyorum çünkü pko kiloyu çok seviyomuş ve gebeliği zorlaştırıyomuş ben 1 yıla kadar glifor kullandım bana çokta iyi geldi :34:

heee gelerik artıkım canısım..
hafta başı ankaraya gelicem kısmet olarsa..
ama neresine gelicem bilmiom.,
eryaman mı elvankent mi tam emin deelim.
2 hafta önce de dikmendeydim..
eşimin işleri sebebiylen ayda 1 kez gelicez ankaraya bir süre..
tam olarak nereye gelcemizi öğreneyim görüşmek isterim hemide çookk..

bak seennn Ankara yolları görüküyo yani gel canım görüşürüz Allahtan bi mani çıkmazsa...
akasya heryere çıkamıyor gelemiyor olmadı onda buluruz elifnazıda görürsün...
dışrada hepimizi görmen zor olur evde buluşmak en güzeli...
dersenki diğerlerini boşver ben sadece seni görcem o zaman başka:1::1::1:

canım pko mutlaka kilo vermen gerek bende pkoluyum biliyorum çünkü pko kiloyu çok seviyomuş ve gebeliği zorlaştırıyomuş ben 1 yıla kadar glifor kullandım bana çokta iyi geldi :34:

bende aynı şeyi dedim canım zaten pko lu değilsen kilo vermek gerekmez benim kilolu çok arkadaşım doğurdu yani..
ama pko da şart oluyor kilo vermek...

Back