• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kırmızı kart görenlerden biri de benimm...bu kırmızılar da boşa giidyor..bi raporu çıkaramadık halaaa...ne hastaneymii 12. yi beş geçene kadar hatlar düşmüyor tam düşürüyorum tüm randevularımız dolu yarın tekrar dneyin diyorlar..zaten uzak hastane gitmek bir dert...karı koca hem muyaneye hem sonuç göstermeye ayrı randevu alamaya uğraşıyoruz...dosyayı tammalasak kurula gönderseydik bu kırmızlarla ilk görüşmeye giderdim aret hocayaaa.....yol haritamızı belirlesin takip edecekse etsin raporum çıjar çıkma zd atedaviye geçelim amaa nerde uzadıkça uzuyor....inşaallah evlat sıramız çabucak gelsin be güldenimm bekle bekle yaşlandım arkadaş...

ayy sormaaa son bir tane şeker ya da jöle kalıyor ya zman yetmiyor ya da hamlen kalmıyor yaaa nasıl geriliyorumm...ben de tdavide bol bol oyun oynar stres atarım diyordumm bana stres kaynağı olacağını düşünemiyoruz...

mesajını okurken senin cümlenden esinlendimm sana özel oldu dua inan Allah söyletmiş olsun mübarek saate denk gelip kabul etsin Mevlamm aynısı da sana olsun deyip kabul etsin inşaallah :29::29::38::38::54::54::54:bebişimm:16::16::16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

hamarat meleğimmm napıyosunn bitanem 2 muhabbetin belini kıramadık kaç gündür yaaa özlemişimm:29::29::38::38::54::54:

rapor konusunda ben hiç zorlanmadım bana biri rapor nasıl çıkarılır dese çok basit anlatırım hemen koşar rapor almaya bi de senin anlattıklarına bak aslında benim bi tek rapor konusunda işlerim rast gitti bu tedavilerde...ilk hastanem gazi üniversitesi idi orda tedavi olduğumdan hemen çıkardılar...sonra başkent üni. gittim biliyorsun hulusi hoca gazi de rapo kullandıysan burda da kullanırsın dedi hemen işlemler için sekreterliğe verdi bi kaç güne yine raporum çıktı:1: elde var sıfır gitti rapor haklarım bir bebe yapamadan:27: inşallah sende uğraşmaszsın daha fazla...

sorma semuş çok fena bişi çok level atlayacam rekor kıracam diye şitres oluyorum:1:
halbuki benim şitresten uzak pamuklara sarılmam büyük dinginlik içinde tedaviyi beklemem lazım dimi:1:
evet stresten uzak pambıklara sarılıp gül yapraklarıylaa uyutulman dinlendirilmen lazım hayatımm :16::16::16:aşağısı kurtarmaz zaten huzur vermez:32::32::16::16::16::54::54:
kızlar size bişey sorcam

ben salatı tefriciye duasına başlayacam bu duayı okurken sürekli namaz abdesti alıp başını örterekmi okumak lazım yani iş yerinde oturduğum yerdede okuyabilirmiyim dinen cazimidir bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü hemen okuyup yetiştirmem lazım
ben hasta değilsem abdestli olmaya hayret ediyordum..evdeysem güzlece örtünüp okuyorum ama mutfakta odada iş yaparken yemek yaparken okuyorum...yolda pazarda normal kıyafetle de okuyorum canımm....o yol nasıl güzel çekiliyor...hastayken de ayı şekilde işlerimi yaparken dışarda yolda sokakta okunabiliyor canımm her anımızda okunabilir bir mahsuru yok işleimizde berekete vesile olur

Güldenim yakından görmeni çok isterdim kuduruk bu kızlar teyzesi biri sağdan biri soldan popolarını çıkarıyor karnım ne şekillere giriyor:9: Pazartesi randevum var ama karnım düşmeye başladı aşağılara doğru dr ne dicek bakalım
ayyyy benkayramm..yaa görmeyi çok isterimm bacımm...çok da özledim seni..nasıl güzeller değil miii inşallah doğuma girmeden görcem seni....

tmm canm gördüm saolasin;)

Rabbim kabul etsin inşallah dualarimizi:))

AMİN canım..

evet stresten uzak pambıklara sarılıp gül yapraklarıylaa uyutulman dinlendirilmen lazım hayatımm :16::16::16:aşağısı kurtarmaz zaten huzur vermez:32::32::16::16::16::54::54:
..

ne pamuklara sarılıyorum sorma yanii...
çok saldırganım bu ara kendimden korkuyorum:1:
evden taşınacaktık o iş kaldı yepisyeni evim duruyo ben milletin evinde kiradayım neymiş efenim seneye daha güzel eve taşıncakmışız tamam biliyorum haklı da aslında ama ne biliyim işte demekki taşıncam yeni evimde yeni tedaviye başlayacam diye kendimi hazırlamışım şimdi öylece kaldım:19:

AMİN canım..

ne pamuklara sarılıyorum sorma yanii...
çok saldırganım bu ara kendimden korkuyorum:1:
evden taşınacaktık o iş kaldı yepisyeni evim duruyo ben milletin evinde kiradayım neymiş efenim seneye daha güzel eve taşıncakmışız tamam biliyorum haklı da aslında ama ne biliyim işte demekki taşıncam yeni evimde yeni tedaviye başlayacam diye kendimi hazırlamışım şimdi öylece kaldım:19:

aaaa cidden kaldı mı şimdi taşınma işi...insana ityi geliyor taşınmak yeni ev yeni umut oluyor....ne diyeyim inşaalah seneye daha güzel evineee karnında benkayra gibi ikiz bebelerle taşınırısın canımm...vardır bu şer görünen de de bir hayır inşaalah bitanem...ama bişey diyeyim mi taşınıp sıfırdan düzen kurmak güzel olduğu kadar sinir bozucu da oluyor bitmiyor tadilet işleri eksikler vs..benim koca hala dolapların içine raf yaptıracak mutfağımda herşey saçma sapan tıkıştırılmış duuryor dolap içlerindeee zaten küçüück mutfak...daralıyorumm...:19::19::19:

tamam canım anlaştık o zaman ben 2 kerede 4 bebe sen 2 kerede 5 bebe yap süpper olur:1:

akşam yazışırken en sonunda bağımlılığım olan oyun kulübünde buldum kendimi:1:
nasıl uykum gelmiş ama ben saat 1 di hala oynuyodum acil bu bağımlılıktan kurtulmam lazım zira tüp bebek tedavisi yerine oyun bağımlılığımdan kurtulmak için bir tedaviye alınacam:27::27::27:mesela şu an kendimi zor tutuyom:1:
aklima.gelmedide degil.ha bu kiz gorunmez.olup oyuni kacti dedim:)))
maşallah düşük gibi başlamış görünse de sonrasında gayte güzel artmış değerinn sağlıkla devam etsin kucağına almak sağlıkla büyütmek nasip olsun canımm

selaamm canımm benim net koptu mesajlara cevap verirken yarısı da kaldı...öle kalakaldım bilgisayar başında zatenb saat 12 olmuştu mecbur yattım...yeni düzelttim meğer interneyt kablosu çıkmışş modemin ondan sinyal var ama bağlantı kopmuşş..taktım resetledim falan çok şükür şimdi girebiliyorum,

hakkaten nasıl uğraştırıyordur herkesin de uygun olduğu güne denk getirecen olmadı yer değiştirecen ..Allah razı olsun emeklerinin karşılığında göbüşünde habire yer değiştiren kıpır kıpır ikiz bebe versinn bacımm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16::16:
neyse halletmissin Allahtan cnm o tarz durumlar cok gicik oluyo.

yok yok demezdim sende çok hamaratsın tızıııım :34::34::34:

bitti sayılır az kaldı ama hafta sonu hallederim inşallah :34::34::34:
kiz valla hamarat degilim dogru duzgun yemek bile bilmem.

kızlar size bişey sorcam

ben salatı tefriciye duasına başlayacam bu duayı okurken sürekli namaz abdesti alıp başını örterekmi okumak lazım yani iş yerinde oturduğum yerdede okuyabilirmiyim dinen cazimidir bilgisi olan yazarsa sevinirim çünkü hemen okuyup yetiştirmem lazım
cnm o bir selevat olfugu icin adetli iken bile okuyabilirsin.bas kapatmak sart degil ama evde isen abdestini alip basini kapatip kibleye donup okursan daha guzel olurmus.

tatlım sanada 26 ekimi rezerve ettim:40:
tamam canim.gordum sen nasil yapicagimizi bide bana atarsan tamamdir insallah...

ben hasta değilsem abdestli olmaya hayret ediyordum..evdeysem güzlece örtünüp okuyorum ama mutfakta odada iş yaparken yemek yaparken okuyorum...yolda pazarda normal kıyafetle de okuyorum canımm....o yol nasıl güzel çekiliyor...hastayken de ayı şekilde işlerimi yaparken dışarda yolda sokakta okunabiliyor canımm her anımızda okunabilir bir mahsuru yok işleimizde berekete vesile olur

ayyyy benkayramm..yaa görmeyi çok isterimm bacımm...çok da özledim seni..nasıl güzeller değil miii inşallah doğuma girmeden görcem seni....

cnm o bir selevat olfugu icin adetli iken bile okuyabilirsin.bas kapatmak sart degil ama evde isen abdestini alip basini kapatip kibleye donup okursan daha guzel olurmus.

tamam canim.gordum sen nasil yapicagimizi bide bana atarsan tamamdir insallah...

cevap verdiğiniz içinsağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun

aaaa cidden kaldı mı şimdi taşınma işi...insana ityi geliyor taşınmak yeni ev yeni umut oluyor....ne diyeyim inşaalah seneye daha güzel evineee karnında benkayra gibi ikiz bebelerle taşınırısın canımm...vardır bu şer görünen de de bir hayır inşaalah bitanem...ama bişey diyeyim mi taşınıp sıfırdan düzen kurmak güzel olduğu kadar sinir bozucu da oluyor bitmiyor tadilet işleri eksikler vs..benim koca hala dolapların içine raf yaptıracak mutfağımda herşey saçma sapan tıkıştırılmış duuryor dolap içlerindeee zaten küçüück mutfak...daralıyorumm...:19::19::19:

kaldı canım bu sene için kira sözleşmeside yapılcaktı bu hafta ilgilenmiyorum banane...
inşallah benkayra gibi olurum bende inşallahhhhh...
bir evimiz daha var yaza bitecek inşallah ilk baharda taşınabilirim oraya bi aksilik olmazsa orası geniş 4+1 3 wc si var çok hoş düzeni vs..kaba inşaatı bitti ince işi kaldı kışın taşınamam ama yaza o evde olcam inşallah..taşınamadığım ev 3+1 di havuzlu vs.. özellikli bir site idi ama olmadı işte...4+1 olan yani taşınacağım ise bir bina sadece site gibi ama tek blok düzeni güzel ama havuzlu değil...şükrediyorum tabii ev var sonuçta ben seçim yapıyorum asla şikayetçi değilim binlerce kez hamdolsun...tek derdim artık düzenim otursun ona göre işime gücüme bakayımdı...bir kaç ay daha ertelendi işte..taşınmak dediğin gibi kolay değil canım ilk evimde 6 sene oturdum ordan şimdiki evime geldim 2 yıldırda burdayım taşınırken tadilat yaptırdık sözde ama hep bişeyler çıktı...

dün gece görükmez olmadım ben ama sürekli sabit bi yerde takılınca offline olabiliyorsun belki öyle bişi olmuştur..
hem ben gizlemiyom bağımlılığımı :1:
okuma gününe yakın sana mesaj atarım canım şimdi erken daha..

rapor konusunda ben hiç zorlanmadım bana biri rapor nasıl çıkarılır dese çok basit anlatırım hemen koşar rapor almaya bi de senin anlattıklarına bak aslında benim bi tek rapor konusunda işlerim rast gitti bu tedavilerde...ilk hastanem gazi üniversitesi idi orda tedavi olduğumdan hemen çıkardılar...sonra başkent üni. gittim biliyorsun hulusi hoca gazi de rapo kullandıysan burda da kullanırsın dedi hemen işlemler için sekreterliğe verdi bi kaç güne yine raporum çıktı:1: elde var sıfır gitti rapor haklarım bir bebe yapamadan:27: inşallah sende uğraşmaszsın daha fazla...
ne güzel rapor konusunda bari bunalmamışsın ..ama boşa gitmiş 2 rapor hakkın :50::50:bakalımm 3 e çıkarıyorlar kanunla ama ne zmana acabaaa ben ilk raporumda ikinciye uğraşmadan bebleri alsam göbüşe sağlıkla doğurmak istiyorumm tekrar aynı stersi yaşamaya gözüm yemiyor inşaalah gerek de kalmaz:16::16::16:

kaldı canım bu sene için kira sözleşmeside yapılcaktı bu hafta ilgilenmiyorum banane...
inşallah benkayra gibi olurum bende inşallahhhhh...
bir evimiz daha var yaza bitecek inşallah ilk baharda taşınabilirim oraya bi aksilik olmazsa orası geniş 4+1 3 wc si var çok hoş düzeni vs..kaba inşaatı bitti ince işi kaldı kışın taşınamam ama yaza o evde olcam inşallah..taşınamadığım ev 3+1 di havuzlu vs.. özellikli bir site idi ama olmadı işte...4+1 olan yani taşınacağım ise bir bina sadece site gibi ama tek blok düzeni güzel ama havuzlu değil...şükrediyorum tabii ev var sonuçta ben seçim yapıyorum asla şikayetçi değilim binlerce kez hamdolsun...tek derdim artık düzenim otursun ona göre işime gücüme bakayımdı...bir kaç ay daha ertelendi işte..taşınmak dediğin gibi kolay değil canım ilk evimde 6 sene oturdum ordan şimdiki evime geldim 2 yıldırda burdayım taşınırken tadilat yaptırdık sözde ama hep bişeyler çıktı...

Maşallah ev değil saray yavrusu sağlıkla taşınmak içinde de koşuşturan çocuklarını büyütmek nasip olsun canımm.. 4+ 1 daha büyük daha güzelmiş..bencee 4 bebeyle ancak sığarsınız iyi ki orayı bekliyosunn..:16::16::16::1::1::1::9::9::9:he yaa bitmii tadilat işleriii..ama napacan sanki başka işim mi var ağlayan bebem mi var yaparımm sağlık olsun:ssz::ssz::16::16:

Eki Görüntüle 809741

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]KİŞİ
SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA SAYISI[/TD]
[TD="align: center"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]millstone[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]24 EYLÜL 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]25 EYLÜL 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]ELMAVETURTA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]26 EYLÜL 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]27 EYLÜL 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]sultan33[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]28 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]julietta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]29 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]30 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]1 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]2 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]gökyüzü3434[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]3 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]4 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]nfy_9185[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]5 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]6 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]7 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]umutege16[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD="align: center"]8 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ddeerrya[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]9 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]10 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]akasya1978[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]11 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]tuğba[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]12 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]13 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]14 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD="align: center"]15 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]16 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD="align: center"]17 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]18 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]19 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]20 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD="align: center"]21 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]22 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]23 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]24 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]25 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]26 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]turquoisse[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD="align: center"]27 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]36[/TD]
[TD="align: center"]28 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]37[/TD]
[TD="align: center"]29 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]30 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]39[/TD]
[TD="align: center"]31 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]1 KASIM 2013
cuma
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]41[/TD]
[TD="align: center"]2 KASIM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]egunal[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]TOPLAM:27[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]highchemist[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]amayaa[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]benancan[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]SEN_KOLİK[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]burcin4054[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hasretim_[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]atik[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hatres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NOT: Okuyanlar okuduklarında ertesi gün bana bilgi verirlerse sevinirim.

canımm 12 ekim cumartesiye talibim hatta pazar gününe de mümkünse nfy sultan bir gün ileri gidiverse...ben kv ye geçecem arefe günü 2 gün kalabiliriz orda kızkardeşime de gidecem çünkü kalmaya....o 2 gün okuyamam..sonrasında dönünce de okuyabilirimm
ayy yazmayı unutmuşum ekimin 20 sine kadar ki boşluklara da peşpeşe ya da aralıklı beni yazabilirsin bacımm ben müsait olurumm okuyabilirim..20 sinden sonra adetim gelir büyük ihtimalle...

Son düzenleme:
Slm kızlar biz yeni geldik doktordan nst güzel çıktı ldh kan tahlilimde güzel çıktı şuan problem yok salı günü tekrar çağırdı dopler çekilcekmişim benden havadisler bu kadar :49:

canımm 12 ekim cumartesiye talibim hatta pazar gününe de mümkünse nfy sultan bir gün ileri gidiverse...ben kv ye geçecem arefe günü 2 gün kalabiliriz orda kızkardeşime de gidecem çünkü kalmaya....o 2 gün okuyamam..sonrasında dönünce de okuyabilirimm
ayy yazmayı unutmuşum ekimin 20 sine kadar ki boşluklara da peşpeşe ya da aralıklı beni yazabilirsin bacımm ben müsait olurumm okuyabilirim..20 sinden sonra adetim gelir büyük ihtimalle...

canım bende arifeye kadar musaitim bayramda musait olamicam ise baslayincada okuyabilirmiyim onu bilmiyorum canım o yüzden istemiştim o günü sen bilirsin kuzum olmazsa bana sadece 14 ünü versin 1gün okuyayım yada bunu 2gün ben okuyayım sen bayramdan sonra alabilirsen al canm olmaz mı

UOTE=egunal;32074895]yaaa harika ama çok isterdim görmeyi totolarından ıssırırım ama onların ben...
kımıl kımıllar demek 2 tane olunca daha da bariz belli oluyordur hareketleri...
maşallah kuzulara maşallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
karnın düşmeyemi başladı az daha dayansınlar ama yaaa sıpalar o kadar ittirip kaktırırlarsa içerde düşerler tabii aşağı:1:
hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler canım ikiz gebeli sonuçta erken gelmeleri muhtemel zaten kritik dönemi geçtiler çok şükür..[/QUOTE]

Gerçekten mucize Güldenim Allahım sana da nasip etsin bu.mucizeyi tez vakitte ikisinin de kafaları uzun zamandır aşağıda popo ve ayaklar kaburga, mide bilumum iç organlarıma eziyet etmekle meşguller o kadar esneme hareketine karnımı düşürdü sıpalar dediğin gibi çok şükür riskli zaman geçti Allahım hayırlı vakitte kucağımıza almak nasip etsin.. SANA DA 4+1 EVINE 2+1 OLARAK DÖNMEYİ NASİP ETSİN. ..

İnşallah görüşürüz birtanem ben seni doğuma da bekliyordum teyzesi:1: Doğum fotoğrafçısı gelecek çok isterim olmanızı :16: Bütün sevdiklerimin o karede olmasını:16:

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BENİM PC VE NETTE SORUN VARDI O YÜZDEN BİR KAÇ GÜNÜDÜR GELEMEDİM (hoş kimsede merak etmemiş ya:14:) ÖZLEDİM SİZİ YAFFFFFFFFFF:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BENİM PC VE NETTE SORUN VARDI O YÜZDEN BİR KAÇ GÜNÜDÜR GELEMEDİM (hoş kimsede merak etmemiş ya:14:) ÖZLEDİM SİZİ YAFFFFFFFFFF:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

valla billa yemin ederim ki merak ettim ben seni:1: ama içimden merak ettim:1: yazmadım bi yerlere acaba noldu dedim yumiler gelişti opuya falanmı girdi dedim bi süre iç sesimle konuştum ama yazmadım bi yerlere işte...

valla billa yemin ederim ki merak ettim ben seni:1: ama içimden merak ettim:1: yazmadım bi yerlere acaba noldu dedim yumiler gelişti opuya falanmı girdi dedim bi süre iç sesimle konuştum ama yazmadım bi yerlere işte...

içinden merak edersen sorarlar işte:44::44::44: beni kimse merak etmemiş diye:50::50::50::50: ama yeterrrrrrrrrrrrrrr nirdesin gııı deseydin BENİ BİR TEK EGUNALİM MERAK ETMİŞ DERDİM :60::60:

Herhangi bir küçük fark yaratmak için bile hazırlık ve çok çalışma gerekir.....
Kin tutmayın.....Herkese nezaketle davranın....Karşılaştığınız sorunları birer fırsat olarak görün.....Şükredin.....Büyük hayalleriniz olsun....Küçük şeyleri dert etmeyin....Küçük şeyleri dert etmeyin....Küçük şeylerle mutlu olmayı sevin sevinin...Her şey için Mazeret bulmayın.....Mutlaka bir çözüm bulun vardır mutlaka......Şimdiyi yaşayın......Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın.....Sizin farklı bir birey oldugunuzu unutmayın...... Arkadaşlarınızı doğru seçin.......Yaptıklarınız için başkalarından onay aramayın siz inanın önce onaylayın.....Dinlemek için zaman ayırın......Hep doğruyu söyleyin.....Yalan söyliyecek nedenler oluşturmayın.....Yaşamınızla ilgili kontrolü elden bırakmayın.......Değiştirilemez olan şeyleri kabul edin.......Yaşşanan herşey yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor pişman olmak yerine olanlardan tecrübe dersler edının inanın ki bir dahakine daha az hatayla devam edeceksiniz yolunuza....KENDİNİZİ ÇOK SEVİN VE SIK SIK ÖDÜLLENDİRİN......(alıntı)

Herhangi bir küçük fark yaratmak için bile hazırlık ve çok çalışma gerekir.....
Kin tutmayın.....Herkese nezaketle davranın....Karşılaştığınız sorunları birer fırsat olarak görün.....Şükredin.....Büyük hayalleriniz olsun....Küçük şeyleri dert etmeyin....Küçük şeyleri dert etmeyin....Küçük şeylerle mutlu olmayı sevin sevinin...Her şey için Mazeret bulmayın.....Mutlaka bir çözüm bulun vardır mutlaka......Şimdiyi yaşayın......Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın.....Sizin farklı bir birey oldugunuzu unutmayın...... Arkadaşlarınızı doğru seçin.......Yaptıklarınız için başkalarından onay aramayın siz inanın önce onaylayın.....Dinlemek için zaman ayırın......Hep doğruyu söyleyin.....Yalan söyliyecek nedenler oluşturmayın.....Yaşamınızla ilgili kontrolü elden bırakmayın.......Değiştirilemez olan şeyleri kabul edin.......Yaşşanan herşey yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor pişman olmak yerine olanlardan tecrübe dersler edının inanın ki bir dahakine daha az hatayla devam edeceksiniz yolunuza....KENDİNİZİ ÇOK SEVİN VE SIK SIK ÖDÜLLENDİRİN......(alıntı)

çok güzel bi paylaşım yetercim :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X