• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi simsiki tutunu inşallah işlerim
cozulurken biraz kaliteleri düştü ama yapacak bişey yok 3unu birden koydu doktor saolsun

fundacim saolasin canm benim bide hayırlısıyla sonucu pozitif alırsak tamamdir:)
nafis kiz yok ben hatta bi ara donmus daha iyi tutuyo filan diye duymustum kalitesi dusmemustir insallah merak etme bide ikizi tutmustu ya sen de ben bununda tutucagini dusunuyorum insallahhhh

gulden duaya bende katilmaya karar vrdim nasil yapcaz sabaha karsi mi okicaz?

katıl tabisi bak ilk gebe haberimiz geldi bugün listedeki ELMAVETURTA arkadaşımız gebe tutunma günlerinde okumaya başlamıştık belkide etkisi oldu okumamızın :16:
sana yapılması gerekenleri özelden yazarım canımcım bi ara..

bende geldim:) hatta bizde geldik...

he valla bi geldin tam tamına 4 kişi:1:

hosgeldin cnm toplansak.bile az sonra herifler gelir dagilirizz ama gece bulusalim.

olsun azcık takılalım sonra gece toplaşalım sende o zaman nete telden değil pc den girki iki lafın belini kıralım artık..
ben daktır meselemle ilgili kararlarımı açıklayacam akşama:1:
basın toplantıma beklerim:1:

nafis kiz yok ben hatta bi ara donmus daha iyi tutuyo filan diye duymustum kalitesi dusmemustir insallah merak etme bide ikizi tutmustu ya sen de ben bununda tutucagini dusunuyorum insallahhhh

ınan bitanem çok farklı duygular.içindeyim hala inanamıyorum:)
ilaç tedavime bu sefer eklemeler yaptık canım transfer öncesi çok ilaç kullanmadım ama şimdi baya var canım
bu arada ben bantta kullanıyorum siz kullandinizmi ??

ınan bitanem çok farklı duygular.içindeyim hala inanamıyorum:)
ilaç tedavime bu sefer eklemeler yaptık canım transfer öncesi çok ilaç kullanmadım ama şimdi baya var canım
bu arada ben bantta kullanıyorum siz kullandinizmi ??

he ben kullandım bant benimkisi koli bandıydı o ay gebe kaldım ama tutmadı o kadarda iyi yapışkanı vardı halbuki:9::9::9:

katıl tabisi bak ilk gebe haberimiz geldi bugün listedeki ELMAVE

he valla bi geldin tam tamına 4 kişi:1:

olsun azcık takılalım sonra gece toplaşalım sende o zaman nete telden değil pc den girki iki lafın belini kıralım artık..
ben daktır meselemle ilgili kararlarımı açıklayacam akşama:1:
basın toplantıma beklerim:1:
cepten biraz bende katılırım toplantiniza
:34:
bu arada eveet 4kişiyim:52: dimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam :1:

cepten biraz bende katılırım toplantiniza
:34:
bu arada eveet 4kişiyim:52: dimii
bakalım kaç kişi kalicam canım..
ama karar aldım 12 gün hamile gibi davranicam :1:

tabikide hamilesin en az 2 si tutcak ahanda buraya yazıyorum gülden dediydi dersin:1:
gel sen şunu 10 gün yap 12 gün çok uzun yaw:27::27:
pazarlık payı varsa daha da pazarlık yaparım yani test günü konusunda:1:

he ben kullandım bant benimkisi koli bandıydı o ay gebe kaldım ama tutmadı o kadarda iyi yapışkanı vardı halbuki:9::9::9:

canım 2bant yapistirdim 2günde bir degistirecekmisim
estrofem sayısını 6 yaptı 8saat arayla 2tşer tane
crinone jel 2
coraspin folbiol
bide hibor kan sulandirici var canım baya ilacı:53:m var
transfer öncesinde toplam sadeve15 estrofem 1cirinone jel kullandım:1:

tabikide hamilesin en az 2 si tutcak ahanda buraya yazıyorum gülden dediydi dersin:1:
gel sen şunu 10 gün yap 12 gün çok uzun yaw:27::27:
pazarlık payı varsa daha da pazarlık yaparım yani test günü konusunda:1:

canım caktirma erken yapcam varsa kocise süpriz yapcam zaten:52:
inşallah dediğin gibi ikiz olur:)

canım 2bant yapistirdim 2günde bir degistirecekmisim
estrofem sayısını 6 yaptı 8saat arayla 2tşer tane
crinone jel 2
coraspin folbiol
bide hibor kan sulandirici var canım baya ilacı:53:m var
transfer öncesinde toplam sadeve15 estrofem 1cirinone jel kullandım:1:

iğne yok en önemlisi o bunlar vız gelir bizim gibilere:32::32::32:
alttan üsten daya ilacı ohhhh gelsin minnaklar...
bir sürü ilaç evet gerçekten ama dayancan artık canım yemene içmene dikkat et miden ilaçlardan hassaslaşabilir..

geçmişe bi bakıp kızlara cevap yazmam lazım kaç gündür ihmal ediyorum en azından bugün ki geçmişe bi bakayım özlemiştir kızlar şimdi beni mutlaka bişiler yazmışlardır bana:1::1::12:

Yaa bende fark ettim ama telefondan giriyorum :17: ondan şey oldu sen benim kızlarımı ye bizde seni yicez Gülden teyzee:9:

yicem tabii o kızların ben senin:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ben aranıza yeni katıldım. sebepsiz infertiliteyim 26 yaşındayım negatif bir aşılamam var. tecrübeli bayanlar sizce tüp bebek şansım yüksek olurmu? kasım ayında yediteope ünv. hast. cem fıçıcıoğlun da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.

hoşgeldin tatlım...
sebepsiz infertilite de şansın çok tabiki ama hiç belli olmuyor canım..
inşallah ilk denemende gelir meleğin..
her zaman bekliyorum yardımcı oluruz herşeyi sorabilirsin:16:

kizlar telden girince alintilarim bazen silinio o yuzden boyle yazicam...
oncelikle nafisim cok sevindim bebisleri almissin gobuse hayirli olsunnn ben inaniyirum olcak insallahhhh................
guldos pasan hastaymis gecmis olsun canim benim yigenim de sun ateslenmisti.okuldan mikroplari kapip kapip geliolar yanisira kardeslerine de bulastiriyolar... guldennn dun t..... nin hamilelik haberine o kadar sevindim ki yaaa anlatamam sana nasil heyecanla bekledim sonucunu sonucuda alinca rewmen tum gun etkiainde kaldim.siritarak.gezdim:)))) ..............
...

saol kuzucum aşkım bebeğim hasta iyi olur bir an önce inşallah:5::5::5:
gerçekten bende çok sevindim gebelik haberine...
darısı bize inşallah herkes birer birer gebe kalıyor artık bizede sıra gelmiştir inşallah..

Maşallah kuzuma:nazar::nazar: Valla çok zor zaman geçse de hayırlısıyla gelse kuzularım çok gergin, sinirli ve uykusuzum:27::37: İnşallah dediğin gibi olur Ayşegül şimdi bile 2 saatlik deliksiz uykuya hasretim:53:

sana kıyamam ben yaaaa..Bak kayıtlara geçsinnn ben en azından h.sonu sana ilkini alır gelirimmm biz kuzularla ilgileniriz sendee ohh miss uykunu çekersinnn sözzzzzzzzzz...

nafiyeeeeeeeee transferin hayırlı uğurlu olsun kuzummm inşş çok güzel haberlerle gelirsin..Mucizelerin bırakmasınlar hiç senii..

Selam kizlar ben gelene kadar herkez gitmis yine:19::19: yarin bu saatlerde kuzularimi gorucem insallah

Nafiye transferin yapilmistir canim hayirli olsun rabbim 9 ay ayirmasin gobusunden

Gulden canim gecmis olsun yegenler cok tatli oluyor insan hep gulsunler istiyor rabbim sifa versin

ay inanmıyorum yarın bu saatlerde kucağın dolu olacak:52::52::52::52:
çok duygulandım Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin:5::5::5:

Slm kızlar günaydın gerçi biraz öğlen oldu ama bugün 11 de uyandım iyikide uyanmışım yerimden kalkmamla tuvalete koşmam bir oldu ishal gibi olmuşum bi yerde okumuştum doğuma yakın gebeler ishal olurmuş iyice tırstım şimdi yarın doktora gitcez yine eşime söyledim oda yarın bebişi alcaz herhalde dedi deme öyle dedim biraz daha dursun dedim bakalım ne yesemde geçse bu ishal fikri olan varmı allahtan karın ağrım yok

patates haşla ye canımcım iyi gelir...

Back
X