- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
Hayırlı akşamlar arkadaşlar! Nasılsınız? Ben regl olacağım o nedenle ağrı sızı içerisindeyim. Bacaklarım çok ağrıyor. Kemiklerim... Özellikle kalça kemiğim. Sizin de oluyor mu böyle?
Benim de ilk denemem Anatolia'daydı. O doktorun adını bile anmak istemiyorum artık. Ona sorarsan hiç bir şeye gerek yok.
İnşallah bu defa olur. Bence coreaspirin alabilirsiniz. Benim doktorum onu hiç bir şeye bakmadan standart olarak veriyor. Ben de her gün hem gebelik öncesi için mutlvitamin hem omega 3 hem de omega 6 alıyorum :) Hatta coenzyme Q10 gibi bir antioksidan da alıyorum. Bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.
Ah canım inşallah!
Benim doktorum Acıbamdem'de. Ama laboratuvarları yok. Centrum ile anlaşmalılar. Yumurta toplama ve transfer orada olacak.
Sen ne aşamadasın canım?
slm bende sizin gibi durmadan araştıran biriyim bende ankara kimya mezunuyum... ilk tüp bebeği anatolia da yaptırdım negatifti hakan yaralı bana sadece kromozon testi yaptır dedi ben pıhtılaşmaya da baktıralım dedim gerek yok falan dedi .. ben durur muyum ona da baktırdım ve pıhtılaşma var homozigot şekilde yani muhakkak pıhtılaşma iğnesi kullanmam gerekiyo! geçen sene de ankalife yaptırdım tüp bebeği pıhtılaşma iğnesi kullandım hamilelik aşısı yapalım demişlerdi ama onu yapmadılar yine olumsuz.. bu kez zübeyde hanımda başladım doktordan habersiz kendi çapımda hergün 1 tane çocuk aspirini yutuyorumfolik asit kullan falan demedi ben kendim bi gün folik asit 1 gün B 12 alıyorum
doktorların bişi yapacağı yok kendi kendimin doktoru oldum
![]()
Benim de ilk denemem Anatolia'daydı. O doktorun adını bile anmak istemiyorum artık. Ona sorarsan hiç bir şeye gerek yok.
İnşallah bu defa olur. Bence coreaspirin alabilirsiniz. Benim doktorum onu hiç bir şeye bakmadan standart olarak veriyor. Ben de her gün hem gebelik öncesi için mutlvitamin hem omega 3 hem de omega 6 alıyorum :) Hatta coenzyme Q10 gibi bir antioksidan da alıyorum. Bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.
canım arkadaşım bende seni özledim arada bakıyorum neler yaptığını
hadi inşallah hayırlısı bakalım bence bu sefer gelecek bebişin canım
içini ferah tut çünkü bu tür hastalığı olup da çok kişi hamile kaldı
nerede başlıyorsun tedaviye merkezin neresi
inşallah sonuç hamiş kalırsın:26:
Ah canım inşallah!
Benim doktorum Acıbamdem'de. Ama laboratuvarları yok. Centrum ile anlaşmalılar. Yumurta toplama ve transfer orada olacak.
Sen ne aşamadasın canım?