• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla ben bi kere gittim maça dahada gitmem pek bana uymadı o ortam canım :20::20::9::9::9:
sende iyiki gitmemişin bu gün gerçekten çok ciddi olaylar olmuş arada kaynardın ALLAH korusun :5::5::5::5::5:

Canım ben evlenmeden önce kızlı erkekli çokkk giderdik maça çok maceralarım vardır gerçektenn:9::9::9: bir keresinde gol atmıstık zıplarken iki koltugun arsına düştüm U şeklinde skl klıcaktım az kal bizimkiler sevinçten zıplamaktan beni yerde sonradn gördülerr çok agladım güldüm falan o sene dalga konusu olmustumm:9::9::9::9::9: bundan 6 sene önce sahaya atlıyan kişide benim agbim olur kendileri:9::9::9::9: yaka paça polisler sahadan alıp dayga götürmüşlerdi:9::9::9::9::9: evlendikten sonr 3,4 kez falan gittim canım ama beşiktaş aşıgıyımmm:16::16::16:

Canım ben evlenmeden önce kızlı erkekli çokkk giderdik maça çok maceralarım vardır gerçektenn:9::9::9: bir keresinde gol atmıstık zıplarken iki koltugun arsına düştüm U şeklinde skl klıcaktım az kal bizimkiler sevinçten zıplamaktan beni yerde sonradn gördülerr çok agladım güldüm falan o sene dalga konusu olmustumm:9::9::9::9::9: bundan 6 sene önce sahaya atlıyan kişide benim agbim olur kendileri:9::9::9::9: yaka paça polisler sahadan alıp dayga götürmüşlerdi:9::9::9::9::9: evlendikten sonr 3,4 kez falan gittim canım ama beşiktaş aşıgıyımmm:16::16::16:

ayy gece gece beni güldürdün canım yaa :9::9::9::9:
ALLAH da seni güldürsün
siz ailecek macera seversiniz galiba canım ne güzel valla:34::34:
bende çok severim çoçukluğumdan beri beşiktaş babam sağolsun beni fanatik yaptı :9::9::9:

ayy gece gece beni güldürdün canım yaa :9::9::9::9:
ALLAH da seni güldürsün
siz ailecek macera seversiniz galiba canım ne güzel valla:34::34:
bende çok severim çoçukluğumdan beri beşiktaş babam sağolsun beni fanatik yaptı :9::9::9:

Bizz mahallece,sülalece beşiktaşlıyız benim küçük kızkardeşik 6 sene önce beşiktaş mçında buldu kocsını suan 3,5 yıllık evliler çokk mutlulr canımmm :9::9::9::9::9: annem babam krsı çıktı maçta buldugun damdan kocmı olur dediler :9::9::9::9: ama onlar pest etmedi direndiler,evlendiler çokk şükür çokk mutlularrr:9::9::9:

Bizz mahallece,sülalece beşiktaşlıyız benim küçük kızkardeşik 6 sene önce beşiktaş mçında buldu kocsını suan 3,5 yıllık evliler çokk mutlulr canımmm :9::9::9::9::9: annem babam krsı çıktı maçta buldugun damdan kocmı olur dediler :9::9::9::9: ama onlar pest etmedi direndiler,evlendiler çokk şükür çokk mutlularrr:9::9::9:

ooooo maşallah canımm kardeşinde iyi bulmuş onların çocuklarda artık bi beşiktaş maçında bulurlar birilerini
sizin sülalenin gençleri evlenmeye karar verince gitsinler bi maça iş tamam
bide derbi maçı olursa ooooo o zaman bulunan adaylar tadından yenmez :9::9::9::9::9::9:

ooooo maşallah canımm kardeşinde iyi bulmuş onların çocuklarda artık bi beşiktaş maçında bulurlar birilerini
sizin sülalenin gençleri evlenmeye karar verince gitsinler bi maça iş tamam
bide derbi maçı olursa ooooo o zaman bulunan adaylar tadından yenmez :9::9::9::9::9::9:

Böyle işte şekerimmmm çok şükür evlilikden öncesi ve sonrsı haytımda çok degişiklik olmadı eşimde benim semtimde oturdugu için ybncılık çekmedik ortam ve çevre aynı olunca zor olmadı bizim için evlendik 6 sene anadolu yaksında oturduuk,daha sonr eşimde bende avrupa yakasında iş bulunca tekrar eski semtimize geri dönüş yaptım annemlere,arkadaşlrım,akrbrım herkese herşetye yakınlaştım çokk şükürrr mutluyummm çevremde benim kotülügümü istiyecek insan oldugunud düşünmüyorm açıkcası,çok pozitifim kimsenen kötülük görrmüyecekmişim gibi bir yaşam tarzım düşüncem var açıkcsı böyle yani tatlımmmm :16::16:

Böyle işte şekerimmmm çok şükür evlilikden öncesi ve sonrsı haytımda çok degişiklik olmadı eşimde benim semtimde oturdugu için ybncılık çekmedik ortam ve çevre aynı olunca zor olmadı bizim için evlendik 6 sene anadolu yaksında oturduuk,daha sonr eşimde bende avrupa yakasında iş bulunca tekrar eski semtimize geri dönüş yaptım annemlere,arkadaşlrım,akrbrım herkese herşetye yakınlaştım çokk şükürrr mutluyummm çevremde benim kotülügümü istiyecek insan oldugunud düşünmüyorm açıkcası,çok pozitifim kimsenen kötülük görrmüyecekmişim gibi bir yaşam tarzım düşüncem var açıkcsı böyle yani tatlımmmm :16::16:

ne mutlu o zaman sana canım maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende çok şükür eşimden,ailemden ve dostlarımdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum
tek eksiğimiz aşkımızın meyvesi bide bebişimiz olsa hayırlısıyla herşey tamam
RABBİM hakkımızda hayırlısını versin her zaman kimsenin ağsının tadını huzurunu bozmasın
eşim her zaman RABBİM huzurumuzu bozmasın bu güzel evimize bide bebiş nasip etsin der benimde çok hoşuma gider
ama herşey isteyince olmuyo :31::31::31::31::31:

ne mutlu o zaman sana canım maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende çok şükür eşimden,ailemden ve dostlarımdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum
tek eksiğimiz aşkımızın meyvesi bide bebişimiz olsa hayırlısıyla herşey tamam
RABBİM hakkımızda hayırlısını versin her zaman kimsenin ağsının tadını huzurunu bozmasın
eşim her zaman RABBİM huzurumuzu bozmasın bu güzel evimize bide bebiş nasip etsin der benimde çok hoşuma gider
ama herşey isteyince olmuyo :31::31::31::31::31:

Duygu ve düşüncelerimiz aynı çokkk şükür canım bizimde eksigimiz aşkımıızn meyvesi Rabbim nsip ederse olur İNŞALLAH hepimizde belki vkti zamanı vr diyoruz belki nasip kısmet diyoruz yaşayıp görecegiz İNŞLLAHHH :38:

Duygu ve düşüncelerimiz aynı çokkk şükür canım bizimde eksigimiz aşkımıızn meyvesi Rabbim nsip ederse olur İNŞALLAH hepimizde belki vkti zamanı vr diyoruz belki nasip kısmet diyoruz yaşayıp görecegiz İNŞLLAHHH :38:

Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inş canım :16::16::16::16:
bazen çok bunalıyorum herşeye herkese kızıyorum ama sonuç değişmiyo :20::20::20::20:
en iyisi dua ve şükür en azından ruhun dinleniyo :34::34::34:
en kısa zamanda bebişlerimiz çifter çifter gelir inşallah :16::16::16::16:
canım ben kaçıyorum ii geceler tatlı rüyalar :38::38::38::38::38::38::38::38:

Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese içinde bizede nasip etsin inş canım :16::16::16::16:
bazen çok bunalıyorum herşeye herkese kızıyorum ama sonuç değişmiyo :20::20::20::20:
en iyisi dua ve şükür en azından ruhun dinleniyo :34::34::34:
en kısa zamanda bebişlerimiz çifter çifter gelir inşallah :16::16::16::16:
canım ben kaçıyorum ii geceler tatlı rüyalar :38::38::38::38::38::38::38::38:

Aminn canım bende kaçıyorum görüşmek üzeree:16::16::16:

canım mesaj atmıstım sana gördünmü geri dönüş yapmadın galiba da ondan sordum:44:

Eki Görüntüle 809741

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]KİŞİ
SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA SAYISI[/TD]
[TD="align: center"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]millstone[/TD]
[TD="align: center"]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya[/TD]
[TD="align: center"]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]24 EYLÜL 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]25 EYLÜL 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]26 EYLÜL 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]27 EYLÜL 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]sultan33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]28 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]julietta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]29 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]30 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]1 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]2 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]gökyüzü3434[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]3 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]4 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]nfy_9185[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]5 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]benancan[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]hatres[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]highchemist[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]amayaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD="align: center"]ELMAVETURTA[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]SEN_KOLİK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD="align: center"]burcin4054[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]hasretim_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]TOPLAM:15[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NOT: Okuyanlar okuduklarında ertesi gün bana bilgi verirlerse sevinirim.

günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Slm kızlar paraya ihtiyac olmazmı bebek için laIm tabi ama ihtiyacımız yok sen çalışma diyor kolum böyleyken işten çıkardılar bide çagırıyolarmı diyor gitme diyor göndermiyor bende başka iş BAKARIM hastanede FELAN sigortalı olur hem yakın hastaneler BNA bu arada liseyi bitirmek için kayıt oldum kızlar inş muhasebe ve finansman alanı bölümüm kendimi geliştirip iyi bi işim olur ne güzel diye düşünüyorum bi arada kontorole gideyim adetim yine düzensiz rabbim hepimzin yardımcısı olsun inş allh büyüktür kızlar hayırlısı neyse o olsun:40:

Slm kızlar paraya ihtiyac olmazmı bebek için laIm tabi ama ihtiyacımız yok sen çalışma diyor kolum böyleyken işten çıkardılar bide çagırıyolarmı diyor gitme diyor göndermiyor bende başka iş BAKARIM hastanede FELAN sigortalı olur hem yakın hastaneler BNA bu arada liseyi bitirmek için kayıt oldum kızlar inş muhasebe ve finansman alanı bölümüm kendimi geliştirip iyi bi işim olur ne güzel diye düşünüyorum bi arada kontorole gideyim adetim yine düzensiz rabbim hepimzin yardımcısı olsun inş allh büyüktür kızlar hayırlısı neyse o olsun:40:
canım benm ne diyelim hakkında hayırlısı olsun zaten bebişler için herşeye katlanmıyomuyuz:31:

Back
X