• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benm ne diyelim hakkında hayırlısı olsun zaten bebişler için herşeye katlanmıyomuyuz:31:

:13:aynen öyle CANIM rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bigun umut işte olmadan yaşanmaz şu öğrenciliğim aktif olsaydı iyi olacaktı kitapları alıp çalışmaya başlardım:39:

:13:aynen öyle CANIM rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bigun umut işte olmadan yaşanmaz şu öğrenciliğim aktif olsaydı iyi olacaktı kitapları alıp çalışmaya başlardım:39:
oyalanacak bişeyler bul kendine cidden baska türlü geçmiyo:31:

Günaydın kızlar! Dün ilk lucrinimi yaptım. Resmi olarak tüp bebişe başlamış bulunuyoruz. Allah benim ve hepimizin hakkında hayırlısını eylesin inşallah.

Canım sen nasılsın? Özledim valla.
İlk şoku atlattım. Tedavide aspirin ve prednol kullanacaktık zaten bir şey değişmiyormuş. Ama hamile kalırsam başka bir iğne kullanmam gerekecekmiş. Artık gereken neyse yapacağız napalım :)

Canım selam sanırım aynı zaman başlıyoruz tedaviye. Hayırlı olsun seninki de.

Eguu selam. Ne buhar tedavisi bu. Ben de yapıyorm ama aynı şey mi bilemedim :52:

canım arkadaşım bende seni özledim arada bakıyorum neler yaptığını
hadi inşallah hayırlısı bakalım bence bu sefer gelecek bebişin canım
içini ferah tut çünkü bu tür hastalığı olup da çok kişi hamile kaldı:34:
nerede başlıyorsun tedaviye merkezin neresi
inşallah sonuç hamiş kalırsın:26:

Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz bebişimle boş boş oturuyoruz cumartesi pazar temizliklerim bitti evimide ilaçlattım daha halılarımı yazmadım sadece ütüm kaldı onuda akşam eşim gelince yavaş yavaş yapcam ondan sonra beklicez bebişimi artık:49:

Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz bebişimle boş boş oturuyoruz cumartesi pazar temizliklerim bitti evimide ilaçlattım daha halılarımı yazmadım sadece ütüm kaldı onuda akşam eşim gelince yavaş yavaş yapcam ondan sonra beklicez bebişimi artık:49:
canım cok yorma kendini onlar yavas yavas olur inşallah hadi hayırlısıyla kurtul bir an önce:16::16:

Keşke benimde donmuşlarım olsaydı bebişimin kardeşini alırdım sana 2 tanemi koncak canım ikiz olurlar inşallah:49:
evet kuzum iki tane koyulacak nasipse:49::49::49::49: haftaya göbüşüme alcam bebişlerimi belkide 20 gün sonrada böyle olmaya baslıcam:52::52:

günaydıın sekerim:16::16:
ne işi gücü bakalım bu ev işlerimi yoksa:31:

ev işlerim var halıları yıkamaya vercem ama yarın vercem sanırım bi yerden başlayım temizlemeye dedim telefonla konuşma günüm sanırım bi türlü başlayamadım:1:

egunal okuyanlardan da sen den de Allah razı olsun çok güzel liste olmuş

saol benancan cım gerçekten güzel oldu liste başladık sonunuda görelim inşallah..
41 i tamamlarsak çok güzel olacak Allahın izniyle..

Slm kızlar paraya ihtiyac olmazmı bebek için laIm tabi ama ihtiyacımız yok sen çalışma diyor kolum böyleyken işten çıkardılar bide çagırıyolarmı diyor gitme diyor göndermiyor bende başka iş BAKARIM hastanede FELAN sigortalı olur hem yakın hastaneler BNA bu arada liseyi bitirmek için kayıt oldum kızlar inş muhasebe ve finansman alanı bölümüm kendimi geliştirip iyi bi işim olur ne güzel diye düşünüyorum bi arada kontorole gideyim adetim yine düzensiz rabbim hepimzin yardımcısı olsun inş allh büyüktür kızlar hayırlısı neyse o olsun:40:

en güzeli liseyi bitirme girişimin olmuş çok sevindim bu habere...
sonrasında iş güç daha kolay bulunur zaten..
hakkında hayırlı olanı versin Rabbim..

ev işlerim var halıları yıkamaya vercem ama yarın vercem sanırım bi yerden başlayım temizlemeye dedim telefonla konuşma günüm sanırım bi türlü başlayamadım:1:
.
ben yıkamadım bu sene halılarımı canım evde durulmadı hiç batmadı diye yıkamadım bide makinayla yıkadım 1 kez ondan kirli değildi bi kere daha makinayla yıkayım pazar diyorum :31:
hadi sana kolay gelsin o zaman şekerm:16::16:
bide o telefondakilere söyle cok tutmasınlar senii işlerine bak:1:

neredesin sen topik takıldı kaldı sen olmayınca :16::16::16::16::16::16::16::16:bende şimid çıkıyorum hemşiremle vuslata :1:

hesapta olmayan işlerim çıktı canım ondan şeyedemedim bi türlü:1:
demek hemşirenle buluşma vakti napıyoruuzzzz derin derin nefes alıyoruuzzzz hooopppp bitti:1:

ben elif arkadaşlar.aranıza alırmısınız beni de ..

hoşgeldin tatlım...
topik bugün tenhaydı sende kötü zamanda gelmişsin yeter arkadaşımızın dışında karşılayan olmamış seni..
yarın inşallah muhabbet ederiz:16:

Back
X