ayy pardon canım ben sara yazdı sandım bian.nasıl vericez semuşum?
ne güzel şeyler yapmışsın cnm ellerine sağlık vallahi harika görünüyorlarr
ben geldim geçmişten okuya okuya cevap yazarak herkes nereye kayboldu arkadaş kendi kendime yazıyorumm sayfada:44::44::44:
ben de çıkayım barii...bu gece uykumu alıiim de yarın gece dua sırası bende...üstüne sabah da karşıya geçecem kocişin muayenesi var....Allah rahatlık versin ekşıncı hatunların Gecesini bereketlendirsinhayırlı sağlıklı evlatlarınız olsunn
aaaaa nereye gittinizben kaçtım kızlar dua da ilk gecemiz millstone arkadaşımız hepimizin ismini sayarak duamızı yapacak Rabbim kabul etsin
iyi geceler...
sara beim diyet yapabilmem için öğun öğün önüme yemeğimin verilmesi lazım yoksa kendi kendime yapamıyom yaaa..aslında yediklerimizi ve ekmeği azaltsak o bile bişe.
benimde kilo vermem lazım canım ama her gün diyete niyet ediyorum niyetten öteye gitmiyo
iyi geceler canım naber?Iyi geceler kizceler:)
Hadi bi iyi gecelerde benden gelsin bakalım:)
hopppppppp hadi gelsin bakalım:))))))) benden de sana bi tane nbr gelsin.
geçmiş olsun cnm .. iyiyim ben de bugün hamama gittik keselendim , masaj yaptırdım kuş gibi hafifledim valla uykum da var ama nedense ısrarla direniyorum:))iyi sayılırım canım idrar yollarımda sorun var biraz dr ilaç verdi bakalım nasıl olacak.Senden naber iyisin dimi canım?
geçmiş olsun cnm .. iyiyim ben de bugün hamama gittik keselendim , masaj yaptırdım kuş gibi hafifledim valla uykum da var ama nedense ısrarla direniyorum:))
gülü ben lahana diyeti yapıyorum büyük rahatlık bir düdüklü tnecere lahana çorbasını bir hafta yiyorumm ne yicem dedi yok arada da bişr gün sebze bir gğn meyve bir gün et izni falan var bişr gün muzla süt serbest bir gün de papates yiyebiliyosun netten yaz lahana diyeti diyee ..ben geçende yaptım 5 kilo verdim o kilala duruyorum geri al almadım dikkat etmediğim halde çok şükürayy pardon canım ben sara yazdı sandım bian.nasıl vericez semuşum?
iyi geceler güzellikk bayıldım prenseslerin ciicşlerine paylaş da kızlar da görsünlerIyi geceler kizceler:)
aaaaa nereye gittiniz(((( iki lafın belini kırıcıydıkk ( ii geceler canoşlar duaların kabul olsun inşallah..
sara beim diyet yapabilmem için öğun öğün önüme yemeğimin verilmesi lazım yoksa kendi kendime yapamıyom yaaa..aslında yediklerimizi ve ekmeği azaltsak o bile bişe.
ayy valla canım pismişim de haberim yokmuş kız iki ton açılmıtır rengim:))doğumdan sonra gidersin cnm merak etme.Offff harika bişey ya ne iyi yapmışsın canım gevşemiştir vücudun.Darısı başıma olsun ne diim yani.
hıı sen lahana yapıosun onu yapapam canoş da dur o ayran detoksunu araştırım ben..gülü ben lahana diyeti yapıyorum büyük rahatlık bir düdüklü tnecere lahana çorbasını bir hafta yiyorumm ne yicem dedi yok arada da bişr gün sebze bir gğn meyve bir gün et izni falan var bişr gün muzla süt serbest bir gün de papates yiyebiliyosun netten yaz lahana diyeti diyee ..ben geçende yaptım 5 kilo verdim o kilala duruyorum geri al almadım dikkat etmediğim halde çok şükür
iyi geceler güzellikk bayıldım prenseslerin ciicşlerine paylaş da kızlar da görsünler
ben öle onu azaltiim bunu az yyeim derken olmuyo..ne yicem belli olacak yoksa ayarım yok benimm...bir de ayran detoksu var 2 günlük ayran çorbasıı o da güzel oluyor serin serin misss gibi
gülü ben lahana diyeti yapıyorum büyük rahatlık bir düdüklü tnecere lahana çorbasını bir hafta yiyorumm ne yicem dedi yok arada da bişr gün sebze bir gğn meyve bir gün et izni falan var bişr gün muzla süt serbest bir gün de papates yiyebiliyosun netten yaz lahana diyeti diyee ..ben geçende yaptım 5 kilo verdim o kilala duruyorum geri al almadım dikkat etmediğim halde çok şükür
iyi geceler güzellikk bayıldım prenseslerin ciicşlerine paylaş da kızlar da görsünler
ben öle onu azaltiim bunu az yyeim derken olmuyo..ne yicem belli olacak yoksa ayarım yok benimm...bir de ayran detoksu var 2 günlük ayran çorbasıı o da güzel oluyor serin serin misss gibi
guldencim cepten bakiyodum dualari dağıttığını gördüm 1günde bana ver canım..
hepinize hayırlı pazarlar yarın görüşürüz inşallah..
biz kocisle bugün gezmeye gidecekmisiz süpriz yaptı bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?