Tüp Bebek Günlüğümüz !

bir saat yemek arası veriyorum kızlarrr...ay tamda toplaşmıştık yaaaaa....
hemen gelicem

canim benim daha senin yasin cookkkkkkkkkkkk genc iyi olursun allahin izniyle allah bagislasin birde oglun var masallah,benimde bir kizim var4bucuk yasinda rabbim yavrularimiza uzun omurlar versin,burda olmayan arkadaslarimizada insallah hayirlisiyla nasip etsin,burda bi arkadasimiz pozitif olsa ben cok seviniyorum kendim gibi o yuzden devamli topigi takip ediyorum bana pozitif enerji veriyor.

Gulin1 Canim bebisini kayip etmissin coooook uzuldum ins birdanki denemem son olur ve bebisini kavusursun. Papatya4242 Canim insallah bebisin seninledir ne olur uzulme keseyi insallah gorursun ve bebisinin Kalb Atisinida duyarsin insallah fulya41 Canim istersen Biraz Daha Bekle insallah bebis tutunmustur Minecan77 gECMIS olsun Canim kendine Iyi bak lutfen sizin oralar COk ins Bir an once iyilesirsin tatluuuum. Turginur tatluuuum bencede hemen doktora bi gorun Baharsuuuuu Nisan Sana Hügelzug gelir ve bebisini kavusursun cigerim Gecmisi okuyarak geldim Icin hepinize ayri ayri yazamadim cicilerim

masallah kizlar topigi takip etmek guclesti haliyle bi yemek yapmaya gidiyorum geri geldigimde haydeeeeeeeeeeeee almis basini gitmis sayfalarrrrrr masalahhhh masallaahhhhhhhhhhhhhhh

inanin kizlar sizin yuzunuzde konu komsu gormuyoruz hic ihtiyac duymuyorum sayenizde burda hepimizin gonlu bir sorunumuz bir biz bizi anlariz gerisi bos,kendimi burda cokkk rahat hissediyorum bi o kadar da bilgim kulturum artiyor masallah sayenizde

bol bol bollllll şanslar hayatımmmm benimmmmmm allahım güzel haberler duymanı saglasın ıns cnm.

haha tabi sende biliyon kızım evde kalır dıyon yanı

canım benim ALLAH işini rast getirsin herşey yolunda gitsin hayırlı haberlerle gel inşallahhh..sen gelene kadarda ben işlerimi bitireyim...

TEŞEKKÜRLER.... yüreği güzel arkadaşlarım.....

Tatluuuuum hosgeldin nasilsin gecmisi okuyon Biliyom bende okudumda oyle geldim sayfalar masallah ucmus yine

inanin kizlar sizin yuzunuzde konu komsu gormuyoruz hic ihtiyac duymuyorum sayenizde burda hepimizin gonlu bir sorunumuz bir biz bizi anlariz gerisi bos,kendimi burda cokkk rahat hissediyorum bi o kadar da bilgim kulturum artiyor masallah sayenizde

Dogru diyorsun valla Bide Bagimli olduk

canım akşamın güzel olsun... maya tüp ü sormuşsun hemen söleyim çok önerilen bir yer değil ben araştırırken pek tavsiye etmediler. ben kendim için ararken en son iki dr.a inmişti seçeneğim biri tedavi olduğum başkent hstn hulusi bey bir diğeri hs klinik hakan şatıroğlu.
bu aralar birde hrs var çok konuşulan onlarda da ımsı tekniği varmış.
bu arada bizim sorunumuzda sperm azlığı ve özellikle ileri hareketlinin az olmasıydı.

Canikooooooom Sen memorialden vazmi gectin ne zaman basliyacan tedaviye karar verdinizmi ??????? Ben martta basliycam Allah Izin verirse

ekincim geçmiş olsun..... sende benim gibi hastalıktan kurtulamayanlardansın... gribi atlatalı bi ay olcak hala habire hastalanmaya meyilliyim gülden okuyunca o kadar gezerseniz normal dicek:)))))) kış günü ne diye bahçe yıkıyon hemde tedavi öncesi.. senin kendine dikkat etmen gerekir. çabucak iyileşmeni dilerim güzel arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…