Nice 100. sayfalara hep beraber, bol hamişliii diyorumm halay kuruyorummmm
Insallah insallah gecmisi okudumda geldim gozletimden agridi valla hadi bende halay cekeyimNice 100. sayfalara hep beraber, bol hamişliii diyorumm halay kuruyorummmm
Öyle deme yaa pill falan..Bittiyse şarrjj ederizzzzzzzzz..Üzülme sen inan bu tüplerin tıkalı olması çokk büyük bir problemm değill.Bak bana 26 yaşında acaba erken menopozmu diye uğraşıyorummm..Rezerv azlığı bir yandan,erkekn infertilitesi bir yandannn..O yüzdenn beterin beteri var dee vallaa.Olucak inşş ben çok inanıyorumm.
bol bol bollllll şanslar hayatımmmm benimmmmmm allahım güzel haberler duymanı saglasın ıns cnm.
haha tabi sende biliyon kızım evde kalır dıyon yanı
canım benim ALLAH işini rast getirsin herşey yolunda gitsin hayırlı haberlerle gel inşallahhh..sen gelene kadarda ben işlerimi bitireyim...
iyi şanslar canım sana..gelince haber verr..herşey yolundadır zaten eminimm
canım kıyamam ya canını sıkma bebişlerinide üzmebence görememiştir dr.kan verdin mi peki?dualarım seninle ama sen böle yaparsan olmaz üzme kendini lütfennn....ağlama ama nolursunnn...
eger ben hamile kalırımda beni böyle nazlamazsanız naparaım ben sizi
bol şans canım inşallah sonucun iyi çıkar dualarımız seninle
geçmiş olsun canım atlatamadın şu kulak ağrısını ya ssz ssz
canım beni özlemeniz sevindirdi çok ama çok teşekkür ederim
inanin kizlar sizin yuzunuzde konu komsu gormuyoruz hic ihtiyac duymuyorum sayenizde burda hepimizin gonlu bir sorunumuz bir biz bizi anlariz gerisi bos,kendimi burda cokkk rahat hissediyorum bi o kadar da bilgim kulturum artiyor masallah sayenizde
TEŞEKKÜRLER.... yüreği güzel arkadaşlarım.....
Tatluuuuum nasilsin gunun nasil gecti anlat
canım akşamın güzel olsun... maya tüp ü sormuşsun hemen söleyim çok önerilen bir yer değil ben araştırırken pek tavsiye etmediler. ben kendim için ararken en son iki dr.a inmişti seçeneğim biri tedavi olduğum başkent hstn hulusi bey bir diğeri hs klinik hakan şatıroğlu.
bu aralar birde hrs var çok konuşulan onlarda da ımsı tekniği varmış.
bu arada bizim sorunumuzda sperm azlığı ve özellikle ileri hareketlinin az olmasıydı.
Nasil olur Ben nasil kacirdim Cepten okudum Icin atlamisim tuhhhh Dur bakmam Lazim tebrik Ederim Canim cigerim Dur bakiyimda geleyimselocanım aslında sana küserdim ama çok mutluyum o yüzden küsmüyom 3 yada 5 sayfa önce yazdım hatta bebişimin resmini koydum.
ya kızlar yine grip oluom galibahalsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?