selam arkadaşlar nasılsınızz bi durgunluk var sanki topikte ben dün hiç giremedim alışveriş manyağı oldum dün bi sürü şeyler aldım kendime ben çok kilo aldım yaa ilaçlar beni mahvetti bedenime uygun doğru dürüst bişe bulamadım resmen
naberrr cicimmm...millstone sen ben temizliklerimizi bitirdik hafta boyunca rahat ederiz artık
güzel arkadaşlarım ben geldim yemek işini halletmem gerektiği için yazamadım. bebişimi gördüm tosun gibi maşallahama nasıl hareketli anlatamam.. eller..ayaklar hiç durmadan sallanıyo resmen bize doğru döndüğünü gördük, gözçukurlarını ağzını... ALLAHım sen ne büyüksen ben izlerken kendimden geçtim dr.un dediği hiçbişeyi anlamadım:)) ama çok şükür ölçümler normal çıktı kan testi de bir hafta sonra çıkıcak. rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu.. Eki Görüntüle 341319
offf mükemmel bir şey gözün aydın akasyacım..
sag ol canim ama elimize bi rapor vermediler burda,ben uyandiktan sonra iki doktor geldi ve laporoskopi sonucu her iki tupumunde tikali oldugunu dogal yolla hamile kalamiycagimi ancak tup bebek le cocuk sahibi olabilecegimi soyledi,iste bu canm napalim hakkimda hayirlisineyse o olsun,ben bunu bilmeden dogum kontrol haplarini kullanmisim oysaki benim pilim bitmis.
ya kızlar yine grip oluom galibahalsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee
Canım henüz özel mesaj atamıyorum. İlgin için teşekkürler canım. Çok şükür bir daha tekrarlamadı. Yatıyorum bütün gün her yerim ağrıdı yatmaktan.Sanada geçmiş olsun canım parmağın umarım biraz olsun geçmiştir.:129:
çok hamaratızz ya kahretsinneet bu hafta içi rahatız artık.ama yorulmuşum yaa..kızlardan haber yok mu daha merak ettim??
Canım henüz özel mesaj atamıyorum. İlgin için teşekkürler canım. Çok şükür bir daha tekrarlamadı. Yatıyorum bütün gün her yerim ağrıdı yatmaktan.Sanada geçmiş olsun canım parmağın umarım biraz olsun geçmiştir.:129:
ya kızlar yine grip oluom galibahalsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?