Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nasilllllllll tatluuuuuuum kac Kilo kac gunde aldin

ya kızlar yine grip oluom galibahalsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee

Canım gece yazmışsın ama misafir vardı bilgisayar açık durdu ama giremedim o yüzden yazdıklarınıda görmedim.Kıyamam hamişe. Kızmaaa amaaa yaaa

naberrr cicimmm...millstone sen ben temizliklerimizi bitirdik hafta boyunca rahat ederiz artık

Canım henüz özel mesaj atamıyorum. İlgin için teşekkürler canım. Çok şükür bir daha tekrarlamadı. Yatıyorum bütün gün her yerim ağrıdı yatmaktan.Sanada geçmiş olsun canım parmağın umarım biraz olsun geçmiştir.:129:

bende tüp bebek tedavisine başlamak için ilk görüşmeye gitmiş biriyim. bizim sorunumuzda erkek infertilitesi.. 3.5 senedir bebek istiyoruz fakat olmadı.. şimdi tüp bebek hazırlığı yapıyoruz.. nisanda tüp bebek tedavisine başlayıp mayıs ayında embriyo konsun istiyorum.. bakalım hayırlısı...benide aranıza alırsanız çok sevinirim... sizleri geçmişe bakarak biraz tanımaya çalıştım.. gerçi ilk sayfa bile yetiyor.. güzel bir topik olmuş gerçekten...

güzel arkadaşlarım ben geldim yemek işini halletmem gerektiği için yazamadım. bebişimi gördüm tosun gibi maşallah ama nasıl hareketli anlatamam.. eller..ayaklar hiç durmadan sallanıyo resmen bize doğru döndüğünü gördük, gözçukurlarını ağzını... ALLAHım sen ne büyüksen ben izlerken kendimden geçtim dr.un dediği hiçbişeyi anlamadım:)) ama çok şükür ölçümler normal çıktı kan testi de bir hafta sonra çıkıcak. rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu..

offf mükemmel bir şey gözün aydın akasyacım..

Öyle deme yaa pill falan..Bittiyse şarrjj ederizzzzzzzzz..Üzülme sen inan bu tüplerin tıkalı olması çokk büyük bir problemm değill.Bak bana 26 yaşında acaba erken menopozmu diye uğraşıyorummm..Rezerv azlığı bir yandan,erkekn infertilitesi bir yandannn..O yüzdenn beterin beteri var dee vallaa.Olucak inşş ben çok inanıyorumm.

yapma yaaaa bi kurtulamadın ama virüsede hak vermek lazım bulmuş güzel hatunu niye bıraksınki

biliyorum canım iyi olmanıza çok sevindim...parmağım daha iyi iş gücü kaybım devam etsede işlerimi bitirdim neyseki afferin banaaaa

çok hamaratızz ya kahretsinneet bu hafta içi rahatız artık.ama yorulmuşum yaa..kızlardan haber yok mu daha merak ettim??

evet kahretsin yapcak bişey yok kabul etmek lazım hamarat olmak zor zanaat

EGUNAL yeni topigimiz hayırlı olsunbenim temizlik misafir derken baya sayfa birkmiş bu arada
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Hayırlı güzel haberler alır ve verirsiniz inş.

Canımmmm iyi olmana çoook sevindimm..Rabbim bir daha yaşatmasın diyorummm..

Ahh canımm benimm yaaaaaaaaaaaaaaa.Egunala katılıyorumm buldu senin gibi hatunu virüste vazgeçemiyor ne yappsınn ablasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…