güzel arkadaşlarım ben geldim yemek işini halletmem gerektiği için yazamadım. bebişimi gördüm tosun gibi maşallahama nasıl hareketli anlatamam.. eller..ayaklar hiç durmadan sallanıyo resmen bize doğru döndüğünü gördük, gözçukurlarını ağzını... ALLAHım sen ne büyüksen ben izlerken kendimden geçtim dr.un dediği hiçbişeyi anlamadım:)) ama çok şükür ölçümler normal çıktı kan testi de bir hafta sonra çıkıcak. rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu.. Eki Görüntüle 341319
güzel arkadaşlarım ben geldim yemek işini halletmem gerektiği için yazamadım. bebişimi gördüm tosun gibi maşallahama nasıl hareketli anlatamam.. eller..ayaklar hiç durmadan sallanıyo resmen bize doğru döndüğünü gördük, gözçukurlarını ağzını... ALLAHım sen ne büyüksen ben izlerken kendimden geçtim dr.un dediği hiçbişeyi anlamadım:)) ama çok şükür ölçümler normal çıktı kan testi de bir hafta sonra çıkıcak. rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu.. Eki Görüntüle 341319
canim benim daha senin yasin cookkkkkkkkkkkk genc iyi olursun allahin izniyle allah bagislasin birde oglun var masallah,benimde bir kizim var4bucuk yasinda rabbim yavrularimiza uzun omurlar versin,burda olmayan arkadaslarimizada insallah hayirlisiyla nasip etsin,burda bi arkadasimiz pozitif olsa ben cok seviniyorum kendim gibi o yuzden devamli topigi takip ediyorum bana pozitif enerji veriyor.
Nasil olur Ben nasil kacirdim Cepten okudum Icin atlamisim tuhhhh Dur bakmam Lazim tebrik Ederim Canim cigerim Dur bakiyimda geleyim
gezenti hamiş agbine mi gittin sensaolsun egunal haberlerini verio bize.bilgisayarın gelince hemen gir özledimm senii umarrım iisindir herşey yolundadırr...
ayyyyy çok güzell kıyamam ben ona....maşşşallah ona...ayyy bayıldım yaa.ALLAHIM korusun o küçük meleğini ve seniii
Canim masallah masallah Cepten 99 sayfayi anlamisim yoksa hic kacirmam valla 41 bin Kerr masallah yer oniiiiiii teyzesi
ben onu 2 kese önce geçirdiğim hamileliğimde yaşadım.önlemini almazsan çok kötü oluo ağrı falan yapıo.bana doktor bi ilaç vermişti ama tabi geçmiş zaman adını hatırlamıom tek kullanımlık suya atıp içiodun ve içtikten bi süre sonra tuvalte gitmemen lazımdı.ıhlamurun zararı olur mu bilmiom ama bitki çaylşarı hamilelikte tehlikeli olabilio.maydonoz suyu ii gelio ama onunda bi zararı olurmu sana bilmiom.dra sormadan bişi içme sen yinede...
Kız nerden çıktıııııı..benimm hiç yavrucağım yoooooooooooooookkRabbim söylettiii inşşşşş olsundaa kız oğlann farkk etmiyorr artıkkkkkkkkkkkkkk..
o ara 100. sayfa kutlaması başladı araya kaynadı benim bebişimin resmi
demekki rabbim soyletti ben herhalde yanlis anlamisim kusura bakma canim insallah seinde birgun boyle bebisinin fotagraflarini goruruz canim
Akasyaaaaaaaaaaaaaaaammm nasıl kaynarrr canımmmmmm,kaynamazz bitanecik akasyamızın güzel bebişiiiiMaşallah canımm Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsinn..Bu güzel duygularıda en kısa zamanda bizlerede yaşattsınnn.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİİNNNNN..... darısı senin ve isteyen herkesin başına rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu...
sağol teyzesi..... hepiniz dualarımdasınız.... rabbim sizede nasip etsin....
aminnnnnnnnnnn bitanemmmm.zaten valla egunalımın da benimde ahtımızz varr benn hamile kaldığımmda tüm kk yı sallayacağız diyee.eee malummm mucizesi olucakk rabbiminn napalımmm
walla geçmek bilmio bi kere hasta oldumu gerisi gelio hep.ayy sorma zaten gezenti dio.düşcem dilineekincim geçmiş olsun..... sende benim gibi hastalıktan kurtulamayanlardansın... gribi atlatalı bi ay olcak hala habire hastalanmaya meyilliyimgülden okuyunca o kadar gezerseniz normal dicek:)))))) kış günü ne diye bahçe yıkıyon hemde tedavi öncesi.. senin kendine dikkat etmen gerekir. çabucak iyileşmeni dilerim güzel arkadaşım....
ayyy sorma tedaviler yüzünden kiloları aldım ama yinede fena sayılmamyapma yaaaa bi kurtulamadın ama virüsede hak vermek lazım bulmuş güzel hatunu niye bıraksınki
Ahh canımm benimm yaaaaaaaaaaaaaaa.Egunala katılıyorumm buldu senin gibi hatunu virüste vazgeçemiyor ne yappsınn ablasıııı
cnmmmm evet abime geldimm evde sıkıldım burda bebiş var onunla oynuyoruz sen nasılsın ne zaman gidiceksin istbula ben de sizleri özledimmm
canım sen nasılsınnnn t ederim beni merak ettiğin için senii tebrik ediyorum yaaa maşallhhhhhişte egunalin topiği böyle olurrr okuyamadım butum sayfalarııı süpersinn
söylediğin ilaç ya monurol yada ürosisin ikisinide kullandım kesmedi birde genta adında iğne kullandım.
maşallah canım hep güzel haberlerinizi alırız inş. ölçümler normal çıkınca kan testide iyi çıkıyor
bu arada papatyadan haber varmı 6da test sonucu çıkacak dedi ya yazmadı ya ben atladım göremedim
hayirli aksamlar minecan oncelikle gecmis olsun canim,gecenki soruma sen cevap vermisin az once eski topikde kontrol ettim ve gordum tesekkur ederim canim, bakalim bu hafta randevum var ne olcak ne zaman baslanacak,benim korkum tuplerim alinmadi ya tutmazsa tuplerden gelen enfeksiyonlu sivi embriyoyu yasatmiyormus ,tabi bu bilgileri ben baska yerlerden ogrendim benim doktorum beni bu konuda hicbirsey soylemedi,bizim doktor niye almadiki benim tuplerimi zaten ise yaramiyorlar
ya kızlar yine grip oluom galibahalsizliğim falan yok ama bademciklerim şişti bugün üşüttüm galiba balkonları bahçeyi falan yıkadım...hemde doktor antibiotik vermişti enfeksionlar gitsin vücuttan die ben daha gitmeden yine hasta olcam:2:bişiler kaynatayım içeyim bari yemekten sonra.kendim arandım ama sinir oldum kendimeeee
Nice 100. sayfalara hep beraber, bol hamişliii diyorumm halay kuruyorummmm64:
selam kızlar nasılsınz ben geldim en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?