Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyyy çok güzell kıyamam ben ona....maşşşallah ona...ayyy bayıldım yaa.ALLAHIM korusun o küçük meleğini ve seniii

Canim masallah masallah Cepten 99 sayfayi anlamisim yoksa hic kacirmam valla 41 bin Kerr masallah yer oniiiiiii teyzesi

Kız nerden çıktıııııı..benimm hiç yavrucağım yoooooooooooooookk Rabbim söylettiii inşşşşş olsundaa kız oğlann farkk etmiyorr artıkkkkkkkkkkkkkk..

Akasyaaaaaaaaaaaaaaaammm nasıl kaynarrr canımmmmmm,kaynamazz bitanecik akasyamızın güzel bebişiiii Maşallah canımm Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsinn..Bu güzel duygularıda en kısa zamanda bizlerede yaşattsınnn.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gezenti hamiş agbine mi gittin sensaolsun egunal haberlerini verio bize.bilgisayarın gelince hemen gir özledimm seniiumarrım iisindir herşey yolundadırr...

cnmmmm evet abime geldimm evde sıkıldım burda bebiş var onunla oynuyoruz sen nasılsın ne zaman gidiceksin istbula ben de sizleri özledimmm

ayyyyy çok güzell kıyamam ben ona....maşşşallah ona...ayyy bayıldım yaa.ALLAHIM korusun o küçük meleğini ve seniii

AMİİNNNNN..... darısı senin ve isteyen herkesin başına rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu...
Canim masallah masallah Cepten 99 sayfayi anlamisim yoksa hic kacirmam valla 41 bin Kerr masallah yer oniiiiiii teyzesi

sağol teyzesi..... hepiniz dualarımdasınız.... rabbim sizede nasip etsin....

söylediğin ilaç ya monurol yada ürosisin ikisinide kullandım kesmedi birde genta adında iğne kullandım.

maşallah canım hep güzel haberlerinizi alırız inş. ölçümler normal çıkınca kan testide iyi çıkıyor

bu arada papatyadan haber varmı 6da test sonucu çıkacak dedi ya yazmadı ya ben atladım göremedim

Kız nerden çıktıııııı..benimm hiç yavrucağım yoooooooooooooookk Rabbim söylettiii inşşşşş olsundaa kız oğlann farkk etmiyorr artıkkkkkkkkkkkkkk..

demekki rabbim soyletti ben herhalde yanlis anlamisim kusura bakma canim insallah seinde birgun boyle bebisinin fotagraflarini goruruz canim

demekki rabbim soyletti ben herhalde yanlis anlamisim kusura bakma canim insallah seinde birgun boyle bebisinin fotagraflarini goruruz canim

aminnnnnnnnnnn bitanemmmm.zaten valla egunalımın da benimde ahtımızz varr benn hamile kaldığımmda tüm kk yı sallayacağız diyee.eee malummm mucizesi olucakk rabbiminn napalımmm

canım sen nasılsınnnn t ederim beni merak ettiğin için senii tebrik ediyorum yaaa maşallhhhhhişte egunalin topiği böyle olurrr okuyamadım butum sayfalarııı süpersinn

AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN.... canım arkadaşım dilerim en kısa zamanda hepiniz yaşayın bu duyguyu... yüce rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

çok duygulandııııımmm çooookkkk
akasyacım canımarkadaşım ben bu ultrason görüntülerinden oldum olası çok etkilenir ve duygulanırım...
bi de seninki olunca gözlerim doldu...teyzesi yesin onu...rabbim hep güzel günler göstersin...ayağı taşa değmesin yavrunun...
MAŞALLAHHHH

AMİİNNNNN..... darısı senin ve isteyen herkesin başına rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu...

sağol teyzesi..... hepiniz dualarımdasınız.... rabbim sizede nasip etsin....

Amin nnnnm Allah kucagina almayi gulu gule buyutmeyi nasip etsin tatluuuuuum poposunu issirasim geldii Tosunun vallllaaaaa

walla geçmek bilmio bi kere hasta oldumu gerisi gelio hep.ayy sorma zaten gezenti dio.düşcem dilinehata yaptım ya şimdi eşimde kızdı çok hastayım deyince kendin kaşınıon dedi
yapma yaaaa bi kurtulamadın ama virüsede hak vermek lazım bulmuş güzel hatunu niye bıraksınki
ayyy sorma tedaviler yüzünden kiloları aldım ama yinede fena sayılmamhiçde mütavazi değilimmm
Ahh canımm benimm yaaaaaaaaaaaaaaa.Egunala katılıyorumm buldu senin gibi hatunu virüste vazgeçemiyor ne yappsınn ablasıııı
saolsun egunal şımarttı beni.sizlerde eminim süper hatunlarsınızdır.çok merak ediom ya sizi.:18::18:
cnmmmm evet abime geldimm evde sıkıldım burda bebiş var onunla oynuyoruz sen nasılsın ne zaman gidiceksin istbula ben de sizleri özledimmm

ayy ne güzel bebişlesin bütün gün.daha ii vakit çabuk gecer.sıkıldın artık yatmaktan:18:19 şubatta gidiom akşam 8 de uçak.

canım sen nasılsınnnn t ederim beni merak ettiğin için senii tebrik ediyorum yaaa maşallhhhhhişte egunalin topiği böyle olurrr okuyamadım butum sayfalarııı süpersinn

tabii merak ederim gülüm...teşekküre ne hacet...he valla topiğimizin maşallahı var aldı başını gidiyor...
bilgisayarına kavuşamana sevindim eksikliğin belli oluyoduuuuu....mesajıma cevap vermesydin arayacaktım...

teşekkür ederim canım... sen benden öndesin.. allah nasip ederse kırkımız karışcak senle papatyadan haber yok onun içinde endişeleniyorum.. inşallah işten güçten yazamamıştır.

canım ben tüplerimden yeni ameliyat oldum. eğer tüplerinde sıvı birikmesi varsa tüp bebek te olmuyo olsa bile düşebiliyor çok düşük bir ihtimal bebek tutup sağlıklı doğabiliyor. ben 4 . denememi yapacam ama aslında hiç yapmamış gibiyim sonuncusunu durumumu bilerek yaptık ama olmadı. yani bu konuyu tam araştır teşhis konulmadan tüp bebek yapma derim ...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen anne adayısın...

oy maşallah süphanallah teyzesi yesin onu nasılda güzelyatıyo

Nice 100. sayfalara hep beraber, bol hamişliii diyorumm halay kuruyorummmm64:

amin canım bende halaya giriyorum64:

selam kızlar nasılsınz ben geldim en sonunda

hoşgeldin karasuuuu senin suda burdaymış ama sen yokmuşsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…