oyyyyy ben yerim senin o örgü ören ellerini felannnn egunal teyzesi biz birazdan doktora addaya gidiyoruz meleklerle 2.30a randevü verdiler be dayanamadım haberin olsun diyim dedim49:
canım arkadaşlarım bende temizliğe başlıyorum topik sürekli açık gelip gidip bakar size yazarım
Canım bu transferden sonraki ilk randevun mu? Benim transfer tarihim 14 ocak 3.gün embriyosu, dayanamadım artık yarına aldım randevumu. Patlıycam meraktan yaaaa...
kolay gelsin bebeeemmmm...... bu arada benim bugün dr.randevum var biliyon dimi?
Canım bu transferden sonraki ilk randevun mu? Benim transfer tarihim 14 ocak 3.gün embriyosu, dayanamadım artık yarına aldım randevumu. Patlıycam meraktan yaaaa...
hoşbulduk tatlım benim bizde akasya teyzemiz bizi görmedi diye içli içli kenarda ağlıyorduk öyyyyleee vaalla akasyacım ya bi rgideyimde içim rahat etsin gelir gelmez hemen haber ederim size kocaman kocamanda öptük dua edin bize tamamm mı
çok heycanlandım demek ilk randevunuz ve bebeklerini göreceksin...çok güzel yaaa...gelince hemen yaz çok merak ediyorum şimdiden...hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahh...
demedin ki kuzum nerden biliyim yoksa unuturmuyum hiiiççççç....hulusiciğime selam söyle az kaldı buluşmamıza
inşallah mutlu keyifli anlar yaşarsın meleğinle...gelince yaz hemen demiyorum çünkü yazacağını biliyorum...bu arada da demiş gibi oldum zaten
canım arkadaşlarım bende temizliğe başlıyorum topik sürekli açık gelip gidip bakar size yazarım
sürekli aşağıyı kontrol ediyom kimler onlıne die. görür görmez yazdım
bi hafta daha sabredesin kalp atışınıda duyardın gerçi içinin rahat etmesi daha önemli git ve güzel haberlerle gel inşallah....
ooo bugun topıkte temızlık var desenıze kolay gelsın güzelimmmmmmm :)))))
canım sen niye sessiz sessiz oturuyon?
kızlar nerdesiniz yaaa,sizi bulamayınca korktum valla,,2-3 gün giremedim,neler olmuş anlayamadım???egunalcim kısa bir özet geçermisin neler olduğuna dair anlayamadım,,
kızlar nerdesiniz yaaa,sizi bulamayınca korktum valla,,2-3 gün giremedim,neler olmuş anlayamadım???egunalcim kısa bir özet geçermisin neler olduğuna dair anlayamadım,,
bende yavaş yavaş başlayayım bari temizliğe kimsenın geleceği yok
Ben işyerimdeyim, çalışıyorum, yarına randevu aldım ya heyecandan ellerim tutmuyor
canım mesajını aldım benide eklersen sevinirim
04-02-2012 transfer,
16-02-2012 gebelik testi
medical park bahçelievler
29 yaş
sperm hareketi azlığı
güzellerr bende bir merhaba diyipp kaçıyorummm.temizlik varr benimmdeeeeeeeeeeee..herkezii çokk öpüyorummm papattyaaaaa bugün güzel duygularla gelicekksinn heyecannla bekliyorumm...
akasyaaaaaaaaaammm seni yalnızmı bırakktıkkk ahhh ne bileyim benn herkez iyi geceler yazınca bende çıkmıştımmmm..bilseyydim bırakırmıydım senii hiççç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?