Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet ya.... üzdüler beni bi saat bekledim yazarlar die yok... bende bebeişimde küstük onlara bizi yok saydıkları için......

hemde bir saat bekledin bi de kıyamammmm bi gelsinler onlar sorarım ben

günaydınnn herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorum
var bu 2005 yılında evlenenlerde bir problem :44:

sanada günaydın canım evet bencede 2005 te var bir sorun sayımız çok valla topikte...

amin canım işşallah..izmirden hergün gidip gelemem.konyadan ne kadar sürüo ki orası?transferden sonra ne kadar kaldın?her muaynene mustafa hoca mı girdi işlemlerine falan?
tatlım fazla yorma kendini......
şimdi kahve molası verdim.3 oda bitti.bi bakiim size dedim malum ayrı kalamıomm
günaydın cancağızım

bugun üstümde bir ağırlık var kayınvaldem gelcekti ondanmı acaba

ayy güldürdün beniiisilkelen kendine gellbuda geçer üzülmeeee

kızlar eski topikten hala aramıza katılmayanlar var acaba bizi bulamıyor olabilirler mi...
aklınıza gelenleri yazın bana.... özelden bilgi veriyim onlara...
ben antalyaaaa ve atasehire özelden yazdım...

Son düzenleme:
güldencim hayırlı uğurlu olsun...inşallah bu topik sana ver diğer bebek isteyenlere uğurlu gelir ...takipteyimm hep:))))

güldencim hayırlı uğurlu olsun...inşallah bu topik sana ver diğer bebek isteyenlere uğurlu gelir ...takipteyimm hep:))))

saol canımmm...inşallah hayırlı ve bol bebekli bir topik olacağını umuyorum...katıl yaz bize cicim

ay..ay...ay.... kimler varmış burda.... hoşgeldin canım benim... demek dayanamadın gidiyon dr.a hadi git de için rahatlasın

oyyyyy ben yerim senin o örgü ören ellerini felannnn egunal teyzesi biz birazdan doktora addaya gidiyoruz meleklerle 2.30a randevü verdiler be dayanamadım haberin olsun diyim dedim49:

çok heycanlandım demek ilk randevunuz ve bebeklerini göreceksin...çok güzel yaaa...gelince hemen yaz çok merak ediyorum şimdiden...hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahh...

canım arkadaşlarım bende temizliğe başlıyorum topik sürekli açık gelip gidip bakar size yazarım

ay..ay...ay.... kimler varmış burda.... hoşgeldin canım benim... demek dayanamadın gidiyon dr.a hadi git de için rahatlasın

hoşbulduk tatlım benim bizde akasya teyzemiz bizi görmedi diye içli içli kenarda ağlıyorduk öyyyyleee vaalla akasyacım ya bi rgideyimde içim rahat etsin gelir gelmez hemen haber ederim size kocaman kocamanda öptük dua edin bize tamamm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…