günaydın kızlar nasılsınız ya neler olmuş anlamadım ama yeni topik açmışşınız kayırlı olsun ben nasıl geçmişi okuyacam ya 72 sayfa allahtan izne çıktım ya ortalık karışmış
evet ya.... üzdüler beni bi saat bekledim yazarlar die yok... bende bebeişimde küstük onlara bizi yok saydıkları için......
günaydınnn herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorum
var bu 2005 yılında evlenenlerde bir problem :44:
sanada günaydın tatlım....
bugun üstümde bir ağırlık var kayınvaldem gelcekti ondanmı acaba
cicim naberrrr...
bugün sevgi dolu sarı kafalardan yollamazsam üzülürsün belkiiiii....
:13: :103:
aşkımmmm benim sevgi yumağı yapın işte beni harikayım sizi çook seviyorum daha nasıl oluyum29 :103::103::103:
amin canım işşallah..izmirden hergün gidip gelemem.konyadan ne kadar sürüo ki orası?transferden sonra ne kadar kaldın?her muaynene mustafa hoca mı girdi işlemlerine falan?öncelikle hayırlı olur inşaallah canım ben konyadan sabah gidip akşam geldim ilk başlarda sonra yumurtalar toplandındıktan sonra istanbulda kaldım 2tane transfer edildi doğru bir seçim yapmışın hastane olarak allahım hayırlı haberler almanı nasip etsiin inşaallah
şimdi kahve molası verdim.3 oda bitti.bi bakiim size dedim malum ayrı kalamıommtatlım fazla yorma kendini......
günaydın cancağızım
güldencim hayırlı uğurlu olsun...inşallah bu topik sana ver diğer bebek isteyenlere uğurlu gelir ...takipteyimm hep:))))
günaydın cancağızım
o sevgi yumağından da bebişlerine hırkalar yelekler örerim
oyyyyy ben yerim senin o örgü ören ellerini felannnn egunal teyzesi biz birazdan doktora addaya gidiyoruz meleklerle 2.30a randevü verdiler be dayanamadım haberin olsun diyim dedim49:
amin canım işşallah..izmirden hergün gidip gelemem.konyadan ne kadar sürüo ki orası?transferden sonra ne kadar kaldın?her muaynene mustafa hoca mı girdi işlemlerine falan?
canımcım konya istanbul uçakla gidip geldik biz 45 dakika felan sürüyo tabiki mustafa bey kendisi giriyor muaneyede işlemlere ekibide var tabi allahım sanada hayırla pozitif haberler almayı nasip etsinnşaallah
şimdi kahve molası verdim.3 oda bitti.bi bakiim size dedim malum ayrı kalamıomm
ayy güldürdün beniiisilkelen kendine gell buda geçer üzülmeeee :
ay..ay...ay.... kimler varmış burda.... hoşgeldin canım benim... demek dayanamadın gidiyon dr.a hadi git de için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?