• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba kızlar 3 gün yoktum devrim olmuş topic değişmiş üstüne birde 70.sayfaya çıkmışsınız.:nazar::nazar:.Valla helal olsun ben de çok sevdim bu topiği ve ismini daha uzun ömürlü bir isim seçilmesi süper olmuş...hayırlı uğurlu bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:bir topic olur inşaallah...ben de oku oku baktım bitmiyor geçmiş selam verip çıkayım dedim...hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...

slm verip kaçmak olmak:1:3 gündür nerelerdeyin bakiimmm:1::1::1:

Merhaba kızlar 3 gün yoktum devrim olmuş topic değişmiş üstüne birde 70.sayfaya çıkmışsınız.:nazar::nazar:.Valla helal olsun ben de çok sevdim bu topiği ve ismini daha uzun ömürlü bir isim seçilmesi süper olmuş...hayırlı uğurlu bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:bir topic olur inşaallah...ben de oku oku baktım bitmiyor geçmiş selam verip çıkayım dedim...hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...

hoşgeldin canım.... son sürat ilerliyoruz ve inşallah nufus artışındada böule hızlı bi şekilde ilerlicez:nazar::nazar: bol hamişli bol bebişli bi topik olucaz inşallah:49:

EKİN cim ne ara geldin görmedim ben seni

bende şimdi sana yazıodum walla.kalp kalbe karşıymışş:16:senin uykun gelmedi mi daha.?bence bebişin gelmiştir:1:benim kocişte hadi artık dio başımda:19:ama bırakamıom ya topiği:18::18:aman allahım bağımlı oldum galibaaaaaaa:1::1::1:

bende şimdi sana yazıodum walla.kalp kalbe karşıymışş:16:senin uykun gelmedi mi daha.?bence bebişin gelmiştir:1:benim kocişte hadi artık dio başımda:19:ama bırakamıom ya topiği:18::18:aman allahım bağımlı oldum galibaaaaaaa:1::1::1:

e malum ben topiğin en uykucu en tembellerinden biriyim:52::52: öğlene doğru kalktığım için gee uykum gelmiyo.. adamıda kendime benzettim o garibimde bana uyum sağlamak için işten gelince bi saat kestiriyo ki gece benle otursun:) bide allahtan kendi işi sabahın köründe gitmek zorunda değil. ve topik bağımlılık yapıyo insan ayrılamıyo burdan....

yaaa ben kaçıom yatmak zorundayımmm kociş bırakmıo:19:hepinize ii geceler...öptümm sizi:54:sabah görüşürüzzz:126:

günaydın kızlar nasılsınız ya neler olmuş anlamadım ama yeni topik açmışşınız kayırlı olsun ben nasıl geçmişi okuyacam ya 72 sayfa allahtan izne çıktım ya ortalık karışmış:52::52::52:

günaydın kızlar nasılsınız ya neler olmuş anlamadım ama yeni topik açmışşınız kayırlı olsun ben nasıl geçmişi okuyacam ya 72 sayfa allahtan izne çıktım ya ortalık karışmış:52::52::52:

günaydın canımmm...bugün erken ben gireyim dedim ama bi baktım sen açılışı yapmıssın bile...sen nie yoktun kaç gündürr?

günaydın canlarımmm...bu gün açılışı ben yapayım dedim ama bi baktım su açmış topiği:1:ben temizliğe başlıcam akşama kadar anca biter o yüzden gireyimde arkadaşlarıma bi günaydın diim dedim...ama ara ara girerim tabii....

suuuuuuu geldin demek şekeriiiimmmm valla bende sana bugün özelden yazacaktım yeni topiğimizin adresini verecektim:9:
hoşgeldin cicim özledik valla...
kızların talebi üzerine 2 gün önce yeni topiğimizi açtık çok olay kaçırdın valla hareketli günler geçirdik...
karasu da seni merak ediyodu geldiğine çok sevinecek:1:

günaydın canlarımmm...bu gün açılışı ben yapayım dedim ama bi baktım su açmış topiği:1:ben temizliğe başlıcam akşama kadar anca biter o yüzden gireyimde arkadaşlarıma bi günaydın diim dedim...ama ara ara girerim tabii....

günaydın canım...sana kolay gelsin bende temizliğe başlayabilirim...
dün akşam benden sonra kızlar topiği azcık dağıtmışlar onu bi derleyip toparlayım dedim önceden:9:
bak hamarat hatunlar belli oluyorlar erkenden ayaktayız tembel hatunlar horul horul uyuyorlar :19:

canım günaydınn...akşam girmedin:34:maç yüzünden moralin mi bozuldu:5:bizim ewde izlenmez maç walla merakımdan senin için acaba noldu die ara ara baktım skoruna...benim annem koyu fenerbahçeli babamda feneri hiç sewmez yani fener maçı varsa annemlerin ewde durulmaz:4:eşimde takım tutmaz..ama senin için baktım arada meraktan..misafir geldimi maç izlemeye yoksa başbaşa mı maç izledinizzz:7:

niye hiç sesin çıkmıyo?

seninde sesin çıkmayacakmı cancazım:)

bide gitmişler.......

bende size küserim......

ha.. tabi bide yarın ağlaya zırlaya sizi topik müdüresine şikayet edicem:43::43::43::43::43:

ah canıııııımmmm beniiiiimmmm...
demek seninle muhabbet etmediler bi de iyi geceler bile demeden topikten çıkıp gittiler...
niye üzüyorsunuz akasyayı kızlarrrr....
geceleri zaten uyuamıyo bi de üzülünce iyice uykusu kaçmıştır...
sen üzülme cicim :29:

Back