Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ne güzel tarifler vermişsin,hemen kaydedeceğim,teşekkürler.

Egunal canım elin uf olmuş,geçmiş olsun.

Şifa ve Orkide hoşgeldiniz aramıza.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Aise canım hayırlı olsun.Dilerim 16 Şubat'ta hep birlikte seviniriz.

harkeze iyi geceler arkadaşlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm allaha emanet olun bebişli rüyalar görün ben çıkmak zorundayım hoşçakalın görüşmek üzeree 70:

harkeze iyi geceler arkadaşlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm allaha emanet olun bebişli rüyalar görün ben çıkmak zorundayım hoşçakalın görüşmek üzeree 70:

Canım sanada iyi geceler & tatlı rüyalar.

Görüşmek üzere

canımcım hoşgeldin... hemen soruna cevap veriyorum ben folbiol ve apikopal kullanıyorum. apikopalden önce polivitc kullanıyodum ama hamile kaldıktan sonra deiştirdi dr. birde omega3 likit kapsül kullanıyorum. kaniğnesini ve progestanı sölemiyorum onların işlevi farklı.

Bende cikiyorum canlarim uykum geldi sizleri cooooooook seviyorum kendinize ve bebislerimize Iyi bakin tatli ruyalar hepiniz Karasu cicim bebisin hic birakmasin seni yeruuuuuuuum Ben oniiiiiiiii daaaaa 41 Kerr masallah

Cook Sagol Canim Ben iceriklerini. Bi ara inceliyecem coooook tesekkurler Iyi geceler tatluuuuuuum

canım çok teşekkür ederim hoş buldum inşallah aminnn dualarımız hepimiz için gerçek olur inşallah

kızlar benide listeye eklermisinz 4.denemem pazar günü yumurtalar toplandı 13 yumurtadan şimdilik 9u döllenmiş perşembe günü transfer büyük ihtimalle merkez bursa art sorunumuz pko benide eklerseniz sevinirim heycanla yumoşlarımı bekliyorum banada uğur geitrisn bu liste :)

Hoşgeldin canım.

Hayırlı,uğurlu olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.

canım sende tedavi için memleketinden istanbula gitmissin.bende izmirden gitcem 19 şubattab.gecen hafta gittim mustafa bahçeciye bende.şubat adetiyle başlancak hayırlısıyla.sen tedavi boyunca ordamı kaldın?bana kalman gerek dedi.kaç tane transfer ettiler bide?senle aynı durumdayım ya bende merak ettim nasıl geçti senin die.ewden uzak olunca zor gelcek bana ama napalım artık...
canım nerelerdesin sen ya özledim seni.ne güzel bebişini istediğin zaman görebilionannen sana ne güzel bakıodur yat dinlen ohhh miss gibiyarın seni aramıza beklioz o zaman.senide bebişinide öptümmm

hayırlı olsun 4. denmen işşallah bu son olur pozitifi alırsınbenimde 4. denemem olcak bu ay..

tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... bebişin sana sımsıkı tutunsun.....
listeci güzeli yarın seni ekler.....

Kızlar hepinize iyi geceler & tatlı rüyalar.

Öpüldünüz

Merhaba kızlar 3 gün yoktum devrim olmuş topic değişmiş üstüne birde 70.sayfaya çıkmışsınız..Valla helal olsun ben de çok sevdim bu topiği ve ismini daha uzun ömürlü bir isim seçilmesi süper olmuş...hayırlı uğurlu bol bebişli bir topic olur inşaallah...ben de oku oku baktım bitmiyor geçmiş selam verip çıkayım dedim...hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…